مجددا ارسال شددوست عزیز برای من پ.خ نیومده !!
سلامداش شهرام سلام
یه توضیحی در مورد دانسپد میدی؟خودش کنسول بازیه؟
کار کردن باهاش چه جوریاس و از این حرفا.
حافظه داخلی نداره و مموری میکرو میخورهاین Apple iPod Shuffle حافظه داخلی خودش چقدره؟
cd ها واسه داداشمه و فقط فروش تکیهسلام عرض شد
اگر تمایل به تبادل در قسمت سی دی های اموزشی دارید اطلا بدید که منم لیستم واستون ارسال کنم
با تشکر
مغازه نهشما شیراز مغازه داری؟ آدرستو بده یه سر بهت بزنیم در ضمن قیمت لیزر هم ممنون می شم بگی و پاوربالانس
کدوم عکسش منظورته ؟این مدل ری-بن هم دقیقا همین عکسی هست که گذاشتید اینجا؟ http://www.bermodashop.com/prod-272.html
اونا که من کاور ندادمشهرام لیست جدیدم حاضره . آنلاین شدی پی ام بده بهت بدم واسه اتعلام قیمت .
پ.ن : یادت باشه اینبار باید کاور هم بهم بدیا بدون واترمارک مثل پایگان و همکاران و .... اوکی ؟
سلام داداش می خوام یه سایت بسازم می خوام ازت 5-6تا وسیله ی جدید بگیرم که تو سایتای معروفم نباشن با قیمت های نسبتا ارزان می خوام و البته چیزی که فروشش زیاد باشه
واسه اول کارم می خوام ازت کمتر بخرم ببینم چی می شه فروش اینا
5-6تا از بهترین محصولاتی که فروشش واسه خودت زیاد بود چیاست داداش؟
شرایط رو واسم پ.خ کن
یادت باشه تخفیف تپل هم بدیا
ممنون
پ خ پاسخ داده شدفقط سریع تر پ.خ بده
شهرام چرا تاپیکت انقدر رفته پایین ؟ به مناسبت تولدت بیارمش بالا ! دی:
جنسای عمده ات جوره سفارش بدم شهرام جووون ؟ عینک پلیس و ایپاد و پاوربالانس و عینک دید پششت سر هم داری یا نه ؟
پ.ن ک باورم نمیشه خودشون ادیت کنن . اصلا جای واتر مارک تو نیست توی کاورا . من نمی دونم . من کاور می خواااااام
نه بابا راست میگه بنده خدا
من شاهدم مثلا واسه پاوربالانس اول میهن استور شروع کرد :f34r:
والا حس و وقت تایپیک بالا اوردن نیست یعنی سفارش کردیم که تا پی تی هست این تایپیک هم باشهشهرام چرا تاپیکت انقدر رفته پایین ؟ به مناسبت تولدت بیارمش بالا ! دی:
جنسای عمده ات جوره سفارش بدم شهرام جووون ؟ عینک پلیس و ایپاد و پاوربالانس و عینک دید پششت سر هم داری یا نه ؟
پ.ن ک باورم نمیشه خودشون ادیت کنن . اصلا جای واتر مارک تو نیست توی کاورا . من نمی دونم . من کاور می خواااااام
ارسال شدقیمت تک فروشی موزیک پلیر ipod و عینک پلیس رو برام پخ کن.
دقیقانه بابا راست میگه بنده خدا
من شاهدم مثلا واسه پاوربالانس اول میهن استور شروع کرد :f34r:
مرسینخیرم ، خیلی هم دروغ میگه . من این شهرام رو می شناسم . تو هم ازش دفاع نکن میام تو تاپیکات میگم سعادت هم دروغ میگه ها
راستی شهرام تولدت مبارک :lol: