- نوشتهها
- 1,516
- لایکها
- 23
این که گفتی سوال بود یا جواب؟میشه با این نورتون گاست از ویندوز بک اپ گرفت ...ویه زمانی اگه ویندوز پرید عین همون رو برگردوند
این که گفتی سوال بود یا جواب؟میشه با این نورتون گاست از ویندوز بک اپ گرفت ...ویه زمانی اگه ویندوز پرید عین همون رو برگردوند
به جای کل کل کردن با من ، برو برنامه رو دانلود کن :lol:به نقل از mehdvirus :میخواستم شما جواب منو بدید ...انگار نمیدونید
یعنی شما فکر میکنی که برنامه پیشنهادی ما ، نمیتونه این کارها رو بکنه ؟ :lol:به نقل از tkavosh :در مورد یکی دیگه از محاسن استفاده از ghost یا acronis میشه به زمان و حجم فایل image که میسازه اشاره کرد که مثلا برای یه درایو که ویندوز xp و برنامه های جانبی روش هست و حجمش تقریبا 1.2 گیگ باشه(حجم کل درایو مهم نیست و منظور فقط فضای استفاده شده هست)با استفاده از حالت کمپرس در زمان کمتر از 10 دقیقه یه image کامل ازش میگیره که حجم اون فایل کمتر از 700 مگا بایته !!!
به نقل از tkavosh :ولی نمیدونم چرا نمیشه باهاش cd بوت بسازی!!
تاپیک منو منحرف میکنید ؟به نقل از mahmood-gt2 :گل گفتي...... منم همين مشكل رو با norton ghost دارم. بقيه ميگن ميشه ولي من نتونستم.
براي همين دنبال برنامه ديگري مي گشتم. حالا هر كي مي تونه درباره norton ghost راهنمايي كنه......دريغ نكنه
اتفاقاً یکی از دلایلی که باعث شد من Norton Ghost رو بذارم کنار ، همین بود . :happy:به نقل از mahmood-gt2 :تا حالا هم که کسی جواب نداده... احتمالاً بعد از این هم کسی جواب نمی ده... بنابراین خیالت راحت باشه
آقا من بگم کسی جواب سئوال منو نده تا سو تفاهم ایجاد نشه