• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه نویسی بهتر است یا وبمستری؟

hidaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
برنامه نویسی بهتره
تو وبمستری اصلا امنیت شغلی نیست #ایران
اما خوب سایت ها فراگیر تر از اپ ها هستند

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
برنامه نویسی بهتره
تو وبمستری اصلا امنیت شغلی نیست #ایران
اما خوب سایت ها فراگیر تر از اپ ها هستند
سایت ها درسته با کمک گوگل رشد می کنن اما مشکل درآمدی دارن قبلا که داشتن الان خیلی شدیدتر شده شما الان سایتت آمار هم بگیره نمی تونی مستقیم تبلیغ بگیری در نتیجه مجبوری ببندی به پاپ که گوگل در جا خدمت می کنه به سایت اگرم تخصصی باشه که کاربران تلگرام فایل مفت گیرشون

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
برنامه نویس 100 درصد بهتره اما هستند ویمسترهایی که درامدشون از اکثر برنامه نویسا بهتره

hidaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
سایت ها درسته با کمک گوگل رشد می کنن اما مشکل درآمدی دارن قبلا که داشتن الان خیلی شدیدتر شده شما الان سایتت آمار هم بگیره نمی تونی مستقیم تبلیغ بگیری در نتیجه مجبوری ببندی به پاپ که گوگل در جا خدمت می کنه به سایت اگرم تخصصی باشه که کاربران تلگرام فایل مفت گیرشون
خوب این مشکلات را بیشتر تو ایران میشه دید
اما در مقایس جهانی اینطور نیست که فرمودید

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
برنامه نویسی بهتره یا وبمستری ؟
اگه همه چی سر جای خودش میبود که نیست هر دو بهتر بودند .
مشکل از خودمونه . مثلا در مورد وبمستری ، مردم رو عادت دادیم به خدمات رایگان . از ماست که برماست .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
طراحی وب از همه مهمتره
lمیشه با دلیل برام بگید چون من خودت مدت زیادی درگیر این دو راهی بودم بین وب و اندروید چون حجم تقاضا برای وب خیلی خیلی بالاست اما از اونور تعداد افراد هم خیلی زیاده و همینطور cms های آماده هم که جای خود دارد که باعث شده همه واردش بشن ممنون میشم پاسخ خودتون رو توضیح بدین

dezclub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
اقا سوال مبهم و کلی هست. از چه نظر بهتره؟ (درآمد یا امنیت شغلی ویا ...) برنامه نویسی با کدوم زبان ؟
اگر می خواهید به نتیجه درستی برسید مقایسه را زیرتر کنید مثلا درامد و این مقایسه نظر سنجی نمیخواد یه تحقیق کنید مثلا فلان برنامه نویس بعد 5 یا 10 سال ماهی X تومن درمیاره فلان وبمستر بعد 6 سال y تومن در میاره حدودی میشه فهمید.
من خودم نظر ندادم و همه را مجهول گذاشتم چون برنامه نویس نیستم البته وبمستر هم با ارفاق زیاد میشه گفت

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
برنامه نویس مثل بنا یا گچ کار هست
وبمستر مثل برج ساز

برنامه نویس مثل جوشکاره
وبمستر مثل فروشنده در و پنچره

برنامه نویس مثل بازیگره
وبمستر مثل تهیه کننده

برنامه نویس کارگره
وبمستر مدیرعامل

حالا مدیرعامل هست ورشکست میشه اما کارگر حقوق خودشو میگیره
مدیرعامل هست میلیاردر میشه و صرفا حقوق کارگری به کننده کار میده

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
وبمستر مثل برج ساز

برنامه نویس مثل جوشکاره

برنامه نویس مثل بازیگره
وبمستر مثل تهیه کننده

برنامه نویس کارگره
وبمستر مدیرعامل

جوابتون زیبا بود اما شما که خودتون برنامه نویس هستید قبول دارین درصد موفقیت در وبمستری بیشتره مثلا یک وبمستر می تونه با دوتا سایت متوسط 500 دربیاره اما تا چند سال پیش همین حقوق یه برنامه نویس برای 8 ساعت کار بود

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اقا سوال مبهم و کلی هست. از چه نظر بهتره؟ (درآمد یا امنیت شغلی ویا ...) برنامه نویسی با کدوم زبان ؟
اگر می خواهید به نتیجه درستی برسید مقایسه را زیرتر کنید مثلا درامد و این مقایسه نظر سنجی نمیخواد یه تحقیق کنید مثلا فلان برنامه نویس بعد 5 یا 10 سال ماهی X تومن درمیاره فلان وبمستر بعد 6 سال y تومن در میاره حدودی میشه فهمید.
من خودم نظر ندادم و همه را مجهول گذاشتم چون برنامه نویس نیستم البته وبمستر هم با ارفاق زیاد میشه گفت
مقایسه بین وبمستری و برنامه نویسی اندروید یا طراحی سایت از نظر درصد درآمد رضایت کاری و اینکه موفق بشه بعد چند سال بازنشسته کنه خودشو

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
من ایده دارم ولی برنامه نویس سراغ ندارم :D
اکثر افراد حاضر چس مسترن نه وبمستر
به نظرم هر کدوم جای خود داره
ولی برنامه نویس خلاق خوبه

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
وبمستر مثل برج ساز

برنامه نویس مثل جوشکاره

برنامه نویس مثل بازیگره
وبمستر مثل تهیه کننده

برنامه نویس کارگره
وبمستر مدیرعامل

منم با نظر ایشون موافقم .
برنامه نویس هزینه کار رو از سفارش دهنده میگیره و میره کنار و از اونجا به بعد موفقیت سایت به نام وبمستر نوشته میشه . توو برنامه نویسی باید پروژه سفارش بدن و شما کار کنین و به مقدار هزینه برنامه نویسی پول درمیاری و لی توو وبمستری محدودیت وجود نداره و میتونی امیدوار باشی که ماه بعدی یا سال بعدی درآمد بیشتری از این سایت خواهم داشت . به نظر من وبمستری جذاب تره .

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
من ایده دارم ولی برنامه نویس سراغ ندارم :D
اکثر افراد حاضر چس مسترن نه وبمستر
به نظرم هر کدوم جای خود داره
ولی برنامه نویس خلاق خوبه
بهتره از واژه وبمستر تازه کار به جای اون واژه ای که به کار میبرین استفاده کنیین . شاید اینجا کسی باشه که لیمیت اطلاعات ما در مقابل ایشون به صفر میل کند .
آقای وبمستر لطفا از خدماتی که انجام دادین یه کم بیشتر توضیح بدین .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
منم با نظر ایشون موافقم .
برنامه نویس هزینه کار رو از سفارش دهنده میگیره و میره کنار و از اونجا به بعد موفقیت سایت به نام وبمستر نوشته میشه . توو برنامه نویسی باید پروژه سفارش بدن و شما کار کنین و به مقدار هزینه برنامه نویسی پول درمیاری و لی توو وبمستری محدودیت وجود نداره و میتونی امیدوار باشی که ماه بعدی یا سال بعدی درآمد بیشتری از این سایت خواهم داشت . به نظر من وبمستری جذاب تره .
بله تنها موردی که در وبمستری من همیشه لذت بردم همین موضوع هست که واقعا نمی دونی لحظه بعد چه خبره سایت میره هوا-یا سایت موفق میشه و اصلا محدودیت نداری از بابت درآمد اگر بتونی ایجادش کنی همچنین دیگه کارتو باب میل خودت پیش می بری نه اینکه یه نفر بهت بگه اینکارو بکن و اون کارو نکن دوستمون مثال خوبی زدن و در اون مثل نکته خوبی بود که یک وب مستر ممکنه میلیاردر بشه اما فرد برنامه نویس با اینکه حقوقش رو می گیره همون در حد حقوق هم می مونه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بهتره از واژه وبمستر تازه کار به جای اون واژه ای که به کار میبرین استفاده کنیین . شاید اینجا کسی باشه که لیمیت اطلاعات ما در مقابل ایشون به صفر میل کند .
آقای وبمستر لطفا از خدماتی که انجام دادین یه کم بیشتر توضیح بدین .

من جایی گفتم وبمسترم ؟
بنده هم با توجه به افرادی که روبرو شدم از زمان پا گذاشتن به دنیای وبسایتداری تا الان فهمیدم که چس مستری بیش نیستم

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
صاحب این سایت https://www.labnol.org یه هندیه که ماهانه 50000 دلار از سایتش درآمد داره. می تونه چند تا نویسنده برای سایتش بگیره و فقط روی مطالب نظارت کنه.

بالا