سایت ها درسته با کمک گوگل رشد می کنن اما مشکل درآمدی دارن قبلا که داشتن الان خیلی شدیدتر شده شما الان سایتت آمار هم بگیره نمی تونی مستقیم تبلیغ بگیری در نتیجه مجبوری ببندی به پاپ که گوگل در جا خدمت می کنه به سایت اگرم تخصصی باشه که کاربران تلگرام فایل مفت گیرشونبرنامه نویسی بهتره
تو وبمستری اصلا امنیت شغلی نیست #ایران
اما خوب سایت ها فراگیر تر از اپ ها هستند
خوب این مشکلات را بیشتر تو ایران میشه دیدسایت ها درسته با کمک گوگل رشد می کنن اما مشکل درآمدی دارن قبلا که داشتن الان خیلی شدیدتر شده شما الان سایتت آمار هم بگیره نمی تونی مستقیم تبلیغ بگیری در نتیجه مجبوری ببندی به پاپ که گوگل در جا خدمت می کنه به سایت اگرم تخصصی باشه که کاربران تلگرام فایل مفت گیرشون
lمیشه با دلیل برام بگید چون من خودت مدت زیادی درگیر این دو راهی بودم بین وب و اندروید چون حجم تقاضا برای وب خیلی خیلی بالاست اما از اونور تعداد افراد هم خیلی زیاده و همینطور cms های آماده هم که جای خود دارد که باعث شده همه واردش بشن ممنون میشم پاسخ خودتون رو توضیح بدینطراحی وب از همه مهمتره
جوابتون زیبا بود اما شما که خودتون برنامه نویس هستید قبول دارین درصد موفقیت در وبمستری بیشتره مثلا یک وبمستر می تونه با دوتا سایت متوسط 500 دربیاره اما تا چند سال پیش همین حقوق یه برنامه نویس برای 8 ساعت کار بودبرنامه نویس مثل بنا یا گچ کار هست
وبمستر مثل برج ساز
برنامه نویس مثل جوشکاره
وبمستر مثل فروشنده در و پنچره
برنامه نویس مثل بازیگره
وبمستر مثل تهیه کننده
برنامه نویس کارگره
وبمستر مدیرعامل
حالا مدیرعامل هست ورشکست میشه اما کارگر حقوق خودشو میگیره
مدیرعامل هست میلیاردر میشه و صرفا حقوق کارگری به کننده کار میده
مقایسه بین وبمستری و برنامه نویسی اندروید یا طراحی سایت از نظر درصد درآمد رضایت کاری و اینکه موفق بشه بعد چند سال بازنشسته کنه خودشواقا سوال مبهم و کلی هست. از چه نظر بهتره؟ (درآمد یا امنیت شغلی ویا ...) برنامه نویسی با کدوم زبان ؟
اگر می خواهید به نتیجه درستی برسید مقایسه را زیرتر کنید مثلا درامد و این مقایسه نظر سنجی نمیخواد یه تحقیق کنید مثلا فلان برنامه نویس بعد 5 یا 10 سال ماهی X تومن درمیاره فلان وبمستر بعد 6 سال y تومن در میاره حدودی میشه فهمید.
من خودم نظر ندادم و همه را مجهول گذاشتم چون برنامه نویس نیستم البته وبمستر هم با ارفاق زیاد میشه گفت
خب اونم یه مورد فعالیته اما آیا تعداد مشتریا به حدی هستبنظر من بزنی تو کار ربات تلگرام بازدهی بیشتر داره
منم با نظر ایشون موافقم .برنامه نویس مثل بنا یا گچ کار هست
وبمستر مثل برج ساز
برنامه نویس مثل جوشکاره
وبمستر مثل فروشنده در و پنچره
برنامه نویس مثل بازیگره
وبمستر مثل تهیه کننده
برنامه نویس کارگره
وبمستر مدیرعامل
حالا مدیرعامل هست ورشکست میشه اما کارگر حقوق خودشو میگیره
مدیرعامل هست میلیاردر میشه و صرفا حقوق کارگری به کننده کار میده
بهتره از واژه وبمستر تازه کار به جای اون واژه ای که به کار میبرین استفاده کنیین . شاید اینجا کسی باشه که لیمیت اطلاعات ما در مقابل ایشون به صفر میل کند .من ایده دارم ولی برنامه نویس سراغ ندارم
اکثر افراد حاضر چس مسترن نه وبمستر
به نظرم هر کدوم جای خود داره
ولی برنامه نویس خلاق خوبه
بله تنها موردی که در وبمستری من همیشه لذت بردم همین موضوع هست که واقعا نمی دونی لحظه بعد چه خبره سایت میره هوا-یا سایت موفق میشه و اصلا محدودیت نداری از بابت درآمد اگر بتونی ایجادش کنی همچنین دیگه کارتو باب میل خودت پیش می بری نه اینکه یه نفر بهت بگه اینکارو بکن و اون کارو نکن دوستمون مثال خوبی زدن و در اون مثل نکته خوبی بود که یک وب مستر ممکنه میلیاردر بشه اما فرد برنامه نویس با اینکه حقوقش رو می گیره همون در حد حقوق هم می مونهمنم با نظر ایشون موافقم .
برنامه نویس هزینه کار رو از سفارش دهنده میگیره و میره کنار و از اونجا به بعد موفقیت سایت به نام وبمستر نوشته میشه . توو برنامه نویسی باید پروژه سفارش بدن و شما کار کنین و به مقدار هزینه برنامه نویسی پول درمیاری و لی توو وبمستری محدودیت وجود نداره و میتونی امیدوار باشی که ماه بعدی یا سال بعدی درآمد بیشتری از این سایت خواهم داشت . به نظر من وبمستری جذاب تره .
بهتره از واژه وبمستر تازه کار به جای اون واژه ای که به کار میبرین استفاده کنیین . شاید اینجا کسی باشه که لیمیت اطلاعات ما در مقابل ایشون به صفر میل کند .
آقای وبمستر لطفا از خدماتی که انجام دادین یه کم بیشتر توضیح بدین .