nexpay

برنامه نویسی غیر وبی با php ( کتابخانه GTK )

شروع موضوع توسط shikopick ‏19 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :D :D بچه ها فکر کنم خیلاتون با GTK ( GIMP Tool Kit ) کار کردید . یک کتابخونه از کامپوننت ها برای ایجاد برنامه با واسط گرافیکی که به زبان C نوشته شده


    من میخوام یه مسنجر ساده بسازم فعلا این تاپیک رو زدم تا بعدا مفصل درباش صحبت کنیم


    اگر کسی تجربه ای داره بد نیست بنویسه یا نمونه کدی چیزی بزاره :blink:
     
  2. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    [​IMG]

    :rolleyes: :D

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    سازگار با هر نوع سیستم عامل :D

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]
     
  3. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    میشه بفرمایین این GTK چه ارتباطی با PHP داره ؟
    من اطلاعاتی در موردش ندارم
     
  4. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    ببین تمامه این عکسایه بالا با پی اچ پی ساخته شده
    از سایت پی اچ پی میتونی دانلود کنی
    این یه EXT و یه برنامه هست که پی اچ پی رو به APPLICATION تبدیل میکنه ...
     
  5. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :D :D یکی از قابلیت های توپه php همینه اگه وقت کردم میام اینجا آموزشش میدم :rolleyes:

    الان تیم php داره توسعش میده




    GTK در بالای GDK ایجاد شده که GDK یک لایه انتزاع را برای توابع سیستم عامل ویندوز مورد استفاده میکنه یک کامپوننت سوم به نام GLib عهم وجود داره که utility های اساسی مورد استفاده توسط GTK را فراهم میکند . این سه کتلبخانه GTK+ نامیده می شود .


    در حقیقت توسط همین کدهای php خودمون با یه خورده تغییر کوچیک میشه برنامه های توپی برای شبکه و غیر وب مثلا برای ویندوز نوشت و برنامه هاشو با یخورده دستکاری میشه توی هر سیستم عاملی استفاده کرد یعنی برنامت هم تو ویندوز هم تو لینوکس هم تو هر سیستم عاملی کار میکنه :D
     
  6. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    خوب خوبه فقط باید کل کتابخانه رو اول نصب کنی
    این یه نموره تو ساخت برنامه هاس کوچک بده
    یه برنلمه 50 کلیبایتی 5 مگ چیز میز میخواد تا اجرا شه !
     
  7. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :D :D ولی در آینده ای نزدیک خیلی کاملتر و بهتر می شه
     
  8. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    ایول عجب چیز باحالیه !
    لینک دانلود این library شو میشه بدی ؟
     
  9. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  10. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
  11. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  12. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :D :D من قبلنا یه ماهی روش کار کردم الان میخوام دوباره شروع کنم


    ببین مثلا برای همین برنامه [​IMG]

    PHP:

    <?php

    dl
    ('php_gtk.'.(strstr(PHP_OS'WIN')?'dll':'so')) || die("Unable to load PHP-GTK module\n");

    function 
    quit_routine($window)
    {
        
    gtk::main_quit();
    }

    function 
    hello($button$window)
    {
        print(
    "Hello World!\n");
        
    $window->destroy();
    }
     
    $window = &new GtkWindow();
    $window->set_border_width(10);
    $window->connect('destroy''quit_routine');

    $button = &new GtkButton('Hello World!');
    $button->connect('clicked''hello'$window);
    $window->add($button);

    $tooltip = &new GtkTooltips();
    $tooltip->set_tip($button'Prints "Hello World!" and vanishes'null);
    $tooltip->enable();
     
    $window->show_all();
     
    gtk::main();
    ?>


    اون php-gtk که تو dl() هست چک میکنه ببینه سیستم عاملت چیه تا برنامه رو تو حافظه بارگذاری کنه

    یا مثلا gtk::main_quit() پنجره رو میبنده :D :D :D همون php خودمونه دیگه :blink:
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :D :D برای نصبش روی ویندوز این آدرسی که پدرام داد رو unzip کن که بهت 4 تا دایرکتوری میده

    php4 - این دایرکتوری فایلهای php , php-gtk توشه

    winnt فایل php.ini توی این دایرکتوری هست

    winnt\system32 اینم فایل های دو دویی gtk+ , libglade dll هست

    sample توی این دایرکتوری چند تا مثال برای استفاده هست

    مراحل نصب :D

    دایرکتوری php4 رو تو جایی که میخوای نصب کنی کپی کن پیش فرزش درایو c هست c:/php4

    محتویات پوشه winnt رو تو دایرکتوری ریشه سیستمت کپی کن c:/windows یا C:/winnt اگر php.ini داری دیگه نمیخواد php.ini رو کپی کنی

    محتویات دایرکتوری winnt\system32 رو در system32 سیستم خود کپی کنید

    دایرکتوری sample را به محلی که میخواهید اسکریپتها رو اجرا کنید کپی کنید مثلا c:/php4/sample

    برای تست برنامه های php-GTK یک پنجره داس باز کنید و خط زیر را تایپ کنید .


    c:/php4/php -q c:/php4/sample/heloo.php


    این خط بالا همون نمونه کد رو برای تست اجرا میکنه اگه یه وقتی مشکلی در php-gtk.dll داشت تنظیمات extension در php.ini رو چک کن که درست باشه باید همون آدرس c:/php4 رو بدی

    :rolleyes: :rolleyes:
     
  15. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :D :D :D :rolleyes: ای ولللللللل این پکیج که لینکش بالاست جدیدا آپدیت شده


    فقط کافیه پوشه php4 رو توی درایو c: کپی کنی بعد او خط داس رو تایپ کنی :D پوشه sample هم اسمش شده test که توش یه سری برنامه های توپم هست :D
     
  16. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0


    :D :D :D من دارم یه برنامه با c مینویسم که برنامه 50 کیلو بایتیت بدون هیچ فایل دیگه ای باز بشه :D
     
  17. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :heart: :heart: :heart:
    آقا منم PHP-GTK بلدم ! :wub:
    البته در سطح متوسط :D
    خیلی خوشحالم که یه نفر رو پیدا کردم که PHP-GTK بلده
    آقای shikopick (اسمتونو نمیدونستم) من هم قبلنا یک ماه چسبیدم به این PHP-GTK ولی بعد به خاطر اینکه تو بعضی جاهاش گیر کردم ولش کردم :D
    حالا به عنوان اولین سؤال میتونید به این تاپیک جوب بدید :
    http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=25503
    :D
     
  18. Rollcage

    Rollcage کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2005
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    0
    also i love gtk
     
  19. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    GTK is the best thing in the php i have ever seen!
     
  20. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    دقیقا این gtk چی کار می کنه ؟
     
  21. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :D ای ول پارسا یه همدرد پیدا شد :D
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal