البته من نمیدونم هستن یا نیستن ، یا نمیگم هستن یا نیستن . چون
به نظر من بهترین تماشاچی های فوتبال ایران 90 درصدشون استادیوم نمیرن 
ولی در مورد آبادان همین حسین پاشائی که الان کاپیتان راه آهن هست . یه جورائی هم کلاسی من بود تو دبیرستان . اون موقع تو نوجوان و جوانان پرسپولیس بازی میکرد .
بنده خدا وقتی تیم میرفت ابادن و میومد 1-2 روز مدرسه نمیومد . میگفت بازیکنها حاضرن پول از جیبشون بدن و نرن ابادان

حالا جزئیاتش بماند که چی میگفت . ولی کلا به نظر من بهترین که چه عرض کنم ، الان تو فوتبال ایران فقط میشه بدترین ها رو انتخاب کرد . مثلا بدترین مربی لیگ امسال (احمدزاده) ، بدترین تیم ( استیل ) و ... :lol:
ضمنا در مورد فوتبال داریم حرف میزنیم ، تو خیابون خیلی اتفاق ها میافته چه ربطی به استادیوم داره .
در مورد قسمت دومی که بولد کردم هم اپیدمی تو مملکت ما ( کی بود کی بود من نبودم )
یارو تو تبریز سنگ میندازن ، میگه چون بازی پرسپولیس اونطوری شده بود ، استقلالی ها اومده بودن سنگ مینداختن .
بهتره این جور مواقع زیاد جدی نگیریم قضایا رو .
عادل هم در مورد نظرسنجی خیلی چرت زیاد میگه ، یاد حرفهای فیروز کریمی میافتم که میگفت این نظرسنجی درست نیست . یا اون یارو فتح الله که میگفت شما رای ها رو شکوندی . اون موقع چرا فردوسی پور دفاع میکرد از کارش و داشت خودش رو جر میداد . حالا که برخلاف میل خودش مردم نظر میدن میگه دیگه اینطوری نظرسنجی نمیزارم .
حالا خوبه همین پرسپولیس آمار نظر سنجی هاش رو بالا میبره وگرنه کسی اس ام اس نمیده .