• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تایید میشه ! :lol::lol:
تو استادیوم ! با چاقو ملتو زدن و هیچکس هم بهت کاری نداشته باشه و بعدش هم بهت کاری نداشته باشن کجاش آبروریزیه ؟ :lol: ******
ای بابا خسته شدم از این بحث بیهده !
اولاً کسی طوریش نشده دوماً تماشاگر فهمیده تر از آبادانی نداریم ***********

Last edited by a moderator:

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
ای بابا خسته شدم از این بحث بیهده !
اولاً کسی طوریش نشده دوماً تماشاگر فهمیده تر از آبادانی نداریم ***********
بلـــــــــــه ... بلـــــــــــه ...
احتمالا طرف از این بچه سوسول های بالاشهر تهران بوده رفته تیمش رو تشویق کننده بدبخت ، بیخود انگ میچسبونین به این تماشاگران عزیز ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
احتمالا طرف از این بچه سوسول های بالاشهر تهران بوده رفته تیمش رو تشویق کننده بدبخت ، بیخود انگ میچسبونین به این تماشاگران عزیز ...

از همه دوستان خواهش می کنم این بحث را تموم کنند. ;)

اما صحبتهای دایی بالاخره باعث واکنش کمیته انضباطی شد.

براي دايي دعا مي‌كنيم
دبير كميته انضباطي:حرف‌هاي سرمربي پرسپوليس دوپهلو و نيش‌دار بود
دايي تنها مي‌تواند در مسائل فني اظهارنظر كند

شاد و پیروز باشید

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
اوستاديوم اوستاديم اوستاديوم خيلي باحال بود
چاقو ها چسب داشت من خودم ديدم كسي اسيب نديد ما بهترين تماشگر دنيا رو داريم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ای کاش بقیه بازیکن ها و مربی های معروف ما هم به اندازه دایی و کریمی و فردوسی پور خ*یه داشتن و بدون ترس حقایق رو میگفتن و دفاع از حق میکردن.

الان این سه نفری که اسم بردم بین مردم جزو محبوب ترین ها هستن و هیچ محرومیتی هم تاحالا دچار مشکلشون نکرده

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
اون یارو که با موتور سه‌چرخه تک‌چرخ میزد خدا بود حرکت‌ش!!
icon10.gif
اون بچه هم باحال بود .. چت کرده بود روی استقلال اهواز. میگفت فرهاد مجیدی و طالب‌لو بازیکن استقلال اهواز هستن!!
icon10.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
فردوسی پور:دیگر در نود از این نظر سنجی ها نمی گذارم!
خبر انلاین:
فردوسی پور می گوید که دیگر از این نظر سنجی ها که در آن رقابت بین سرخابی ها باشد را در برنامه نود نمی گذارد.

عادل فردوسی پور که هفته گذشته و در برنامه نود مسابقه پیام کوتاه خود را به انتخاب بهترین بازیکن ماه ایران اختصاص داده بود پس از انتخاب محمد نوری به عنوان بهترین بازیکن،در برنامه امشب گفت:«قرمزها عدالت را رعایت نمی کنند.دیگر از این نظر سنجی ها در برنامه نود نمی گذارم.قرمزها بدون دلیل اس ام اس می زنند و هر چه هم ما می گوییم آنها کار خودشان را می کنند.»
در هفته گذشته محمد نوری، فرهاد مجیدی، ادینهو، جاسم کرار، شهاب گردان و رضا نوروزی گزینه های انتخابی برنامه نود بودند و نوری در حالی به عنوان بهترین بازیکن ماه انتخاب شد که شهاب گردان و فرهاد مجیدی هم یک ماه خوب و در اوج را پشت سر گذاشتند.

------------------------------------------

ببینیم و تعریف کنیم.
----------------------------------------

وضعیت تختی انزلی اسفبار بود.کاملا پوسیده . در نظر بگیرید که همیشه همه اونجا بارندگی میشه و استحکامی نداره دیگه
یاد ورزشگاه شهید متقی ساری افتادم که ملت رو ایرانیت نشسته بودند و خراب شد. / بازی پرسپولیس و شموشک که نیمه کاره موند.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
در برنامه امشب گفت:«قرمزها عدالت را رعایت نمی کنند.دیگر از این نظر سنجی ها در برنامه نود نمی گذارم.قرمزها بدون دلیل اس ام اس می زنند و هر چه هم ما می گوییم آنها کار خودشان را می کنند.»

فردوسی پور فقط گفت: دیگه این نظرسنجی ها رو سعی میکنیم نزاریم چون قرمز و آبی ها عدالت رو به هم میزنن

این خیلی با چیزی که خبر آنلاین نوشته فرق داره :eek: یعنی واقعا از خودشون چجوری در میارن مطلب مینویسن؟

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
این حسن رودباریان چرا حرف میزد همش گوشش تکون میخورد؟
دقت کردید؟:lol:

فردوسی پور:دیگر در نود از این نظر سنجی ها نمی گذارم!
خبر انلاین:
فردوسی پور می گوید که دیگر از این نظر سنجی ها که در آن رقابت بین سرخابی ها باشد را در برنامه نود نمی گذارد.

عادل فردوسی پور که هفته گذشته و در برنامه نود مسابقه پیام کوتاه خود را به انتخاب بهترین بازیکن ماه ایران اختصاص داده بود پس از انتخاب محمد نوری به عنوان بهترین بازیکن،در برنامه امشب گفت:«قرمزها عدالت را رعایت نمی کنند.دیگر از این نظر سنجی ها در برنامه نود نمی گذارم.قرمزها بدون دلیل اس ام اس می زنند و هر چه هم ما می گوییم آنها کار خودشان را می کنند.»
در هفته گذشته محمد نوری، فرهاد مجیدی، ادینهو، جاسم کرار، شهاب گردان و رضا نوروزی گزینه های انتخابی برنامه نود بودند و نوری در حالی به عنوان بهترین بازیکن ماه انتخاب شد که شهاب گردان و فرهاد مجیدی هم یک ماه خوب و در اوج را پشت سر گذاشتند.

------------------------------------------

ببینیم و تعریف کنیم.
----------------------------------------

وضعیت تختی انزلی اسفبار بود.کاملا پوسیده . در نظر بگیرید که همیشه همه اونجا بارندگی میشه و استحکامی نداره دیگه
یاد ورزشگاه شهید متقی ساری افتادم که ملت رو ایرانیت نشسته بودند و خراب شد. / بازی پرسپولیس و شموشک که نیمه کاره موند.

دیشب تعداد اس ام اس هاش هم کمتر از مقدار معمول بود.
ظاهرا اس ام اس ها خوب ارسال نمیشد من که 4,5 دفعه در طول برنامه فرستادم تا بالاخره رفت.

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از همه دوستان خواهش می کنم این بحث را تموم کنند. ;)

اما صحبتهای دایی بالاخره باعث واکنش کمیته انضباطی شد.

براي دايي دعا مي‌كنيم
دبير كميته انضباطي:حرف‌هاي سرمربي پرسپوليس دوپهلو و نيش‌دار بود
دايي تنها مي‌تواند در مسائل فني اظهارنظر كند

شاد و پیروز باشید
آقا ساسان ازت انتظار ندارم اینقدر میلی پستهارو ویرایش کنی آخه پستم کجاش سیاسی بود ؟!
ببینم محرومیت صنعت نفت جلوی پسپولیسم سیاسیه !؟
خوبه آدم بعضی چیزا رو که میبینه شرم کنه نه اینکه هی بگه بله بله !! اینو بدون اغراق میگم بااخلاق ترین تماشاچیهای ایران همین آبادانیها هستن که همیشه هم بهشون حسادت شده مربی اخلاق فوتبال این کشور مرحوم پرویز دهداری هم از همین شهر بود تو ورزشگاهش شما نرفتید ولی من خیلی رفتم و مردمش هم خیلی خوب و مهمون نوازن
بیخودیم کاسه داغتر از آش نشید ! شما بهتره برید جلوی چاقو کشی علنی تو میدون کاج شهر خودتونرو بگیرید ! :)
درضمن دیشبم معلوم شد اون چاقوکش اصلاً آبادانی نبوده !!

Last edited:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
آقا ساسان ازت انتظار ندارم اینقدر میلی پستهارو ویرایش کنی آخه پستم کجاش سیاسی بود ؟!
آقا پست من سیا*30 بود ! و چون منظور پست من رو نفهمیده بودی و جواب داده بودی آقا ساسان پستت رو ادیت کرد !
دومآ که بنده خدا بادمجون که واکس نزده :دی گفته بحث رو تموم کنید و بیخیال بشید :دی
سومآ که کسی با مردمش مشکل نداره که ! کلآ دوست داری بحث رو به نژاد پرستی بکشونی :دی مشکل رسیدگی نکردن مراجع هست و همه از اون انتقاد می کنن که ظاهرآ بد منظور رو متوجه شدی که داری مردم اونجا رو با تهران مقایسه می کنی ! همه دارن میزنن تو سر خودشون که چرا تو استادیوم کوچیک یکی نبود یقه ی اون چاقو کش رو بگیره که شما چیز دیگه کلی متوجه شدی
چهارمآ : ندارد
پنجمآ : :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

جوابتون دقیقا همینه :

آقا پست من سیا*30 بود ! و چون منظور پست من رو نفهمیده بودی و جواب داده بودی آقا ساسان پستت رو ادیت کرد !
دومآ که بنده خدا بادمجون که واکس نزده :دی گفته بحث رو تموم کنید و بیخیال بشید :دی

شاد و پیروز باشید

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
خوبه آدم بعضی چیزا رو که میبینه شرم کنه نه اینکه هی بگه بله بله !! اینو بدون اغراق میگم بااخلاق ترین تماشاچیهای ایران همین آبادانیها هستن که همیشه هم بهشون حسادت شده مربی اخلاق فوتبال این کشور مرحوم پرویز دهداری هم از همین شهر بود تو ورزشگاهش شما نرفتید ولی من خیلی رفتم و مردمش هم خیلی خوب و مهمون نوازن
بیخودیم کاسه داغتر از آش نشید ! شما بهتره برید جلوی چاقو کشی علنی تو میدون کاج شهر خودتونرو بگیرید ! :)
درضمن دیشبم معلوم شد اون چاقوکش اصلاً آبادانی نبوده !!

البته من نمیدونم هستن یا نیستن ، یا نمیگم هستن یا نیستن . چون به نظر من بهترین تماشاچی های فوتبال ایران 90 درصدشون استادیوم نمیرن :)
ولی در مورد آبادان همین حسین پاشائی که الان کاپیتان راه آهن هست . یه جورائی هم کلاسی من بود تو دبیرستان . اون موقع تو نوجوان و جوانان پرسپولیس بازی میکرد .
بنده خدا وقتی تیم میرفت ابادن و میومد 1-2 روز مدرسه نمیومد . میگفت بازیکنها حاضرن پول از جیبشون بدن و نرن ابادان :D
حالا جزئیاتش بماند که چی میگفت . ولی کلا به نظر من بهترین که چه عرض کنم ، الان تو فوتبال ایران فقط میشه بدترین ها رو انتخاب کرد . مثلا بدترین مربی لیگ امسال (احمدزاده) ، بدترین تیم ( استیل ) و ... :lol:
ضمنا در مورد فوتبال داریم حرف میزنیم ، تو خیابون خیلی اتفاق ها میافته چه ربطی به استادیوم داره .
در مورد قسمت دومی که بولد کردم هم اپیدمی تو مملکت ما ( کی بود کی بود من نبودم )
یارو تو تبریز سنگ میندازن ، میگه چون بازی پرسپولیس اونطوری شده بود ، استقلالی ها اومده بودن سنگ مینداختن .
بهتره این جور مواقع زیاد جدی نگیریم قضایا رو .
عادل هم در مورد نظرسنجی خیلی چرت زیاد میگه ، یاد حرفهای فیروز کریمی میافتم که میگفت این نظرسنجی درست نیست . یا اون یارو فتح الله که میگفت شما رای ها رو شکوندی . اون موقع چرا فردوسی پور دفاع میکرد از کارش و داشت خودش رو جر میداد . حالا که برخلاف میل خودش مردم نظر میدن میگه دیگه اینطوری نظرسنجی نمیزارم .
حالا خوبه همین پرسپولیس آمار نظر سنجی هاش رو بالا میبره وگرنه کسی اس ام اس نمیده .

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
Last edited by dashmojtaba6; Yesterday at 08:06 PM.. دلیل: دیگه هم بحثی ندارم
:) و واقعاً هم دیگه سر اون مسئله بحثی ندارم ولی ...

البته من نمیدونم هستن یا نیستن ، یا نمیگم هستن یا نیستن . چون به نظر من بهترین تماشاچی های فوتبال ایران 90 درصدشون استادیوم نمیرن :)
ولی در مورد آبادان همین حسین پاشائی که الان کاپیتان راه آهن هست . یه جورائی هم کلاسی من بود تو دبیرستان . اون موقع تو نوجوان و جوانان پرسپولیس بازی میکرد .
بنده خدا وقتی تیم میرفت ابادن و میومد 1-2 روز مدرسه نمیومد . میگفت بازیکنها حاضرن پول از جیبشون بدن و نرن ابادان :D
حالا جزئیاتش بماند که چی میگفت . ولی کلا به نظر من بهترین که چه عرض کنم ، الان تو فوتبال ایران فقط میشه بدترین ها رو انتخاب کرد . مثلا بدترین مربی لیگ امسال (احمدزاده) ، بدترین تیم ( استیل ) و ... :lol:
ضمنا در مورد فوتبال داریم حرف میزنیم ، تو خیابون خیلی اتفاق ها میافته چه ربطی به استادیوم داره .
در مورد قسمت دومی که بولد کردم هم اپیدمی تو مملکت ما ( کی بود کی بود من نبودم )
یارو تو تبریز سنگ میندازن ، میگه چون بازی پرسپولیس اونطوری شده بود ، استقلالی ها اومده بودن سنگ مینداختن .
بهتره این جور مواقع زیاد جدی نگیریم قضایا رو .
عادل هم در مورد نظرسنجی خیلی چرت زیاد میگه ، یاد حرفهای فیروز کریمی میافتم که میگفت این نظرسنجی درست نیست . یا اون یارو فتح الله که میگفت شما رای ها رو شکوندی . اون موقع چرا فردوسی پور دفاع میکرد از کارش و داشت خودش رو جر میداد . حالا که برخلاف میل خودش مردم نظر میدن میگه دیگه اینطوری نظرسنجی نمیزارم .
حالا خوبه همین پرسپولیس آمار نظر سنجی هاش رو بالا میبره وگرنه کسی اس ام اس نمیده .
سلام خدمت دوستان

جوابتون دقیقا همینه :

شاد و پیروز باشید
سومآ که کسی با مردمش مشکل نداره که ! کلآ دوست داری بحث رو به نژاد پرستی بکشونی :دی مشکل رسیدگی نکردن مراجع هست و همه از اون انتقاد می کنن که ظاهرآ بد منظور رو متوجه شدی که داری مردم اونجا رو با تهران مقایسه می کنی ! همه دارن میزنن تو سر خودشون که چرا تو استادیوم کوچیک یکی نبود یقه ی اون چاقو کش رو بگیره که شما چیز دیگه کلی متوجه شدی
چهارمآ : ندارد
پنجمآ : :دی
نبودن مدرک و گفتن اینکه من چیزی ندیدم با رد کردن مدرک و جعلی خوندنش خیلی فرق داره!
چون اشکال نیروی انتظامی هست که چاقو رفته تو و چون صنعت نفت محروم میشه! این دوتا ارگان اومدن با بدترین روش! (متهم کردن خبرنگاران به دروغ پردازی و جعل عکس) خودشون رو تبرئه کنند.

من کل برنامه رو ندیدم اما این قسمت حرفهاش به یکی ، دو تا برنامه معمولی نود میرزید :دی
این دوستان همه جواب دادنشون به من مهم بوده و باید داده میشده وجداناً چند نفر به یه نفره اینجا ؟ :D
من چیزی که خیلی تو این سایت نظرمو جلب کرده و متحیرانه دارم مدتها روش فکر میکنم اینه که تو بخشایی که بحثی پیش نیومده و مثلاً یه سوال کردم اگر پست باشه کسی جوابی نمیده اگر تاپیک باشه به دلایل نامعلوم پاک میشه بیشتر به این شباهت داره که تحویل گرفته نمیشم ! ولی کافیه یه جا از چیزی دفاع کنم یا خلاف کسی حرف بزنم اون یه نفر 60 تا مدافع پیدا میکنه و مدیرا هم زود میان پست منو ویرایش میکننو در حالی که میگن بحثو تموم کن خودشون به شدت هر چه تمام به مسائل دامن میزنن !! البته بازم جای شکرش باقیه کاملاً نامرئی نیستیم و دیده میشیم !!
با عرض معذرت از آقای فردوسی پور که تاپیک نود رو به هم "ریختیم"
البته من همونطور که گفتم راجع به اون موضوع حرفی ندارم !!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
علی دایی سرمربی پرسپولیس حتی بعد از برد تیمش نتوانست آرام بگیرد و در کنار حمله به داوری، به اکبر محمدی سرمربی تیم ملی نوجوانان هم حمله کرد. او گفت: «چطور من پس از شکست برابر عربستان برکنار می‌شوم اما سرمربی تیم ملی نوجوانان با وجود آنکه تیمش در مرحله مقدماتی آسیا حذف می‌شود همچنان ابقا می‌شود. این مربی با زد و بند فامیلی بر سر کار آماده و سرمربی شده اما به خاطر شکست برابر عربستان حق و حقوقم را فدراسیون نمی‌دهد.»

دفاعیات سرمربی تیم نوجونان رو اینجا بخونید.

ضمن اینکه جناب دایی فراموش کردن که خودشون چطوری سرمربی تیم ملی شد.

"هر کس در فدراسیون فوتبال لابی اش قوی تر باشد مربی تیم ملی ایران خواهد شد."​

باشد که به راه راست هدایت هم نشدیم، نشدیم، ایرادی نداره ولی حداقل شجاعت اعتراف به اشتباهات مون رو داشته باشیم. شجاعت اعتراف به بد بازی کردن تیم رو داشته باشیم. شجاعت اعتراف به نتیجه گرفتن های همراه با خرشانسی رو داشته باشیم و ...

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سایت شبکه نوشته 22:35

بالا