• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
اینا چرا اینطوری میکنن ؟

اخر برنامه 7 8 دقیقه وقت رو ندادن !!!!!!!!

این دیگه خیلی توهین به بیننده هست

داره تبلیغ یه فیلم رو نشون میده که 100 دفعه تو این هفته نشون داده .بعدش هم اگهی بازرگانی

این فیلم خوب اسمش هست :امپراتور شمال
ولی از این به بعد منفور میشه و اسمش میشه امپراتور بی جنبه بعد 90 :blink:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
این صدای نود چقدر ضایع بود:D

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
این خوبه . طبیعیه :D

7a578e2aef3434bc04c360e657429aa3.jpg

فایل های ضمیمه

• 7a578e2aef3434bc04c360e657429aa3.jpg
    7a578e2aef3434bc04c360e657429aa3.jpg
    12.6 KB · نمایش ها: 60

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اون بازیکنها به نظر من راست میگفتن. اون بنده خدا که نونوا بود. واقعا حق یه بازیکن ملی اینه ؟!؟!

دقیقا. می گفت یکی راننده آژانسه ، یکی ماهیگیره ، ...

این فردوسی پور دیشب یه دفعه اومد راجع به اینا حرف بزنه؟ فقط گیر داد به اون یارو که شما پدیده ای برای خودتون هستید! خود عادل هم پدیده ای برای خودش!

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
بکس داستان تیم ملی فوتسال چی بود؟

والا موضوع دیروز اصلآ فوتسال نبود . فوتبال ساحلی بود که با فوتسال زمین تا آسمون فرق می کنه . دی
موضوعشم حذف تیم ملی با سه تا باخت بود از جام جهانی که اومده بودن ببینن دلیلش چیه که همش به حاشیه رفت و بحث سر این بود که مربی انگلیسی بلد نیست و نماینده ی مجلس اینو اورده تو فدراسیون ، سرپرست تو خیابون گم می شه ، 900 تومن پول می دن واسه یه وعده ی شام برای بازیکنا تو ونیز ، گل یا پوچ بازی کردن بازیکن ها تو هتل و اوردن یه سرباز وظیفه به اردوی تیم ملی برای تست پزشکی و .... :D :D

همشون پدیده بودن .

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
فوتبال ساحلی دیگه آخرش بود..!

یعنی بازم دم عادل گرم که میره این مارها رو از سوراخ میکشه بیرون هر کس به برنامه 90 انتقاد کنه یا خودش جزء این شیاد ها هست یک شاد مغز به تمام معناست..

خدای اگر برنامه نود نبود کی می فهمید چه گرگهای تو این فوتبال ساحلی هستن..؟

طرف هیچ مدرک مربیگری نداره و فقط به خاطر اینکه آشنای داداش زاده هست کردنش مربی تیم ملی..! و اون هم دروازبان اول تیم ملی رو میگزاره کنار..!
از اون ور یک نفر از نیرو انتظامی رو اوردن تو تیم ملی تمرین کنه تا مثلا کار آقای رضا علی رو درست کنه..

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
یه پسر زنگ زده بود که می گفت اول هر برنامه یه فلش بک بزنید به برنامه های 10 سال قبل ; صداش عین صدای دخترا بود .
عادل خودشم اول فکر کرد خانومه ، بعد که دید اسمش احسان هست ، خندش گرفت . :D

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
تازگی ها فردوسی پور دو سه نفرو میاره تو برنامش چه حضوری چه تلفنی تا مردم بهشون بخندن.

mohsen kh

Registered User
لایک‌ها
0
دیــــــــــــــــــــــــــد دیـــــــــــــــــــــد فقط فردوسی پور خیلی باحاله

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
فردوسی‌پور:تصمیم شخصی بود که برنامه من را قطع کردند/این اتفاق توهین به مخاطبان میلیونی است

ایسنا نوشت:

شب گذشته برای دومین هفته‌ی پیاپی مخاطبان برنامه‌ی «90» پایان‌بندی این برنامه را ندیدند؛ عادل فردوسی‌پور که علاوه بر اجرا، وظیفه‌ی تهیه‌کنندگی این برنامه را هم بر عهده دارد، در این زمینه گفت که هنوز از این اتفاق «شوکه» است.
عادل فردوسی‌پور درباره‌ی قطع ناگهانی برنامه‌ی شب گذشته گفت:« در ساعت 22 و 57 دقیقه برنامه‌ی ما آغاز شد و سه ساعت و نیم برای این برنامه زمان داشتیم که بر این اساس 2 و 27 دقیقه صبح باید برنامه به پایان می‌رسید. 10 دقیقه و 41 ثانیه آگهی بین برنامه پخش شد و هشت دقیقه نیز مسابقه کشتی پخش شد که اگر این دو زمان را به برنامه‌مان اضافه کنیم، باید در ساعت 2 و 46 دقیقه برنامه را به پایان بردیم.»
او این را گفت و ادامه داد:« اما متاسفانه در ساعت 2 و 22 دقیقه آنتن را از ما گرفتند؛ این در حالی بود که می‌توانستیم با توجه به آیتم‌های باقی‌مانده 16 دقیقه زودتر برنامه را به پایان برسانیم. فکر می‌کنم کاری که انجام شد، توهین به مخاطبان میلیونی برنامه‌ی «90» بود؛ این برای بار دوم است که چنین اتفاقی می‌افتد.
فردوسی‌پور با بیان این که فکر نمی‌کنم مدیران عالی رتبه‌ی صدا و سیما در جریان این اتفاق باشند، گفت: حداقل آن‌ها به وقت قانونی برنامه احترام می‌گذارند. اما این که به یکباره و بدون این که برنامه تمام شود، آنتن گرفته می‌شود، درست نیست و قطعا تصمیمی شخصی بوده است.
وی افزود: پس از برنامه دوستان و آشنایان بسیاری با من تماس گرفتند و گفتند که دلیل این اتفاق چه بود و چرا این طور برنامه به پایان رسید؛ امیدوارم که آخرین باری باشد که چنین اتفاقی می‌افتد؛ نباید با چنین رفتارهایی به مخاطبان 20 تا 25 میلیونی برنامه‌ی «90» که تا آن ساعت بیدار هستند، توهین کرد. من از شب گذشته تا به حال در شوک هستم و نمی‌دانم چرا چنین اتفاقی رخ داد.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
اگر یک شبکه خصوصی بود که اجازه میداد دست فردوسی پور باز باشه دیگه چنین کثافت کاری هایی که یکباره برنامه قطع بشه وجود نداشت ...

بالا