• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
من واقعا با حرف های قلعه نویی در مورد فردوسی پور موافقم حرف حق میزنه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

من زمانی که گفتم فردوسی پور وارد عرصه عوام زدگی و عوام گرایی شده به بعضی از رفقا برخورد! واقعیت همینجاست... اتفاقا فردوسی پور چندان هم که درموردش اغراق میشه در همه زمینه ها آگاهی نداره. مثل خیلی های دیگه از هر موضوعی چیزکی میدونه و همه هنرش استفاده به موقع از دانسته هاش هست. تفاوتش با سایرین اما در تریبونی هست که در دست داره. اینکه شما با کلمات به شدت دستمالی شده و از شدت استفاده از رونق افتاده ای مثل "مغالطه" ، "سفسطه" ، " فرافکنی" و... به رویارویی کسانی میرید که بسیاریشون اصلا معنی حرف شما رو نمیفهمن تا جواب بدن، خب معلومه که پیروز از کارزار درمیایید... اگر هم مخاطب شما اندکی تسلط بر زبان داشته باشه و بخواد از در پاسخگویی شما بربیاد، با تکیه بر اهرم بسیار قدرتمند تریبون و میکروفون و در قالب مونولوگ های عموما طولانی و سریع، تمرکز طرف رو برهم میزنید تا به اصطلاح آچمزش کنید و بازی رو ببرید... در صورت موفق نشدن در هردو حالت گفته شده هم با "واگذار کردن قضاوت به مردم..." درواقع بازنده از بازی بیرون نمی آیید... این شیوه سالهای اخیر فردوسی پوره که تحمل و صبر صاحبان رسانه رو هم به پشتوانه آرای پیامکی و تعداد بیننده ها و جذابیتهای تبلیغاتی، مدتهاست که خریده... فردوسی پور مدتهاست که کمکی به فوتبال ایران نمیکنه. زمانی فکر میکردم با روکردن پرونده دلالی و منشوری ها واقعا تحولی در فوتبال ایران پیش بیاره اما عملکرد منفعلانه اش برابر عزیز محمدی و علیپور، کورسوی امید رو هم خاموش کرد.
آیتمهای تاثیرگذاری مثل آسایشگاه جانبازان و سالمندان، آوار زلزله زده ها و مناطق محروم هم چیزی جز دنباله همون عوام فریبی و ژست خیرخواهی نیست. درواقع مستمسکیه برای اینکه شوی شخصی فردوسی پور، جنبه و جلوه انسانی پیدا کنه. عادل فردوسی پور، به باور من زمانی به جاده اصلی تاثیرگذاری برنامه اش باز خواهد گشت که دست کم یک برنامه رو اختصاص بده به پاسخگویی به انتقادات عوام و خواص... از قلعه نویی و مایلی کهن و نصیرزاده بگیر تا من و شمایی که مخاطب برنامه اش هستیم. با یه ساز و کار مشخص و روشن. وگرنه ابهامات فراوان عملکردش که در سایه تعارف و تعارف کشی مرسوم ایرانیها همیشه گم شده، دست کمی از انتخابات هیات فوتبال فارس نخواهد داشت... به عبارت روشن تر، عادل فردوسی پور باید یک روز برابر عادل فردوسی پور دیگه ای بنشینه و به شیوه 90 این روزها حساب کشی بشه تا سلامت، صداقت و صراحت کلامش دوباره برگرده و اعتماد بینندگانش رو دوباره بدست بیاره...

پاینده باشید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته بچه های استقلالی از واعظ اشتیانی خوششون نمیومد

اما من همیشه اعتقادم این بود مدیرانی مثل واعظ برای این سیستم لازم هستند. واعظ یکی از معدود ادمهایی بود که در عین خونسردی با قاطعیت جواب میداد. 2 3 دفعه جواب فردوسی پور رو داد و فردوسی پور متوجه شد این ادم مثل بقیه نیست.

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
این صحبت هارو باید با آب طلا نوشت ، فردوسی پور 100% اجنبی پرسته حتی یک کلمه راجع به بازی با کره و تاکتیک تیم ملی صحبت نکرد
همه عالم از رفت و آمد این آقا به خونه کیروش خبر دارن

قلعه‌نویی: برخی‌ها می‌خواهند با خط و ربط دربی را لوث کنند/ نمی‌دانم آنها از کجا خط می‌گیرند
البته آقای قلعه نویی باید بدونن که 8 نفر از بازیکنان مقابل کره استقلالی بود;)و گرنه...

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
البته آقای قلعه نویی باید بدونن که 8 نفر از بازیکنان مقابل کره استقلالی بود;)و گرنه...

دقیقا . ساختار دفاعی تیم ملی از تیم استقلال بود و این باعث هماهنگی کامل خط دفاعمون شد کیروش تو اون بازی عملا تاکتیکی نداشت و دفاع خوب همراه با یک گل تقریبا شانسی تونست مارو به جام جهانی ببره
نمیدونم کجای کار کیروش خوب بوده که برای رفتن و قهر کردنش باید ناراحت باشیم

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
واکنش جالب فردوسی پور به صحبت های شیرینی

IMG19041881.jpg

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
تقلب 9درصدی فردوسی‌پور
وقتی عادل فردوسی پور تقلب می کند!

هر رفتاری که شرایط سالم و بی‌طرفانه نظرسنجی را نقض کند، مصداق بارز تخلف است؛ آنچه عادل فردوسی‌پور در انجامش مهارتی ویژه دارد

اعمال تقلب در فرآیند یک نظرسنجی، تنها به معنای دست بردن در نتایج آن و بالا و پایین کشیدن پاسخ‌ها نیست. در واقع هر رفتاری که شرایط سالم و بی‌طرفانه نظرسنجی را نقض کند، مصداق بارز تخلف است؛ آنچه عادل فردوسی‌پور در انجامش مهارتی ویژه دارد! حقیقت آن است که تهیه کننده و مجری نود این دوشنبه شب نیز از همه ترفندهای قدیمی‌اش برای مداخله در نتایج نظرسنجی برنامه سود برد و در نهایت هم به نیت باطنی‌اش رسید. بدون تردید یکی از ابتدایی‌ترین اصول برگزاری یک نظرسنجی معتبر این است که پرسش‌شونده‌ها تا قبل از اعلام نظرشان، به هیچ وجه از آرای دیگران مطلع نباشند و به شکلی کاملا مستقل نظر واقعی خودشان را ابراز کنند. اگر کسی قبل از شرکت در نظرسنجی از کم و کیف نتایج آگاه شود، ممکن است تحت تاثیر بقیه پرسش‌شونده‌ها قرار بگیرد؛ مثلا به خاطر تمایل غریزی بشر برای پیوستن به جمع اکثریت، ناخودآگاه به گزینه پرهوادارتر رای بدهد و یا از دیدن مهجوریت گزینه مطلوبش دلسرد شود و به کلی قید ارسال نظر را بزند. کاملا طبیعی است که چنین مساله‌ای، می‌تواند صحت و سلامت نظرسنجی را مخدوش کند، اما عادل به شکلی آگاهانه این اصل واضح علمی را نادیده می‌گیرد تا به هرچه سنگین‌تر شدن کفه گزینه دلخواهش یاری برساند.

به گزارش تماشاگر به نقل از قانون فردوسی‌پور در آخرین برنامه نود یک بار دیگر تاکتیک همیشگی‌اش را به کار برد. او از همان ابتدا شمشیر را علیه داربی 77 از رو بست و نشان داد که اراده‌اش بر پایه «خیلی ضعیف» معرفی کردن این بازی استوار است. عادل که به لطف عوامل پشت صحنه‌اش لحظه به لحظه در جریان تحولات نظرسنجی قرار دارد، اولین بار کمتر از 20 دقیقه پس از شروع برنامه به اعلام نتایج پرداخت. در این لحظه روشن شد که از بین 500 هزار شرکت کننده، 69 درصد با آقای مجری هم‌عقیده‌اند و به گزینه 4 رای داده‌اند. مطابق ساده‌ترین اصول دانشگاهی، نظرسنجی نود از همین لحظه به بعد مخدوش و فاقد اعتبار می‌شود. در واقع دو میلیون نفر بعدی که پس از آگاهی از نتایج اولیه این نظرسنجی رای داده‌اند، به وضوح تحت تاثیر همین الگو قرار داشته‌اند و بنابراین آرای آنها نمی‌تواند واجد شرایط طبیعی و قابل قبول تلقی شود. در تایید این ادعا می‌توان به جهش خیره‌کننده و 9 درصدی گزینه 4 تا پایان برنامه اشاره کرد؛ اتفاقی که خشنودی و لبخند ظفرمندانه عادل را به همراه آورد. پژوهشگران اجتماعی به سادگی می‌توانند شهادت بدهند که چنین تفاوت بزرگی بین یک‌پنجم ابتدایی و چهار پنجم انتهایی نتایج یک نظرسنجی عملا غیرممکن است و این پدیده هرگز توجیه منطقی ندارد. با این همه اما عادل فردوسی‌پور -این استاد فرزانه دانشگاه- به دفعات در برنامه‌اش سور و سات چنین تقلبی را فراهم می‌کند تا نشان بدهد تعداد هر چه بیشتری از مردم با او هم‌عقیده‌اند!

جالب اینجاست که عادل حتی به همین مقدار از تخلف هم بسنده نمی‌کند و ضمن بمباران تبلیغاتی بیننده‌ها به سود گزینه مورد علاقه‌اش، کسانی که نظر دیگری دارند را هم مورد تحقیر قرار می‌دهد. او رییس فدراسیون فوتبال را صرفا به دلیل باور متفاوتش در این زمینه به باد تمسخر می‌گیرد و از سر استهزاء و ترور شخصیتی سوال می‌کند: «منظورتان همین مسابقه جمعه است دیگر؟» دوستانش آیتم‌های ضد داربی را که در تمام آنها به بالا تا پایین این بازی فحش داده شده یک به یک پخش می‌کنند و بعد لابلای این هجمه وحشتناک، به مضحک‌ترین شکل ممکن مدام سوال مسابقه پیام کوتاه تکرار می‌شود تا مردم به شکل آزادانه(!) انتخاب کنند که بالاخره داربی خوب بوده یا نه؟ در مسیر درهم کوبیدن بازی جمعه، او و حاج‌رضایی خیلی راحت و بدون مزاحم با هم پینگ‌پنگ بازی می‌کنند. تا آخرین دقایق برنامه هیچکس برای دفاع از کیفیت داربی روی خط دعوت نمی‌شود و تنها کسی که برخلاف میل مجری نود دست به این کار می‌زند، ناگهان با ریشخند فردوسی‌پور و استدلال عجیب و غیرمنطقی او وادار به سکوت می‌شود: «آقای شیرینی شما که تازه دو سال است به فوتبال آمده‌اید این بحث‌ها را ول کنید» و ما به این فکر می‌کنیم که در دو سال اول پخش برنامه نود، چند نفر می‌توانستند همین جمله خرد کننده را به خود عادل بگویند و نگفتند!

با این همه اواسط برنامه دل فردوسی‌پور طاقت نمی‌آورد و او سرانجام روشن می‌کند که چرا برای کوفتن بر سر داربی این همه اصرار دارد؟ بله؛ این ادامه ستیز سال گذاشته و داربی قبل با امیر قلعه‌نویی است. او با کلی طعنه و کنایه عبارت «اجنبی‌پرست» را به سرمربی استقلال یادآوری می‌کند تا معلوم شود آنتن سیما، کاملا بوی یک جدال شخصی را به خودش گرفته است. عادل به غیرمنطقی‌ترین شکل ممکن داربی را به نیت شخص قلعه‌نویی زیر پایش له می‌کند، بی‌اعتنا به اینکه کیفیت این بازی چندان هم از استاندارد سایر مسابقات باشگاهی در ایران پایین‌تر نیست، اینکه افکار عمومی چقدر در قبال بازنده‌های این بازی بی‌رحم‌اند و البته اینکه تیم ملی مملکت هم اساسا بر پایه همین تاکتیک‌های تدافعی و محتاطانه راهی جام‌جهانی شد. پیش از این از هر چه در این فوتبال خراب می‌شد فیلم می‌گرفتند و برای نود می‌فرستادند. ما که این روزها یک نود خراب داریم، فیلم آن را کجا می‌توانیم بفرستیم؟

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
به عنوان تماشاگری که همیشه صداقت و جسارت عادل برام گیرا بود .. دیشب برای اولین بار بدون تعصب بعد از صحبت ایشون با شیرینی .. ترجیح دادم ادامه برنامه رو نگاه نکنم .. به نظر میرسه عادل خان برنامه سیما رو کرده خونه خاله و هر چی دلش بخاد پخش میکنه و میگه .. سوای صحبتهای بی ربط و بقیه موضوعات .. خابیدن شیرینی واقعن موضوع فوتبالیه ؟ وظیفه رسانه رسمن تبدیل شده به پرداختن به حاشیه ..عادل حتی تو گزارش های بازی هم سعی در ارائه نقطه نظرات شخصی خودش داره و جریان یکطرفه به سمت خودش کرده .. اصلن انگار نه انگار مخاطبی هستش
خنده های مسخره .. پر رنگ کردن دوربین نود و به قولی خاله زنک بازی و چقلی تو تماسهای تلفنی بنده رو به این باور رسونده که این آقا به شدت دنبال حاشیه هاست .. اول زمین حافظیه رو نشون میده ..بعدش میگه آقا ما اومدیم گزارش بگیریم(( تو تاریکی )) این پیرمرد باغبون نذاشت بد با جذابیت خاصی میوفته دنبال مسئول .. بد روبروشون میکنه با هم .. یه جنگ و جدلی راه میوفته یکیمی خنده میکنه .. آخر سر هم میگه قضاوت با بینندگان
کارای این آقا واقعن لوث شده .. یعنی واقعن برنامه دیشب به جز صحبتهای حاج رضایی چه نکته مثبت دیگه ای داشت ؟ الان این همه وقته شما تناقض تو صحبتهای مسئولین و بی مسئولیتی رو ابراز تاسف و .... پخش کردی چه نتیجه ای حاصل شد ؟
تیمهای استقلال و پرسپولیس خود به خود حاشیه پذیرن .. این آقا هم برای سوژه کردن حاشیه این 2 تا تیم .. مخصوصن استقلال و قلعه نویی (( الان که تیمش خوب نتیجه میگیره و تماشاگراش پشت تیمن به ادبیات گیر داده))از هیچ تلاشی دریغ نکرد
بزرگای فوتبال هم بیخودی باهاش مشکل ندارن .. چون سوای حاشیه ها عادل بعضی جاها رسمن دنبال قاتل بروسلی میگرده

فوتبال ما کلش نکته منفیه شما انتظار داری چی بیاد توی برنامه بگه ؟ اتفاقا این ادبیات عادل و طنز تلخش به درد فوتبال بی دروپیکر ما میخوره . اگه از نظر شما رفتار یک نفر روی نیمکت تیمی مثل پرسپولیس (اینم بگم خودم استقلالی ام ) و همچنین چمن ورزشگاه حافظیه موضوع فوتبالی نیست . دیگه حرفی نیست / این که میگید چه نتیجه ای حاصل شد میشه بگید حوزه ی اختیارات عادل فردوسی پور چقدره ؟ وظیفش بیشتر از گفتن این مسائل نیست .

متاسفانه این لفظ حاشیه این روزا زیاد استفاده میشه . میگیم چرا دربی بده .. میگن نگید تیما میرن توی حاشیه /// چرا مربی فلان کارو کرد میگن نگید که تیم میره توی حاشیه . توی 90 میگه چرا لاوره بازی نمیکنه چرا پولشو نمیدید حالا که اوردینش . ماجدی میاد میگه نباید رسانه ای میکردید تیم میره تو حاشیه . چرا زمان مظلومی تیم هجومی بود نگید تیم میره توی حاشیه /// ***** فر میگه حیف شماره 5 که تن دهنویه ( واقعا هم حیف ) نگید تیم میره توی حاشیه

همش حاشیه حاشیه حاشیه حرف بزنیم حاشیه هست .

یکی میتونه به من بگه اصل ماجرا چیه پس که اینا همش حاشیه هست ؟؟؟ من فکر میکنم اصل ماجرا اینه که همه پولشونو بگیرن و بخورن و بخوابن یه چند تا بازی هم دور همی برگزار بشه . هر مسئله ای جز این حاشیه تلقی میشه

رفیق این پست رو الان که تیم شما 2 خورد و باخت ریپلای میکنم
مصاحبه امیر قلعه نویی رو بعد از بازی بخونید .. عرض کردم بنده خودم پرسپولیسی هستم ولی کاری که فردوسی پور با تیمهای ما داره میکنه واقعن بی شرمانست
الان مطمئن باشید عادل خان از این که تیم قلغه نویی باخته و این همه سوژه جذاب برا دوشنبه براش گذاشته داره بالا پایین میپره ..

Last edited by a moderator:

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
قلعه نوعی:برنامه 90 مثل فیلم بت عمل می کند خیال آقایان راحت! قلعه نوعی باخت

...

قلعه نوعی افزود:اگر به جای مدیرعامل باشگاه استقلال بودم اجازه نمی دادم حتی یک ثانیه هم برنامه ۹۰ از تیم استقلال فیلم نشان بدهد، من معتقدم که این برنامه آمده تا مشکلات جامعه را پوشش بدهد و ضعف های مملکت را بپوشاند اما برنامه ۹۰ الان مثل فیلم "بت" در زمان قدیم است.
وی ادامه داد:یقین دارم که بعدها مشخص می‌شود که این برنامه چه خیانت‌هایی به فوتبال ایران کرده است. برنامه نود افراد را رودرروی یکدیگر قرار می‌دهد. یک بار رحیمی و رویانیان را با هم درگیر می‌کند و یک بار رییس فدراسیون را روی خط می‌آورد و می‌گوید از ساعت خوابش گذشته و با کشیدن بحث کفش سیندرلا با ادبیات بدی با او صحبت می‌کند.
سرمربی استقلال افزود:اینها یک گروه دارند که اگر کسی عضو آن نباشد، او را با تمام وجود می‌کوبند. آقای شیرینی در برنامه نود حرف خوبی زد. او گفت که فردوسی‌پور و برنامه نود ترس از باخت در دربی را به دل مربیان انداخته است. حتی یک بار آقای هاشمی که تهیه‌کننده این برنامه است، در هتل المپیک قسم خورد و گفت که من تنها مربی هستم که رودرروی نود ایستاده‌ام. او گفت بعضی از مربیان برای آن که سه دقیقه روی آنتن باشند، به فردوسی‌پور التماس می‌کنند! طبیعی است که اگر کسی این کار را نکند، مورد حمایت قرار نمی‌گیرد و می‌شود مربی سنتی و هزار انگ دیگر به او می‌چسبانند.

وی ادامه داد: اگر من هم سرم را پایین بیندازم و "چشم" بگویم، همه چیز خوب می‌شود. حالا ببینید من چقدر بدبخت شده‌ام که فردوسی‌پور درباره شخصیت حقیقی و حقوقی من حرف می‌زند. او در برنامه‌اش به شیرینی گفت که چون دو سال است به فوتبال آمده نباید حرف بزند و حالا من از خودش می‌پرسم که زمانی که ما بازی می‌کردیم، او کجای فوتبال بوده است. اصلا برای چه به فوتبال آمده؟ او به شیرینی گفت که کجای فوتبال است و من همین سوال را از خود فردوسی‌پور می‌پرسم.

سرمربی استقلال افزود: اگر بهترین بازی را انجام بدهید و در آسیا نتیجه بگیرید به تو انگ می‌زنند. فردوسی‌پور دارد فوتبال ایران را نابود می‌کند. یک روز درباره پسرم حرف می‌زند. من پسر چندین استقلالی سابق را به تیم آوردم و تمرین دادم. دوست داشتم و این کار را کردم هیچ ترسی هم ندارم. اگر پسرم به دوبی می‌رفت و آن کارها را می‌کرد، از نظر فردوسی‌پور من می‌شدم مربی اخلاق. متاسفم برای مدیرانی که با این برنامه تماس می‌گیرند. این برنامه مدیران را به جان هم می‌اندازد و الفاظی به کار می‌برد که جوان‌ها با شنیدن آنها از فوتبال زده می‌شوند.
قلعه‌نوعی افزود: زمانی که کسی می‌خواهد در نود از من تعریف کند، فردوسی‌پور سریع حرفش را قطع می‌کند اما کافی است آن فرد با من مشکل داشته باشد آن وقت همه صحبت‌ها می‌شود علیه من. نویدکیا در سپاهان قهرمان شد و وقتی به نود آمد از او درباره رابطه‌اش با من پرسید. یا وقتی کاظمیان بازیکن یک تیم بود و من مربی تیم دیگر، از او می‌پرسید که رابطه‌اش با من چگونه بوده است. چرا همین سوال را از ساموئل نپرسید؟ همین است که می‌گویم اگر در دایره آنها نباشی به تو حمله می‌شود. وقتی بخواهی حرف بزنی و بگویی مردم گرسنه هستند و فوتبال مشکل دارد، به تو هزار انگ می‌زنند.
قلعه نوعی افزود: لطف خداست که تیم من نتیجه می‌گیرد. استقلال پولی ندارد. ما فصل را با سه میلیارد و خرده‌ای شروع کردیم. خیلی‌ها از جمله کادرفنی و پزشکی تیم طلب دارند اما ما به خاطر مردم به کارمان ادامه می‌دهیم. باز هم می‌گویم اگر به جای فتح‌الله‌زاده بودم اجازه نمی‌دادم نود این طور درباره استقلال حرف بزند. نمی‌توانم به او توصیه‌ای کنم اما نمی‌گذاشتم نود یک ثانیه درباره استقلال صحبت کند.

قلعه نوعی:برنامه 90 مثل فیلم بت عمل می کند/خیال آقایان راحت! قلعه نوعی باخت

...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عابدینی:‌ فرافکنی فردوسی‌پور صدای قلعه‌نویی را هم درآورده است

مدیرعامل داماش گیلان در رابطه با چرت زدن سعید شیرینی، سرپرست پرسپولیس روی نیمکت این تیم در دربی 77 اظهار داشت: چه اشکالی دارد که شیرینی روی نیمکت چرت بزند؟! او تاکنون به فکر این بوده که ماشین‌ها جلوی او رژه بروند و لذت ببرد ولی الان به فکر این است که بازیکنان گل بزنند و بالا و پایین بپرد! شیرینی تجربه کمی دارد و از جای دیگری به این فوتبال آمده است.
وی افزود: مشخص بود که این شخص نه تنها 48 ساعت بلکه یک هفته نخوابیده است. چشم‌های او خود به خود بسته می‌شد ولی آیا با نخوابیدن شیرینی پرسپولیس برنده دربی می‌شد؟ با این حال سوال من این است که این وسط عادل فردوسی‌پور دنبال چه چیزی می‌گردد؟
عابدینی کرد: فردوسی‌پور پاسخ جمله من را بدهد و بگوید که چرا وسط برنامه پر هیجانی که 3 میلیون پیامک برای آن ارسال شده، یک میلیون پیامک ارسال نشده و 5 میلیون نفر نیز حوصله پیامک دادن نداشتند که جمعاً 10 میلیون بیننده می‌شود، اسم دلالی را می‌آورد که شجره آن برای من معلوم است؟!
مدیرعامل داماش گیلان ادامه داد: فردوسی‌پور از شبکه 3 جمهوری اسلامی ایران از این شخص به عنوان بهترین نام می‌برد. این کار چه معنایی دارد؟‌ فردوسی‌پور با این دلال چه ارتباطی می‌تواند داشته باشد؟!
وی خطاب به مجری برنامه 90 گفت:‌ آقای فردوسی‌پور! شما فرافکنی می‌کنید که صدای امیر قلعه‌نویی در می‌آید. شما نمی‌خواهید بفهمید که چرا عابدینی فریاد می‌زند اسماعیل حسن‌زاده حق داماش را خورده است! فردوسی‌پور ده‌ها ایراد دارد و از این طرف و آن طرف حمایت می‌شود.
عابدینی در واکنش به اظهارات امیر قلعه‌نویی در مورد عادل فردوسی‌پور به تسنیم گفت:‌ من می‌دانم امیر قلعه‌نویی بدون مدرک حرفی را نمی‌زند.

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
این تیکه فردوسی پور اوج بیشرفی بود ، مسخره کردن گلر شماره 1 تیم ملی به چه قیمتی

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
تبریک بابت مدال طلا

از اون مرتیکه جاروکش ناعادل متنفرم

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
به محض اینکه کریم باوی اسم آقای قلعه نویی رو اورد بحث رو عوض کرد ، خدا شفاش بده عقده هاش رو با پول بیت المال خالی میکنه

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کریم باوی واقعا فوروارد خوبی بود. حیف که مصدومیت ها و صدمات بدنیش به این روزش انداخت.

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به محض اینکه باوی اسم آقای قلعه نویی رو اورد بحث رو عوض کرد ، خدا شفاش بده عقده هاش رو با پول بیت المال خالی میکنه

کرین باوی واقعا فوروارد خوبی بود. حیف که مصدومیت ها و صدمات بدنیش به این روزش انداخت.

بالاخره اسمش چی بود؟ :دی

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
اسم این تایپکو عوض کنید بذارین تایپک "ضد برنامه نود" ؛ بالای تایپیکم بنویسید: ورود فقط برا استقلالی ها مجاز هست بقیه ویرایش میشن...

بالا