آره. پورمحمدی حمایت بیش از و حد و انصافا مردونه ایی می کنه از برنامه.من وقتی یه مروری در تاریخ می کنم می بینیم فردوسی پوور اگر حمایت صدا و سیما ( اتفاقا من می گم شخض پورمحمدی ) رو نداشت هیچوقت نمی تونست اینجوری ( 10 سال ) برنامه رو اداره کنه .
آره. پورمحمدی حمایت بیش از و حد و انصافا مردونه ایی می کنه از برنامه.من وقتی یه مروری در تاریخ می کنم می بینیم فردوسی پوور اگر حمایت صدا و سیما ( اتفاقا من می گم شخض پورمحمدی ) رو نداشت هیچوقت نمی تونست اینجوری ( 10 سال ) برنامه رو اداره کنه .
دم صالح علا گرم شدیدا. ایول. حالی داد اساسی.
یک تشکر اساسی تقدیم به بینندگان جان! (اینجا منظور خود صالح علاست )
با فايرفاكس باز كن.
خاك تو سرشون با اين سايتشون
پايگاه اطلاع رساني شبکه سوّم سيما
This site is temporarily unavailable.
Please notify the System Administrator
Could not connect to the database server
چیکار صدا و سیما دارید شما ؟با فایرفاکس هم خرابه. Google chrome هم درست نشون نمیده.
مفتخرم به اطلاع برسونم دیشب برای حمایت از عادل فردوسی پور سروری که سایت های شبکه ها روش بودن رو DDos کردیم.
حیف پول که خرج سرور واسه DDos اینا بکنی.
این اقای علی ابادی تو شهرداری هم هیچ گ*هی نبود !ما مو بينيم و فيروز پيچش مو
فيروز كريمي : علي آبادي مديري موفق و مدبر و كاردرست اما در شهرداري!!!
![]()
دانلود كليپ مثلث شيشه اي
http://damiran.persiangig.com/video/firooz%20karimi%20-%20ali%20abadi.3gp
یه برنامه سطح بالا از نظر فرهنگی و علمی و پژوهشی و این مدلی. یعنی آدم حسابی های رشته های مختلف رو می آرن و باهاشون حرف می زنند. یک برنامه مخصوص فرهیختگان و این جور آدم هاست.یکم راجب برنامش توضیح میدی ... من هیچ پیش زمنیه ای ندارم ازش
مرسی ...یه برنامه سطح بالا از نظر فرهنگی و علمی و پژوهشی و این مدلی. یعنی آدم حسابی های رشته های مختلف رو می آرن و باهاشون حرف می زنند. یک برنامه مخصوص فرهیختگان و این جور آدم هاست.
من امروز صبح داشتم یک چیزی رو بررسی می کردم ...
اول اینکه این دعوا بین عدل فردوسی پور و سازمان نیست . بلکه بین صدا و سیما و سازمان هست .
شاید سازمان از قضیه حق پخش مسابقات هنوز دلگیر بوده و حالا فردوسی پور بهانه ای شده تا این دو نهاد به جان هم بفتند .
من وقتی یه مروری در تاریخ می کنم می بینیم فردوسی پوور اگر حمایت صدا و سیما ( اتفاقا من می گم شخض پورمحمدی ) رو نداشت هیچوقت نمی تونست اینجوری ( 10 سال ) برنامه رو اداره کنه .
به هر ترتیب من مطمئن هستم هفته بعد برنامه 90 پخش می شه و اون خبر اجازه گرفتن از سازمان هم کلا منتفی میشه و 90 هم راجب بهش بحث نمی کنه . چون در تقابل یک ارگان ورزشی با یک ارگان ملی ( مثلا ملی ) خوب صدا سیما قوی تر هست .
کافی بگه من هیچ بازی لیگ رو پخش نمی کنم , یا از دسته ... ( شاید اینجا حضور ذرقامی هم مفید باشه )
راستی چه قدر خوب می شد که باشگاها هم از فردوسی پور حمایت می کردند , دیگه حریف باشگاها که نمی شن .
پ ن :
کسی لینک دانلود کامل این برنامه رو نداره ؟
سلام دوستان
حرف خيلي پرمعنايي زده عادل ، بعيد مي دونم ديگه بتونه ادامه بده .
واقعا دمش گرم . همين كه جرات داره و در اين فضا مياد يادي از عادل مي كنه نشون ميده آدم بزرگيه .