• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
من وقتی یه مروری در تاریخ می کنم می بینیم فردوسی پوور اگر حمایت صدا و سیما ( اتفاقا من می گم شخض پورمحمدی ) رو نداشت هیچوقت نمی تونست اینجوری ( 10 سال ) برنامه رو اداره کنه .
آره. پورمحمدی حمایت بیش از و حد و انصافا مردونه ایی می کنه از برنامه.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
http://************/files/gekj1it0e2j1qmxji5ey.jpg

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دم صالح علا گرم شدیدا. ایول. حالی داد اساسی.

یک تشکر اساسی تقدیم به بینندگان جان! (اینجا منظور خود صالح علاست )

یکم راجب برنامش توضیح میدی ... من هیچ پیش زمنیه ای ندارم ازش

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
با فايرفاكس باز كن.
خاك تو سرشون با اين سايتشون

با فایرفاکس هم خرابه. Google chrome هم درست نشون نمیده.

پايگاه اطلاع رساني شبکه سوّم سيما

This site is temporarily unavailable.
Please notify the System Administrator

Could not connect to the database server

مفتخرم به اطلاع برسونم دیشب برای حمایت از عادل فردوسی پور سروری که سایت های شبکه ها روش بودن رو DDos کردیم.
حیف پول که خرج سرور واسه DDos اینا بکنی.

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
با فایرفاکس هم خرابه. Google chrome هم درست نشون نمیده.

مفتخرم به اطلاع برسونم دیشب برای حمایت از عادل فردوسی پور سروری که سایت های شبکه ها روش بودن رو DDos کردیم.
حیف پول که خرج سرور واسه DDos اینا بکنی.
چیکار صدا و سیما دارید شما ؟

خوب برید سایت سازمان و دی دی کنید

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
ما مو بينيم و فيروز پيچش مو

فيروز كريمي : علي آبادي مديري موفق و مدبر و كاردرست اما در شهرداري!!!

1.jpg

دانلود كليپ مثلث شيشه اي
http://damiran.persiangig.com/video/firooz%20karimi%20-%20ali%20abadi.3gp
این اقای علی ابادی تو شهرداری هم هیچ گ*هی نبود !

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
یکم راجب برنامش توضیح میدی ... من هیچ پیش زمنیه ای ندارم ازش
یه برنامه سطح بالا از نظر فرهنگی و علمی و پژوهشی و این مدلی. یعنی آدم حسابی های رشته های مختلف رو می آرن و باهاشون حرف می زنند. یک برنامه مخصوص فرهیختگان و این جور آدم هاست.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یه برنامه سطح بالا از نظر فرهنگی و علمی و پژوهشی و این مدلی. یعنی آدم حسابی های رشته های مختلف رو می آرن و باهاشون حرف می زنند. یک برنامه مخصوص فرهیختگان و این جور آدم هاست.
مرسی ...
---------------------
خوب دیگه خبری نیست !؟ اوضاع اروم شده ؟

nargill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی لینک یوتیوب حرفای آخر فردوسی پور که دیشب خداحافظی کرد رو و گفت اگه عمری باقی باشه نداره؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
یوتیوب از امروز ساعت 11 به بعد برای من فیلتر شد دوباره
متن فیلترینگ هم مربوط به خود مخابرات هست و متن مربوط به ISP نیست

شتر جان

Registered User
لایک‌ها
10
شبی که قرار بود شب عدالتخواهی وحقیقت جوئی باشه تبدیل به شب دفن حقیقت و عدالت شد .
افسوس

یکی نیست از این جنابان بپرسه شما که دم از خون شهیدان میزنید بعنوان یک مسئول باید در مقابل مردم جوابگو باشید نه اینکه هر کاری دلتون خواست بکنید ، هیچکی هم نتونه ازتون پرس و جو کنه ، هر کسی هم از ضعف های کار هاتون بگه مخالف **** معرف کنید !

فکر کنم به بیراهه رفتن در قالب دیکتاتوری و خفقان رو با حمایت از **** اشتباه گرفتید !

مگه نمیگن دولت خدمتگذار ؟ نکنه شما میخواید واژه مردم گریزی رو جایگزین خدمتگزاری کنید ؟

در هر حال امیدوارم تمام کسانی که در این پروسه توهین به شعور مردم دست داشتن هر چه سریعتر از مسند قدرت پائین بیان هرچند که با این رسوائی که به بار آوردن چهره شون برای مردم تیزبین بیش از بیش آشکار شده واین هم چیزی از خلع قدرت کم نداره

والسلام.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من امروز صبح داشتم یک چیزی رو بررسی می کردم ...
اول اینکه این دعوا بین عدل فردوسی پور و سازمان نیست . بلکه بین صدا و سیما و سازمان هست .

شاید سازمان از قضیه حق پخش مسابقات هنوز دلگیر بوده و حالا فردوسی پور بهانه ای شده تا این دو نهاد به جان هم بفتند .
من وقتی یه مروری در تاریخ می کنم می بینیم فردوسی پوور اگر حمایت صدا و سیما ( اتفاقا من می گم شخض پورمحمدی ) رو نداشت هیچوقت نمی تونست اینجوری ( 10 سال ) برنامه رو اداره کنه .

به هر ترتیب من مطمئن هستم هفته بعد برنامه 90 پخش می شه و اون خبر اجازه گرفتن از سازمان هم کلا منتفی میشه و 90 هم راجب بهش بحث نمی کنه . چون در تقابل یک ارگان ورزشی با یک ارگان ملی ( مثلا ملی ) خوب صدا سیما قوی تر هست .

کافی بگه من هیچ بازی لیگ رو پخش نمی کنم , یا از دسته ... ( شاید اینجا حضور ذرقامی هم مفید باشه )

راستی چه قدر خوب می شد که باشگاها هم از فردوسی پور حمایت می کردند , دیگه حریف باشگاها که نمی شن .

پ ن :

کسی لینک دانلود کامل این برنامه رو نداره ؟

وقتي سازماني كه رئيسش معاون رئيس جمهور و ... همه مردانش سياسي هستند بنظر شما اونوقت كي قويتره؟
به ريشه برگردي ميبيني صدا و سيما هم زير نظر خودشونه!

qjoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
افشاگری مازیار ناظمی در مورد سازمان تربیت بدنی در وبلاگش

مازيار ناظمي – كارشناس صدا و سيما – در وبلاگ شخصي خود ، از نوعي ديگر از دخالت‌هاي سازمان تربيت بدني در امور خبري پرده برداشت. در قسمتي از اين يادداشت آمده است :

4412_orig.jpg
بگذارید یاد دکتر حسن خجسته معاون سابق صدا را با یک خاطره ورزشی زنده کنیم ، بعد از مسابقات جام جهانی آلمان و برکناری دادکان رئیس وقت فدراسیون فوتبال، گفت و گویی اختصاصی با دکتر برای پخش در رادیو گفت و گو تهیه کردم ( دادکان با هیچ رسانه ای قبل از ان صحبت نکرده بود و همین اهمیت موضوع را دو چندان میکرد ) از لحظه ای که خبر پخش آن را اعلام کردیم فشارهای پیدا و پنهان سازمان تربیت بدنی برای جلوگیری از پخش این مصاحبه شروع شد ، از تماس با اعضای شورای هماهنگی ورزش تا زنگ زدن به خودم که بهتر است ( یا به نفع خودت است ! ) که این گفت و گو روی آنتن نرود..... برنامه جمعه ساعت ۲۲ باید پخش میشد .....به حدی سازمان ورزش عرصه را برما (رادیو گفت و گو ) تنگ کرد که خاطرم هست در ساختمان شیشه ای اقایی جلوی مرا گرفت و گفت شما ناظمی هستی ؟ شنیده ام گفت و گوی دادکان می خواهد پخش شود به دفتر رئیس سازمان اعلام کرده ایم به هیچ عنوان! برنامه پخش نشود ،گفتم شما ؟ گفت من نماینده سازمان تربیت بدنی در صداو سیما هستم !.....خلاصه کار مشکل شد با مدیر وقت رادیو گفت و گو آقای محمدیان صحبت کردیم و عنوان شد اگر رادیو گفت و گو نتواند حتی صحبت دادکان را پخش کند بهتر است آن را جمع کنیم ! .... پیگیری و شجاعت اقای مهندس محمدیان برای پخش این مصاحبه به عنوان یکی از اصول چند صدایی بودن در رادیو گفت و گو ستودنی بود ... به ساعت پخش نزدیک می شدیم امیدی به پخش برنامه نداشتم ، تا روز جمعه که اقای خجسته وارد بحث شد و گفت : برنامه سر ساعت، حتما پخش شود ! .... یادش بخیر

و ساعتي پس از پخش 90 وي در وبلاگش اعلام كرد

شاید دیگر نود نماند

رنگ رخسار خبر می دهد از سر درون ... برنامه امشب نود پاسخ همه سوالات را داد ، عمیقا برای دوست عزیزم عادل متاسفم ... حیف، این سرمایه های خوب رسانه ای سالها زمان می برد تا ساخته شوند ، امیدوارم بازهم نود را ببینیم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام دوستان
حرف خيلي پرمعنايي زده عادل ، بعيد مي دونم ديگه بتونه ادامه بده . :(

واقعا دمش گرم . همين كه جرات داره و در اين فضا مياد يادي از عادل مي كنه نشون ميده آدم بزرگيه .

سلام :

قبلا هم گفتم ساسان جان :

فردوسي پور پشتش خيلي گرمه ... هيچ كس نميتونه كاريش كنه ... بركنارش كنه يا از اينجور چيزا

چون رف .. سنجاني شديدا پشتشه و از اقوام نزديك هم هستن

بالا