• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
جالبه مثلا وقتی کارشناس میگه نصرتی باید دقیقه 35 اخراج میشد حرفی از تاثیر گذاری روی نتیجه با توجه به جلو بودن اس اس نزد.وتقی کارشناس میگه پنالتی نبود چند بار سوال رو تکرار میکنه دوربین پشت دروازه رو نشون میده و بازم میپرسه تا یجوری شک بندازه تو ماجرا و آخرشم سر کارت زرد چونه میزنه که برخورد بود!!!و جالبتر اینکه از بی اعتنایی داور به مصدومیت های واقعی اس اسی ها حرفی نمیزنه که چرا نمیذاشت دکتر بیاد بازیکن رو ببره بیرون؟خلاصه بازم میگم این ننگ ورزشه

Last edited by a moderator:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
600_KhabarVarzeshi-1392-08-26.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فدراسیون ایران داره سر باشگاه هاشون کلاه میذاره.

تو این فرم فیفا نوشته که به بازیکن تیم ملی پول تعلق میگیره. این شیوه پول هم به این صورت که این پول به باشگاه هایی تعلق میگیره به باشگاههایی که این بازیکن در 2 سال اخیر در اونها بازی کرده. حالا مثلا علیرضا جهانبخش 6 ماهه در تیم هلندی بوده و یک سال و نیم هم در داماش. این پول به نسبت 1 به 3 بین باشگاه ها تقسیم میشه. مثلا 100 هزار دلار 25 هزار دلارش میرسه به باشگاه هلندی و 75 هزار دلارش به داماش

اونوقت این متخصص فدارسیون اومده میگه اگه بازیکنی 2 سال اخیر اسمش تو تیم ملی ثبت نبوده باشه اصلا پولی بهش تعلق نمیگیره.

خدایا یا اینا فکر میکنن خیلی زرنگن یا واقعا مسئول تیمهای ما واقعا هیچ چیزی حالیشون نیست که یارو اومده قشنگ داره سرشون کلاه میذاره

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
به مسئله نامه زیاد از حد پرداخته شد و در طول حدودا 45 دقیقه هی حرف ها تکرار میشد
نکتهٔ واضح این بود که فدراسیون نمی‌خواست باشگاه‌ها خبردار بشن که بعد از جام‌جهانی، پولی به حساب فدراسیون واریز خواهد شد که مال باشگاه‌هاست (اونایی که بازیکن تو جام داشتن). قرار بود پول بالا کشیده بشه که نود کاملاً حسابشون رو ریخت به هم.
تنها اشکالی که به عادل می‌گیرم همینه که می‌خواد از طرف اعتراف بگیره یا وادارش کنه که معذرت‌خواهی کنه. حال اون که اون بابا خودش رو زده به کوچه علی چپ و ماها هم از دم جیگریم. عادل می‌بایست خیلی زودتر می‌گفت عاقلان دانند و صحبت رو تمومش می‌کرد.

دوستان اگر اشتباهاً در خصوص وبلاگم برایتان نامه ارسال کرده‌ام و در صورتی که علاقه‌ای به آن نوشته‌ها ندارید، برایم بنویسید (چه در نامه‌ای خصوصی و یا همین‌جا) تا نام شما را از فهرستم خارج کنم. تمنا می‌کنم اصلاً تعارف نکنید :)
اگر هم برای برخی دو بار نامه ارسال کرده‌ام، لطف کنید و خبرم کنید :)

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
نکتهٔ واضح این بود که فدراسیون نمی‌خواست باشگاه‌ها خبردار بشن که بعد از جام‌جهانی، پولی به حساب فدراسیون واریز خواهد شد که مال باشگاه‌هاست (اونایی که بازیکن تو جام داشتن). قرار بود پول بالا کشیده بشه که نود کاملاً حسابشون رو ریخت به هم.
تنها اشکالی که به عادل می‌گیرم همینه که می‌خواد از طرف اعتراف بگیره یا وادارش کنه که معذرت‌خواهی کنه. حال اون که اون بابا خودش رو زده به کوچه علی چپ و ماها هم از دم جیگریم. عادل می‌بایست خیلی زودتر می‌گفت عاقلان دانند و صحبت رو تمومش می‌کرد.

دوستان اگر اشتباهاً در خصوص وبلاگم برایتان نامه ارسال کرده‌ام و در صورتی که علاقه‌ای به آن نوشته‌ها ندارید، برایم بنویسید (چه در نامه‌ای خصوصی و یا همین‌جا) تا نام شما را از فهرستم خارج کنم. تمنا می‌کنم اصلاً تعارف نکنید :)
اگر هم برای برخی دو بار نامه ارسال کرده‌ام، لطف کنید و خبرم کنید :)

سلام
لطفا برای من هم نامه بزارید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به زور میخواد بگه بیا تو برنامه زنده بگو اشتباه کردم ! هی میگه اگه بگی اشتباه کردم هم چیزی نمیشه ! نمیدونم چه قضیه ای ــه که دوست داره که جوون ــو خرد کنه حالا یه اشتباهی کرده

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
من همش احساس میکنم این قیاسی قاطی میکنه همین الانه که سکته کنه
نباید زیاد باهاش ور برن قاطی میکنه رگاش میگیره شر میشه ها:D

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
به زور میخواد بگه بیا تو برنامه زنده بگو اشتباه کردم ! هی میگه اگه بگی اشتباه کردم هم چیزی نمیشه ! نمیدونم چه قضیه ای ــه که دوست داره که جوون ــو خرد کنه حالا یه اشتباهی کرده
این جوون متاسفانه از خیلی پررو هست و زیر نظر دبیرکل آقای نبی پرورش یافته، خورد شدنش واجب و ثواب بزرگی داره و الا پس با دانش کم و سواد کمش و از طرفی راهنمایی استادش از بی خبرهای فوتبال (باشگاها و ...) سوء استفاده میکنه! این آدم و امثال اون که تو فدراسیون مافیا هستند باید شرفشون شخصیتشون متناسب با عملکردشون احترام گذاشته بشه.

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
ترکی چه جو گیریه:D
لطفآ هیچ کس لبخند نزنه اخرش بود:lol:
موهاتونو کوتاه کنید - نظافت فردی رو رعایت کنین - نخندین - بشین بچه:lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

همین جوون راست راست حرف میزنه و 20 میلیون بیننده رو دور از جون و بلانسبت شما و بقیه دوستان دراز گوش فرض کرده. خب مثل ادم بگو اشتباه کردم. اصلا همینطوری هم فکر کنید میبینید که کلا چرند میگفت این بابا

وقتی طرف اینقدر نادونه که روی یه حرف بدون سند و مدرک ادعا میکنه و بعدش هم بجای گفتن 2 تا کلمه اشتباه کردم کلی صغری کبری میچینه و مثلا میخواد بیننده رو نادون فرض کنه ، باید زد تو دهنش :) ببخشید اینقدر رک میگم.

ما باید یاد بگیریم که وقتی اشتباه میکنیم اشتباهمون رو بپذیریم. :):)

تازه اینو هم در نظر بگیرید که اینها میخواستند پول باشگاه ها رو بالا بکشن.:)

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این آقای رویانیان یا خودش رو به اون راه زده بود در مورد بانوان و استادیوم یا واقعا نمیفهمید فردوسی پور چی میگه!!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
این آقای رویانیان یا خودش رو به اون راه زده بود در مورد بانوان و استادیوم یا واقعا نمیفهمید فردوسی پور چی میگه!!

داداش فهمید به روی خودش نیاورد !
حالا بزار این دفعه خانم های خارجی بیان :D یعنی چی خانم با خانم مگه فرق داره ؟ اگه اینا میتونن برن ورزشگاه چه فرقی میکنه ایرانی هاش هم برن دیگه ! تا این جور افراد تصمیم گیرنده ان نمیشه انتظار داشت برابری حکم فرما بشه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
بدون شرح : بچه های کار

درگیری دپارتمان و کمیته هم شده معضلی برا خودش - اخه یکی نیست بگه از سن و سالتون خجالت نمیکشین اون وقت میخان برا بچه های نو نهال و نوجوان اکادمی بزنن و الگو سازی کنن

خب الگو از همین جاها شکل میگیره

کدوم اسپانسر 200 هزار یورو حاضره پرداخت کند !!!! رویانیان صحبت از حق پخش تی وی میکرد !!! والا ما که تا حالا ندیدیم حق پخش به کسی بدن :D

فردوسي‌پور به اصفهانیان : شما توانستيد کامپیوتر رو روشن کنيد؟ :lol: ( چسبوند به اصفهانیان که دودش بلند شد :D )

در مورد ترکی چیزی نمیگیم که نگفتنش بهتره

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
بی صبرانه منتظر حضور مالدینی تو برنامه امشب عادل هستم خداکنه هر 17 بازیکن ستاره میلان رو امشب بیاره تو برنامه همچنین محمدخانی محرمی پیوس وپروین رو هم بیاره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برنامه چه ساعتی شروع میشه ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این قسمت ارتباط زنده و کنفرانس رو بهتر برگزار میکردن ابرومون نره

چه کردند این هواداران با مالدینی. خیلی طرفدار داره. حیف که امشب تو 90 نیومد.

60 ساله. زن و مرد . طرفه 1300 کیلومتر اومده بود میلانیها رو ببینه.:)

Last edited:
بالا