• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوست عزیز همون تیم شهرستانی n تا بازیکن به تیم های پایتخت داده همون تیم شهرستانی نبودن تیم های استقلال و پرسپولیس وجود نداشت. یه نگاهی به بازیکنای الان استقلال و پرسپولیس بنداز ببین از کجا اومدن! طرفداران سوگلی های پایتخت فحش نمیدن؟! عجب! حالا همه شدن تماشگر نما هوادار تهرونی باادب!

دوست محترم بحث من اصلا کلی نبود و در همه استادیوم های ایران فحاشی هست در آزادی هم هست! اصلا بحث تهران و شهرستانی نیست! اصلا شما فکر کن کل بازیکنای تیم های استقلال و پرسپولیس متولد شهر های دیگه هستن و کل بازیکن های تیم های شهرستانی هم متولد تهران!!1 من بازم بحثم همین خواهد بود.....بحث اصلا این نیست که چه کسی تهرانیه کی شهرستانی!!! بحث فوتبالی هست و اینکه تیم های تهرانی استقلال و پرسپولیس وقتی به شهر های مختلف میرن بیشتر اذیت میشن تا تیم های شهرستانی که به آزادی میان..... و در تهران بدون حاشیه و ...اقامت میکنن و در چمن صاف آزادی بازی میکنن و میرن.

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
عادل معمولا تو اکثر نظر سنجی هاش یه دونه از قرمز میذاشت و یه دونه هم آبی ... امشب 2 تا بازیکن از آبی گذاشته :دی که خب معمولا دوستان پرسپولیسی و استقلالی کاری به گل زیبا ندارن و به بازیکنای خودشون رای میدن ولی امشب به نظر من حتما پیام صادقیان رای میاره چون هم تعداد پرسپولیسی ها زیاد تر هست هم اینکه رای های استقلالی ها هم شکسته میشه...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
فردوسی پور تا اونجا حرف رو می زاره که به نفعش هست !
صحبت های قلعه نویی رو یک سوم گذاشته چون به نفعش نیست !
ایشون مشکل با قلعه نویی داره و مجبوره مصاحبه ها رو بزاره ولی یکم جرئت داشته باش و همه رو بزار و کارهای خودت رو لاپوشونی نکن !

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
دیشب روی سایت 90 رفتم تا در نظرسنجیِ "آیا با ادامۀ مربیگری کیروش در تیم ملی موافق هستید؟ " شرکت کنم! گزینۀ "خیر" رو انتخاب کردم ولی سایت پیغام داد "شما قبلاً در این نظر سنجی شرکت کرده اید"
تعجب کردم!!!! 3 بار هم این کار رو تکرار کردم اما نتیجه همون بود!
گقتم یه بار هم "بله" رو انتخاب کنم! شاید سایت خرابه! خیلی جالب بود؛ پیغام سایت: "نظر شما با موفقیت ارسال شد" آخرشم که فردوسی پور توی برنامه ش گفت 81% موافقِ ماندنِ کیروش هستند.
حالا قضاوت با شما مردم.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
برنامه 90 دیشب نرسیدم ببینم
ازچه سایتی به صورت کامل دانلود کنم؟

starone after banned

Registered User
لایک‌ها
444
رییس کمیته اخلاق مارو ببین . اینو باید بزارن رییس بسیج . امارشم بدجور گنده . فردوسی پور پته شو داشت می ریخت رو اب
خدایا ایشالله از دست اینا راحت شیم گند زدن تو فوتبال

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
موافقم باهات حمید جان ، بله ایشون رو میشناسم ، والا دفعه اولم هست میبینم پستی با این لحن و ادبیات مینویسن
اتفاقا جناب حامد بد نیست نگاهی به نوشتهء زیر بیاندازید تا سابقهء ادب، تربیت و سلوک ویژهء ایشون رو بهتر بشناسید:
http://forum.persiantools.com/threads/کلوب-هواداران-منچستر-یونایتد.62514/page-1156
من چند جمله‌ای جواب ایشون رو دادم اما (همونطور که خواهید دید) در ادامه دیدم با این کار ارزش خودم رو پایین خواهم آورد و تمامش کردم.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اتفاقا جناب حامد بد نیست نگاهی به نوشتهء زیر بیاندازید تا سابقهء ادب، تربیت و سلوک ویژهء ایشون رو بهتر بشناسید:
http://forum.persiantools.com/threads/کلوب-هواداران-منچستر-یونایتد.62514/page-1156
من چند جمله‌ای جواب ایشون رو دادم اما (همونطور که خواهید دید) در ادامه دیدم با این کار ارزش خودم رو پایین خواهم آورد و تمامش کردم.
آره داداشم
من اشتباه میکردم
بیخیال ;)

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

شمایی که تمایلات پرسپولیسیت رو در تاپیک منچستر یوتایتد بروز دادی و از آوردن کلمه خسرو حیدری بهتر از رافائل سانتر میکنه بر آشفته شدی ! ادب و تربیت و سلوکت رو نشون دادی و من بودم که بیخیال جواب دادن به گزافه گویی های رنگی شما
شدم...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برنامه ۹۰ امشب جنجالی بود

باز این مایلی کهن داغ کرد

اخرش هم من نفهمیدم حق بیشتر با کی بود.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
آقاي كيروشي پور ؟؟؟!!!!
اين مايلي كهن اومد رو خط همه رو زير سوال برد و رفت !
چقدر ازش بدم مياد ، اين چه طرز صحبت كردن توى يه برنامه زنده اس :|

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
دكتر روانپزشك به اين مايلي كهن معرفي كنند تا وضعش از اين بدتر نشده طرف خيلي ك خه !

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
چرا وقتی مایلی عربده میزد آقا کیروش پور میخند ؟؟

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
مایلی امشب اومد همه رو شست و رفت
واقعا متاسفم واسه همچین ادمی

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
این مایلی کهن فازش چیه آخه حالت تهوع :||||||||||||||||
تو همه موارد هم باس اظهار فضل کنه خوبه هیچ پخی نیس