قرار بود داوران تا مشخص نشدن اين مسئله ديگه قضاوت نكنند، چي شد پس ديروز بازي ها رو سوت زدند؟
.
.
بازیهای لیگ برتر رو گفتن که سوت نمیزنن...اینا پلی آف بود!!!قرار بود داوران تا مشخص نشدن اين مسئله ديگه قضاوت نكنند، چي شد پس ديروز بازي ها رو سوت زدند؟
.
بازیهای لیگ برتر رو گفتن که سوت نمیزنن...اینا پلی آف بود!!!
یه چی گفتن تو این روزگار خیلی ها خیلی چیزا میگن !!!
کی رو حرفش مونده که اینا بعدیش باشن !!!
راستی تو تاپیک برنامه 90 داورارو نقد میکنین![]()
فکر نمیکنم کسی بزاره کار به جاهایه باریک بکشه !
یه بار توی برنامه دیدار در وقت اضافه شبکه یک سیار با عنایت روبرو شدند برای هفت پشتشون بسه!احتمالا فردوسی پور میترسه که سیار و با عنایت روبرو کنه.
خیلی جالب بود چند دقیقه بعدش که خود بازی رو نشون دادن از كادر شطرنجي خبری نبود :blink:امشب در برنامه نود حركت آهسته ي صحنه ي گل سياوش اكبر پور رو نشون داد و فردوسي دور دهن اكبر پور يك كادر شطرنجي كشيده بود و عنوان كرد اين بازيكن به تماشاچي ها فحاشي كرده. اصولا من خيلي از اكبر پور خوشم نمي آمد (بيشتر به خاطر همين اخلاق مثال زدنيش!) كسي اينجا متوجه موضوع فحاشي اكبر پور شد؟
من متوجه شدمامشب در برنامه نود حركت آهسته ي صحنه ي گل سياوش اكبر پور رو نشون داد و فردوسي دور دهن اكبر پور يك كادر شطرنجي كشيده بود و عنوان كرد اين بازيكن به تماشاچي ها فحاشي كرده. اصولا من خيلي از اكبر پور خوشم نمي آمد (بيشتر به خاطر همين اخلاق مثال زدنيش!) كسي اينجا متوجه موضوع فحاشي اكبر پور شد؟