• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
به نظرم حق با عادل آخه اين يارو آخوندي مثل خيلي ها داشت بحث رو منحرف مي كرد و در كل همون قضيه استعفاش دادن درستره تا خودش استعفا داد

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این آخوندی تو این روزهای عزیزم نمیخواد راستش رو بگه :D

فنائی هم خر شده تکون نمیخوره ..... بازی پیام با داماش که یه پنالتی برای داماش گرفت به هیچ وجه من الوجوه پنالتی نبود و این فنائی راحت میگه "کاملا مشخصه که پنالتی هست" جالب اینکه اصلا هیچ گونه برخوردی پیش نیومد .... گل سوم ذوب آهن هم کاملا مشخص بود که بازیکن ذوب آهن یک مقدار توی آفساید بود ..... البته اینقدر به کریمی گیر داده بود که صلاح رو در این دید که توی این صحنه به جای اینکه اشتباه کمک داور رو بگه گفت کارش حرف نداشته توی اعلام آفساید .... البته شایدم واقعا نمیفهمه ... بعیدم نیست ....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به نظر من هم کم کم دارن براش میزنن تا درش رو گل بگیرن ....

نمیدونم چرا هر کی میاد اون پشت تلفن با فردوسی پور صحبت میکنه میخواد بحث رو یه جورائی سیاسی کنه ...

آخوندی رو که دیدید .... آخرش دیگه در اومد گفت این دولت رو هم همین مردم انتخاب کردن ... :eek:

یه جا هم گفت اگه فردوسی پور فردوسی پور شده به خاطر خون هزاران شهید و ....

ولی کاملا مشخص بود که این آخوندی از اون جانماز آبکش های روزگار هست ... آخرش که گفت ما نوکر مردم هم هستیم اینو فهمیدم ....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
البته یه جا عادل هم به آخوندی گفت که شما در جایگاهی نیستید که بخواید مسولان رده بالای صدا سیما رو نقد کنید که اصلا موافق نیستم با حرفش ....

باید میگفت شما در جایگاهی نیستید که بخواید سیاست کاری صدا و سیما رو مشخص کنید ....

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
جریان چی بوده ؟

این آخوندی کیه ؟! :D

goodboy

Registered User
لایک‌ها
3
دم عادل گرم!
خوب کثافت کاریهای سازمان رو ، رو میکنه.
با این پشتوانه مردمی برنامه نود هیچ کس جرات نداره تعطیلش کنه ، هر کی بخواد این کارو بکنه خودش رو نابود کرده.
بالای یک ملیون sms تو یه برنامه 2 ساعته چیز کمی نیستا!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
جدیدا همه یه ضد تاکتیک یاد گرفتن تا این فردوسی پور حرف حق میزنه و طرف جوابی نداره میگه **** و خون جوانان و....! آخر نامردیه این حرکت!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
با این پشتوانه مردمی برنامه نود هیچ کس جرات نداره تعطیلش کنه ، هر کی بخواد این کارو بکنه خودش رو نابود کرده.

پشتوانه مردمی کدومه! بخوان ببندن میبندن آب از آب تکون نمیخوره:eek:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
دم عادل گرم!
خوب کثافت کاریهای سازمان رو ، رو میکنه.
شک نکن اگه روزی از بالا فشار بیارن عادل رو هم میزارن کنار. بالاتر از عادل رو هم به راحتی کنار میزارن
یادتون نره همین تابستون برنامه مثلث شیشه ای با اونهمه بیننده بعد چند شب بدون هیچ توضیحی تعطبل کردن.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
البته یه جا عادل هم به آخوندی گفت که شما در جایگاهی نیستید که بخواید مسولان رده بالای صدا سیما رو نقد کنید که اصلا موافق نیستم با حرفش ....

باید میگفت شما در جایگاهی نیستید که بخواید سیاست کاری صدا و سیما رو مشخص کنید ....

یه قسمتیش هم خیلی خوب بهش انداخت

جایی که گفت چرا من رو دعوت نکردید!
گفت سازمان رئیس داره ، معاون داره
شما کوچیکتر از اونی که بیاین تو برنامه ما (البته این جمله آخر رو غیر مستقیم گفت)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حالش رو گرفت

البته من قبول دارم بعضی سوالات عادل جهت گیری خاصی داره .......... مثلا همون سوال که عباس انصاریفرد رو هدایتی اورده !؟

اما این اخوندی کمی بی ادب بود که خوب حساب کار اومد دستش...

میگفت شما ما رو سر قضیه کمیته انتقالی دعوت نکردید........

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من وقتی رسیدم بازی استقلال شروع شد. قبلش مثل اینکه خبرها زیاد بوده.
راجع به پرسپولیس چی گفتن؟ این یارو آخوندی چی گفت؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب من اولش رای دادم که حل میشه! اما حیف شد من هم اگر بعد از صحبت آخوندی میخواستم رای بدم حتمآ میزدم حل نمیشه

اصل برنامه امشب هم اون بحثش با آخوندی بود باز هم کم اوردن آدم ها جلو فردوسی پور و زدن به کوچه علی چپ

جالبه دقیقآ قبل از مصاحبه با آخوندی پخش شد مصاحبه با مصطفوی که میگفت هدایتی گفته پول میدم اما اگر این نباشه
بعد اون میگفت اصلآ اینجوری نیست سازمان وضعش توپه و ما مشکل مالی نداریم و ...
سر قضیه قرارداد ها هم خود مصطفوی آب زیرکاه ، محافظه کار اومد کلی آمار داد که آخوندی همه اونها رو هم رد کرد خدا رو شکر

جدآ اینها مردم رو چی فرض میکنند تو برنامه زنده این همه چرت میگن

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب من اولش رای دادم که حل میشه! اما حیف شد من هم اگر بعد از صحبت آخوندی میخواستم رای بدم حتمآ میزدم حل نمیشه

دقیقا من هم الان میخواستم همین رو بگم !

دمه این افشین پیروانی گرم که خودش هم گفت باید مربی بزرگ خارجی بیارن ...

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
جالبيش اينجا بود كه قبل از حرفهاي آخوندي آمار 50-50 بود بعدش رسيد به 57 - 43 فكر كنم كه اكثريت گفته بودند تعويض مدير عامل مشكلي رو حل نمي كنه فردوسي پور هم چند بار با نيشخند و كنايه خواست اين مساله رو به بينندگان بفهمونه آخرش هم طاقت نياورد و صريحا بهش اشاره كرد

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
يه جا هم يارو آخوندي گفت شما نميزاريد كسي حرف حساب بزنه كه فردوسي پور هم بدجوري حالش رو گرفت و گفت اتقاقا من منتظرم كه شما حرف حساب بزنيد:lol:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
الان برنامه ۹۰ داره با اخوندی سخنگوی تربیت بدنی و عضو تیم پرسپولیس مصاحبه میکنه مردک بسیجی که چون ریش و پشم زیادی داره بهش اختیار تصمیم گیری یک تیم بزرگ را هم میدند. نمیدونم حرف های مزخرف و صدتا یه غازش رو شنیدین. واقعا حالم گرفته شد که یه ادمی مثل این میاد تو ۹۰ به فردوسی پور میکوبه و خون شهدا رو وسط میکشه و فردوسی پور را تهدید میکنه . تا کی باید ریاکارهایی مثل این که خون ملت را تو شیشه کردند تصمیم گیرنده ورزش و همه چیز ما باشند. ولی خوشم اومد فردوسی پور هم خوب داره حالش رو میگیره و هی کوچیکش میکنه واقعا فردوسی پور عزیز دمت گرم خوب داری باطن اینها را رو میکنی خدایی قیافش رو ببینید .این ریشو لایقشه یکی از تصمیم گیرندگان فوتبال و ورزش ما باشه؟

j16peb.jpg

ap6vfd.jpg

http://aryafar.blogfa.com/post-8.aspx

shadmehr_m_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعن من خیلی خوشحالم که یه ادم نفهمی مثل آخوندی توی پرسپولیسه تا امثال این آدم و اون مدیر عامل انصاری فرد که نشون دادن چه کارنامه مزخرفی داره تو پرسپولیس باشن خیال ما استقلالیا راحته....

بالا