shadmehr_m_n
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 225
- لایکها
- 0
منصور جون اينو كه خودمونم ميدونستيمو حرف آخر من در امشب:
ما ملت فوق العاده بدبختی هستیم.
والسلام
شور انقلابی همه رو گرفته !امشب كسي قصد خوابيدن نداره؟
منصور جون اينو كه خودمونم ميدونستيم
حرف جديد بزن
فرابدبختيم ما
در ماوراي بدبختي
به ف ا ك رفتگان
....
در یک اقدام جالب محمد صالح علا در برنامه دو قدم مانده به صبح گفت : برنامه ی امشب را به عادل فردوسی پور تقدیم میکنم.
بعد از حمایتهای فراوان مردم از برنامه نود و عادل فردوسی پور و در سکوت دیگر برنامه های تلویزیون محمد صالح علا قفل سکوت را شکست و در یک اقدام جالب برنامه دوشنبه شب خود را به عادل فردوسی پور تقدیم کرد. اگرچه در این شب مخابرات کارشکنی کرد ولی بینندگان برنامه نود چشم به دوشنبه های بعد دارند.
اين دو قدم مانده به صبح حالا كدوم شبكه پخش ميكنه؟![]()
آره مناسبترین واژه برای ما همین واژه هاست. دیگه مملکت ت خ می تر از این نمیشه. خواب شبم از آدم میگیرن نامردا.منصور جون اينو كه خودمونم ميدونستيم
حرف جديد بزن
فرابدبختيم ما
در ماوراي بدبختي
به ف ا ك رفتگان
....
در یک اقدام جالب محمد صالح علا در برنامه دو قدم مانده به صبح گفت : برنامه ی امشب را به عادل فردوسی پور تقدیم میکنم.
بعد از حمایتهای فراوان مردم از برنامه نود و عادل فردوسی پور و در سکوت دیگر برنامه های تلویزیون محمد صالح علا قفل سکوت را شکست و در یک اقدام جالب برنامه دوشنبه شب خود را به عادل فردوسی پور تقدیم کرد. اگرچه در این شب مخابرات کارشکنی کرد ولی بینندگان برنامه نود چشم به دوشنبه های بعد دارند.
این ایمیل فعال سازیش برا من نیومده هنوز ... فکر کنم اینقدر شلوغه که سرورشون کم آورده ...![]()
از اونجايي كه سايت برنامه زير مجموعه دامين irib هست فكر كنم بازم شاهد دست گل دولت بزرگوار هستيم ... :hmm:این ایمیل فعال سازیش برا من نیومده هنوز ... فکر کنم اینقدر شلوغه که سرورشون کم آورده ...![]()
بیایید با تمام وجودمان دعا کنیم تیم ملی از مقدماتی حذف بشه تا بساط این کفاشیان و علی دایی برچیده بشه.