milad 1000
Registered User
در مورد اون فلش عادل تا حالا انقدر از يه نفر تشكر نكرده بود.برنامه جالبي نبود روز بد عادل بود.البته عادل خان هم نميتونه هميشه تو اوج باشه!جبران ميكنه
منم تا فلشه رو دیدم یادم اومد که قبلا یه جا دیدم
هر چی می گفتم اطرافیان قبول نمی کردن می گفتن نیگاه عادل با این همه گیری که میده چطوری داره از این یارو تعریف می کنه![]()
آخه چرا می گین بد!؟
یه برنامه معمولی بود که کارش رو انجام داد. حتما که نباید دو نفر به جون هم بیافتن تا به قول شما حال بده برنامه!
از عادل بعید بود سر اون قضیه پنگوئنه این ها رو بگه!! بنده خدا چه رندری کرده!!!
يه پيشنهاددر مورد اون فلش عادل تا حالا انقدر از يه نفر تشكر نكرده بود.برنامه جالبي نبود روز بد عادل بود.البته عادل خان هم نميتونه هميشه تو اوج باشه!جبران ميكنه
100% مطمئن باش تا حالا چندین نفر بهش گفتن !يه پيشنهاد
همون فايل رو يكي پيدا كنه و مثلا بنويسه Adel Ferdosipour و براي عادل بفرسته و براش توضيح بده كه اين رو اوشون درست نكردن و فقط زحمت كشيدن و آدرس سايت رو نوشتن و فايل تصويري كردن و براي عادل فرستادن
از يه چيز عادل خيلي بدم مياد و اونم مسخره كردنه
از حنطه ميپرسه چند درصد احتمال موندن داريد و حنطه هم ميگه 70 درصد و عادل ميگه از صد ديگه
يكي نيست به اين عادل بگه چه هدفي از اين تيكه انداختن ها داري؟
در زمان بازیگری ناصر حجازی باشگاه منچستر می خواسته حجازی رو بخره
بایرن مونیخ هم می خواسته علی پروین رو بخره
منتها اونا به این پیشنهادها جواب منفی میدن و میگن تیممونو به پول نمی فروشیم و دوست داریم تو کشورمون بازی کنیم و به خاطر تعصبشون به استقلال و پرسپولیس
از يه چيز عادل خيلي بدم مياد و اونم مسخره كردنه
از حنطه ميپرسه چند درصد احتمال موندن داريد و حنطه هم ميگه 70 درصد و عادل ميگه از صد ديگه
يكي نيست به اين عادل بگه چه هدفي از اين تيكه انداختن ها داري؟
ايني كه شما هم ميگي نيست :blink:شما فکر کنم یک کسی مثل مزدک دوست داری :دی
مثلاً حنطه که الان سقوطش 90 درصد مسجل هست با ابومسلم بیاد بگه ما 70 درصد قهرمان لیگ برتر میشیم بعد مزدک بگه " انشالله با تشکر از شما برای شما آرزوی موفقیت میکنیم خدانگهدار " :دی
خوب بایدم تیکه بندازه وقتی طرف 90 درصد سقوطش مسجل شده میگه با 70 درصد امید داریم که بمونیم !!!
من كه برنامه نود رو نديدم.قضيه اين پنگوئن مثل اينكه خيلي جالب بوده.ميشه يكي براي ما لينكي چيزي ازش بده؟همون فايل رو يكي پيدا كنه و مثلا بنويسه Adel Ferdosipour و براي عادل بفرسته و براش توضيح بده كه اين رو اوشون درست نكردن و فقط زحمت كشيدن و آدرس سايت رو نوشتن و فايل تصويري كردن و براي عادل فرستادن
من كه برنامه نود رو نديدم.قضيه اين پنگوئن مثل اينكه خيلي جالب بوده.ميشه يكي براي ما لينكي چيزي ازش بده؟
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2746219&postcount=3657
اق دستت درد نكنه.در حال دانلوديننم:ديکد:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2746219&postcount=3657
![]()
من اول فقط به حسین کعبی فکر میکردم ولی چند روز پیش توی خبرورزشی مصاحبه داشت و گفت من نیستم ! دیگه کسی غیر از کاویانپور نمیتونه باشه !یکی از دوپینگی ها یا حامد کاویانپور هست و یا حسین کعبی!
حامد فک کنم قبلا هم سابقه دوپینگ داشته!حتمآ دو ساعت گیر میده به رفتن برق پروژکتورهای آزادی !
من اول فقط به حسین کعبی فکر میکردم ولی چند روز پیش توی خبرورزشی مصاحبه داشت و گفت من نیستم ! دیگه کسی غیر از کاویانپور نمیتونه باشه !
حسین کاظمی هم میتونه باشه. نه ؟
کلا این هفته خیلی ساکت و بی حاشیه بوده ! مگر اینکه عادل بگرده یه چیزی از زیر سنگ پیدا کنه و دعوا راه بندازه :دی