• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
از حقیقی پرسیدن چرا شماره ی شرتت با بلوزت فرق می کنه ؟ گفت برید از عادل بپرسید !! :lol:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
فتح اله زاده هم ديشب باحال بود.عادل ميگفت چه جوري به ليست نفر اضافه ميشه حاجي گفت يه نفر ميكشيم بيرون دوباره اضافه ميكنيم:دي نيم فصل ميفهمين چي كار كرديم.

درباره مدركش هم وقتي گفت دكتراي روزنامه نگاري از كدوم شهر انگليس رو داره عادل شوكه شد روش نشد دوباره بپرسه كدوم شهر ,گفت شما كه كارتون خيلي درسته!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
حالا واقعا عادل میاد اینجا؟ :دی
دوست عزیز با یه معادله ساده میشه فهمید عادل اینجا میاد یا نه :)

اول اینکه عادل میدونید که وقت زیادی رو توی اینترنت میگذرونه. بعدم اینکه همش که سایت های خارجی نمیره. زبون مادریش فارسیه. پس به سایت های فارسی هم سر میزنه. و بیشتر دوس داره بدونه مردم درباره برنامه اش چه نظری دارن. پس بهترین جا یک فروم و انجمن گفتگو هست.

و چه جایی بهتر از تاپیک برنامه 90 در فروم پرشین تولز که پربازدید ترین فروم ایران و جزو 30 سایت برتر ایران هست :)

در واقع بهتر بگم! اگه اینجا نیاد پس کجا میخواد بره؟ حتما فروم قابلمه دات کام :)

پ.ن: عادل جان اون عکس متحرکه که برای دوربین 90 فرستادم رو هفته بعد پخش کن. خودمم حدس میزدم با توجه به موضوع طنزش دیشب پخش نشه :)

Last edited:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
عادل :(
منم بابا یوسف! یوسف ناصری.

عکس منصور رو نشون بده.

goodboy

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من که قبلآ هم گفتم عادل نیستم، شایعه درست نکنین لطفآ!(همش زیر سر این منصوره:D)

nima1111

Registered User
لایک‌ها
15
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
به هر حال الان مسئله اينه كه دارن گند ميزنن به برنامه عادل يك سري از خدا بي خبر
همونطوري كه يك سري سردار اومدن دارن تررررررر ميزنن به فوتبال مثل عزيز محمدي كه بليطها رو 2 برابر كرده
اخه قشر پايين جامعه از كجا بياره 4 تومن واسه يه مسابقه!!!!! از من ميشنويد مردم بايد ورزشگاه نرن تا مسئولين مجبور بشن بازي رايگان بگذارند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مشکل اینجاست که مردم میگن گرونه ولی باز میبینی میرن

وقتی میگیم نریم همه نباید بریم

یادمه اس ام اس میومد که بخاطر هزینه زیاد مبایل ها یه روز اون ماس ماسک رو خاموش کنیم

همه اس ام اس رو فوروارد میکردن اما روزش که میرسید میدیدی همه روشنه گوشیشون

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
حالا بر فرض كه همه بازيكناي فوتبال زير ديپلم باشند، فوتبال بازي كردن اصلا چه ربطي داره به مهندسي صنايع يا مهندسي برق يا مديريت دولتي و ...

دوست عیز
به قول دوستان، بازیکن بی سواد میشه الگوی مردم...
این رو هم اضافه کنم شرط بازی توی لیگ بسکتبال NBA، دانشگاه رفتن هست و کسی که دانشگاه نرفته باشه اجازه بازی نداره!! فقط یه استثنا وجود داره اونم کسی نیست جز کوبی براینت:happy: که دانشگاه نرفته

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
دوستان من که قبلآ هم گفتم عادل نیستم، شایعه درست نکنین لطفآ!(همش زیر سر این منصوره:D)

این کارا آخر و عاقبت نداره عادل :دی

الان مدیران سایت آی پیت رو ببین رنج آی پی دانشگاه شریفه :lol:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
این کارا آخر و عاقبت نداره عادل :دی

الان مدیران سایت آی پیت رو ببین رنج آی پی دانشگاه شریفه :lol:
نه یاشار جان. ایشون که قبلا گفتیم عادل نیس. چون وسط برنامه که عادل داشت زنده اجرا میکرد اومد اینجا پست زد :D

بچه ها نور ورزشگاها که میگفتن کمه چجوری بود ما از توی تلویزیون که نور خوبی میدیدیم. یعنی توی زمین بازی جدی با این نور مشکل دارن؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با معذرت از کسانی که پستهاشون پاک شد. دوستان لطف کنند کمی به مرامنامه فروم هم دقت داشته باشند ، من تا جایی که امکانش هست سعی می کنم پستی پاک نشه ولی بعضی صحبتها دیگه زیادی سیاسی میشه و بهتره بعد از اشاره اولیه دیگه ادامه داده نشه تا مشکلی برای بخش و فروم پیش نیاد . امیدوارم دوستان به این موضوع توجه داشته باشند. شاد و پیروز باشید

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
نه یاشار جان. ایشون که قبلا گفتیم عادل نیس. چون وسط برنامه که عادل داشت زنده اجرا میکرد اومد اینجا پست زد :D

بچه ها نور ورزشگاها که میگفتن کمه چجوری بود ما از توی تلویزیون که نور خوبی میدیدیم. یعنی توی زمین بازی جدی با این نور مشکل دارن؟

خب پس احتمالاً این شخص علی عادله :دی (برای درک بهتر رجوع شود به علی قلعه نوعی :دی)
عادل یدونه بهش میگه علی ، میاد اینجا میگه کی مهمونه برنامست :دی

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
فردوسی پور روی آنتن قهر کرد: امیدوارم بتوانم کامل و صریح در خدمت تان باشم

عادل فردوسی پور در پایان برنامه نود دوشنبه شب گفت:« امیدوارم بتوانیم برنامه نودی را اجرا کنیم که کامل و صریح در آن حرف بزنیم.»

فردوسی پور که به دلیل برنامه طولانی دو هفته قبلش با حضور علی دایی جنجالی شده بود و برنامه او با اعتراض نهاد های مختلف روبرو شده بود ر برنامه دوشنبه شب پس از اینکه نه تنها نتوانست برای اجرای برنامه اش وقت اضافه بگیرد که 7 دقیقه از برنامه این هفته او هم کم شد رو به دوربین با حالتی خشمگین گفت:« درحالی که وقت اضافه ای به ما داده نشد ، 7 دقیقه هم زودتر مجبوریم از حضورتان مرخص شویم .
به هر حال وقتی مصاحبه علی کریمی که در همه شبکه ها و بخش های خبری پخش شده را در این برنامه نمی توانیم پخش کنیم ، این اتفاق هم خیلی دور از انتظار نیست.
امیدوارم که بتوانیم در برنامه ای کامل و صریح در خدمت تان باشیم.»

او این جمله را گفت و نود به پایان رسید. جالب این بود که کمتر از 30 دقیقه قبل از این فردوسی پور دلیل پخش نشدن مصاحبه کریمی را مشکلات فنی اعلام کرده بود اما حرف های پایانی اش حکایت از اعمال فشار شدید بر او برای تدارک برنامه این هفته بود.

این اولین بار در 10 سال گذشته بود که فردوسی پور روی آنتن از برخوردها با خود گلایه می کرد.

این اتفاق می تواند حساسیت های بسیاری را برای نود ایجاد کند.

========================

پشت پرده اتفاق عجیب دیشب در برنامه 90

در پايان برنامه ديشب ، فردوسي پور بار ديگر ناراحتي اش از مديران شبكه 3 را با مخاطبان برنامه 90 درميان گذاشت.او گفت جازه نداده اند حرفهاي كريمي را پخش كند ‏و با اضافه كردن 10 دقيقه به زمان برنامه اش هم مخالفت شده است
برخلاف بيشتر برنامه هاي ورزشي شبكه هاي مختلف صدا و سيما ، برنامه تلويزيوني 90 كه دوشنبه شب ها از شبكه 3 پخش مي شود از پخش گفت و گوي انتقادي علي كريمي در پايان بازي استيل آذين مقابل تراكتورسازي ، منع شد.

به گزارش ایلنا عادل فردوسي پور ، تهيه كننده و مجري برنامه 90 در هنگام پخش اين برنامه توضيح داد كه آيتم گفت و گوي كريمي آماده شده اما به دلايلي كه او هم از آنها بي خبر است نبايد در شبكه 3 پخش شود.

فردوسي پور اشاره اي به دلايل نكرد با اين حال او هوشمندانه تلاش كرد نشان دهد كه مشكل به سايت هاي كلي سازمان صدا و سيما بر نمي گردد و تنها مختص شبكه 3 است.

گفته مي شود مصطفي آجورلو ‏، مديرعامل باشگاه استيل آذين كه كريمي بعد از بازي با تراكتورسازي غير مستقيم او را مسبب مشكلات تيم معرفي كرد ، رابطه صميمانه اي با غلامحسين آقازماني ، مدير ورزش شبكه 3 و حسين زكايي ‏، دبير شوراي هماهنگي ورزش صدا و سيما دارد.زكايي يكي از معدود نفرات بانفوذ در شبكه 3 است كه در كنار مهدي هاشمي ‏، تهيه كنندگي بيشتر برنامه هاي ورزشي اين شبكه را به عهده مي گيرد.او و آقازماني از دوستان نزديك سعيد آجورلو ، برادرزاده و مشاور عالي مديرعامل استيل آذين هستند.

در پايان برنامه ديشب 90 ، فردوسي پور بار ديگر ناراحتي اش را از مديران شبكه 3 با مخاطبان برنامه 90 درميان گذاشت.او گفت نه تنها اجازه نداده اند گفت و گوي كريمي را پخش كند ‏،كه با اضافه كردن 10 دقيقه به زمان برنامه اش هم مخالفت شده است.به همين دليل و در حالي كه هنوز دو بازي از بازيهاي هفته هفتم ليگ و نيز گفت وگو با مهدي تاج نايب رئيس ‏، فدراسيون فوتبال پخش نشده بود ، فردوسي پور 7 دقيقه پيش از پايان برنامه ، خداحافظي كرد.

پيش از خداحافظي اما او كار خودش را كرد.تقريبا همه حرفهاي كريمي را كه انتقاد غيرمستقيم از مديريت استيل آذين بود ، تكرار كرد .

حالا ديگر اختلاف فردوسي پور با برخي مديران شبكه 3 آشكار شده است اختلافي كه البته هميشه با حمايت علي اصغر پورمحمدي ، مديرشبكه 3 پاياني خوش براي تهيه كنده 90 داشته است.

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
باز کریمی گفته مشکل ما تو تیم خودمونه و خدا از باعث و بانیش نگذره و..... منظورش حتما آجرلو بوده دیگه.
اگه رو این موضوع زوم کنند خوبه.

کار کار نوروزیه

من گفتم این کریمی دوباره حرف زده دعوا میشه / شما گوش نکردید.
ایناهاش اسنادش هم موجوده :دی

حالا آخرش چی بشه/

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
عجب !!!
وقتی عادل گفت هنوز 7,8 دقیقه وقت داریم و ایشالله وقت بیشتر بگیریم , من رفتم دستشویی و 2 دقیقه بعد اومدم بیرون دیدم کلآ 90 تموم شده و داره چیزای عرفانی نشون میده ! نگو جریان داشته !

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اين بحث 7 دقيقه كم شدن وقت رو good boy ميتونه بيشتر توضيح بده.
اقا بيا رو خط :دي

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ferdosipor.jpg

بالا