• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
امیدوارم باشگاها ورشکست بشن از این سوسولای مسخره راحت شیم بازیکن نیستن اینا.

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
پولی که مربی ها و بازیکان های فوتبال می گیرند از گوشت سگ حروم تره. ایشاالله چرک و خون بشه از همه جاشون بزنه بیرون! این بازیکنا سالی 20 میلییونم زیادشونه.
فردوسی پور به جای اینکه به خاطر مسائل سیاسی گیر بده به عزیز محمدی باید ازش حمایت کنه تا کار درست انجام بدند
متاسفانه 2 3 ساله که فردوسی پور عین خود سیاسیون کثیف شده یعنی همه چیز سیاسی می بینه و هرچی که از دهان حزب مخالف گفته بشه از نظر او باطله
اینها همه نتایج غروریه که چند ساله دچارش شده

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اه اه .... حالم از این بحث مزخرف بی نتیجه به هم میخوره .... واقعا سوژه ی بهتری واسه صحبت کردن پیدا نمیکنه این فردوسی پور ؟؟؟

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
تی وی رو خاموش کردم من بحث امشب چرت بود

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
وقتی واسه هر دقیقه n تومن بهش میدن ما هم بودیم بحث چیز شر میذاشتیم!

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
آخر بحثاشون هم به هیچ جا نمیرسن. فقط فردوسی پور یه غلطی کرد تیم نفت رو از اراک گرفت . بهانه اش چی بود پارسال میگفت صبا قم نتیجه نمیگیره چشمتو باز کن ببین داره میترکونه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آخر بحثاشون هم به هیچ جا نمیرسن. فقط فردوسی پور یه غلطی کرد تیم نفت رو از اراک گرفت . بهانه اش چی بود پارسال میگفت صبا قم نتیجه نمیگیره چشمتو باز کن ببین داره میترکونه
همچین مطمئن هم نباش. با 4 تا بازی اول که نمیشه عیار یه تیمو سنجید. برق شیراز هم مدت زمانی نه چندان دور از سقوطش صدرنشین بود!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
قلعه نویی میگه نیم ساعت دیگه اینا متفرقه میشن :دی به جای متفرق!

ژنرالتونه دیگه ! کل یوم سواد متفرقه رو ترکونده دی:

من دیشب بازی منچستر/تاتنهام رو دیدم . پس خوشبختانه چیزی رو از دست ندادم ! همون جنگ اعصاب همیشگی بوده انگار ...

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
سلام بچه ها.اومدم يه سر به اين تاپيك قديمي بزنم.واي چقدر بزرگ شده.يادش بخير زمان جوونيام اين تاپيك رو زدم.
خوشحالم كه اينهمه بين يوزرها محبوب شده.سعي ميكنم بيشتر سر بزنم.از همه ممنونم.
از رابي عزيز هم متشكرم كه به ياد من بودن.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

سلام بچه ها.اومدم يه سر به اين تاپيك قديمي بزنم.واي چقدر بزرگ شده.يادش بخير زمان جوونيام اين تاپيك رو زدم.
خوشحالم كه اينهمه بين يوزرها محبوب شده.سعي ميكنم بيشتر سر بزنم.از همه ممنونم.
از رابي عزيز هم متشكرم كه به ياد من بودن.

هادی جان خوشحال شدم که به تاپیکت سر زدی. امیدوارم بیشتر زیارتتون کنیم. :)

شاد و پیروز باشی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من دیشب تا حدود ساعت 1:30 برنامه رو دیدم

چند نکته جالب بود فقط یکی اینکه رحمتی ملت رو خر فرض کرده بود!

دوم اینکه این عزیز محمدی فقط چرند و پرند میگفت و نمیدونم چطور شد تا رحمتی اومد پشت خط دور برداشت اساسی! مثه یه بچه تا رفیقشو میبینه تو دعوا شیر میشه!!!

سوم این جباری استقلال جالبه این آقا من هر وقت دیدم مصدوم بوده بعد واسه دیرتر پرداخت شدن چکش سر تمرین نمیره و ...! جدا آدم چقدر باید رو داشته باشه ...

در مورد موضوع برنامه هم که بنظر من نسبت به میزان درآمد جامعه حساب بشه و کیفیتی که بازیکنان ایرانی در بهترین حالت حتی 100 و 150 میلیون هم برای یه فصل برای بهترینشون زیاده!

جالبه اینا میگن یه فوتبالیست 10 سال بازی میکنه
اولا که تا 20 سال هم بازی میکنن اما اگه همون 10 سال باشه و سالانه در آمد این آقایون فقط 300 میلیون باشه! یعنی 3 میلیارد به جیب زدن و جزو پولدارترین های جامعه ما محسوب میشن و بیزنس درست حسابی میتونن راه بندازن حتی اگر پول هم بجون تا آخر عمر نوشون هم کفاف میده!

یعنی حتی اگر در یه فصل 100 میلیون هم بگیرن و 10 سال بازی کنن بازم میشه 1 میلیارد و من نمیدونم این کجاش کمه آخه!!!

یه نفره میره 20 و اندی سال درس میخونه دکتر میشه خیلی هم درآمد داشته باشه سالانه از 50 میلیون هم فک نمیکنم تجاوز کنه! مگه در بعضی موارد خاص یا یه کارگر بیچاره حقوقش توی سال به 4 میلیون هم نمیرسه! یعنی اینا صد برابر حقوق یه کارگر یا کارمند رو تقریبا دارن میگیرن . اونوقت دو تا پاس بلد نیستن به هم بدن حداقل 350 میلیون میگیرن دیگه این خیلی مضخرفه ...

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خب مشکل اینه که وقتی آدم دروازه بان هایی مثل حقیقی رو می بینیه یه کم به رحمتی حق میده! :دی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خب مشکل اینه که وقتی آدم دروازه بان هایی مثل حقیقی رو می بینیه یه کم به رحمتی حق میده! :دی

حق میده اما چقدر؟
به من باشه میگم حقیقی 50 میلیونم اضافشه! حالا شما چقدر به رحمتی حق میدی؟

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
من دیشب تا حدود ساعت 1:30 برنامه رو دیدم

چند نکته جالب بود فقط یکی اینکه رحمتی ملت رو خر فرض کرده بود!

دوم اینکه این عزیز محمدی فقط چرند و پرند میگفت و نمیدونم چطور شد تا رحمتی اومد پشت خط دور برداشت اساسی! مثه یه بچه تا رفیقشو میبینه تو دعوا شیر میشه!!!

سوم این جباری استقلال جالبه این آقا من هر وقت دیدم مصدوم بوده بعد واسه دیرتر پرداخت شدن چکش سر تمرین نمیره و ...! جدا آدم چقدر باید رو داشته باشه ...

در مورد موضوع برنامه هم که بنظر من نسبت به میزان درآمد جامعه حساب بشه و کیفیتی که بازیکنان ایرانی در بهترین حالت حتی 100 و 150 میلیون هم برای یه فصل برای بهترینشون زیاده!

جالبه اینا میگن یه فوتبالیست 10 سال بازی میکنه
اولا که تا 20 سال هم بازی میکنن اما اگه همون 10 سال باشه و سالانه در آمد این آقایون فقط 300 میلیون باشه! یعنی 3 میلیارد به جیب زدن و جزو پولدارترین های جامعه ما محسوب میشن و بیزنس درست حسابی میتونن راه بندازن حتی اگر پول هم بجون تا آخر عمر نوشون هم کفاف میده!

یعنی حتی اگر در یه فصل 100 میلیون هم بگیرن و 10 سال بازی کنن بازم میشه 1 میلیارد و من نمیدونم این کجاش کمه آخه!!!

یه نفره میره 20 و اندی سال درس میخونه دکتر میشه خیلی هم درآمد داشته باشه سالانه از 50 میلیون هم فک نمیکنم تجاوز کنه! مگه در بعضی موارد خاص یا یه کارگر بیچاره حقوقش توی سال به 4 میلیون هم نمیرسه! یعنی اینا صد برابر حقوق یه کارگر یا کارمند رو تقریبا دارن میگیرن . اونوقت دو تا پاس بلد نیستن به هم بدن حداقل 350 میلیون میگیرن دیگه این خیلی مضخرفه ...

قسمت پزشکیش تایید نمیشه !
1 هفته پیش با یه استاد دندونپزشکی تو تبریز حرف میزدم،ماهی 100 تومن !!!!
متخصص ارتودنسی بود،میگفت عمومی درآمدش بخور نمیره،ماهی 10-15 تومن !!!:blink:
شرمنده بابت اسپم پزشکی !!:D

بالا