• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
اگه از پرسپولیس امتیاز کم میکردن نطر سنجی برنامه نود درباره این ناعدالتی بود و پدرشون رو در می اورد ولی الان درباه استقلال میگه امیدواریم حسن زاده سر حرفش بمونه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اینقدر عادل پرسپولیسی از این تیم حمایت کرد آخر هم تحریمش کردن و بهش گفتن عادل 50 میلیاردی

دم پرسپولیس گرم

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
نود دیگه نود نیست ...

فقط شده وقت اضافه ! چرت و پرت پخش میکنه برنامه سفارشی شده اصن

fmirdamadi

Registered User
لایک‌ها
281
عجب وضعی شده
دایی جوش اورده
اب یخ بیارییییید

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
حقشه
همیشه نظرسنجیها و گزارش های به نفع پرسپولیس بود و هست ..
حالا تمام پرسپولیسی ها افتادن به جونش

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
مگه فنایی کجا کار میکنه که دایی این تیکه رو بش انداخت؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فردوسی پور وقتی کم میاره شلوغش میکنه!!

علی دایی میگه شما چه حقی داری میگی دهنوی بیشتر گرفته؟

فردوسی پور سریع میگه شما هرتا بودی بیلفید بودی !!!! کجا بازیکن دو بار قرار داد می بنده!!

چه ربطی داره نمیدونم!

جوابی نداره به دایی بده.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
یعنی بحث الکی و مذخرف...
به جای این حرفا یکم به فکر سطح بازی و فرهنگ تماشاچیا باشین

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
200090=2

metamorphosis_h

Registered User
لایک‌ها
433
با سلام.
من وجود شخص فردوسی پور و برنامه 90 رو خیلی خیلی مثبت میدونم.
فقط دو انتقاد دارم از آقا عادل و اونم اینه که به هیچ وجه تا به حال این شهامتو نداشته که از ارگان بالادست خودش یعنی صدا و سیما انتقاد و یا حتی سوال ! کنه. مثلا تو برنامه اش تا به حال از صدا و سیما انتقاد نکرده که چرا اینقدر درصد پایینی از حق پخش تلویزیونی به تیم های پرسپولیس و استقلال میده، یعنی خیلی کم و عملا هیچی نمیده!!! و حتی یه همچین سوالی رو حتی تا به حال در طول این 14 سال برنامه 90 مطرح هم نکرده و این درآمدهای حاصل از پخش زنده فوتبال رو این صدا و سیما چکار میکنه!!!!!!!!!!
و انتقاد دیگه هم از عادل اینه که همیشه و تحت هر شرایطی از هم صنفی های خودش یعنی خبرنگارها حمایت می کنه، حتی اگه کارشون به طور کاملا واضحی اشتباه باشه.
...
در مجموع بازم میگم که خودم سرسختانه طرفدار 90 هستم. ولی این دو انتقاد به نظرم به برنامه 90 وارده.

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
فک کنم اونجایی که به رویانیان گفت: خوبه منم بگم شما دو سه نفرو کشتی! بعد تکذیبش کنم یه منظوری داشت همینجوری الکی ننداخت این تیکه رو!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
چون ابروی ایرانو با میزبانیشون میبرن همون بهتر که نگیرن.. وعلا هر کسی دوست داره تو ایران برگزار بشه

واقعا فکر میکنی اینا میزبانی رو بدن به ایران؟؟؟

عمرا!

فکر کن کلی ژاپنی و چینی و استرالیایی و....با روسری نشستن توی استادیوم!!!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
میزبانی و ایران ؟

اینا یه جشن صعود نتونستن بگیرن حالا میزبانی هم مبخوای بگیرن ؟

بله ! یکی یه دونه چادر ملی هم تو فرودگاه میدن یه همشون برا فرهنگ سازی !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
همین عادل تا دو روز پیش اسطوره بود حالا شد نا عادل خوبه اینطوری به رویانیان حمله کرده بعد میگید پرسپولیسیه

پرسپولیسی که هست...حمله به رویانیان هم دلیل نمیشه که نباشه...از خودش دفاع کرد!

رويانيان: چرا ترسيديد جواب من را بشنويد؟

محمد رويانيان اظهارداشت: متاسفانه در برنامه 90 شب گذشته عدالت رعايت نشد، آقاي فردوسي‌پور! وقتي که از تريبون هرچه دوست داري مي‌گويي و انتقاد مي‌کني و حرفهايت را يکطرفه مي‌زني پس چرا اجازه ندادي پاسخت را بدهم.

به گزارش فارس ، وي افزود: متأسفانه از برنامه 90 استفاده شخصي مي‌کنيد ولي بايد بدانيد که شما يک مجري هستيد، اگر به حرفي انتقاد داريد بحق است با مصاحبه در سايت‌ها و روزنامه‌ها جواب آن را بدهيد ولي اگر در برنامه 90 حرف مي‌زنيد حق من است که پاسخ من را بشنويد. چرا ترسيديد که پاسخ من را بشنويد.

رويانيان ادامه داد: شما حق نداريد يک‌طرفه قضاوت کنيد ، من از اول برنامه تلفن همراهم روشن بود و فقط چند لحظه به دليل شارژ خاموش شد که سريعاً آن را شارژ کردم. سپس به برنامه زنگ زدم و گفتم آماده پاسخگويي هستم ولي دوست نداشتند با من ارتباط برقرار کنند.

رويانيان خاطرنشان کرد: من به طور مفصّل در ارتباط با نظر شما و حرفهايي که زديدي بيانيه‌اي را از طرف باشگاه صادر خواهم کرد تا هواداران بدانند هدف من حفظ حقوق باشگاه است نه برخورد با فردوسي‌پور.

مديرعامل قرمزپوشان در پايان در مورد کارشناس داوري 90 نيز گفت: آقاي کارشناس! با صحبت‌هايي که مطرح کرديد من تازه متوجه شدم چرا 15 سال است که شما کارشناس برنامه 90 هستيد، شما بايد در مورد داوري نظر بدهيد نه چيز ديگر، براي من سئوال است که چرا درباره هزينه‌هاي برنامه 90 اظهارنظر مي کنيد و وکيل مدافع مي‌شويد، کار شما کارشناسي داوري است نه نصيحت کردن من و پرداختن به هزينه‌هاي 90 ؛ من باز هم مي‌گويم تازه معلوم شد که شما چرا 15 سال کارشناس برنامه 90 هستيد.

رويانيان در پايان يادآورشد: ضمنا بايد اين را عرض کنم که من از آقاي فردوسي‌پور هيچ‌گونه عذرخواهي نکرده‌ام پس بهتر است ايشان در جريان اين موضوع باشند. البته باز هم اعلام مي‌کنم در اطلاعيه‌اي جواب ايشان را در مورد ساير مسائل به صورت مفصل خواهم داد.

بالا