• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنده 200000000 دولار از www.silvanamails.com شدم

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
عزیزان به این دروغا توجه نکنید منم تو یه لاتاری دو میلیون دلار ایمیل زدن که برنده شدی ولی من اصلا دنبالشم نرفتم چون بچه نیستم!

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از david_sh :
عزیزان به این دروغا توجه نکنید منم تو یه لاتاری دو میلیون دلار ایمیل زدن که برنده شدی ولی من اصلا دنبالشم نرفتم چون بچه نیستم!

خوش بحالت که نرفتی. پارسال یه ایمیل اومد که تو 200 دلار برنده شدی رفتم بگیرم گفت باید 10 دلار حق عضویت سایت بدی تا بتونی جایزتو بگیری منم :( که نمیدونستم چه خبره 10 دلار مفتی بهشون دادم :eek: همونه که 200 دلار بده.....
از گلوش پایین نره:blink:

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان توجه کنید در برخی از سایتهایی که برای تبلیغات و عضویت به شما پول میدهند مثل no -minimum , myfreeshare - worldwide-cash و غیره شما را مجبور به عضویت جهت درآمد میکنند به طبع شما مجبورید در هر سایتی که نمشناسید ایمیلتان را وارد کنید به همین علت ایمیل شما بدست سایتهای زیادی میفته و این باعث میشه هر موقع دوست دارند هر نوع ایمیلی براتون بفرستند که یکی از این نوع ایمیلها همین ایمیل bonus یا جایزه هست که درآمد زیادی را هم نصیب این بی انصافها از مردمان ساده کرده به عنوان مثال یه ایمیل برای شما میفرستند که شما جایزه بردید این جایزه از 100 دلار تا 2000000 دلار متغیره ولی به محض درخواست جایزه از شما میخواند که مبلغی رو برای فعال کردن حساب به حسابشون وارد کنید و خلاصه مبلغ واریزی شما به باد خواهد رفت:happy:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از david_sh :
یه بارم برا من ایمیل اومد که 250 هزار دلار برنده شدید تو قرعه کشی . بعد نوشته بود 800 هزار بدید بعد چکتون پست میشه . یا بیاید اندونزی و پولتون رو بگیرید. یارو خیلی حرفه ای بود.
آدرس شرکت رو هم داده بود...میشه راهنمایی کنید که کلاهبردار بوده یا نه؟؟؟

بالا