• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برهنگی کامل گلشیفته فراهانی، آخرین سکانس شهرت‌طلبی؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آریائی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
55
دمش گرم
بدن خودشه اختیارشو داره به هیچکسم مربوط نیست
گلشیفته فراهانی مایه افتخار ایران و ایرانیه و نمونه یک زن موفق و شجاع
بعضیا دوست دارن می موند تو ایران نقش زن لچک به سر تو سرخورو بازی می کرد تا خوششون بیاد
گلشیفته جون بازم از این عکسا بنداز تا عرب پرستای عقب مونده بیشتر بسوزن

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
مردمم بيكارن. راجع به جه جيزهايي بحث ميكنند... ايراني يعني حاشيه.. حاشيه يعني ايراني ... والسلام

Sent from my MB525 using Tapatalk 2

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
برهنه نگاری یه جور سبک هنریه که سوژه اش بدن انسانه، چیز جدیدی هم نیست و از دوران یونان و روم باستان تا الان رواج داشته. این عکس خواه ناخواه یه اثر هنری محسوب میشه، اما لابلای سیل نظرات و انتقادات من یه نفر رو ندیدم که از نظر هنری این عکسو تحلیل کرده باشه؛ همه طوری برخورد میکنن که انگار عکس پ ورن دیدن.
اگه دیدن یه چیز طبیعی و ساده مثل بدن انسان این قدر اذیتتون میکنه افکارتون رو صاف کنید ببینید این همه نفرت و ناراحتی از کجا اومده.

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
برهنه نگاری یه جور سبک هنریه که سوژه اش بدن انسانه، چیز جدیدی هم نیست و از دوران یونان و روم باستان تا الان رواج داشته. این عکس خواه ناخواه یه اثر هنری محسوب میشه، اما لابلای سیل نظرات و انتقادات من یه نفر رو ندیدم که از نظر هنری این عکسو تحلیل کرده باشه؛ همه طوری برخورد میکنن که انگار عکس پ ورن دیدن.
اگه دیدن یه چیز طبیعی و ساده مثل بدن انسان این قدر اذیتتون میکنه افکارتون رو صاف کنید ببینید این همه نفرت و ناراحتی از کجا اومده.
مگه یه عکس درست حسابی ازش گذاشتین که انتظار تحلیل دارین؟!

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
مگه یه عکس درست حسابی ازش گذاشتین که انتظار تحلیل دارین؟!
من که استارتر نیستم؛ جدای از اون شما که انتظار نداری اون عکس رو یکی اینجا بذاره و مدیرا پاک نکنن؟
در ادامه پست قبلیم، چون اکثر مردم فرق این جور عکس ها رو با پو رنوگرافی یا مثلا عکس سلفی متوجه نمیشن، حکومت برخاسته از ملت (!) هم میزنه سایتو به دلیل اشاعه فحشا فیلتر می کنه
برای عکس تو تصاویر گوگل سرچ کنید egoiste paolo rossi golshifteh farahani
پاولو روسی یکی از بهترین عکاسای دنیاست؛ اگه بدنم جذابیت داشت حتما یه عکس باهاش میگرفتم :D

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
من که استارتر نیستم؛ جدای از اون شما که انتظار نداری اون عکس رو یکی اینجا بذاره و مدیرا پاک نکنن؟
در ادامه پست قبلیم، چون اکثر مردم فرق این جور عکس ها رو با پو رنوگرافی یا مثلا عکس سلفی متوجه نمیشن، حکومت برخاسته از ملت (!) هم میزنه سایتو به دلیل اشاعه فحشا فیلتر می کنه
برای عکس تو تصاویر گوگل سرچ کنید egoiste paolo rossi golshifteh farahani
پاولو روسی یکی از بهترین عکاسای دنیاست؛ اگه بدنم جذابیت داشت حتما یه عکس باهاش میگرفتم :D

یکی از دوستان زحمتش رو کشیده بود حالا اینقدرم ناامید نباش مگه بدن گلشیفته خیلی جذابیت داشت؟ آدم فکر می کنه این عکس به منظور نشون دادن فقر غذایی گرفته شده:دی

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
یکی از دوستان زحمتش رو کشیده بود حالا اینقدرم ناامید نباش مگه بدن گلشیفته خیلی جذابیت داشت؟ آدم فکر می کنه این عکس به منظور نشون دادن فقر غذایی گرفته شده:دی
پشم و پیل که عکس گرفتن نداره :D
جدای از بدنش که معلومه مثل ما وقت و حوصله ورزش کردن نداره اون صورت معصوم و اون نگاه سنگینشه که بیشتر از همه خودنمایی میکنه؛ اینکه نور از پشت و بغل تابیده و پای چپشو آورده جلو تا اندام جنسیش بیفته تو سایه نشون میده اصلا عکاس رو همین صورت و به خصوص نگاه تمرکز کرده، چون به خاطر این نورپردازی صورتش تو مرکز توجه قرار گرفته
تو عکسایی که تم آمیخته با اعتراض و حق طلبی داره، سوژه ها خیلی قدرتمند تر و جدی تر می ایستن و نگاهشون فرق داره؛ خصوصا به خاطر همین اندام نحیف و موهای ژولیده، این یکی بیشتر به من حس بلاکشی و رنج دیدگی میده.

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
چون از دوستانه سینمایی من هستی باهات بحث نمیکنم :general601:
فقط یه چیزی میگم : حیف اون دوربین :D

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
چون از دوستانه سینمایی من هستی باهات بحث نمیکنم :general601:
فقط یه چیزی میگم : حیف اون دوربین :D
این عکس یه کار خیلی معمولی از برهنه نگاریه، شاهکاراشو میتونی تو مجسمه ها و نقاشی های میکل آنژ و ساندرو بوتیچلی و امثالهم ببینی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یه نگاهی هم به مجسمه ها و نقاشی های میکل آنژ و ساندرو بوتیچلی و امثالهم بنداز
حرفتو میفهمم من خودم عاشق ایتالیا و هنرشو شهر تاریخیه فلورانسم
اما قبول کن گلشیفته اون چیزی که فکر میکنی نیست و بدتر از اون افکار داخله اینجا و مخصوصا خانوما متاسفانه گلشیقته رو **** بی حجابی میدونن و از شجاعتش میگن o_O خلاصه بتی شده برا خودش در صورتی که هیچی نیست غیر از یه بازیگری که علاقه به برهنگی داره
خودت که تو سینما هستی میدونی خیلی از بازیگرانه زن هالیوود حتی حاضر نیستن به اون اندازه برهنه بشن نه دیگه حتی فیلم صحنه دار بازی کنن
اما این دیگه شورشو در اوورده مسئله از هنر عکاسی گذشته و احتمالا بدتر هم میشه

بدن هر انسان شرافتشه که نباید در معرض عموم قرار بگیره این یه اصله انسانیه

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
از نظر من هم هر کسی ازاده هرکاری دلش میخواد بکنه.
اما بازیگر های محبوب و مشهور به نوعی به نماد سینما و حتی فرهنگ کشور ما بدل میشن برای همچین ادمایی یه محدودیت هایی وجود داره اگه توی این فکر بود غلط میکرد تو ایران بازیگر میشد . الان این یه جورایی مثل این میمونه که شجریان بره فیلم پ.o.ر.ن بازی کنه براتون عجیب نمیشه که چرا همچین شخصی رفته همچین کاری کرده بهش هزارتا بدو بیرا نمیگید!!! چون به نوعی تبدیل شده به نمادی از فرهنگ ما و وقتی اون خراب بشه یعنی چهره ی ما تو دنیا داره خراب میشه.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
حرفتو میفهمم من خودم عاشق ایتالیا و هنرشو شهر تاریخیه فلورانسم
اما قبول کن گلشیفته اون چیزی که فکر میکنی نیست و بدتر از اون افکار داخله اینجا و مخصوصا خانوما متاسفانه گلشیقته رو **** بی حجابی میدونن و از شجاعتش میگن o_O خلاصه بتی شده برا خودش در صورتی که هیچی نیست غیر از یه بازیگری که علاقه به برهنگی داره
خودت که تو سینما هستی میدونی خیلی از بازیگرانه زن هالیوود حتی حاضر نیستن به اون اندازه برهنه بشن نه دیگه حتی فیلم صحنه دار بازی کنن
اما این دیگه شورشو در اوورده مسئله از هنر عکاسی گذشته و احتمالا بدتر هم میشه

بدن هر انسان شرافتشه که نباید در معرض عموم قرار بگیره این یه اصله انسانیه
من خیلی کاراشو دنبال نمی کنم ولی خودش که درباره هدفش از این عکس چیزی نگفته؛ حالا اینکه مردم احساسی ایران چه برداشتی از کاراش می کنن که به اون بیچاره مربوط نمیشه؛ چیزی که من دارم میبینم و به خاطرش تحسینش میکنم اینه که داره با اون فرهنگی که دوست داره زندگی میکنه، چیزی که تو ایران ممکن نیست و مجبور شد به خاطرش مهاجرت کنه. اینکه تونسته با کارگردان بزرگی مثل ریدلی اسکات کار کنه خودش موفقیت بزرگیه؛ خودت میدونی که چون اهل اونجا نیست کار کردن براش سخته و نمیتونه نقش یه زن غربی رو بازی کنه (به خاطر لهجه و ظاهر و غیره) اما با این حساب تونسته بعد از رفتنش چند تا فیلم بازی کنه که این نشان از موفقیتش داره؛ اگه اینجا بود مجبور می شد کاری رو که دوست نداره و بهش اعتقاد نداره انجام بده، چیزی که هر انسانی رو آزار میده؛ من نمیدونم الان تو چه وضعیه اما مسلما هیچ کسی دوست نداره کشور و خانواده اش رو ترک کنه؛ و این موج نفرتی که از طرف من و شما به سمتش میره ممکنه افسرده و آزرده اش کنه و این اوج بی رحمیه که به خاطر کاری که به ما هیچ ربطی نداره این طور یه انسان دیگه رو قضاوت کنیم و ازش متنفر باشیم.

در مورد زن های هالیوود اتفاقا خیلی هاشون این کار رو کردن و میکنن؛ یه نمونه خیلی معروفش عکس برهنه اون خانم نمی دونم چی بود که وقتی 9 ماهه باردار بود گرفت؛ بگردی خیلی موارد مثل این پیدا میکنی
اون جمله آخرتو هم با احترام قبول ندارم

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
اگر خدا روی زمین زندگی میکرد ، مردم پنجره های خانه اش را می شکستند!
فقط خدا می تواند مرا قضاوت کند
از این دو جمله میشه فهمید که هیچ وقت گلشیفته روشن فکر نبوده
بلکه فقط خواهان خود نمایی هست که از نظر من مشکلی نداره
hanghead.gif

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
اختیار بدن خودش رو داره به قول دوستان ؛
به کسی هم مربوط نیست ! بهتره سرمون رو از توی *** بیرون بیاریم.
برهنه نگاری هم همونطور Epitome عزیز هم اشاره کرد از دوران یونان بوده. حتی قبل از اون در دوران نوسنگی ( جز دوره های اولی جهان و هنر ) هم الهه های زنان و باروری برهنه بودن ؛ پس حتی به آن زمان هم می توان اشاره کرد که این موضوع وجود داشته ( در آسیا ، اروپا و بعد ها در آمریکا و استرالیا )
فقط یکی یه حرفی زد که بنظرم زیبا بود : مشکلی نیست که تصاویر برهنه خودش رو می گیره و اختیار خودش رو داره. اما هدف خاصی پشت این کار نداره. ای کاش حداقل یک هدف والا یا آرمانی داشت.

متاسفانه گلشیفته با اینکه خودم هم از دوست دارانش هستم ؛ طرز فکر کاملی نداره. یعنی خیلی دید ساده ای داره ؛ اگه دیدی آرمانگرا تر و روشنفکرانه تر داشت ؛ تبدیل می شد به نوعی به یک اسطوره مقاومت در زنان بین ایرانیان.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
آخه بگو لخت شدی که چی؟ خیلی مالی هستی؟:D خوبه الکسیس نیستی حالا:general112:
@افتک!! بیاببین این دهاتی جوگیر شده داره چیکار میکنه:general307:
نفهمیدم منظورش از پیشرفت چی بود!!!
------
پ.ن:65 بودن؟!:general509:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
این عکس یه کار خیلی معمولی از برهنه نگاریه، شاهکاراشو میتونی تو مجسمه ها و نقاشی های میکل آنژ و ساندرو بوتیچلی و امثالهم ببینی
شاهکار واقعی در بانو الکسیس خلاصه می شه و فقط اون یارو کچله می تونه استعداد بانو الکسیس رو خوب شکوفا کنه :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا