• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برچسب دیواری (تزئینات داخلی) **استیکرتبلت ولپ تاپ،کلیدپریز، دکورال و...**

eershab

Registered User
لایک‌ها
201
طراح هاتون خیلی قشنگ هست
ممنون دوست عزیز.
ممنون از پاسختون . خوب یعنی شما از این چاپی ها ندارید ؟!
نه دوست عزیز کار ما چاپ نیست ، کیفیت کارهای چاپی از این استیکر های ما خیلی پایین تره ، ولی خوب عیب کار ما هم محدود بودن رنگ هاش هست.

XP Win

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوست عزیز، لطفا لیست قیمتو به ایمیلم بفرستید، پ.خ دادم، ابعاد این استیکرها فرق می کنه؟ حدودا ابعادشون چند در چنده؟

azimkhan

Registered User
لایک‌ها
84
قیمتا رو برای منم ارسال کنید
ممنون

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
سلام.
یه سفارش داخل سایت ثبت کردم...(6تا استیکر برای پریز برق-شماره پیگیری 52959886411253248671)
حدودا چند روزه ارسال میکنید سفارشتا رو؟
ممنون

eershab

Registered User
لایک‌ها
201
سلام.
یه سفارش داخل سایت ثبت کردم...(6تا استیکر برای پریز برق-شماره پیگیری 52959886411253248671)
حدودا چند روزه ارسال میکنید سفارشتا رو؟
ممنون
سلام
سفارش شما فردا صبح ارسال می شه و با توجه به شهر شما معمولا بین 24 ساعت تا 48 ساعت می رسه دستتون . با پست پیشتاز ارسال می شه و زود می رسه دستتون
فقط اگه بزرگواری کنین و وقتی چسبوندین عکس هاش رو هم قرار بدین داخل همین تاپیک خیلی عالی می شه

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
سفارش من امروز رسید.خیلی ممنون بابت ارسال سریع.... (فقط شرمنده من این برچسب ها رو برای خودم نگرفتم و متاسفانه امکان عکس گرفتن ازشون رو ندارم.....)
امتیاز بازارچتون هم به اکانتتون اضافه شد.....

eershab

Registered User
لایک‌ها
201
سفارش من امروز رسید.خیلی ممنون بابت ارسال سریع.... (فقط شرمنده من این برچسب ها رو برای خودم نگرفتم و متاسفانه امکان عکس گرفتن ازشون رو ندارم.....)
امتیاز بازارچتون هم به اکانتتون اضافه شد.....
امیدوارم راضی بوده باشید

orkideh

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.شما یه استیکر شبیه این دارید در سایتتون در ابعاد 1.5 در 0.9 من همون رو میخوام با کمی تغییرات .جهت از بالا به پایین و چپ به راست و قسمتی که در کادر نارنجی هست را به جای اون پروانه ها میخوام.چیزی شبیه عکسی که پیوست کردم بشه.امکانش واستون هست؟و هزینش. اها راستی با شاخه های سیاه و گل های قرمز یا صورتی (نمیدونم باکدوم بهتره میشه!) و هزینش لطفا.
pic (13).png

بالا