امروز رسید.ممنون از شما.سلام
صبح ارسال شده دوست عزیز
10971000011100056226
سلام . طرح های تجاری رو می تونیم براتون تولید کنیم .سلام کارتجاری
و طرح های آرام بخش برای میحط کارچی داری؟
سلامبرچسب اپل مانند خوده برچسب گوشیش میخوام دارید؟ برای پشت ساعت میخوام بزنم
ممنون می شم چسبوندین عکس بگیرین و تصویرش رو توی همین تاپیک قرار بدینامروز رسید.ممنون از شما.
من ۳ تا استیکر گرفتم که یکیش رو چسبوندم. یه قسمت از یکی دیگه هم جدا کردم و چسبوندم.ممنون می شم چسبوندین عکس بگیرین و تصویرش رو توی همین تاپیک قرار بدین
سلام نمونه گل و بوته ارسال کنیدسلام . طرح های تجاری رو می تونیم براتون تولید کنیم .
طرح های محیط کار هم بیشتر گل و بوته مورد استفاده قرار می گیره
توی این موضوع ما یه سری محصولات جدید داریم که از جنس کاغذ دیواری هستسلام نمونه گل و بوته ارسال کنید
بله در جریان اون چشم و دهن بودم ولی براش یه فکرایی داشتم گفتم بزار فعلا باشه.تشکر
بهتره اون دو تا چشم و دهان که کنار جغد هست رو هم حذف کنین
چون اون قسمت مربوط به مک بوک بوده . حذفش کنین فکر می کنم زیباتر بشه
ممنون بابت تصاویر
از محصولات راضی بودین؟
در خرید های بعدی هم اشانتیون تقدیمتون میشهبله در جریان اون چشم و دهن بودم ولی براش یه فکرایی داشتم گفتم بزار فعلا باشه.
کیفیت محصولات هم خیلی خوبه. فقط موقع حمل یه مقدار له شده بود که خدا رو شکر استیکر ها اسیب ندیدن. نحوه ی چسبوندنش هم خیلی ساده بود و خوبم میچسبه. من روی المینیوم و پلاستیک امتحان کردم.
ممنون بابت تصاویر
تشکرباتشکر سفارش بدستم رسید کیفیت استیکر عالیه با بسته بندی بسیار خوب
بروی چشم حتماتشکر
اگر چسبوندین لطف کنین یه عکس هم از چسبوندش بزارین
سلامبا سلام خدمت شما
اقا من یه طرح رو انتخاب کردم ولی متاسفانه سایزی که براش نوشتید سایز مورد نظر من نیست و من در سایز بزرگتری این طرح رو میخوام
ایا امکانش هست که با همون کیفیت برام در سایز بزرگتری ارسال فرمایید؟
و اینکه من تو سایتتون دیدم که شما در کرمانشاه نمایندگی دارید من میتونم واسه این کار از طریق نمایندگی اقدام کنم یا باید با شما هماهنگ بشه؟
و اگه سایزش بزرگتر بشه تو کیفیتش تاثیری نداره؟ یعنی همون جوری خوب میشه؟
من عکس طرح رو هم واستون ضمیمه کردم
سلام
این طرح ها چون به صورت برداری ترسیم شدن با بزرگتر شدن سایز به هیچ وجه کیفیتشون پایین نمی یاد
ولی خوب ما هم توی عرض محدودیت داریم . من می تونیم همین طرح رو دو برابرش رو براتون توی رنگ مشکی یا سفید تولید کنم . خوبه؟
متاسفانه نمایندگی کرمانشاه حدود دو ماهی هست که دیگه باهامون فعالیت نداره .