داداش سایز بزرگتر نداری؟ 2*3 !؟
داداش اگه میشه قیمت و سایز این مدل ها رو بهم بده
8 - 9 - 12- 13 - 14 - 18 - 25 - 26 - 41 - 56 - 67 - 72 -74
اگه این تعداد رو بخوام تخفیف هم میدی؟
up برای دوست عزیز...
چه زیبا.خوب بفروی دوست عزیز
دوستان بنده طرح پاریس رو از ایشون خریداری کردم که به عنوان اشانتیون یه برچسب کلید و پریز هم روش فرستادن و واقعا برخورد و رسیدگی خوبشون امتیاز داره !
اولش که بسته رو باز کردم یه مقدار کیفیت کار ها از چیزی که انتظار داشتم پائین تر بود ولی الان که چسبوندم واقعا زیبا شده !
اینم عکسش :
مشاهده پیوست 288289
برچسب من هم رسید
با تشکر از دوست عزیز
بسته بندی خوبی هم داشت
6 عدد برچسب پریزی و دوعدد برچسب دیواری از ایشون خریداری شد
قبلا هم خریدهای دیگه ای از ایشون داشتم ، ایشون بسیار مشتری مدار و خوش اخلاق هستند
چاکرم !مخلصیم داداش
کیفیت اول که می بینین پایینه بخاطر سلفون کم چسبی هست که روشه
وقتی طرح چسبیده بشه و سلفون از روش کنده بشه معلوم میشه چی به چیه
اولا اینا کبوترن ! :دی دوما به نظر من نباید کار اصلی رو خراب کرد ! حالا اگه متن جالبی نداره میشه با یه چیز دیگه جایگزینش کرد ولی اضافه کردن پرنده به نظرم ایده جالبی نیست !آقا اون متن هم به پیشنهاد دوستان در کنارش حذف شده
بجاش عقاب اضافه شده
بازم اگه متن می خاهید بگین اوکی می کنم
طاقت هم نیووردی آموزشش رو برات ارسال کنم ولی خوب چسبوندی به غیر از سر برج ایفل که یکم کج شده
چاکرم !
نه منظورم از کیفیت پائین ، ظرافت جزییاتش هست ! مثلا برج ایفل از نزدیک تقریبا میشه گفت اصلا تقارن نداره ولی وقتی میچسبه رو دیوار خوشکل در میاد !
اولا اینا کبوترن ! :دی دوما به نظر من نباید کار اصلی رو خراب کرد ! حالا اگه متن جالبی نداره میشه با یه چیز دیگه جایگزینش کرد ولی اضافه کردن پرنده به نظرم ایده جالبی نیست !
ممنون میشم همون متن اورجینالو برام بفرستی !
به خاطر دوربین کج به نظر میاد کاملا راسته ! :دی تو ebay نوشته بود با سشوار داغ کنید و ...