وصیت مصیت یوخ.به نقل از meli :شنیده ها بر این اساس است که بحرینی بیماری نا علاجی گرفته و این خونه رو وصیت کرده بدن به من
ایشالله زودتر خوب (....) می شن!
الهی آمین!
دیدی این بچه رو دادنی نیست .به نقل از meli :شنیده ها بر این اساس است که بحرینی بیماری نا علاجی گرفته و این خونه رو وصیت کرده بدن به من
ایشالله زودتر خوب (....) می شن!
الهی آمین!
عجب!!!!!!!!!!!!!!به نقل از amirhoman :دیدی این بچه رو دادنی نیست .
به نقل از persian-earning :آقا بی خیال شین حالا این بنده خدا با کلی ذوق و شوق این تاپیک رو زده که راجع به جنبه علمیش صحبت بشه نه مایه داری اشخاص:blink:
(البته ببخشید مثل پدربزرگ ها حرف زدم):happy:
جنبه علمي؟؟ خب! يه عكس هست كه تركيبي از چندين هزار عكس ديجيتاي از يك منطقه هست!به نقل از BESKOOT :واقعا گل گفتی!! کسی نبود که یک کلمه درباره جنبه علمی موضوع صحبت کنه!!
راستی این کوسلا اصلا مارک خوبی نیستبه نقل از KOSLA :بابا شما خیلی بیکارین هنوز دارین ادامه میدین؟
به نقل از amirhoman :راستی این کوسلا اصلا مارک خوبی نیست
ها . ولی فعال نیستم.به نقل از meli :
ببین میگم خدای انحرافی!!!!
به نقل از KOSLA :KOSLA یا LYCOS چه فرقی میکنه همش معنی داره دیگه شما از اون نظر بهش نگاه کن حله.
من اولین بار که تبلیغ این مایع بهداشتی رو از کانالهای ترکیه دیدم خیلی به دلم نشست.
حالا شاید هم بعد ها عوض کنم بزارم LYCOS موتور جستجو. هم تبلیغه هم جلب توجه برای افراد نکته سنج .
بعضی کلمه های مشترک در هر زبان برای زبان دیگر ممکنه معنی نسبتا خوبی نداشته باشه ولی چاره چیه ؟ درمون چی چیه؟ یکی بمن بگه عشق من کیه؟:lol: :lol:
منحرف خودتی . مگه من چی گفتم؟ حالا تو گیراییت ایراد داره و منحرفی به من چه .:lol:به نقل از Bahreyni :همین که منحرفی فعالت نمیکنن