باید گاهی سکوت کنیم ، شاید خدا هم حرفی برای گفتن داشته باشد ... .
هنوز هم نمی دانم هر سال که می گذرد یک سال به عمرم اضافه می شود یا یک سال از عمرم کم می شود!
"گاندی"
علم مرگ ادیان را رقم مى زند.
اسکار وایلد
هر گاوی اگر عمیقا بفهمد که چقدر «گاو» است، در دم آدم خواهد شد و هر گاه آدمی «زیادی» بفهمد که آدم است، در دم گاو خواهد شد!
بزرگمهر حسین پور (دامت برکاته)
تصور کن اگر قرار بود هر کس به اندازهٔ دانش خود حرف بزند چه سکوتی بر دنیا حاکم میشد.
ناپلئون بناپارت
این دین ساده من است: نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد. دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
(دالایی لاما)
روشنفكر آن است كه چيز ساده را پيچيده بيان مي كند و هنرمند آن است كه چيزي پيچيده را به سادگي بيان مي كند. (چارلز بوكوسكي)
کسی که به زور می کوشد دوست داشتنی باشد ، بیش از پیش بیزاری آور می شود (جبران خلیل جبران)
تمام حقایق بزرگ در ابتدا توهین به مقدسات تلقی می شوند
(جورج برناردشاو)
روحانی نسبت به برهنگی و رابطه ی طبیعی دو جنس حساسیت دارد،اما از کنار فقر و فلاکت می گذرد ( سوزان ارتس)
سلامبه قفل بیهوده خشم می ورزی درهای همه زندانها از درون باز می شود.(پابلو نرودا)
هوسبازان وقتي زيبايي را مي بينند دوستش دارند اما عاشقان وقتي کسي را دوست داشته باشند او را زيبا ميبينند.
"افلاطون"
خداوندا دستانم خالی و دلم غرق در آرزوهاست ، یا با قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان ، یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن![]()
کورش کبیر
امروز ايميلي دريافت كردم كه توش تعدادي جمله هاي زيبا و پرمفهوم بود. به محض خوندنشون ياد اين تاپيك افتادم:
باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی .
تصمیم با تو است . . .
خوب گوش کردن را یاد بگیریم …
گاه فرصتها بسیار آهسته در میزنند ...
زندگی کتابی است پر ماجرا ، هیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور نینداز ...
جائی در پشت ذهنت به خاطر بسپار ، که اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست ...
به کم نور ترین ستاره ها قانع باش ، که چشم همه به سوی پر نور ترین ستاره هاست ...
امروز را برای ابراز احساس به عزیزانت غنمینت بشمار
شاید فردا احساس باشد اما عزیزی نباشد ...
(واي كه چقدر اين اواخر اهميت اين حقيقت رو بيشتر از هميشه احساس مي كنم!!!)![]()
کسی را که امیدوار است هیچگاه نا امید نکن ، شاید امید تنها دارائی او باشد ...
هیچ گاه از دوست داشتن انصراف نده ، حتی اگه بهت دروغ گفت بازم بهش فرصت جبران را بده ...
اگر روزی عقل را بخرند و بفروشند ما همه به خیال اینکه زیادی داریم
فروشنده خواهیم بود
از انسانها غمی به دل نگیر؛ زیرا خود نیز غمگین اند؛
با آنکه تنهایند ولی از خود میگریزند زیرا به خود و به عشق خود و به حقیقت خود شک دارند؛ ...
تاریک ترین ساعت شب درست ساعات قبل از طلوع خورشید است
پس همیشه امید داشته باش ...
مردان به وسعت مردانگي گدايي عشق ميكنند
و همينكه مطمئن به تسخير قلب زن شدند
نامردي را در اوج مردانگي به جا مي آورند
دكتر شريعتي
همه خوبند اما نه براي همه كار
يك مثل اسپانيايي
آدمها در دو حالت همديگر را ترك میكنند: اوّل اينكه احساس كنند كسی دوستشان ندارد و دوّم اينكه احساس كنند يكی خيلی دوستشان دارد.
«ويكتور هوگو»
نيك بخت كسي است كه نه از مردن كسي شاد شود و نه كسي از مردن او شاد گردد.
"سعيد نفيسي"
اگر بدانید مردم چقدر به ندرت فکر میکنند، هیچگاه ازینکه درباره ی شما چه فکر میکنند نگران نمیشوید.
هرگز مگذار كه خنده تو باعث گريه ديگری شود.
"حسين بهزاد"
كم دانستن و پر گفتن مثل پول نداشتن و زياد خرج كردن است.
"ناپلئون بناپارت"
بي مصرف ترين روزها، روزي است كه در آن نخنديده باشيم.
چارلز فيلد
اعتراف به ناتوانی بزرگترین توانایی است.
"ناپلئون بناپارت"
اگر كسي يك بار به تو خيانت كرد، اين اشتباه او است و اگر كسي دوبار به تو خيانت كرد، اين اشتباه تو است.
"دالايي لاما"
یادداشتی از نلسون ماندلا :
من باور دارم ...
که دعوا و جرّ و بحث دو نفر با هم به معنى اين که آنها همديگر را دوست ندارند نيست.
و دعوا نکردن دو نفر با هم نيز به معنى اين که آنها همديگر را دوست دارند نمىباشد.
من باور دارم ...
که هر چقدر دوستمان خوب و صميمى باشد هر از گاهى باعث ناراحتى ما خواهد شد و ما بايد بدين خاطر او را ببخشيم.
من باور دارم ...
که دوستى واقعى به رشد خود ادامه خواهد داد حتى در دورترين فاصلهها. عشق واقعى نيز همين طور است.
من باور دارم ...
که ما مىتوانيم در يک لحظه کارى کنيم که براى تمام عمر قلب ما را به درد آورد.
من باور دارم ...
که زمان زيادى طول مىکشد تا من همان آدم بشوم که مىخواهم.
من باور دارم ...
که هميشه بايد کسانى که صميمانه دوستشان دارم را با کلمات و عبارات زيبا و دوستانه ترک گويم زيرا ممکن است آخرين بارى باشد که آنها را مىبينم.
من باور دارم ...
که ما مسئول کارهايى هستيم که انجام مىدهيم، صرفنظر از اين که چه احساسى داشته باشيم.
من باور دارم ...
که اگر من نگرش و طرز فکرم را کنترل نکنم،او مرا تحت کنترل خود درخواهد آورد.
من باور دارم ...
که قهرمان کسى است که کارى که بايد انجام گيرد را در زمانى که بايد انجام گيرد، انجام مىدهد، صرفنظر از پيامدهاى آن.
من باور دارم ...
که گاهى کسانى که انتظار داريم در مواقع پريشانى و درماندگى به ما ضربه بزنند، به کمک ما مىآيند و ما را نجات مىدهند.
من باور دارم ...
که گاهى هنگامى که عصبانى هستم حق دارم که عصبانى باشم امّا اين به من اين حق را نمىدهد که ظالم و بيرحم باشم.
من باور دارم ...
که بلوغ بيشتر به انواع تجربياتى که داشتهايم و آنچه از آنها آموختهايم بستگى دارد تا به اين که چند بار جشن تولد گرفتهايم.
من باور دارم ...
که هميشه کافى نيست که توسط ديگران بخشيده شويم، گاهى بايد ياد بگيريم که خودمان هم خودمان را ببخشيم.
من باور دارم ...
که صرفنظر از اين که چقدر دلمان شکسته باشد دنيا به خاطر غم و غصه ما از حرکت باز نخواهد ايستاد.
من باور دارم ...
که زمينهها و شرايط خانوادگى و اجتماعى برآنچه که هستم تاثيرگذار بودهاند امّا من خودم مسئول آنچه که خواهم شد هستم.
من باور دارم ...
که نبايد خيلى براى کشف يک راز کند و کاو کنم، زيرا ممکن است براى هميشه زندگى مرا تغيير دهد.
من باور دارم ...
که دو نفر ممکن است دقيقاً به يک چيز نگاه کنند و دو چيز کاملاً متفاوت را ببينند.
من باور دارم ...
که زندگى ما ممکن است ظرف تنها چند ساعت توسط کسانى که حتى آنها را نمىشناسيم تغيير يابد.
من باور دارم ...
که گواهىنامهها و تقديرنامههايى که بر روى ديوار نصب شدهاند براى ما احترام و منزلت به ارمغان نخواهند آورد.
من باور دارم ...
که کسانى که بيشتر از همه دوستشان دارم خيلى زود از دستم گرفته خواهند شد.
من باور دارم ...
«شادترين مردم لزوماً کسى که بهترين چيزها را داردنيست
بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مىکند.»
منبع: http://2rism.net/plugins/forum/forum_viewtopic.php?500.last#post_500
با مردمان نيك معاشرت كن تا خودت هم يكي از آنها به شمار روي.
جرج هربرت
من ميخوهم كاملا شبيه يك درخت باشم.ميخواهم همواره نمو كنم.از بالا ميوه هايي داشته باشم و از پايين با استحكام روح و ريشه خود را در اعماق زمين فرو برم تا بتوانم بزندگاني عملي خود روش و نيرويي بدهم
.. بتهوون
وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی دهد ، دلیلش آن است که شما هم چیز زیادی از او نخواسته اید . مارسل پیره وو
این جمله رو یه جا دیدم، خیلی خوشم اومد. میگن آلفرد هیچکاک گفته.
.No man is truly married until he understands every word his wife is not saying
یک مرد زمانی میتواند بگوید ازدواج کردهام که هر کلمۀ همسرش، که هنوز نگفته است را درک کند.
نمیدونم درست ترجمه کردم یا نه.
ازکسانی که از من متنفرند سپاس، آنان مرا قوی تر می کنند
از کسانی که مرا دوست دارند ممنونم، آنان قلب مرا بزرگتر می کنند
ازکسانی که مرا ترک می کنند متشکرم، آنان به من می آموزند که هیچ چیز تا ابد ماندنی نیست
از کسانی که با من می مانند سپاسگزارم، آنان به من معنای دوست واقعی را نشان می دهند ..
"کوروش کبیر"
عالی بود! لایک:happy: