• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگانه

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
البته آنچه درباره اعتقادات دینی من گفته اند دروغ است. دروغی که به طور سیستماتیک تکرار شده است. من به خدایی شخص‌وار اعتقاد ندارم و هرگز منکر این بی اعتقادی‌ام نمی‌شوم بلکه آن را آشکارا بیان می‌کنم. اگر چيزى درون من باشد كه بتوان آن را مذهبى خواند، و سپس آن را ستايش كرد ساختار بيكران جهان است تا آنجا كه علم مان مى تواند از آن را به ما نشان دهد.

- آلبرت اینشتین

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
گاهی، کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند، می توانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقا کنارتان هستند، در شما ایجاد کنند!

احمد محمود

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
از اینکه اندیشه هایتان غیرعادی و عجیب به نظر برسند، نترسید. زیرا تمام اندیشه هایی که بعد ها پذیرفته شدند، زمانی غیرعادی و عجیب به نظر میرسیدند.

برتراند راسل

mm1368

Registered User
لایک‌ها
279
زندگي از سه جزء تشكيل شده است : آنچه بوده، آنچه هست و آنچه خواهد بود. بياييد تا از گذشته براي حال استفاده كنيم و در حال، چنان زندگي كنيم كه زندگي آينده بهتر باشد. شكل دادن به زندگي وظيفه خودمان است؛ هر طور كه آن را بسازيم، اين بازسازي مايه زيبايي و يا مايه شرمساري ما مي شود.((وير))

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
137727669777195.jpg

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
-آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه‌ انسان‌ها برابرند. (مارتین لوتر‌کینگ)

- بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)

- قطعاً خاک و کود لازم است تا گل سرخ بروید. اما گل سرخ نه خاک است و نه کود .(پونگ)

- بر روی زمین چیزی بزرگ تر از انسان نیست و درانسان چیزی بزرگ تر از فکر او. (همیلتون)

mm1368

Registered User
لایک‌ها
279
مادر، آنچه را فرزندش به زبان نمي‌آورد، مي‌فهمد.((مثل كليمي))
از دست دادن يك پندار، تو را خردمندتر مي‌سازد تا يافتن يك امر راستين.((لودويگ بورنه))

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
می دانم که ما خلق شده ایم تا به دیگران کمک کنیم اما نمی دانم که دیگران برای چه خلق شده اند!

مارگارت آتوود

mm1368

Registered User
لایک‌ها
279
کسی که از ابتدا نا بینا به دنیا آمده است معنی تاریکی را نمی فهمد زیرا هرگز روشنایی را تجربه نکرده است. خردمند بودایی

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
انسانهای که هدف دارند ، حتی راه رفتنشان هم با دیگران فرق دارد.
حتی حرکات چشمشان هم بی هدف نیست . از دور می توان تشخیص داد که کدام انسان دارد وقت تلف می کند و کدام آمده تا کار بزرگی انجام دهد.

ببنید چقدر انسانها سوار بر پاهایشان می شوند و بی هدف راه می روند در عین حال به وقار راه رفتن بزرگان دقت کنید.

الهی قمشه ای

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
پیری به نظرم چیزی نیست جز بی آیندگی ، و اگر انسان دچار پیری زودرس می شود برای این است که فردایی نمی بیند

محمود دولت آبادی

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
دیروز را فراموش کنید ، امروز را کار کنید ، به فردا امیدوار باش . (داستایوسکی)

[FONT=&quot] اگر تصمیم داشته باشی به زودی موفق خواهی شد، زیرا آدمی ساخته افکار خویش است و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده است . [/FONT][FONT=&quot](مترلینگ)

[/FONT]
[FONT=&quot][FONT=&quot]افتادید؟ بسیار خوب چه خواهد شد ؟ با چهره بشاش برخیزید ، به افتادن ضرری متصور نیست بدبختی در عجز و درماندگی است . [/FONT][FONT=&quot](دیل کارنگی)[/FONT]
[/FONT]

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
[h=5]اگر کسی اصرار کند که جمع دو با دو برابر پنج است یا ایسلند روی خط استوا قرار دارد ، شما قطعا بیشتر احساس دلسوزی می‌کنید تا خشم!

مگر اینکه آنقدر کم از حساب و جغرافی بدانید که نظر او عقیده ی شما را به لرزه درآورد !

برتراند راسل
[/h]

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
آنگاه که شب فرا رسید و همه پدیدگان فرو خُفتند ابردریاها به پا می خیزند، آیا تو هم بر می خیزی ؟ ارد بزرگ

همیشه به خاطر داشته باشید که دنیا هرگز مدیون شما نیست ، زیرا قبل از شما نیز وجود داشته است . جان استیل

وقتی که شما به بدبینی عادت کنید ، بدبینی به اندازه خوشبینی مطلوب و دوست داشتنی است . آرنالد بنت

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
روزگار دشمن شما نیست اما طرز فکرتان میتواند دشمن شما باشد.(ریچارد کارسون)

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
من خداوند را باور و قبول دارم مشکل اینجاست که ایا او هم مرا قبول دارد ؟!(اولوله پائوسه)

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
هدف زندگی باید بر این اساس باشد که در پیری با سلامت از دنیا بروی اما یک عمر قلبی جوان داشته باشی!(اوسه ریتر اویدسن)

mr_fb

Registered User
لایک‌ها
2,286
بدست اوردن حکمت کوتاهی گفتار و بکار بردن رفق و نرمی است.
"حضرت امیر (ع)"

بالا