• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگانه

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
مشکل فرصتیست تا چیزی مسی در وجودت را به طلای ناب تبدیل کنی . الهی قمشه ای

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
اشكهاي ديگران را مبدل به نگاههاي پر از شادي نمودن بهترين خوشبختي هاست . بودا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
برای بسیاری از مرغان، تنها خوردن غذا مهم است و پرواز اهمیتی ندارد. ریچارد باخ

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من وجود ندارم كه جهان را تحت تاثیر قرار دهم، وجود دارم كه زندگیم را به شیوه ای بگذرانم كه مرا شادمان سازد. ریچارد باخ

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ما برای پرواز به هواپیما نیاز نداریم. لازم نیست از دیوار بگذریم و یا به سیاره های دیگر سفر كنیم. اگر بخواهیم می توانیم بیاموزیم كه چگونه بدون بهره گیری از ماشین ها به هرجا می خواهیم برویم. ریچارد باخ

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
در تمام عمر فقط یک چیز را دانستم و آن که هیچ چیز نمی دانم...سقراط

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
انجیل متی :

شما باید بهای هر کلمه ای را که بی توجه بر زبان می آورید، بپردازید.

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
دوستان لطفا قوانین مربوط به این تاپیک و رعایت کنید نام گوینده جمله ذکر بشه.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تنها مرگ است که دروغ نمی گوید.صادق هدایت

عشق چیست؟ برای همه رجاله ها یک هرزگی یک ولنگاری موقتی است . عشق رجاله ها را باید در تصنیفهای هرزه و فحشا و اصطلاحات رکیک که در عالم مستی و هشیاری تکرار میکنند پیدا کرد .صادق هدایت

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
در زندگی زخم هایی هست كه مثل خوره روح آدم را آهسته در انزوا می خورد و می تراشد. این دردها را نمی شود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این درددهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمرند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخرامیز تلقی بکنند .صادق هدایت

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اگر مرگ نبود فریادهای نا امیدی به آسمان بلند می شد، به طبیعت نفرین می فرستاد.صادق هدایت

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
آنچه هستيد ، شما را بهتر معرفي مي کند تا آنچه مي گوييد.
( امرسون )

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
کسي را که دوستش داري، آزادش بگذار؛ اگر قسمت تو باشد بر مي گردد، وگرنه بدان که از اول مال تو نبوده است.ازدواج هميشه آنگونه كه مي پنداريد، نتيجه عشق نيست
.((ناپلئون بناپارت))

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
نبوغ يعني يک درصد الهام گرفتن ونود ونه درصد عرق ريختن.
(اديسون)

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
عصباني
خدايا! پيش تو مي آيم تا به کسي حسادت نکنم. تا خيلي عصباني نشوم. تا خيلي بي طاقت نباشم و هي هوس نکنم که بيش تر و بيش تر بخواهم!
خود خواه
خدايا! پيش تو مي آيم تا خود خواه نباشم. دل دوستانم را نشکنم و با دوستانم طوري رفتار نکنم که آنهايي که مرا دوست ندارم، خوشحال شوند.
دلخوشي به بدي
خدايا! کمکم کن تا دلم به بدي ها خوش نشود و مدام دنبال چيزهايي نباشم که تو دوست نداري!
مغرور
خدايا! نگذار توي تاريکي باشم و جلوي پايم را نبينم! نگذار حق کسي را بگيرم و فکر کنم گناه هايم چقدر کم و کوچکند يا کار خوبي بکنم و فکر کنم چه کار بزرگي کرده ام و حسابي مغرور شوم. سرم را بگيرم بالا و آنقدر فقط خودم را ببينم که همه خوبي هايم را از دست بدهم.
بدي
خدايا! لطف کن و نگذار به ديگران بدي کنم.حتي اگر آنها از من خيلي کوچکتر باشند.
بي تفاوتي
خدايا! کاري کن که اگر جلوي چشم ما به کسي بدي شد.شانه هايمان را بالا نيندازيم و رد نشويم.

آرزوهاي دور و دراز
خدايا! کمکمان کن تا پيش خودمان نقشه گول زدن کسي را نکشيم. خيلي ار خودمان خوشمان نيايد و يک عالمه آرزوهاي دست نيافتني،نداشته باشيم.
پُز
خدايا! کمکمان کن بي که بي خودي از هر چيزي که بلد نيستيم حرف نرنيم و پز چيزهايي را ندهيم که نمي دانيم.
«بازگردان ساده شده ي عبارت هايي از نيايش هاي امام سجاد(ع) در صحيفه سجاديه.»

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
اگر من مدعی می‌شدم که در منظومه شمسی میان زمین و مریخ یک قوری چینی دور خورشید می‌گردد، هیچ کس قادر نبود مدّعای مرا رد کند، مشروط به آنکه حواسم می‌بود که در ادامه بگویم این قوری آنقدر کوچک است که حتی با قوی‌ترین تلسکوپ‌ها هم قابل رویت نیست. اما اگر تا آنجا پیش می‌رفتم که می‌گفتم چون مدعای من ابطال ناپذیراست جایز نیست عقل بشر به آن شک کند، به حق به یاوه گویی متهم می‌شدم. با این حال، اگر وجود این قوری در کتب قدما تایید شده بود و آن را حقیقتی قدسی شمرده و هر یکشنبه در کلیسا درباره آن به وعظ می‌پرداختند و در مدارس آن را به ذهن کودکان فرو می‌کردند، تردید در وجود آن نشانهٔ نامتعارف بودن تلقی می‌شد و شخص شکاک را در عصر روشنگری به نزد روانپزشک و در دوره پیش از آن به دادگاه تفتیش عقاید می‌فرستادند!

برتراند راسل
"قوری راسل"

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
اینكه نظری را همه می پذیرند، نمی تواند دلیلی بر درست بودن آن نظر باشد. در حقیقت با توجه به نادانی اكثریت نوع بشر امكان نادرست بودن نظری كه همگان آن را می پذیرند بیشتر است تا عكس آن!

برتراند راسل

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
این کلیسا بود که پرینلی را به خاطر این سخن که: "ستارگان از جای خود نمی‌افتند!" با ضربات شلاق مجروح کرده، کامپانلا را به خاطر آن که از وجود دنیاهای بیشمار دم زده بود، به جرم دخالت در امر آفرینش بیست و هفت بار به زندان و شکنجه محکوم کرد. گالیله را به خاطر اعتقادش به گردش زمین به زندان افکند و کریستف کلمب را به خاطر کشف سرزمینی که در تورات ذکر نشده بود زندانی ساخت!

ویکتور هوگو
سخنرانی در مورد پیشینه ی کلیسا و مخالفت با حق دخالت آن در آموزش و پرورش فرانسه

بالا