• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگانه

roshane

Registered User
لایک‌ها
41
کسی که میخواهد زنده بماند باید مبارزه کند و کسی که دست از مبارزه بردارد آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .

آدولف هیتلر

roshane

Registered User
لایک‌ها
41
من دارم بیش از خودم عمر می کنم...!
تهوع/ژان پل سارتر

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دعا ونیایش قبل از آنکه ابزار زندگی باشند، ابزار بندگیاند و بیش از آنکه خواهش تن را ادا کنند، حاجت دل را روا میکنند و برتر از آنکه سفرهی نان را فراخی بخشند، گوهر جان را فربهی میدهند.محمداسماعیل دولابی

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
در دعا هم از نیاز عاشق سخن میرود، هم از ناز معشوق؛ هم از احتیاج این و هم از اشتیاق، او هم از انس هم از خوف، هم از محبت هم از معرفت، هم از توبه و انابت هم از کرم و اجابت، هم حاجتی معیشتی و زمینی هم از مطلوبات آرمانی و آسمانی، هم از تسلیم و هم از تعلیم. محمداسماعیل دولابی

سوال نکن شاید خدا به تو بفهماند .
گدایی نکن شاید خدا غنی ات کند .
به قلبت فشار نیاور شاید خدا مشکلت را حل کند .
چه در امور دنیوی و چه در امور اخروی یک شاید کنار زندگی ات بگذار . محمداسماعیل دولابی

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
لحظه ای تفکر کنید و چیزهای بی ارزش که فانی هستند را برشمارید و با بهره گیری از صفت آگاهی آن ها را بسنجید ، سپس نتیجه گیری کنید چیزهایی که رفتنی و فانی است و فقط در دنیا هستند و این را باور قلبی داشته باشید ، آن وقت آرامشی وصف نشدنی خواهید داشت. محمداسماعیل دولابی

گروهی محبت را می فروشند برای سیر کردن شکم و فرج خود. اینها چقدر احمقند، باید برای خرید محبت از شکم و فرج صرف نظر کرد...
قدر محبت را بدان، نکند آن را به چیزی های کوچک بفروشی. حب فقط برای خدا و خوبان خداست. محمداسماعیل دولابی

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
بزرگترين درس زندگی اينست ‌که گاهی احمق‌ها هم درست می‌گويند ( گالیله )

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
سخن گفتن یک نوع احتیاج است ولی شنیدن هنر است.
نميريد، تا آن زمان كه موسيقى در شما جريان دارد. ( وين داير )

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
جمله اي از جبران خليل جبران : " دوستي مسئوليتي شيرين است نه يك فرصت .

roshane

Registered User
لایک‌ها
41
امروز خم شدم و در گوش بچه ای که مرده به دنیا آمد آرام گفتم: چیزی
را از دست ندادی.
آلبر کامو

equinoxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
173
هر وقت از دست کسی یا چیزی ناراحت شدی
فقط یه لحظه به نبودنش , یا نداشتنش فکر کن ...

94314573322629541133.jpg

Last edited:

roshane

Registered User
لایک‌ها
41
کاش میتوانستم این توده ی نرم خاکستری رنگ را دربیاورم. در بیاورم بیندازم جلوی سگ.
هدایت

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
هنگامی که دیگران به درستی شما را درک نمی کنند،خداوند شما را درک می کند.او عاشقی است که همواره شما را دلگرم می نماید،بدون توجه به اینکه مرتکب چه خطاهایی شده اید. سایرین تنها لحظه ای اظهار مهر می کنند و سپس شما را از یاد می برند، اما او هیچگاه رهایتان نمی کند.خداوند هر روز از طرق بی شماری خواهان عشق شماست، اگر او را نپذیرید مجازاتتان نمی کند، اما شما خودتان خود را مجازات می کنید.
دریابید:آنکه تسلیم خداوند است همه چیزتسلیم اوست. پاراماهانسا یوگاناندا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
شر در جستجوي پايدار و ابدي براي «چيز ديگري» است، كه اميدوار است برايش شادي كامل و بي‌منتها به ارمغان آورد. براي آن عده از افرادي كه جستجو كرده و خدا را يافته‌اند، جستجو به پايان رسيده است. ذات احديت آن «چيز ديگرِ» است. پاراماهانسا یوگاناندا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
شفقت داشتن نسبت به همه موجودات، برای شناخت حق ضروری است؛ چون خود حق هم سرشار و لبریز از این کیفیت است. آن هایی که قلب رئوف و مهربانی دارند، می توانند خود را جای دیگران بگذارند، درد آن ها را احساس کنند و در صدد رفع آن برآیند. پاراماهانسا یوگاناندا

عشق الهی توصیف کردنی نیست، اما وقتی که قلب آدمی پالایش می شود و آرام می گیرد، می توان این عشق را احساس کرد. وقتی ذهن و احساس، متوجه درون و باطن می شود، آدمی شعف و سرور الهی را احساس می کند. لذات حواس پنج گانه دوامی ندارد، اما سرور الهی ابدی و بی نظیر است. پاراماهانسا یوگاناندا

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
پیشتر رویم! انگیزه ها بزرگتر خواهند بود. والت ویتمن

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
شیفتگی ذاتی هر اتم این است كه به سرچشمه ی الهی و بنیادی‌‌اش بازگردد. والت ویتمن

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
زندگی به من آموخت؛ بودن با كسانی كه دوستشان دارم، از همه چیز با ارزش تر است. والت ویتمن

بالا