راستی فایلی که گزاشتی کار نمیده و میگه password می خواد
راستی راجب عکس که گفتی بزار گوشه پست چشم الان هم عکس خودم هست گوشه پست ولی بازم میزارم اما با نقاب بنا به دلایلی نمیتونم بدون نقاب بزارم شاید کلمه نجین رو شنیده باشی
![]()
با سلام خدمت شما همرزمان و اساتید
شک ندارم همرزم :f34r:
چه کارا که شما نمی کنید ! استتار زیر ... عالی بود .. آخرین بار من توی جوب اختفا کردم
استاد miladninja و استاد stand cold
بد نیست چند تا از عکس هاتون با لباس نینجایی اینجا بذارید
اینطور بهتر می تونیم نین جوتسو رو معرفی کنیم
سلام به استاد امیر حسین و استاد میلاد
استاد امیر حسین من با کانچو فرجی تماس گرفتم ولی دو مشکل پیش امد اولی کانچو شما را به جا نیاورد ولی ادرس باشگاه را به من داد من هم ادرس را برای علاقه مندان این رشته مینویسم
شهرک غرب- خیابان فرحزادی- خیابان پارک - نبش خیابان گلها - مسجد حضرت ابوالفضل - باشگاه ورزشی حضرت ابوالفضل
دومین مشکل اسم سن سی سجاد نیست اسم سن سی ما امیر بهبودی هست که واقعا استاد زحمت کشی هست
ظمنا جلسات روز های شنبه - دوشنبه و چهار شنبه هاست از ساعت 4 الی 5
که کلاس ها تازه شروع شوده و من دو جلسه هست که میرم از علاقه مندان دعوت به عمل می نمایم که در این کلاس های فوق العاده شرکت کنند
سلام نینجا امیر
ممنون واسه کارات
راستی دیروز یک تکنیک کملا کارساز واسه خرد کردن شیشه قطور بدون سرو صدا یادگرفتم
:f34r: اوس
سلام بزارید جریان اشنایم با نینجا بگم
ما یه باق داریم که توش درخت های کاج خیلی بلندی هست
یکروز یه گروه امدن در باق ما وگفت میخایم اگه اجازه بدید از درختان زیباتون تمرین کنیم منم پرسیدم واسه چکاری گفت ما ورزش کار هستیم نینجا ...
همین تا کلمه نینجا گفت بدون سوال گفتم باشه
خلاصه دیدم کارهای آکروباتیک روی درخت میکنن منم که دیدم...................
خلاصه اینقدر تمرین کردم که تونستم ظرف سه ماه از پس تمام آکروات ها بر بیام
و الان پس از چند سال تمرین استاد من رو بخاطر استعدادم من رو به صورت کاملا حرفه ای تبدیل به نجین کرد
اوس
سلام امیر جان
از این که به کلاس نینجا میری خوشحالم
ببین این آیدی من هست واسم پیقام بزار milad_ninja2008 تا بیشتر آشنا بشیم
راستی اسم سنسی تون چی هست؟
من نینجا شدنم تو کمبود امکانات بود
راستی من تهران نیستم من تو یکی از شهر های استان فارسمخوش به حال شما که به کانچو نزدیکید
بخدا قدر این امکاناتتون تو تهران بدونید . خدا شاهده که ما هنوزم رو زمین خاکی تمرین میکنیم بخدا خیلی سخته
ما حتی یک کیسه بکس هم نداشتیم![]()
بخدا خیلی سخته وقتی میام دوجوهای تمرین شهرهای دیگه رو میبینم اشک حسرت تو چشام جمع میشه.......
اوس![]()
![]()
سلام به استاد amir_hvr
امیر جان اسم چنتا فیلم نمیشناسی که توش نینجاها ایفای نقش بکنن؟
سلام به استاد امیر و استاد میلاد
من زمانی با نین جوتسو اشنا شدم که پرشین تولز را پیدا کردم ( یک ماه و نیم پیش) و وارد تاپیک هنرهای رزمی شدم
و مقالات استاد امیر و دوستان را خواندم از اول تا اخر و بعد تحقیق کردم و در حال حاضر 4 جلسه هست که میرم باشگاه و خیلی هم راضی هستم
استاد امیر وبلاگ عالی دارید تبریک می گم
سوال اول : اسم کفش نینجا چیست ؟
سوال دوم : اسم شمشیر نینجا چیست ؟
و اگر لطف کنید مفهوم کلمه شی ماس رو توضیح بدید
اسم فیلم مارتال کومبت 1= martal kombat است اگر انگلیسی شو درست نوشته باشم که اسم نینجا ها sub zero & scorpion است
سلام امیر جان
از این که به کلاس نینجا میری خوشحالم
ببین این آیدی من هست واسم پیقام بزار milad_ninja2008 تا بیشتر آشنا بشیم
راستی اسم سنسی تون چی هست؟
من نینجا شدنم تو کمبود امکانات بود
راستی من تهران نیستم من تو یکی از شهر های استان فارسمخوش به حال شما که به کانچو نزدیکید
بخدا قدر این امکاناتتون تو تهران بدونید . خدا شاهده که ما هنوزم رو زمین خاکی تمرین میکنیم بخدا خیلی سخته
ما حتی یک کیسه بکس هم نداشتیم![]()
بخدا خیلی سخته وقتی میام دوجوهای تمرین شهرهای دیگه رو میبینم اشک حسرت تو چشام جمع میشه.......
اوس![]()
![]()
امیر جان اسم چنتا فیلم نمیشناسی که توش نینجاها ایفای نقش بکنن؟