• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
در مورد جیت کاندو و وینگ چون سوال بپرس تا بگم قبلن یکجا نوشتم لینکش در همین فروم برات می زارم اگر بازم سوالی بود بپرس در مورد وینگ چون میدونم اما جیت کاندو تا حالا از نزدیک ندیدم ولی میدونم چیه خیلی با وینگ چون
متفاوته بعدش اگه رفتی جیت توجه کن من در اوردی نباشه از اینه که طرف به توا میگه جیت کاندو
بعدش بروسلی کی هست که بخواد یک ورزش اصیل با قدمت رو غلط گیری کنه
من با توجه به حرفش که نوشتی گفتم معلوم که هر ورزشی با توجه به سبکش مشت زدن خودش رو داره اون ورزش ها در ایران هستن که همشون مثل بوکس مشت میزنه ولی ضعف ورزش سنتی بخاطر مشت زدن حرف جالبی نیست
به نظرم خیلی توا رو بزرگ کردی بعدش هم گذراندن وقت در ورزش رزمی معنی نداره شما هر جوری که تمرین کنی همون طوری مبارزه میکنی اگر الان به توا عادت کنی خیلی سخت میتونی به ورزشی مثل وینگ چان عادت کنی تا
اینکه 0 وارد یک ورزش بشی (امیدوارم بدونی چی میگم)هر کسی هر ورزشی تمرین میکنه میگه مال من بهترین است
کوه کمری کی هست؟من نمیشناسم

سلام

تاپیکی که دادی اصلا فرق این دو رو مشخص نکرده . این مطالب تخصصی نیست .

شما هرچی از وینگ چون میدونی بنویس بی زحمت . البته نه چیزایی که تو یک وبلاگ نوشته شده و بعد در کل سایتها و وبلاگهای ایرانی کپی شده .

من هم تو همین من در آوردی بودنش موندم . 3 استاد هست که هرکدوم میگن ما اولیم تو ایران - کوه کمری - اون یکیارو نمیدونم کی هستن .
www.koohkamari.com

بروسلی آدم کوچکی نیست . آنقدر در ورزش های رزمی وارد شده که بتونی ضعف ها و توانایی های یک سبک رو مشخص کنه . بروسلی غلط گیری که چی بگم ولی برخی حرکات اضافی رو حذف کرده . این جمله بخشی از بحثه . نوع ایستادن جدید - نوع مشت جدید - ..... در این سبک جدید هستند . و فقط بحث غلط گیری وینگ چون نیست .

مشتهای سبک های چینی مثل وینگ چون رو به غربی ترجیح میدم .
من هاپکیدو هم کار کردم . صفر نیستم :p ولی باور کنید 5-6 ماهی که در هاپکیدو گذراندم فقط و فقط مقداری نانچاکو یاد گرفتم . همینو بس.

بذارید واضح تر بحثم رو باز کنم .

من دنبال ضعفها و قوتهای این چند سبک هستم که ببینم کدوم سبک برخی ضعفها رو داره که من نمیپسندم . سبکها : جیت - وینگچون - کیک بوکس - توآ

و یک سوال دیگه اینکه آیا سبکهای چینی ( وینگ چون ) در درگیری های امروزی کاربردی است ؟ ( با اون مدل ضربه زدن که به گفته برخی نمایشیه و فقط در فیلمهای رزمی چینی استفاده میشه )
شاید تو درگیری های توی کشور ما و دعوا کیک بوکس موفق تر باشه نه ؟

با تشکر از وقتی که میذارید .

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
ممنون
متاسفانه افراد زیادی دنبال این رشته نیستن فکر کنم به خاطر همین در ایران زیاد رشد نکرده

متأسفانه همینطوره، خیلی ها به علت نشناختن این رشته یا نداشتن علاقه به این سبک از هنرهای رزمی سمتش نمیرن. و توی ایران اونطور که شایسته این رشته هست پیشرفت نکرده. :( در ژاپن و کشورهای اروپایی مثل آلمان و انگلیس و حتی در آمریکا هم طرفداران خوبی داره. :happy: ولی توی ایران هم برای علاقمندان واقعی هم، شرایط رشد و پیشرفت در ای آی دو هست. :rolleyes:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام

تاپیکی که دادی اصلا فرق این دو رو مشخص نکرده . این مطالب تخصصی نیست .

شما هرچی از وینگ چون میدونی بنویس بی زحمت . البته نه چیزایی که تو یک وبلاگ نوشته شده و بعد در کل سایتها و وبلاگهای ایرانی کپی شده .

من هم تو همین من در آوردی بودنش موندم . 3 استاد هست که هرکدوم میگن ما اولیم تو ایران - کوه کمری - اون یکیارو نمیدونم کی هستن .
www.koohkamari.com

بروسلی آدم کوچکی نیست . آنقدر در ورزش های رزمی وارد شده که بتونی ضعف ها و توانایی های یک سبک رو مشخص کنه . بروسلی غلط گیری که چی بگم ولی برخی حرکات اضافی رو حذف کرده . این جمله بخشی از بحثه . نوع ایستادن جدید - نوع مشت جدید - ..... در این سبک جدید هستند . و فقط بحث غلط گیری وینگ چون نیست .

مشتهای سبک های چینی مثل وینگ چون رو به غربی ترجیح میدم .
من هاپکیدو هم کار کردم . صفر نیستم :p ولی باور کنید 5-6 ماهی که در هاپکیدو گذراندم فقط و فقط مقداری نانچاکو یاد گرفتم . همینو بس.

بذارید واضح تر بحثم رو باز کنم .

من دنبال ضعفها و قوتهای این چند سبک هستم که ببینم کدوم سبک برخی ضعفها رو داره که من نمیپسندم . سبکها : جیت - وینگچون - کیک بوکس - توآ

و یک سوال دیگه اینکه آیا سبکهای چینی ( وینگ چون ) در درگیری های امروزی کاربردی است ؟ ( با اون مدل ضربه زدن که به گفته برخی نمایشیه و فقط در فیلمهای رزمی چینی استفاده میشه )
شاید تو درگیری های توی کشور ما و دعوا کیک بوکس موفق تر باشه نه ؟

با تشکر از وقتی که میذارید .

تو همون تاپیک فرق وینگ و توا رو نوشتم دیگه یکبار دیگه نگاه کن خودم نوشتم
بروسلی هم یک جا در همین فروم نقد کردم اینقدر بزرگ نیست که فکر میکنی اطلاعاتی که دارم نه از سایت ایرانی در میارم نه خارجی تا از موضوعی کاملا اطلاع نداشته باشم اصلا پست نمیدم
هاپکیدو نانچیکو نداره درسته در کره هم بعضی ها اموزش میدن ولی من در اوردی درهمون کرهش ام
دیگه در ایران که هیچ حتما جنگ با گاز فلفل و.... هم اضافش کردن
وینگ چان از اون چند تای دیگه کاربردی تره شک نکن چون اصیله یعنی قدمت داره فقط باید استاد خوب گیر بیاری
مگه درگیری درکشور ما با کشورهای دیگه فرق داره!!!!!!!!!!!!:eek:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
تو همون تاپیک فرق وینگ و توا رو نوشتم دیگه یکبار دیگه نگاه کن خودم نوشتم
بروسلی هم یک جا در همین فروم نقد کردم اینقدر بزرگ نیست که فکر میکنی اطلاعاتی که دارم نه از سایت ایرانی در میارم نه خارجی تا از موضوعی کاملا اطلاع نداشته باشم اصلا پست نمیدم
هاپکیدو نانچیکو نداره درسته در کره هم بعضی ها اموزش میدن ولی من در اوردی درهمون کرهش ام
دیگه در ایران که هیچ حتما جنگ با گاز فلفل و.... هم اضافش کردن
وینگ چان از اون چند تای دیگه کاربردی تره شک نکن چون اصیله یعنی قدمت داره فقط باید استاد خوب گیر بیاری
مگه درگیری درکشور ما با کشورهای دیگه فرق داره!!!!!!!!!!!!:eek:

فرق جیت با وینگ چون رو برام در بیارید :(
به ما که یاد دادن نانچاکو رو . من زیر نظر خود استاد نژند هم بودم .
آره خوب مدل دعوا فرق داره یکم .

استاد خوب تو تهران ( کرج ) کیه ؟

یه دونه باشگاه وینگ چون 100 متری خونمون هست ولی نمیتونم اعتماد کنم برم . میترسم استادش ....

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
فرق جیت با وینگ چون رو برام در بیارید :(
به ما که یاد دادن نانچاکو رو . من زیر نظر خود استاد نژند هم بودم .
آره خوب مدل دعوا فرق داره یکم .

استاد خوب تو تهران ( کرج ) کیه ؟

یه دونه باشگاه وینگ چون 100 متری خونمون هست ولی نمیتونم اعتماد کنم برم . میترسم استادش ....

سلام
با اینکه اطلاعات زیادی در مورد جیت کاندو ندارم ولی میدونم که
در وینگ چان ما لگد زدن مثل تکواندو یا ورزشهای دیگه نداره ولی جیت کاندو داره
نوع مشت زدن جیت کاندو با وینگ چان خیلی فرق داره حتی با بوکس هم فرق داره
در جیت کاندو مثل اینکه چند تا قفل هم استفاده میشه مثل قفل مچ و جنگ روی زمین و.....
ولی تفاوت عمدش همون دوتای که اول گفتم است
اینا چیزهایی که در دنیا اموزش میدن در ایران نمیدونم
کلا مخلوط چند ورزش است ولی انتظار نداشته باش در جیت به سرعت وینگ چان برسی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
با اینکه اطلاعات زیادی در مورد جیت کاندو ندارم ولی میدونم که
در وینگ چان ما لگد زدن مثل تکواندو یا ورزشهای دیگه نداره ولی جیت کاندو داره
نوع مشت زدن جیت کاندو با وینگ چان خیلی فرق داره حتی با بوکس هم فرق داره
در جیت کاندو مثل اینکه چند تا قفل هم استفاده میشه مثل قفل مچ و جنگ روی زمین و.....
ولی تفاوت عمدش همون دوتای که اول گفتم است
اینا چیزهایی که در دنیا اموزش میدن در ایران نمیدونم
کلا مخلوط چند ورزش است ولی انتظار نداشته باش در جیت به سرعت وینگ چان برسی

سلام

خوب ممنون از وقتی که گذاشتی رفیق . بیشتر از این وقتتو نمیگیرم .
اینطوری مجبور شدم هر دو رو برم تا خودم تصمیم بگیرم .
این باشگاهی که روبروی خونه ماس زیر نظر استاد عسگریه . نمیدونم کیه والا .

اگه استاد خوب تو تهران ( کرج ) هست معرفی کنید لطفأ .

قصد دارم وینگ چون ( واقعی ) + این مدرن کنگفو رو با هم برم تا بعد برم جیت کاندو . و انتخابم رو بعد از اون بکنم .

یه سوال دیگه . وینگ چون استاد اییپ من با چه اسمی مطرحه ؟ ( وینگ چون ؟ وینگ چون کونگ فو ؟ .... ؟ ) ؟ www.wingtsuniran.com اینو نگاه کنید .

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام

خوب ممنون از وقتی که گذاشتی رفیق . بیشتر از این وقتتو نمیگیرم .
اینطوری مجبور شدم هر دو رو برم تا خودم تصمیم بگیرم .
این باشگاهی که روبروی خونه ماس زیر نظر استاد عسگریه . نمیدونم کیه والا .

اگه استاد خوب تو تهران ( کرج ) هست معرفی کنید لطفأ .

قصد دارم وینگ چون ( واقعی ) + این مدرن کنگفو رو با هم برم تا بعد برم جیت کاندو . و انتخابم رو بعد از اون بکنم .

یه سوال دیگه . وینگ چون استاد اییپ من با چه اسمی مطرحه ؟ ( وینگ چون ؟ وینگ چون کونگ فو ؟ .... ؟ ) ؟ www.wingtsuniran.com اینو نگاه کنید .

ممنون
موفق باشید

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
درمورد بروس لی باید این نکته رو بگم که ایشون 4 یا پنج سال زیر نظر ایپ من کار کرده بود و بعد از این مدت به عنوان جوان ترین استاد تو همون باشگاه تعلیم می داده که همین نشون میده استاد ایپ به ایشون از لحاظ فنی اعتماد داشته از طرف دیگه از لحاظ علمی هم زیر نظر اینوسانتو کار کرده و کتا بخانه شخصی اون دارای 2000 کتاب بوده اینو گفتم به این خاطر که بروس لی رو محدود به فیلم های سینمایی نکنیم که بگیم چیزی بارش نبوده و فقط تو فیلم ها ادا در می اورده
در مورد توآ هم اگه دوستمون می خواد پیش یه استاد خوب کار کنه می تونه زیر نظر استاد مصطفی دهقانیان که یکی از بهترین اساتید هست کار کنه که تو باشگاه پاکان که تو گوهردشت هست کار کنه اگر هم دوست داری وینگ چون کار کنی یه باشگاه نزدیک میدان کرج هست یکی دیگه هم نزدیکی چهارصددستگاه بهتر هم هست اگه شک داری کدوم رو انتخاب کنی بری و چند جلسه تمرین هاشونو نگاه کنی و بهتر تصمیم بگیری وگرنه از توی اینترنت به جایی نمیرسی و بدتر گیج میشی
چند تا سایت هم هست که اگه یه سر بزنی بد نیست
sifughahremani.net
http://bruce-lee.blogfa.com/
http://kungfu-toa.blogfa.com/cat-30.aspx
http://brucelee-new.blogfa.com/post-23.aspx
http://brucelee2.mihanblog.com/

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
درمورد بروس لی باید این نکته رو بگم که ایشون 4 یا پنج سال زیر نظر ایپ من کار کرده بود و بعد از این مدت به عنوان جوان ترین استاد تو همون باشگاه تعلیم می داده که همین نشون میده استاد ایپ به ایشون از لحاظ فنی اعتماد داشته از طرف دیگه از لحاظ علمی هم زیر نظر اینوسانتو کار کرده و کتا بخانه شخصی اون دارای 2000 کتاب بوده اینو گفتم به این خاطر که بروس لی رو محدود به فیلم های سینمایی نکنیم که بگیم چیزی بارش نبوده و فقط تو فیلم ها ادا در می اورده
در مورد توآ هم اگه دوستمون می خواد پیش یه استاد خوب کار کنه می تونه زیر نظر استاد مصطفی دهقانیان که یکی از بهترین اساتید هست کار کنه که تو باشگاه پاکان که تو گوهردشت هست کار کنه اگر هم دوست داری وینگ چون کار کنی یه باشگاه نزدیک میدان کرج هست یکی دیگه هم نزدیکی چهارصددستگاه بهتر هم هست اگه شک داری کدوم رو انتخاب کنی بری و چند جلسه تمرین هاشونو نگاه کنی و بهتر تصمیم بگیری وگرنه از توی اینترنت به جایی نمیرسی و بدتر گیج میشی
چند تا سایت هم هست که اگه یه سر بزنی بد نیست
sifughahremani.net
http://bruce-lee.blogfa.com/
http://kungfu-toa.blogfa.com/cat-30.aspx
http://brucelee-new.blogfa.com/post-23.aspx
http://brucelee2.mihanblog.com/

ممنون از اطلاعات شما .
من هم جیت رو به خاطر این قبول دارم که از وینگ چون تشکیل شده و اکثر آن شبیه وینگ چونه .

اگه لطف کنی و آدرس باشگاه ها رو بذاری ممنون میشم . همچنین اسم استاد وینگ چون رو .

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
ممنون از اطلاعات شما .
من هم جیت رو به خاطر این قبول دارم که از وینگ چون تشکیل شده و اکثر آن شبیه وینگ چونه .

اگه لطف کنی و آدرس باشگاه ها رو بذاری ممنون میشم . همچنین اسم استاد وینگ چون رو .

جیت شبیه وینگ چان نیست:)

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
ممنون از اطلاعات شما .

برای توآ 02614434850 شماره باشگاه پاکان هست زنگ بزن سوالات رو بپرس
برای وینگ چون
sifughahremani.net
به این سایت برو تو قسمت نظرات اسم شهر رو که بگی شماره استاد رو می ده که می تونی زنگ بزنی آدرس و هر چی که می خوای بهت می گه :rambo:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
اقا چند تا کلیپ هست دانلود کن ببین
از نظر من این اصلا وینگ چان نیست همون توا است

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
کلیپ دیدی فرق ش رو با توا بگو؟
کجای دنیا این وینگ چان است.این اقا کجا اموزش دیده.
اسم خودش رو گذاشته استاد:D

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
اقا چند تا کلیپ هست دانلود کن ببین
از نظر من این اصلا وینگ چان نیست همون توا است

با این پست موافقم . البته نمیگم توآ اینه ها ولی سبکش یکم با وینگ چون فرق میکنه .
البته فکر کنم توی سایت خودش هم گفته که وو وای تائو ( یه همچین چیزی باید باشه ) است .
کلیپ هاشم یکم نشون میده که با ضعف باشه سبکش . نظر شخصی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
با این پست موافقم . البته نمیگم توآ اینه ها ولی سبکش یکم با وینگ چون فرق میکنه .
البته فکر کنم توی سایت خودش هم گفته که وو وای تائو ( یه همچین چیزی باید باشه ) است .
کلیپ هاشم یکم نشون میده که با ضعف باشه سبکش . نظر شخصی

من یک دو جین ورزش چینی میشناسم اما تا حالا همچین اسمی نشنیدم
فکر کنم از این من در اوردی ها باشه
به نظرم دنبال وینگ چان اصیل باش ارزشش بیشتره

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
من یک دو جین ورزش چینی میشناسم اما تا حالا همچین اسمی نشنیدم
فکر کنم از این من در اوردی ها باشه
به نظرم دنبال وینگ چان اصیل باش ارزشش بیشتره

دنبالش هستم پیدا نمیکنم . اگه کسی میشناسه معرفی کنه لطفأ

Amir67

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

دوستان نظرتون در مورد کیوکوشین کارته چیه؟
چجور ورزشی هست؟ ارزش رفتن داره؟

ممنون

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام

دوستان نظرتون در مورد کیوکوشین کارته چیه؟
چجور ورزشی هست؟ ارزش رفتن داره؟

ممنون
سلام
ورزشیه قدرتی . یعنی زور توش بیشتر حرفارو میزنه .
اگه به این نوع سبک علاقه داری ارزش رفتن داره 100%

بالا