سلام
در مورد جیت کاندو و وینگ چون سوال بپرس تا بگم قبلن یکجا نوشتم لینکش در همین فروم برات می زارم اگر بازم سوالی بود بپرس در مورد وینگ چون میدونم اما جیت کاندو تا حالا از نزدیک ندیدم ولی میدونم چیه خیلی با وینگ چون
متفاوته بعدش اگه رفتی جیت توجه کن من در اوردی نباشه از اینه که طرف به توا میگه جیت کاندو
بعدش بروسلی کی هست که بخواد یک ورزش اصیل با قدمت رو غلط گیری کنه
من با توجه به حرفش که نوشتی گفتم معلوم که هر ورزشی با توجه به سبکش مشت زدن خودش رو داره اون ورزش ها در ایران هستن که همشون مثل بوکس مشت میزنه ولی ضعف ورزش سنتی بخاطر مشت زدن حرف جالبی نیست
به نظرم خیلی توا رو بزرگ کردی بعدش هم گذراندن وقت در ورزش رزمی معنی نداره شما هر جوری که تمرین کنی همون طوری مبارزه میکنی اگر الان به توا عادت کنی خیلی سخت میتونی به ورزشی مثل وینگ چان عادت کنی تا
اینکه 0 وارد یک ورزش بشی (امیدوارم بدونی چی میگم)هر کسی هر ورزشی تمرین میکنه میگه مال من بهترین است
کوه کمری کی هست؟من نمیشناسم
سلام
تاپیکی که دادی اصلا فرق این دو رو مشخص نکرده . این مطالب تخصصی نیست .
شما هرچی از وینگ چون میدونی بنویس بی زحمت . البته نه چیزایی که تو یک وبلاگ نوشته شده و بعد در کل سایتها و وبلاگهای ایرانی کپی شده .
من هم تو همین من در آوردی بودنش موندم . 3 استاد هست که هرکدوم میگن ما اولیم تو ایران - کوه کمری - اون یکیارو نمیدونم کی هستن .
www.koohkamari.com
بروسلی آدم کوچکی نیست . آنقدر در ورزش های رزمی وارد شده که بتونی ضعف ها و توانایی های یک سبک رو مشخص کنه . بروسلی غلط گیری که چی بگم ولی برخی حرکات اضافی رو حذف کرده . این جمله بخشی از بحثه . نوع ایستادن جدید - نوع مشت جدید - ..... در این سبک جدید هستند . و فقط بحث غلط گیری وینگ چون نیست .
مشتهای سبک های چینی مثل وینگ چون رو به غربی ترجیح میدم .
من هاپکیدو هم کار کردم . صفر نیستم
بذارید واضح تر بحثم رو باز کنم .
من دنبال ضعفها و قوتهای این چند سبک هستم که ببینم کدوم سبک برخی ضعفها رو داره که من نمیپسندم . سبکها : جیت - وینگچون - کیک بوکس - توآ
و یک سوال دیگه اینکه آیا سبکهای چینی ( وینگ چون ) در درگیری های امروزی کاربردی است ؟ ( با اون مدل ضربه زدن که به گفته برخی نمایشیه و فقط در فیلمهای رزمی چینی استفاده میشه )
شاید تو درگیری های توی کشور ما و دعوا کیک بوکس موفق تر باشه نه ؟
با تشکر از وقتی که میذارید .
Last edited: