• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ZenithPay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون لینکی که گذاشتم سایت رزمیمون نیست اون یه سایت کوچولومه برای بیزینسه کوچولوم.:lol::lol:

سایت هنرهای رزمیمون طراحی شده .خیلی وقته .فقط وقت نمیکنیم بریم دنبال هاست و دمین .راستش بچه ها یه کمی خسیسن ;).پول بابت اینچیزا نمیدن.الان هم که سرگرم آماده شدن برا مسابقات ایروبیک ژیمناستیکیم .عمرا پول ندن.بعد مسابقات از جیب میزارم راش میندازم.

سلام
اگر سایت به صورتی علمی به این موضوع پرداخته ما هاست و دومین شما رو به صورت رایگان بهتون میدیم.

ZenithPay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در این مورد و سبک های چینی استاد "شایولین " اطلاعات وسیعی دارن ،
چیزی که من میدونم 3 معبد شائولین در چین هست/بوده ( اشتباه نکنم ) .
سبک مخفی که اگر باشه و ما بدونیم که مخفی نیست :lol:
ولی بعضی معابد تائو هستن که به خارجی ها اموزش نمی دن ، ( یا مشابه اون بعضی از ریوهای ژاپن )

بعضی از هنرهای رزمی با افسانه و اغراق در امیخیتن ، در مورد ژاپنیش نینجوتسو مثلا . در مورد چینیش دوستان توضیح میدن

بعد هم اگر یکی با شمشیر هم نه ، دست خالی بیاد طرف من و 10 متری من وایسه ، من ترجیح می دم جا خالی بدم یا تو گارد باشم ( حتی اگر نیرو کی / چی و کنترل اجسام وجود داشته باشه در من )

قدرت نیروی کی تا حد هستش ؟

ZenithPay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ُسوالتون رو متوجه نشدم ....

عکسی به من نشون دادند که چند مرد داشتند تلاش میکردند که مردی رو از روی زمین با طناب بلند کنند (در حالی که طناب دوره اون مرد پیچیده شده بود) ولی موفق نبودند (راست و دروغش رو نمیدونم) و این عکس به عنوان یک نمونه قدرت کی نشون داده شد.
درسته ؟

jarod2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عکسی به من نشون دادند که چند مرد داشتند تلاش میکردند که مردی رو از روی زمین با طناب بلند کنند (در حالی که طناب دوره اون مرد پیچیده شده بود) ولی موفق نبودند (راست و دروغش رو نمیدونم) و این عکس به عنوان یک نمونه قدرت کی نشون داده شد.
درسته ؟

آقای zenithpay لطفا پاسخ pm یا sms من را بدهید.

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
آقای zenithpay لطفا پاسخ pm یا sms من را بدهید.

اسپم اونم اینجا ؟!

درسته ؟

خیلی چیزا هستن که به چی/کی ربط ندارن ، دربارشون هم یکمی بحث کردیم چند صفحه پیش

بر فرض وجود نیروی چی / کی ، این نیرو همیشه نیست ، یعنی یک سری امادگی و تمرکز قبلش میخواهد و همچنین میزانش محدود هست .

اگر اشتباه میگم ، امیدوارم اقای شائولین منو تصحیح کنند .

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از حضار کسی می دونه دای دوجوکو چیه و از رشته ای هست؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
از حضار کسی می دونه دای دوجوکو چیه و از رشته ای هست؟

اسمش دایدو جوکو ( daido juku ) هست و تو سال 1981 توسط یک فردی که در اصل کیوکوشین کاراته کا بوده ، به وجود امده . و معنییش تلوحیا یعنی " راه بزرگ " .

به عناوین دایدوجوکو و کودو (daidojuku / kudo ) هم شناخته میشه .

تو سال 1980 که به وجود امد هدفش این بود که رشته ای از ترکیب کاراته و جودو باشه . ولی بعد ها تکنیکهایی از سایر ورزشها مثل "موی تای " ، "سامبو " ، " بوکس " ، " جوجیتسو مدرن " و ... هم بهش اضافهه شد.

کودو به عنوان mix martial art ژاپنی هست و جایگزین کلمه budo

اینم سایتشون

http://www.daidojuku.com/ 

می دونم که در استان مازندارن هم این رشته هست

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسمش دایدو جوکو ( daido juku ) هست و تو سال 1981 توسط یک فردی که در اصل کیوکوشین کاراته کا بوده ، به وجود امده . و معنییش تلوحیا یعنی " راه بزرگ " .

به عناوین دایدوجوکو و کودو (daidojuku / kudo ) هم شناخته میشه .

تو سال 1980 که به وجود امد هدفش این بود که رشته ای از ترکیب کاراته و جودو باشه . ولی بعد ها تکنیکهایی از سایر ورزشها مثل "موی تای " ، "سامبو " ، " بوکس " ، " جوجیتسو مدرن " و ... هم بهش اضافهه شد.

کودو به عنوان mix martial art ژاپنی هست و جایگزین کلمه budo

اینم سایتشون

http://www.daidojuku.com/ 

می دونم که در استان مازندارن هم این رشته هست
چطور سبکی هست؟
قدرتش خوبه؟

Ashikava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از سبكهاي خواشان ووشو خوشم مياد
استاد راجع به اونا اطلاعات دارين؟
آقاي كوشا (اگه اشتباه نكنم)....
من فكر كنم سبك هاي خواشان و لين خواي هر دو منقرض شدند يا تعدادشان انگشت شمار باشند به هر حال من يه مطلب در مورد لين خواي پيدا كردم براتون نوشتم :
لين كواِي (لين خوآي) خاندان چيني قديمي لين كواِي (ديوهاي جنگلي) در اصل نينجا شمرده نمي شوند ولي بسياري از تكنيكهاي نينجايي را انجام مي دادند و برخي عقيده دارند كه آنها در شكل گيري نينجوتسو در ژاپن نقش داشته اند .
تا الان نيز لين كواِي ها آئين مرموز خود را در شمال چين حفظ كرده اند . ولي مسير اين خاندان به سمت نابودي مي رفت و به همين خاطر بود كه آخرين شِرلين (استاد بزرگ لين كواِي) به آمريكا رفت تا اين خاندان را حيات نو بخشد . اين آخــرين شِر-لين چيــني در سالهاي 1970 درگذشت . بعد از درگذشت او ، عضوي از آن خاندان با نام لي هسينگ كه بيان مي كند از دوستان آخرين شِر-لين بوده است دو كتاب درباره اين خاندان مي نويسد (كه هر دوي اين كتابها اكنون كمياب مي باشد) .

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قفل مفاصل و شكستن دست و پا تو سبكهاي ژاپني بيشتر هست ؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
آقاي كوشا (اگه اشتباه نكنم)....
من فكر كنم سبك هاي خواشان و لين خواي هر دو منقرض شدند يا تعدادشان انگشت شمار باشند به هر حال من يه مطلب در مورد لين خواي پيدا كردم براتون نوشتم :
لين كواِي (لين خوآي) خاندان چيني قديمي لين كواِي (ديوهاي جنگلي) در اصل نينجا شمرده نمي شوند ولي بسياري از تكنيكهاي نينجايي را انجام مي دادند و برخي عقيده دارند كه آنها در شكل گيري نينجوتسو در ژاپن نقش داشته اند .
تا الان نيز لين كواِي ها آئين مرموز خود را در شمال چين حفظ كرده اند . ولي مسير اين خاندان به سمت نابودي مي رفت و به همين خاطر بود كه آخرين شِرلين (استاد بزرگ لين كواِي) به آمريكا رفت تا اين خاندان را حيات نو بخشد . اين آخــرين شِر-لين چيــني در سالهاي 1970 درگذشت . بعد از درگذشت او ، عضوي از آن خاندان با نام لي هسينگ كه بيان مي كند از دوستان آخرين شِر-لين بوده است دو كتاب درباره اين خاندان مي نويسد (كه هر دوي اين كتابها اكنون كمياب مي باشد) .

متاسفانه اشتباه کردید ، کوشا من هستم :lol: و هیچ وقت در صحبتام اسمی از 2 سبک فوق نبردم
من در کل صحبتام تو تاپیک هنرهای رزمی بین سبک های چینی ، اسم از وینگ چون ، دیم ماک ، چوی لی فوت ، هونگ گا ، تای چی ، و شائولین بردم

به هر حال خیلی ممنون از مطلبی که اینجا قرار دادید .... :cool:

موفق باشید

Ashikava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه اشتباه کردید ، کوشا من هستم :lol: و هیچ وقت در صحبتام اسمی از 2 سبک فوق نبردم
من در کل صحبتام تو تاپیک هنرهای رزمی بین سبک های چینی ، اسم از وینگ چون ، دیم ماک ، چوی لی فوت ، هونگ گا ، تای چی ، و شائولین بردم

به هر حال خیلی ممنون از مطلبی که اینجا قرار دادید .... :cool:

موفق باشید

آقاي كوشا شما اطلاعات خوبي راجع به سبكهاي مختلف رزمي داريد .:blush:
انشاء ا... هميشه موفق و مويد باشيد .
خوشحال مي شم اگه آدرس ايميل برام بديد من احتمال ميدم شما رو تو ايران ديده باشم ( با آقاي فرجي ) !!!:f34r:
[email protected]

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سبک فابت رنجر چه جور سبکی هست؟
من درآوردی هست یا ریشه دار؟

reza punisher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتید.کسی کلاس ووشوی , وینگ چونی چیزی تو مشهد سراغ نداره ؟
ایمیل یا سایت مرجعی چطور؟

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام خدمت دوستان عزيز.ميخواستم بدونم از اول تا دان 15 نينجوتسو چقدر طول ميكشه؟و اينكه ايا هيچ ايراني تونسته دان 15 بگيره؟جايي هست كه بشه از اونجا مطمئن شد؟

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ورزش نیروی های ویژه (ارتش-****-پلیس) تو ایران چی هست؟

بالا