سلام
دوستان من با سن 21 سال هنوز فرصت برای شروع ورزشهای رزمی دارم یا خیر؟
سلام
دوستان من با سن 21 سال هنوز فرصت برای شروع ورزشهای رزمی دارم یا خیر؟
سلام
من این جا یه چیزایی دیدم شاید بتونی از اونا سوال کنی
http://www.cloob.com/club/link/list/clubname/wingchun
جودو کاربردی تره یا کشتی؟
تا حدودی با حرفاتون موافقم اما نکته ی اخر رو میشه برای تمام رشته ها بسط داد...کونگ فو تائو .
سلام:
بخشید متن شما نظرم رو جلب کرد.اگر اجازه بدین یه کم تکمیلش کنم.
1- اونی که شما کار کردین کونگ فو تو آ ست نه تائو.
2- اگر در مورد بیوگرافی آقای میرزائی بخواهید بدونید باید بگم ایشان در رشته گوجوریو یکی از سبک های کاراته که در دهه چهل و پنجاه شمسی در ارتش آمریکا تدریس میشده به درجه مربی گری رسیده اند البته در ارتش(به جزئیات اشاره نمیکنم)
3- ایشان بعد از انقلاب هم از ایران نرفتند چرا که تا سال 63 که من خودم ایشان را در فردیس کرج دیدم.
4- رشته کونگ فو توآ در واقع کاراته گوجو ریو است .لطفا در مورد گوجوریو تحقیق کنید ببینید .
5- اگر دستتونو بگذارید زیر سنگ و با سنگ دیگه بکوبید روش ,کار خیلی سختیه ولی بعد از 2 سال که این کارو کردید همه میگن میشناسینش؟ با سنگ هم اگر بکوبید روی دستش چیزی نمیشه.ولی توی اولین مبارزه نقش زمین میشه.تمرینات اصول خاصی دارند که متاسفانه در ایران این اصول به درستی رعایت نمیشه.تمرینات رزمی نوعی شکنجه برای جلب شاگرد نیست.میدونین چرا افغانیها در این رشته کار میکنند؟
چون از لحاظ فرهنگی از ما خیلی عقب تر هستند و درک رشته های صحیح با اصول علمی را ندارند. از لحاظ روحی هم خشن و بدون فکر عمل میکنند بطوری که علت درگیری های منجر به فوت در بین افغانها معمولا سر جا برای نشستن و یا ظرف غذا و مبالغ خیلی ناچیز پول است.
لطفا در انتخاب رشته های رزمی خیلی دقت کنید و فقط به اینکه خیلی باهاله قانع نباشید.از خط یک توآ تا خط هفت بیش از 4000 تکنیک وجود دارد آیا شما در مبارزاتشان بیشتر از 3 ضربه ناقص میبینید؟خوب فکر کنید 3973تکنیک باقی مانده برای چی بود؟
موفق باشید.
به نظر من موفقیت در ورزش رزمی به این عوامل بستگی داره...
60% خود فرد،30% استاد و 10% سبک(البته نه از این سبک های من دراوردی که رور به روز داره بیشتر میشه)
در مورد نکته ی اخر هم من مخالفم چون مثال نقض براش دیدم و میشه بخشی عظیمی از این تکنیک هارو در مبارزه به کار برد البته اگه نخوایم اونارو واسه تیره کردن رنگ شالبند فقط حفظ کنیم...
من با تکواندو مخالفم چون به طور کلی پا خصوصا زانو رو از بین میبره نمونه اش خود آقای ساعیسلام:
من نمیدونم قد شما چقدر است ولی اگر از نرمی پایتان راضی هستید و اصولا ترجیح میدهید از پاها استفاده کنید تکواندو بیشترین تاثیر را در شما خواهد داشت.فقط مراقب زانو ها باشید و در هیچ ضربه ای زانوهایتان بیش از 170 درجه باز نکید.
موفق باشید
همون طور که به دوستمون توضیح دادم تجربه ی ناموفق شما از توآ میتونه به خاطر 2 عامل دیگه هم باشه...سبک توآ مفتش گرونه
فقط جت کان دو
دفاع همزمان با حمله
...................................................
اما عده ی زیادی هستن که فکر میکنن که کونگ فو و خاصه توآ یه سبک صرفا نمایشیه و تو مبارزه کارایی نداره اما این طور نیست و گواه اون مبارزات زیادی هست که تا حالا بین رزمجو های سبک های مختلف دیده ام...
مثلا توآ کار کم تجربه ای که تنها با 3 ضربه ی پا اون هم به پایین تنه، یه قهرمان کاراته ی تیم ملی رو از ادامه ی مبارزه منصرف کرد اون هم در حالی که در 10 دقیقه ی اول فقط با اون کاراته کا تمرین دفاع و بدن سازی کرد و هیچ ضربه ای نزد...
مبارزه تو دقیقه ی یازدهم تموم شد:happy:
..................................................
خوشحال میشم نظر رفقا رو درباره ی مطالبی که نوشتم بدونم...
یا علی(ع)
من هم تا حدودی با حرفها ت موافقم ولی با اینکه توا بهترین است نه اون کاراته کاره هم که خورده مشکل خودشه نه کاراته من هم 100 تا کاراته کار میشناسم که از توا کارا خیلی بهتر عمل میکنن دلیل نمیشه کاراته ورزش ضعیفی باشهسلام به همگی
اولین باریه که اینجا سرمیزنم و میخوام کمکی اگر از دستم برمیاد تو این زمینه ای که تایپیک داره فعالیت میکنه انجام بدم.
موضوعی که چند صد سالی هست که خلق الله دنبال جواب درست براش میگردن.
تا حدودی با حرفاتون موافقم اما نکته ی اخر رو میشه برای تمام رشته ها بسط داد...
به نظر من موفقیت در ورزش رزمی به این عوامل بستگی داره...
60% خود فرد،30% استاد و 10% سبک(البته نه از این سبک های من دراوردی که رور به روز داره بیشتر میشه)
در مورد نکته ی اخر هم من مخالفم چون مثال نقض براش دیدم و میشه بخشی عظیمی از این تکنیک هارو در مبارزه به کار برد البته اگه نخوایم اونارو واسه تیره کردن رنگ شالبند فقط حفظ کنیم...
من با تکواندو مخالفم چون به طور کلی پا خصوصا زانو رو از بین میبره نمونه اش خود آقای ساعی
همون طور که به دوستمون توضیح دادم تجربه ی ناموفق شما از توآ میتونه به خاطر 2 عامل دیگه هم باشه...
...................................................
اما عده ی زیادی هستن که فکر میکنن که کونگ فو و خاصه توآ یه سبک صرفا نمایشیه و تو مبارزه کارایی نداره اما این طور نیست و گواه اون مبارزات زیادی هست که تا حالا بین رزمجو های سبک های مختلف دیده ام...
مثلا توآ کار کم تجربه ای که تنها با 3 ضربه ی پا اون هم به پایین تنه، یه قهرمان کاراته ی تیم ملی رو از ادامه ی مبارزه منصرف کرد اون هم در حالی که در 10 دقیقه ی اول فقط با اون کاراته کا تمرین دفاع و بدن سازی کرد و هیچ ضربه ای نزد...
مبارزه تو دقیقه ی یازدهم تموم شد:happy:
..................................................
خوشحال میشم نظر رفقا رو درباره ی مطالبی که نوشتم بدونم...
یا علی(ع)
البته جودو جودو D:
متاسفانه مشکلم حل نشد
این رشته هم یه سایت بدرد بخور نداره تا راهنمایمون کنه![]()
سلاممن هم تا حدودی با حرفها ت موافقم ولی با اینکه توا بهترین است نه اون کاراته کاره هم که خورده مشکل خودشه نه کاراته من هم 100 تا کاراته کار میشناسم که از توا کارا خیلی بهتر عمل میکنن دلیل نمیشه کاراته ورزش ضعیفی باشه
اوصولا در ایران همه ورزشها مثل هم هستند کنگفو و کیک بوکس و کاراته و ..... نمی شه زیاد انتظار داشت![]()
اقا مشکل حل شد؟؟؟؟؟؟
تو ایران استاد جیت کان دو و وینگ چون وجود نداره
تو این فروم قبلا دریارش توضیح داده شده ، چیزی هست که بهش نینجوتسو هم میگن ، ولی برای اینکه با چیزهای تقلبی که خودشون رو نینجوتسو مینامن و بعد از " انفجار نینجا در فیلمهای هالی وود " ، هاتسومی سوکی ، از این اسم استفاده کرد .
بوجینکان به معنی سالن مبارز ( جنگاور ) اسمانی هست ، که سوک هاتسومی برای یادبود استادش این اسم رو انتخاب کرد.
بوجینکان بودو تایجوتسو : روش مبارزه بوجینکان
در بوجینکان 9 ریو یا مدرسه سنتی مکاتب جنگی ژاپن فئودال وجود داره ، که عمر اونها از 1000 تا 400 سال هست .
3 مدرسه اختصاصا مختص نینجاها و 6 مدرسه دیگر شامل اموزش های مشترک میان سامورای و نینجا هاست.
سوک هاتسومی ، رییس بوجینکان و همچنین سوک ( استاد بزرگ ) 9 ریو هست .
در بوجینکان 9 ریو را جداگانه یاد نمیدن بلکه به همراه هم یاد میدن و به اکثر هنرجویان دان و کیو یوجینکان رو میدن ،
البته بعضی هم هستن که در ریو های فوق نیز درجه اخذ می کنند و منکیوکایدن هم ممکن هست در بعضی ریوها داشته باشند .
در بوجینکان 9 کیو ، و 15 دان وجود داره ،
3 رنگ کمربند هم هست ( سفید برای موکیو (یا بدون کیو ) ، سبز برای درجه کیو ( قرمز برای خانم ها ) و مشکی برای دان
در بوجینکان به اموزش های جنگی که در دوران جنگ های ژاپن به کار میرفته می پردازن ، و از سلاح های مختلف ژاپنی نیز استفاده میشه ....
( و با فیلم های تلویزیونی و خیلی از سایت ها و نتایج جستجو برای کلمه نینجا در اینترنت فرق میکنه )
:f34r:
مختصر و مفید ...
سبک بزن بزن واقعی فقط جیت کان دو هستش سبکی که توش از فرم بازی خبری نیتس
بروسلی همین چیزا رو میدونست که جیت کان دو رو اختراع کرد