• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
توضیح درستی دادین شما پیش شیهان مهدیزاده میری؟

ممنونم دوست من:happy:
نه متأسفانه من هنوز ای آی دو رو شروع نکردم.:(
تازه از تحصیل فارغ شدم و انشالله یکم وضعیتم ثبات پیدا کنه، ای آی رو شروع میکنم:happy:
شیهان مهدیزاده استاد بزرگی هستن، ولی من دوس دارم ای آی رو زیر نظر استاد ایرانلو یاد بگیرم:rolleyes: بعد از ملاقاتشون واقعاً ازشون خوشم اومد:happy: شما پیش شیهان کار کردید؟:f34r:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
این علی معروفی هیچ جا قبولش ندارن من یه چیزایی ار این میدونم که درست نیست بگم ولی به استادی قبولش ندارم!

برای من جالبه که با یکی از شاگردان ایشون صحبت میکردم،عینا حرف شما رو میزد! میگفت من آق ساقلو رو به استادی قبول ندارم چون استاد من خیلی قبل تر آیکیدو رو به ایران اورد و یه سری مسائل دیگه که از نظر اخلاقی درست نیست بگم!!!!:D

خودمونیم چه شیر تو شیریه! معلوم نیست کی راست میگه!
جالبتر اینکه مربی من هم 20 سال پیش آیکیدو رو زیر نظر اصغر کارآزاد کار کرده و نه آق ساقلو و نه معروفی رو به استادی قبول نداره!:D

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
دوست گرامي شما هم خر رو ميخواي هم خرما!
اگر استاد درجه يك و مشهور ميخواي هزينه بالايي داره و اين يه مسئله طبيعيه.
4 تا استاد درست و حسابي پيدا ميشه ولي نه با هزينه پايين! به قول معروف هر چقدر پول بدي آش ميخوري.
مثال ميزنم از اونايي كه اطلاع دارم:
كاراته شوتوكان:محمد بهرامي(خ شريعتي) از اعضا تيم ملي و داراي قهرماني هاي مختلف در سطح جهان و شاگرد استاد كيگو آبه در ژاپن و رييس انجمن شوتوكان كاراته ايران: شهريه كلاس عمومي:50 تومان

آيكيدو آي كي كاي:احمدعلي آق ساقلو(ستارخان):نماينده رسمي سازمان جهاني: شهريه كلاس نيمه خصوصي: 50 تومان

آيكيدو: علي معروفي(بلوار استاد معين): نماينده ايران و اقيانوسيه:آموزش در كلاس عمومي بابت هر كيو 150 تومان (تا مشكي 10 كيو وجود دارد)

بحث توي تهران با كرج خيلي متفاوته، مربي من وقتي توي تهران زندگي ميكرد شهريه كلاسش ماهيانه 25 تومن بود ولي از وقتي اومده كرج اين قيمت در كلاس هاي مختلفي كه داره بسته به مكان از 6 تومن شروع ميشه تا 11 تومن!
شما منظور منو بد متوجه شدی.
شکی نیست که استاد خوب هزینه بالا داره. چیزی که من میگم اینه که با توجه به وسع من، بتونم بهترین باشگاهو برم.
دوستان یه طوری میگن اینگار به فرض قربانخانلو دیگه گاوه گاوه.
اگه به جز قهرمانی و بقیه شاگرداش، بقیه استادا به درد بخور نیستن پس من بیخیال بشم چون هزینه استاد خوب رو نمیتونم پرداخت کنم :) کار کردن با استادی که آخرش بی نتیجه باشه هم فایده نداره.
مشکل من مالیه. اگه توانشو داشتم انقدر هزینه کنم که همون روز اول که softkade جان گقتن میرفتم خدممت استاد قهرمانی ثبت نام میکردم.
حالا شما خودتو بذار جای من ببین چی کار میکنی آخرش ؟

نمیگم که زیر نظر خودش کار کن . زیر نظر شاگردش کار کن .
این شاگرد با اون شاگرد فرق داره عزیز من .
توی سبکهای دیگه بله خیلی کم هست . علیرضا جان ضحمتش رو کشیدن و نام بردن ولی در وینگ چون و کسانی که با قهرمانی کار کردن به نظر من از خارجی ها خیلی بهترن همچنین خودش . ( سبک بابام نیست که بخوام الکی تعریف کنم )

سیفو اسماعیلی تهران هستن .

لیست مربیان وو وی تائو : که همشونم تأیید شده و کارشون فوق العادس البته بعضی ها بهتر از بقیه هستند :

http://sifughahremani.blogfa.com/post-12.aspx

--------

من فقط دارم میگم با توجه به اینکه نظرت روی کونگ فو هست ، راهی که من 2 سال رفتم رو نرو .
همین امشب زنگ میزنم ببینم چی میگن.
رفیق منم دقیقا برای همین اینجام که از تجربه هاتون استفاده کنم راه اشتباه رو نرم ;)
ماهی 500 درآمد دارم. 250 اجاره خونه میدم. 170 قسط ماشین. خرجای دیگه ام دارم... .
تهران هزینه زندگی بالاس رفیق.
بازم ممنون.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
شما منظور منو بد متوجه شدی.
شکی نیست که استاد خوب هزینه بالا داره. چیزی که من میگم اینه که با توجه به وسع من، بتونم بهترین باشگاهو برم.
دوستان یه طوری میگن اینگار به فرض قربانخانلو دیگه گاوه گاوه.
اگه به جز قهرمانی و بقیه شاگرداش، بقیه استادا به درد بخور نیستن پس من بیخیال بشم چون هزینه استاد خوب رو نمیتونم پرداخت کنم :) کار کردن با استادی که آخرش بی نتیجه باشه هم فایده نداره.
مشکل من مالیه. اگه توانشو داشتم انقدر هزینه کنم که همون روز اول که softkade جان گقتن میرفتم خدممت استاد قهرمانی ثبت نام میکردم.
حالا شما خودتو بذار جای من ببین چی کار میکنی آخرش ؟

شما هدفت چیه؟ دفاع شخصی؟ ضربات پا؟ دست؟ قهرمان شدن؟ مربی گری؟درگیری؟! و دعوا؟!!

سبکهای خاص و نسبتا نوپا و از نظر جمعیت هنرجو، ضعیف در ایران مثل وینگ چون و آیکیدو چون تعداد اساتید محدود هستن و یا همه اساتید شاگرد یکنفر هستند اتحاد درشون زیاده و قیمت یه چیز قراردادی و کاملا تعیین شدنی از طرف مربی مربوطه ست. ولی سبکهای قدیمی و قوی از نظر جمعیت مثل کونگ فو توآ و تکواندو و کاراته و جودو دارای اساتید زیاد و قیمتهای رقابتی و انتفاعی یا غیرانتفاعی و خصوصی و عمومی هستند که دست شما خیلی بازتر هستش.
مثال عرض کنم:
کونگ فو توا توی کرج به حدی رقابتش جدی هستش که اساتیدی هستن که ماهیانه 7 تومن شهریه میگیرن و تازه لباس رایگان هم میدن! جالب اینکه متوسط از این 7 تومن بین 4 تا 5 تومنش هم برای سالنه!!!
پیشنهاد من اینه که شما یکی از رشته های:
کونگ فو توآ و تکواندو و کاراته و جودو
رو انتخاب کنید.
اگر از نظر بدنی ضعیف نیستین سه جلسه برین کیوکوشین کاراته، فکر کنم خوشتون بیاد. اگر دیدین ارزشش رو نداره دیگه نرید، هر جلسه هم مهمان بیشتر از 1000 تومن نیست.
پ.ن:کاراته و جودو رو شخصا ترجیح میدم:blush:

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بهتره بری موی تای تمرین کنی لباس نمیخواد
فطق یه شرت ورزشی و پیشانی بند

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
شما هدفت چیه؟ دفاع شخصی؟ ضربات پا؟ دست؟ قهرمان شدن؟ مربی گری؟درگیری؟! و دعوا؟!!

سبکهای خاص و نسبتا نوپا و از نظر جمعیت هنرجو، ضعیف در ایران مثل وینگ چون و آیکیدو چون تعداد اساتید محدود هستن و یا همه اساتید شاگرد یکنفر هستند اتحاد درشون زیاده و قیمت یه چیز قراردادی و کاملا تعیین شدنی از طرف مربی مربوطه ست. ولی سبکهای قدیمی و قوی از نظر جمعیت مثل کونگ فو توآ و تکواندو و کاراته و جودو دارای اساتید زیاد و قیمتهای رقابتی و انتفاعی یا غیرانتفاعی و خصوصی و عمومی هستند که دست شما خیلی بازتر هستش.
مثال عرض کنم:
کونگ فو توا توی کرج به حدی رقابتش جدی هستش که اساتیدی هستن که ماهیانه 7 تومن شهریه میگیرن و تازه لباس رایگان هم میدن! جالب اینکه متوسط از این 7 تومن بین 4 تا 5 تومنش هم برای سالنه!!!
پیشنهاد من اینه که شما یکی از رشته های:
کونگ فو توآ و تکواندو و کاراته و جودو
رو انتخاب کنید.
اگر از نظر بدنی ضعیف نیستین سه جلسه برین کیوکوشین کاراته، فکر کنم خوشتون بیاد. اگر دیدین ارزشش رو نداره دیگه نرید، هر جلسه هم مهمان بیشتر از 1000 تومن نیست.
پ.ن:کاراته و جودو رو شخصا ترجیح میدم:blush:
هدفم ورزش، یاد گرفتن هنر رزمی، سلامتی روحی و بدنی، دفاع شخصی (شب دیر میرم خونه تهرانم که امنیت نداره خفت گیری زیاده)، ترک سیگار :p ...
فلسفه ی تائو ایزم رو دوس دارم. همون وو وای تائو بیشتر به من میخوره و خوب متاسفانه ... .

کونگ فو توآ رو که گفتن به درد نمیخوره !
همین باشگاه نزدیک خونه مربی داره به اسم حمیدرضا قاسمی
-عضو شورای فنی
-مسئول کمیته آموزش
-کارشناس تربیت بدنی و علوم ورزشی
-مربی اسبق تیم ملی
-مدرس کلاسهای مربیگری و داوری
-شالبند مشکی رتبه 7
کارتشو گرفتم این چند بندو روش نوشته بود. اینم شماره : 09122447941

کیوکوشین رو تو پست قبلی که گفتید (محمد بهرامی. منظورم باشگاشونه نه خودش) آموزش می دن یا باشگاه خاصی مد نظرتونه ؟
رفیق اینجارو یه نگا بنداز ببین چطورن استاداش : http://zeitoonsportsclub.org/

از نظر بدنی ضعیف نیستم فقط زانو هام آرتروز دارن ولی باهاشون کنار میام. از فروردین تا شهریور امسال بدنسازی هم کار کردم.
بهتره بری موی تای تمرین کنی لباس نمیخواد
فطق یه شرت ورزشی و پیشانی بند
یکی از رفقا قهرمان موی تای کشوریه.
علی عباسی هست اسمش نمیدونم شنیدید یا نه.
به خاطر زانوها پیشنهاد کرد که اصلا موی تای کار نکنم.

Last edited:

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان

امروز اولین مصاحبه دای سی فو امین ( (Dai Sifu Eminدر ایران که توسط اینجانب با ایشان انجام شد و در نشریه هنرهای رزمی شماره 50 سال 1383 (صفحه10) چاپ شد، برای شما عزیزان به رشته تحریر در آوردم امید وارم با اینکه از این مصاحبه دوسال گذشته است برای شما جذاب باشد چون کمتر اتفاق می افتد که بزرگان هنر های رزمی جهان به ایران بیایند و مصاحبه ای هم با نشریات رزمی ما داشته باشند.

ضمن خیر مقدم به ایران بفرمائید از چه سالی وینگ چون را به صورت حرفه ای دنبال می کنید؟

من از سال 1980 میلادی وینگ چون را به صورت حرفه ای کار می کنم و قبل از آن سبکهای رزمی مانند تکواندو – شتو کان کاراته- بوکس- تای بوکس- و کشتی را کار کرداه ام. و در حال حاضر هم در کنار وینگ چون سبک اسکریما را هم به صورت حرفه ای دنبال می کنم.

بفرمائید چند مبارزه بدون شکست داشته اید.

چیزی نزدیک به 400مبارزه داشته ام و به یاد ندارم در هیچ یک از این مبارزه ها شکست خورده باشم.

آیا نسبت به سمینار پیش پیشرفت محسوسی در کار هنر جویان ملاحظه می کنید یا خیر؟

من سال پیش به عنوان معرفی و شناساند ن EBMAS به ایران آمده بودم ، اما امسال برای آموزش آمدم و می بینم که شاگرد ها همه باهوش هستند و دارند کار می کنند و تصمیم گرفته اند که خوب فعالیت بکنند،تا نشان بدهند که می توانند دوباره وینگ چون خود را بسازند و این برای من خیلی ارزشمند است.

برنامه های آتی شما برای وینگ چون ایران چیست؟

من در ایران 5سی هنگ آموزش دیده با کیفیت بالا دارم به نام های کوروش گیلانی ،حسین قربانخانلو،سعید ومحرم کرمی و احمد غلامی( شایان ذکر است از بین این عزیزان در حال حاضر فقط دای سی هینگ حسین قربانخانلو با سازمان EBMAS ایران که زیر نظر سی فو اشکان سرابی اداره می شود همکاری می کند.) که این مربیان به هنر جویان خود به درستی وینگ چون را آموزش می دهند وبرای من خیلی مهم است که هنرجویان به شکلی کاملا درست وینگ چون را یاد بگیرند.

آیا این امکان وجود دارد که سمینار بعدی شما در ایران بیشتر از یک روز برگزار شود؟

البته ، دوست دارم به این صورت باشد و سعی میکنم پائیز که به ایران ییایم یک روز با هنر جویان یک روز با مربیان و با یک روز مسافرت من که می شود سه روز این سمینار را برگزار کنم. البته برنامه های من خیلی فشرده می باشد و با می باشد وبا توجه به مدرسه های زیادی که در 45کشوردنیا دارم و باید به صورت متناوب به آن رسیدگی کنم خیلی سخت می باشد.

در آخر اگر صحبت خاصی دارید بفرمائید.

برای شما و سازمان EBMAS ایران آرزوی موفقیت می کنم.

http://ebmas.blogfa.com

-------------------------------------------------------------------

وينگ چون کونگ فو چيست ؟

* اين سبك دارای شاخه های متعددي می باشد و با نامهای اختصاری wt.ebmas و غيره كار می شود كه كاملترين و علمی ترين آن وينگ چون كونگ فو Ebmas می باشد. * وينگ چون يكی از سبكهای مطرح در دنيای رزمی می باشد كه اكثريت سازمانهای امنيتی اروپايی و امريكايی از جمله : نيروی آزاد سازی گروگان( HRT) وابسته به FBI ، پليس فدرال آلمان ، SOS انگليس ، NOCS ايتاليا ، RAID فرانسه ، GIP لوكزامبورگ ، نيروی نظامی مجارستان و ........ نيروهای خود را به فراگيری اين سبك واداشته اند.
...
http://wingchun-ebmas.blogfa.com/8906.aspx

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
هدفم ورزش، یاد گرفتن هنر رزمی، سلامتی روحی و بدنی، دفاع شخصی (شب دیر میرم خونه تهرانم که امنیت نداره خفت گیری زیاده)، ترک سیگار :p ...
فلسفه ی تائو ایزم رو دوس دارم. همون وو وای تائو بیشتر به من میخوره و خوب متاسفانه ... .
کونگ فو توآ رو که گفتن به درد نمیخوره !
کیوکوشین رو تو پست قبلی که گفتید (محمد بهرامی. منظورم باشگاشونه نه خودش) آموزش می دن یا باشگاه خاصی مد نظرتونه ؟
رفیق اینجارو یه نگا بنداز ببین چطورن استاداش : http://zeitoonsportsclub.org/

از نظر بدنی ضعیف نیستم فقط زانو هام آرتروز دارن ولی باهاشون کنار میام. از فروردین تا شهریور امسال بدنسازی هم کار کردم.

ممد بهرامی شوتوکان آموزش میده،نه کیوکوشین.
کیوکوشین غیرکنترلیه و یه مقدار خشن و مناسب برای درگیریهای خیابانی
اگر کنترلی میخوای کار کنی چهار سبک کنترلی رسمی هست که عبارتند از:
شوتوکان-گوجوریو-شیتوریو-وادریو که هر کدوم غیر از شوتوکان برای شما مناسبه چون شوتوکان نشستهایی داره که خیلی به زانوهات فشار میاره.
شیهان مهدیزاده بنیانگذار گوجوریو در ایرانه اگر بتونی بری پیشش خیلی عالیه.
برای گرفتن شمارش یا هر سوالی یه ایمیل بهش بزن برات شماره همراه و باشگاهش رو میفرسته.

Last edited:

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
ممد بهرامی شوتوکان آموزش میده،نه کیوکوشین.
بله تو پرانتزم نوشتم منظورم خودش نیست. مربی دیگه تو همون باشگاه منظورم بود.
کیوکوشین غیرکنترلیه و یه مقدار خشن و مناسب برای درگیریهای خیابانی
اگر کنترلی میخوای کار کنی چهار سبک کنترلی رسمی هست که عبارتند از:
شوتوکان-گوجوریو-شیتوریو-وادریو که هر کدوم غیر از شوتوکان برای شما مناسبه چون شوتوکان نشستهایی داره که خیلی به زانوهات فشار میاره.
شیهان مهدیزاده بنیانگذار گوجوریو در ایرانه اگر بتونی بری پیشش خیلی عالیه.
برای گرفتن شمارش یا هر سوالی یه ایمیل بهش بزن برات شماره همراه و باشگاهش رو میفرسته.
باشه مرسی.
شما راجع به حمیدرضا قاسمی و سیفو قربانخانلو نظری نداری ؟
این رفیق ما که گقتم تو موی تای مدال داره قربانخانلو رو تایید میکنه.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
دیگه با خودتونه من هرچیزی که باید میگفتم گفتم .
در ضمن EMBAS کاملترین نیست . اینطور باشه منم یه وبلاگ میزنم میگم وو وی تائو کاملترینه . این که نشد حرف .
یکم علمی تر به مسأله نگاه کنیم بهتره .

در کل باید بگم . اگر سبک نرم و تکنیکی میخوای که با علم جلو بره وینگ چون بهترینه حالا EMBAS یا وو وی تائو یا WT . البته WT که وضعیتش مشخصه و من قبولش ندارم . و بین EMbas و وو وی تائو من دومی رو انتخاب میکنم به خاطر اینکه به نظر بنده مقداری بهتر هست . چون حمله داره . چون اسکیرما ( اضافه ) توش نداره . چون استادش به خاطر پول وقتت رو نمیگیره بگه 30 سال باید کار کنی که بشی سیفو . چون مستقیم از لو من کام سر چشمه میگیره .
اگر این رو میخوای که باید بگم من هم مثل شما پول ندارم بخوام باشگاه نیمه خصوصی و خصوصی برم . من هم با پرداخت 12 تومان در ماه وو وی تائو رو به صورت عمومی در باشگاه خوبی تمرین میکنم که هم از استادش راضی هستم هم از سبکی که توشم .

اگر سبک سنگین میخوای کیوکوشین عالیه همچنین موی تای . کلاس هاشونم پره همه جا . یه کلیپ از کیوکوشین هم دیدم که واقعأ لذت بردم :)

جودو سبکی هست که بهت آسیب نمیزنه . روحت رو خشن نمیکنه . و گلاویزیه .

توأ هم در حال حاظر سبکیه که توش بدنسازی حرف اول رو میزنه .

شما تا خودتون تجربه نکنید نمیتونید تصمیم بگیرید .

بستگی به خود شما داره . من وینگ چون رو میپسندم . علیرضا جان کاراته رو . وحید خان سبک ژاپنی رو و .........

پیشنهاد میکنم شما تماس رو بگیر و حداقل یه مشاوره میتونی بگیری ازشون . ایرادی هم نداره عزیز .

موفق باشید ....

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
دیگه با خودتونه من هرچیزی که باید میگفتم گفتم .
در ضمن EMBAS کاملترین نیست . اینطور باشه منم یه وبلاگ میزنم میگم وو وی تائو کاملترینه . این که نشد حرف .
یکم علمی تر به مسأله نگاه کنیم بهتره .

در کل باید بگم . اگر سبک نرم و تکنیکی میخوای که با علم جلو بره وینگ چون بهترینه حالا EMBAS یا وو وی تائو یا WT . البته WT که وضعیتش مشخصه و من قبولش ندارم . و بین EMbas و وو وی تائو من دومی رو انتخاب میکنم به خاطر اینکه به نظر بنده مقداری بهتر هست . چون حمله داره . چون اسکیرما ( اضافه ) توش نداره . چون استادش به خاطر پول وقتت رو نمیگیره بگه 30 سال باید کار کنی که بشی سیفو . چون مستقیم از لو من کام سر چشمه میگیره .
اگر این رو میخوای که باید بگم من هم مثل شما پول ندارم بخوام باشگاه نیمه خصوصی و خصوصی برم . من هم با پرداخت 12 تومان در ماه وو وی تائو رو به صورت عمومی در باشگاه خوبی تمرین میکنم که هم از استادش راضی هستم هم از سبکی که توشم .

اگر سبک سنگین میخوای کیوکوشین عالیه همچنین موی تای . کلاس هاشونم پره همه جا . یه کلیپ از کیوکوشین هم دیدم که واقعأ لذت بردم :)

جودو سبکی هست که بهت آسیب نمیزنه . روحت رو خشن نمیکنه . و گلاویزیه .

توأ هم در حال حاظر سبکیه که توش بدنسازی حرف اول رو میزنه .

شما تا خودتون تجربه نکنید نمیتونید تصمیم بگیرید .

بستگی به خود شما داره . من وینگ چون رو میپسندم . علیرضا جان کاراته رو . وحید خان سبک ژاپنی رو و .........

پیشنهاد میکنم شما تماس رو بگیر و حداقل یه مشاوره میتونی بگیری ازشون . ایرادی هم نداره عزیز .

موفق باشید ....

نیمدونم چطور ازت تشکر کنم رفیق.
دیگه خودم یاید تصمیم نهایی رو با توجه به شرایطم بگیرم نتیجشو همینجا میام بهتون میگم.
اما سوال آخر: تو تهران چندتا استاد خوب کیوکوشین پیدا میشه؟ سایتی آدرسی چیزی ;)
البته شیهان آذوق و شروین خطیبی رو تو سبک کیوکوشین قبلا یه جا یادداشت کرده بودم اسمشونو.

این تیکه هم جالبه از یه فروم خارجی برداشتم. کل کلشون سر وینگ چونه که تو مبارزه خیابونی مسخرس و بدرد نمیخوره. اسم امین بزتپ رو اورده. چندتا کلیپ تو YT هست که بیشتره وینگ چون کارا کتک می خورن و اینا هم دارن سرش بحث میکنن.

XT18 just accept the fact WC is a garbage system. It doesn't matter how much time and effort you put into the MA if it sucks. An amature kick boxer or grappler could utterly wreck any chunner on the street, in a MA school, anywhere. Emin Boztepe for all his "well rounded ability" would still get dropped by an MMA fighter.

لینک : http://www.martialartsplanet.com/forums/showthread.php?t=75040

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
بله تو پرانتزم نوشتم منظورم خودش نیست. مربی دیگه تو همون باشگاه منظورم بود.

باشه مرسی.
شما راجع به حمیدرضا قاسمی و سیفو قربانخانلو نظری نداری ؟
این رفیق ما که گقتم تو موی تای مدال داره قربانخانلو رو تایید میکنه.

متاسفانه این دو استاد رو نمیشناسم.

البته شیهان آذوق و شروین خطیبی رو تو سبک کیوکوشین قبلا یه جا یادداشت کرده بودم اسمشونو.

اگر بتونی بری پیش شیهان آذوق که حرف نداره.
نماینده کیوکوشین ماتسویی سید داود محمدی هستش که مستقیما زیرنظر خود اویاما کار کرده و اون یه باری هم که اویاما اومد ایران به دعوت ایشون اومد.(کوبیده با دوغ آبعلی داده بودن بهش کیف کرده بود!!) یه زمانی توی باشگاه هیگر بین انقلاب و فردوسی اگر اشتباه نکنم کلاس داشت.
ضمنا شیهان محمدی مدیرمسئول نشریه دنیای کاراته هم هست.

یوسف شیرزاد هم که بنیانگذار کیوکوشین توی ایران هستش یه سری کلاس داره ولی احتمالا پرهزینه باشه. ایشون مکتب کاراته شیرزاد رو ابداع کرد.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
نیمدونم چطور ازت تشکر کنم رفیق.
دیگه خودم یاید تصمیم نهایی رو با توجه به شرایطم بگیرم نتیجشو همینجا میام بهتون میگم.

این تیکه هم جالبه از یه فروم خارجی برداشتم. کل کلشون سر وینگ چونه که تو مبارزه خیابونی مسخرس و بدرد نمیخوره. اسم امین بزتپ رو اورده. چندتا کلیپ تو YT هست که بیشتره وینگ چون کارا کتک می خورن و اینا هم دارن سرش بحث میکنن.

XT18 just accept the fact WC is a garbage system. It doesn't matter how much time and effort you put into the MA if it sucks. An amature kick boxer or grappler could utterly wreck any chunner on the street, in a MA school, anywhere. Emin Boztepe for all his "well rounded ability" would still get dropped by an MMA fighter.

لینک : http://www.martialartsplanet.com/forums/showthread.php?t=75040

وظیفه بود .

:D موضوع کلیپ و فیلم و این حرفا نیست . باید ببینی طرف کیه .
منم هرچی تو یوتو کلیپ دیدم به طرز فجیهی طرفای مقابل شکست میخوردن . با هر سبکی که دیدم اینطور بوده . یه دونه دیدم Vs بود با بوکس ، طرف فقط دستشو گذاشته بود رو سرش برای اینکه سرش داغون نشه . وینگ چون کاره هم همش مشت زنجیره ای میزد اونم نمیتونست کاری بکنه . دستشو گذاشته بود رو سرش و فقط داشت عقب میرفت و دفاع میکرد . اینا که نمیشه ملاک . هر کسی خواست چنتاشو میذارم اینجا . یه کلیپ هم از سیفو اسماعیلی اینجا گذاشته بودم بچه ها دیدن اگه شما خواستی برای شما هم میذارم لینکشو ببین .

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
softkadeh عزيز سلام
شما توي وو وي تائو مثل وينگ چون كاملا روبروي حريف مي ايستيد ؟
منظورم اينه كه مثل ايپ من كه پاهاش رو به صورت مثلثي و زانو نيمه شكسته روبروي حريف
تو مدار صفر مي ايستاد شما هم اونجوري مي ايستيد يا نه گاردتون رو عوض كرديد ؟
اگه كه كامل روبروي حريف وايميستيد براي حمله پا به بيضه سيفو قهرماني فكري كرده ؟
به نظرتون اين نقطه ضعف نيست ؟
كه توي جيت كن دو بروس لي رفعش كرد ؟

پ . ن : قصد جسارت ندارم :heart:ولي يه مدته فكرمو مشغول كرده چون اگه خدا بخواد ميخوام براي يادگيري اين سبك وقتمو آزاد كنم

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
وظیفه بود .

:D موضوع کلیپ و فیلم و این حرفا نیست . باید ببینی طرف کیه .
منم هرچی تو یوتو کلیپ دیدم به طرز فجیهی طرفای مقابل شکست میخوردن . با هر سبکی که دیدم اینطور بوده . یه دونه دیدم Vs بود با بوکس ، طرف فقط دستشو گذاشته بود رو سرش برای اینکه سرش داغون نشه . وینگ چون کاره هم همش مشت زنجیره ای میزد اونم نمیتونست کاری بکنه . دستشو گذاشته بود رو سرش و فقط داشت عقب میرفت و دفاع میکرد . اینا که نمیشه ملاک . هر کسی خواست چنتاشو میذارم اینجا . یه کلیپ هم از سیفو اسماعیلی اینجا گذاشته بودم بچه ها دیدن اگه شما خواستی برای شما هم میذارم لینکشو ببین .
درسته همش بستگی به خود آدم داره.
آره بذار ما هم ببینیم.

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام دوست عزيز
من پرسشهاي شما رو خوندم ميخوام به عنوان يه دوست بهتون توصيه اي كنم
شما اگه نه تنها پيش قهرماني كه پيش خود ايپ من و اوياما و بروس لي هم بريد تا اراده و علاقه و مهمتر عشق به رزمي نداشته باشيد به هيچ جا نميرسيد ولي اگه عشق به رزمي باشه حتا سي دي آموزشي هم ميتونه از شما اوياماي ديگه اي بسازه
توجه : عشق = پشتكار + خسته نشدن - غرور بيجا

درباره اون بحث هايي هم كه گفتيد ماست همه بقالا شيرينه
يه خاطره بگم كه دو تا از دوستاي من پيش بهترين مربياي شهرمون تمرين ميكردن هر روز هم ورزش ميكردن . هميشه حسرت هيكل و مهارتشون رو داشتم تا اين كه يه روز توي خيابون دعوامون شد . سه به سه . شايد باورتون نشه كه اين دوتا پهلوون كتكا رو خوردن كه هيچ حتا نتونستن از ترس يه مشت به طرفشون بزنن . ياد داستان سعدي تو گلستان .

پس اينو به خاطر داشته باش كه اين مبارزه كه سبك رو قوي ميكنه نه بالعكس

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
softkadeh عزيز سلام
شما توي وو وي تائو مثل وينگ چون كاملا روبروي حريف مي ايستيد ؟
منظورم اينه كه مثل ايپ من كه پاهاش رو به صورت مثلثي و زانو نيمه شكسته روبروي حريف
تو مدار صفر مي ايستاد شما هم اونجوري مي ايستيد يا نه گاردتون رو عوض كرديد ؟
اگه كه كامل روبروي حريف وايميستيد براي حمله پا به بيضه سيفو قهرماني فكري كرده ؟
به نظرتون اين نقطه ضعف نيست ؟
كه توي جيت كن دو بروس لي رفعش كرد ؟

پ . ن : قصد جسارت ندارم :heart:ولي يه مدته فكرمو مشغول كرده چون اگه خدا بخواد ميخوام براي يادگيري اين سبك وقتمو آزاد كنم

نه دوست عزیز
این که شما گفتی نیست یک کاری میکنن که نمیتونم اینجا بگم
ولی نترس نمی خوره میشه گفت جز اسرار یک سبک که چیز خاصی هم نیست ولی فقط یک مربی با تجربه این کار رو انجام(اصلا نباید اینا رو میگفتم)
شما خودت چند سال کار میکنی؟با سی دی یا با استاد؟چه سبکی؟
در مورد سی دی هم هر چقدر که خوب باشه جای تمرین در باشگاه و با استاد رو نمیگیره که هیچ اسیب هم بهت میزنه حالا دراز مدت یا کوتاه مدت و حالت بدنت رو هم خراب میکنه هم جسمی هم این که اگه اشتباه تمرین کنی حرکات رو اشتباه یاد بگیری دیگه درست کردنش خیلی سخته پس بهتره همیشه زیر نظر یک استاد خوب باشی
اینجاس که نقش استاد خوب معلوم میشه

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
عزیز وو وی تائو همون وینگ چونه .
توی اون مدل گارد که به خاطر شکست ها نیروی حریف به زمین منتقل میشه ، یک دفاع هست به اسم بونگی اگه اشتباه نکنم که بیضه ها و غیره رو تحت پوشش قرار میدی .

مسأله بعد اینه که شما حتمأ نباید از اون گارد استفاده کنی . شما میتونی از گاردهای دیگه وینگ چون استفاده کنی که 100% نیروی بدن روی پای عقبه و پای جلو طوری قرار میگیره که بیضه کاملأ در امانه :D این نوع گارد در مبارزه خیلی بیشتر استفاده میشه .

گارد وسط یه ویژگی داره اینه که شما میتونی موقعیتت رو به سادگی عوض کنی و این یعنی مهمترین کار در وینگ چون .

تازه دارم میفهمم بروسلی هیچی بارش نبوده :heart:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
يه خاطره بگم كه دو تا از دوستاي من پيش بهترين مربياي شهرمون تمرين ميكردن هر روز هم ورزش ميكردن . هميشه حسرت هيكل و مهارتشون رو داشتم تا اين كه يه روز توي خيابون دعوامون شد . سه به سه . شايد باورتون نشه كه اين دوتا پهلوون كتكا رو خوردن كه هيچ حتا نتونستن از ترس يه مشت به طرفشون بزنن . ياد داستان سعدي تو گلستان .

پس اينو به خاطر داشته باش كه اين مبارزه كه سبك رو قوي ميكنه نه بالعكس

تایید میشه.
یه دوستی داشتم که توی سبکی کار میکرد که مربیشون اعجوبه ای بود برای خودش ولی اسم نمیبرم که یه موقع به کسی برنخوره، در حدود 12 سال بود تمرین میکرد و کارش هم خوب بود ولی یه روز توی خیابون دعواش شد حتی یه مشت هم نتونسته بود بزنه یه دندونش هم شکسته بود و قورتش داده بود!!!! خودش میگفت اصلا قفل کردم دیگه دست و پام رو حتی تکون نمیتونستم بدم. چند وقت بعد تمرین رو گذاشت کنار و میگفت من به درد رزمی نمیخورم.

سی دی فقط میتونه مکمل باشه و سورس کاملی برای آموزش نیست. با سی دی اگر رزمی کار بوده باشی و فکرت کار کنه فقط میتونی حرکات رو یاد بگیری و ریزه کاریها و ترفندها جا میمونن.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
اینم کلیپ سیفو اسماعیلی ( البته این مال وقتیه که سیهینگ بود و الان خیلی بهتره ) :

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=f6nLKkYnjKI"]YouTube - ‪Sifu Ghahremani Iranian Wuwei Tao Academy (IWTA)‬‏[/nomedia]

بالا