دیگه با خودتونه من هرچیزی که باید میگفتم گفتم .
در ضمن EMBAS کاملترین نیست . اینطور باشه منم یه وبلاگ میزنم میگم وو وی تائو کاملترینه . این که نشد حرف .
یکم علمی تر به مسأله نگاه کنیم بهتره .
در کل باید بگم . اگر سبک نرم و تکنیکی میخوای که با علم جلو بره وینگ چون بهترینه حالا EMBAS یا وو وی تائو یا WT . البته WT که وضعیتش مشخصه و من قبولش ندارم . و بین EMbas و وو وی تائو من دومی رو انتخاب میکنم به خاطر اینکه به نظر بنده مقداری بهتر هست . چون حمله داره . چون اسکیرما ( اضافه ) توش نداره . چون استادش به خاطر پول وقتت رو نمیگیره بگه 30 سال باید کار کنی که بشی سیفو . چون مستقیم از لو من کام سر چشمه میگیره .
اگر این رو میخوای که باید بگم من هم مثل شما پول ندارم بخوام باشگاه نیمه خصوصی و خصوصی برم . من هم با پرداخت 12 تومان در ماه وو وی تائو رو به صورت عمومی در باشگاه خوبی تمرین میکنم که هم از استادش راضی هستم هم از سبکی که توشم .
اگر سبک سنگین میخوای کیوکوشین عالیه همچنین موی تای . کلاس هاشونم پره همه جا . یه کلیپ از کیوکوشین هم دیدم که واقعأ لذت بردم
جودو سبکی هست که بهت آسیب نمیزنه . روحت رو خشن نمیکنه . و گلاویزیه .
توأ هم در حال حاظر سبکیه که توش بدنسازی حرف اول رو میزنه .
شما تا خودتون تجربه نکنید نمیتونید تصمیم بگیرید .
بستگی به خود شما داره . من وینگ چون رو میپسندم . علیرضا جان کاراته رو . وحید خان سبک ژاپنی رو و .........
پیشنهاد میکنم شما تماس رو بگیر و حداقل یه مشاوره میتونی بگیری ازشون . ایرادی هم نداره عزیز .
موفق باشید ....