• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بستنی سیب و دارچین

n.r6990

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2015
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
2
سن
34
بستنی سیب و دارچین

0940179471412115102a.jpg


خامه 2 و 1/4 لیوان . شیر 1 لیوان . خاک قند 3/4 لیوان . وانیل 1 قاشق

سیب بزرگ 2 عدد . کره 2 قاشق . دارچین 2 قاشق . شکر قهوه ای 1/4 لیوان

نمک 1/2 قاشق . گردو خرد شده 1 قاشق






طرز تهیه: یک ظرف مناسب برای مخلوط کردن خامه، شیر، شکر، وانیل، نمک و 1 قاشق دارچین حاضر کنید. به کمک همزن برقی مواد را بام خوب بزنید. ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.



در همین حین، سیبها را پوست کنه و هسته گیری کنید. هر کدام از آنها را به 8 قسمت تقسیم کنید. کره را در تابه ای آب کنید و سیبها را در آن بیندازید. دارچین و شکر و گردو را روی سیبها بپاشید و تا نرم شدن آنها تفت دهید.



سیبها را به ظرفی انتقال دهید و روی آنها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.






کرم خامه را بیرون بیاورید و در بستنی ساز بریزید و بر اساس نحوه ی استفاده از دستگاه بستنی کاملا پفکی و یخ زده درست کنید. تقریبا چند دقیقه قبل از بستن بستنی، مخلوط سیب را به آن اضافه کنید.



در مرحله ی آخر بستنی را به ظرفی منتقل کنید. و به مدت 1 تا 2 ساعت در فریزر قرار دهید.
 
بالا