mehrashkan
Registered User
بازم حرف قبلتو زدیجواب رو خیلی وقته پخ کردم داداش
زیرمجموعه
آقا مگه تو از زیرمجموعه هات چیزی گیرت میاد؟
تو قراره لاینی بدی که وین بشه
برای اینکه از زیر مجموعه چیزی بهت برسه باید اونا ببازن
سرشار از تناقضی
بازم حرف قبلتو زدیجواب رو خیلی وقته پخ کردم داداش
اینو می تونستی تو پخ هم بگی بالاخره قرار نیست تا ابد واسه زیرمجموعم بت ببندم یه روزی خودش بت می بنده و می بازه و یه سودی هم به ما می رسهبازم حرف قبلتو زدی
زیرمجموعه
سرشار از تناقضی
شما به جای این همه تز فلسفی دادن اگر می دادی برات بت ببندم تا الان کلی سود کرده بودیبازم حرف قبلتو زدی
زیرمجموعه
سرشار از تناقضی
شما نگران سود و ضرر من نباششما به جای این همه تز فلسفی دادن اگر می دادی برات بت ببندم تا الان کلی سود کرده بودی
همین لاینارو 5 برابر قیمت هم تو سایتای خارجی نمی دن در ضمن من خدمتتون عرض کردم 7 لاین بالای 1.75 می دهم بهتونشما نگران سود و ضرر من نباش
من سود خودمو میکنم
لاین های تو با این آمار و احتمال و با اون قیمت و اون ضرایب به کار من نمیاد
شاید به درد سایر دوستانی که روی باخت هستن بخوره
آره شاید گرونتر از پنج برابر هم بدنهمین لاینارو 5 برابر قیمت هم تو سایتای خارجی نمی دن در ضمن من خدمتتون عرض کردم 7 لاین بالای 1.75 می دهم بهتون
با اون چندتا دوستاتون پولتون رو جمع کنید برید دیوونه خونه بستری بشیدعجله کن عجله کن بیا یاهو من و چند تا از دوستام حاضریم هر لاینتو 100 دلار بخریم اگر پایه ای بدو بیا یاهو !!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا یه عقلی به شما بده و یه پولی به افراد سالم جامعه شما ثابت کن یکی از بازی ها اون روز انجام نشده من 10 میلیون تومان بهت می دم وگرنه خفه شوفقط یکی از لاینات بازی هاش هیچ جا انجام نشده یعنی اصلا انجام نشده تو اون روز نکنه تو کوچتون بازی میکنن اینا تو روشون میبندی لیگ کوچتونو پلنت ساپورت میکنه یا نه ؟ ممنون از پاسختون !!!!!
گرفتم ولی به گفته شما لاین بالای 1.75 دردتون می خوره که ما هم گفتیم چشم الان که نمی خواهید بازم در خدمتیمآره شاید گرونتر از پنج برابر هم بدن
میدونم گفتی چندتا و با چه ضریبی
ولی میگم که
برای من نمیصرفه
چون من خودم آمار رضایت بخشی دارم
به درد کسایی میخوره که روی باخت هستن
من وقتی بخوام پول بدم حتی نیم دلار
انتظار دارم بت و ضریب بهتر از چیزی که خودم میزنم گیرم بیاد
الان یه نفر لاین هایی مثه همین که گفتی رو بهت با همین قیمت بفروشه تو میخری؟ نمیخری دیگه
دیوونه که نیستی
چون خودت همچین بتی و لاینی رو داری
زمانی حاضری ببخری که آمارش از تو بهتر باشه
گرفتی؟
بالای 1.75 به دردم میخوره اما نه با اون قیمتی که گفتیگرفتم ولی به گفته شما لاین بالای 1.75 دردتون می خوره که ما هم گفتیم چشم الان که نمی خواهید بازم در خدمتیم
خخخخخخخخخخ یاد یه جمله افتادم که میگه کلاهبردارا عاشق شما هستن !!دمت گرم بالاخره یکی اینجا پیدا شد 4 کلمه حرف حساب بلد باشه آره داداش بت هایی که واسه خودم می بندم رو بیشتر لایو می زنم ولی لایوی که قبلا پیشبینی کردم و روش کار کردم اما به دوستان عادی می دهم که دست خودشون باشه لایو بزنن یا عادی
باشه داداش واسه شما همون قیمت قبلیبالای 1.75 به دردم میخوره اما نه با اون قیمتی که گفتی
بهرحال موفق باشی
منم یاد یه جمله ای تو یه فیلمی افتادم که دقیق شرح حال شماست ولی جاش نیست بگمخخخخخخخخخخ یاد یه جمله افتادم که میگه کلاهبردارا عاشق شما هستن !!
خخخخ تو راس میگیمنم یاد یه جمله ای تو یه فیلمی افتادم که دقیق شرح حال شماست ولی جاش نیست بگم
منم یاد یه جمله ای تو یه فیلمی افتادم که دقیق شرح حال شماست ولی جاش نیست بگم