• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بستن id در yahoo به صورت 100% تضمینی

king_hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این روشی که براتون میگم شاید به نظر شما تکراری باشه ولی جدیده .البته اینم از کشفیات خودم هست البته اگه کسی دیگه قبل از من این کارو نکرده باشه ;) ;) ;)

شما با این روش به صورت 100% id هر کسی رو که بخواهین lock میکنین برای 12 ساعت بدون بازگشت .
البته امیدوارم که این روش رو دوستان برای اذیت کردن کسی به کار نبرن .

خوب اینم راهش:

با استفاده از messenger ای دی رو بنویسین و یه password اشتباه هم بهش بدین البته بهتره که remember my id&password رو هم بزنین (واسه دوستانی مثل بنده که.... :D ) بعدش اینقدر login کنید تا id بسته بشه و یه پیام از طرف یاهو واستون بیاد که مینویسه این id به دلایل امنیتی بسته شده . مثل این:

System: Your account has been locked for security reasons.
Please click on the link below for help:
http://login.yahoo.com/config/login

خوب نکته اصلی داستان اینجاست شما روی اون لینک کلیک میکنین و واردش میشین شما باز هم id رو مینویسیم و password رو اشتباه میزنین تا دوباره یه پیام از یاهو ببینی که مینویسه :

You have exceeded the maximum number of Sign In tries for the Yahoo! ID. As a result, the account has been temporarily locked for your security.

You can wait 12 hours before trying to sign in again. If you have forgotten your password, you can request a new one by confirming your account information. Once you have received a new password you will be able to sign in again after 12 hours.

خوب دیگه کار تمومه و id واسه 12 ساعت بسته میشه. :blink: :blink:

برین حالشو ببرین

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
خسته نباشي!

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
ببين من يه بنده خدايی رو هک کردم بد رفتم سريع pass اشو عوض کردم بعده چند روز account برا هميشه بسته شد و کلی ضد حال خوردم به خوصوص اینکه قرار بود يارو رو حسابی بتيغم ولی حيف ... . حالا شما ميدونی مشکل چی بوده ؟من این کارو رو چند تا اکونته ديگه هم که هک کرده بودم انجام دادم و اون ها هم متاسفانه واسه هميشه بسته شدن !!!!
فکر کنم يه ربطی به جريان کوکی ها داشته باشه درسته~! ؟ ؟

بالا