system one
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 23
- لایکها
- 6
دوستان یه فروشنده معتبر بیت کوین معرفی کنین.
سایت payer24.com واقعا عالی هست چند بار باهاش خرید و فروش داشتم . بسیار سایت مطمئنی هستدوستان یه فروشنده معتبر بیت کوین معرفی کنین.
webpurse.orgدوستان یه فروشنده معتبر بیت کوین معرفی کنین.
منم اشتباه داشتم و قبل شروع سال میلادی مقداری فروختم ولی سال جدید دیگه این اشتباه تکرار نشدریا نباشه.
اینم حساب ماست البته طی اشتباه استراتژیک چندین بیت کوین در زمان نامناسب فروخته شد . الان هم فقط به فکر کسب بیت کوین هستیم
اینجاها فکر کنم متعادل بشه . بالایی چندانی نداشته بشه دیگه...یعنی هنوز شما بیت کوین نخریدید؟؟!:general105:
اون موقع که این تاپیکو زدم بیت کوین 500 دلار بود، الان 790 دلاره!:general707:
بشتابید...
من که میگم تا 1000 میرهاینجاها فکر کنم متعادل بشه . بالایی چندانی نداشته بشه دیگه...
تو همین انجمن فروشنده زیاده راحت میتونید خرید و فروش کنید.میشه در این سایت خرید و فروش داشت ؟
https://btc-e.com
هنوز سرمایه گذاری نکردید؟؟!؟!
تو این چند روزه 60-70 دلار قیمتش رفته بالا!!
میشه بفرمایید کدوم سرمایه گذاری الکیه که این الکی باشه؟؟سرمایه گذاری رو بیت کوین الکی نیست که !! خریدار باید بدونه داره چکار میکنه ، تحلیل گر باشه و بررسی کنه ، هیچ تضمینی نیست که اگر همین الان خرید زد ارزشش 100 دلار کمتر نشه و طرف رو شاید بدبخت کنه...
پس الکی واسه کسی نسخه نپیچید که واای بدویید بخرید پولدار میشید.
میشه بفرمایید کدوم سرمایه گذاری الکیه که این الکی باشه؟؟
من فقط دارم اطلاع رسانی میکنم تصمیم با خود سرمایه گذاره...
کاش یکی بود وقتی قیمتش 10 دلار بود اطلاع رسانی میکرد!
هنوز سرمایه گذاری نکردید؟؟!؟!
بله تعدادی دارم و از موقعی که 300 دلار بود دارم میخرم و هیچوقت ارزشش کم نشده.شما گفتید :
یعنی برید سرمایه گذاری کنید .. اگر مطمئن هستید که ارزش بیتکوین افزایشی هست پس حداقل الان باید 10-20 تا داشته باشید خودتون. اگرم مطمئن نیستید پس نباید کسی رو تحریک به خرید و سرمایه گذاری کنید..
بله 53 تا دارم و از موقعی که 300 دلار بود دارم میخرم و هیچوقت ارزشش کم نشده.
و هیچوقت ارزشش کم نشده.
اکثرش رو توی کیف کاغذی نگه میدارم و اسکرین شات نداره! lol ولی آدرس کیف آنلاینم رو براتون میفرستم.شماره حسابتون رو + اسکرین شات بدید اگر امکانش هست..
ارزشش کم شده ، اما نسبت به زمانی که خریدید نبوده.. مثلا شما الان 1 بیت میخری 1000 دلار فردا میشه 990 دلار و 10 دلار ضرر میکنی ، منتهی امکان داره 3 روز بعد دوباره 100 دلار افزایش پیدا کنه و شما سود کنی ( در مجموع )
تنها راه اثبات داشتن بیتکوین امضا (sign) کردن یه متن با تاریخ توسط آدرس بیت کوینه وگرنه من میگم این آدرس منهشماره حسابتون رو + اسکرین شات بدید اگر امکانش هست..