این سایت از تاریخ 05-11-2009 شروع به کار کرده استبعدش این سایت چند وقته پابرجاست؟
این سایت از تاریخ 05-11-2009 شروع به کار کرده استبعدش این سایت چند وقته پابرجاست؟
عزیز هر نفر میتونه با یه اکانت جدا گانه روزی 5 تا کلیک خودشو بکنه!شما متاسفانه متوجه منظور من نشدید .
من با دیدن این سایت تصمیم گرفتم یک شرکت کلیک زنی راه اندازی کنم با حداقل 3000 پرسنل .
پایه حقوق وزارت کار هم میدم دروغ گفتم 10 میلیون تومان .
3000 تا 5 دقیقه در روز میشود 15000 دقیقه که با یک حساب سر انگشتی اگر همین کار را به تنهایی انجام
دهید باید 10 شبانه روز یکسره کار کنید که بتوانید کار روزانه 3000 پرسنل را انجام دهیم .
اگر واقع بین باشید و شمه اقتصادی و آی کیو بالای در بازارهای مالی جهان داشته باشید این کار من در 6 ماه
شما را مولتی میلیارد میکند درآمدی بالغ بر 81.000.000.000 معادل 81 میلیارد تومان .
:lol:
جالبه اون تاپیک "تجاری"بسته شد ولی این هنوز بازه :wacko:
چرا توجه نکردین گفته برداشتتون باید حداقل 10 هزار دلا رپول داشته باشین یعنی باید 200 روز!!!!!!!!!!!!کلیکی کنید بعد بهتون بدون تا دویست روز دیگه کی مردست که یزنده؟؟؟؟؟
عزیز هر نفر میتونه با یه اکانت جدا گانه روزی 5 تا کلیک خودشو بکنه!
ینی همون 3000تا هر کدوم روزی 50دلار براشون میاد نه اینکه هرکی کلیک کنه واس من بیاد![]()
2دلار میده اینيه سايت ديگه هم برا شما پيدا كردم اميدوارم $$$دار بشي
Two Dollar Click : Welcome To Two Dollar Click!
سلام
توضیحات سایت:
خلاصه بگم خسته نشید....
عاقا این سایت روزی 5تا کلیک 10دلاری میشه توش کرد که میشه50دلار در یک روز!
برای برداشت هم باید 10000دلار بشه تا برداشت کنید.....
سابقه اش هم بالاست و قابل اطمینانه
برای ثبت نام به این لینک بروید و روی regesterکلیک کنید و توصیه میکنم این فرصتو از دست ندهید.
مشاهده پیوست 488162
بیا اگه خاستی بت پول بدم برو یه پارسیان کوچیک بخر بکار تا سطح فروم بیاد بالا:lol:عیدی هات را جمع کن برو یک ربع سکه بخر
بعد تو باغچه حیاتتون بکار
هر موقع درخت طلا درامد اون موقع میتونی درخواست برداشت از همین سایتی که معرفی کردی بدی
( مدیرا انجمن یک فکری بکنن سطح فورم خیلی رفته بالا در سطح کودکستان شده )
خوشحالی!
میخوای صد تا از همین سایتها همین جا بزارم ....
وقت با ارزش خودتو بابت این سایت ها هدر نده ! اینایی که برای شما تجربه هست برای ما خاطره شده !
داغونم کرتیاحسنت!!!با این حرفت یعنی نابودم کردی!!!!!![]()
بروبچ روزی 5مین بزارید روش اگه داد که داد اگه ندادم که مطمعنم میده ادم دلش نسوزه![]()
وقت با ارزش خودتو بابت این سایت ها هدر نده ! اینایی که برای شما تجربه هست برای ما خاطره شده !
داداش راه های بهتر از اسکل کردن بقیه و معرفی سایتی که خودتم می دونی سر کاریه هم برای به نمایش گذاشتن امضات در بخش های پربازدید هستا...بروبچ روزی 5مین بزارید روش اگه داد که داد اگه ندادم که مطمعنم میده ادم دلش نسوزه![]()
شما هرکسی رو با خودت مقایسه نکن منم امضامو بش نرسیدم چیز خاصی نداره.داداش راه های بهتر از اسکل کردن بقیه و معرفی سایتی که خودتم می دونی سر کاریه هم برای به نمایش گذاشتن امضات در بخش های پربازدید هستا...![]()
آره شاید توبه کرده اومده پولا رو اینطوری بین مردم تقسیم کنهصاحب این سایت احتمالا همون شخصیه که اختلاص 3000 میلیاردی رو انجام داد و در رفت
راس میگی هااااابابا یکم فکرتو به کار بنداز
فرض کن شما صاحب این سایتی
از کجا میاری 10 دلار به کاربرا بدی
فرض کنیم سایت 50 هزار کاربر داره که هر کدوم روزی 50 دلار درامد دارند
50*50000 = 2500000
یعنی روزی 2.5 میلیون دلار معادل 8 میلیارد تومن باید به کاربراش بده.
که میشه سالی 1000 میلیون دلار
یعنی 3000 میلیارد تومن
حالا به نظرت کدوم اسکلی میاد سالی 3000 میلیارد تومن بده به کاربراش؟