• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*کسب درآمد بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

hamid_meta

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز این لینکایی که میزاری بیشتر برای درآمد زاییه خودته چون زیر مجموعه میگیری با لینک شما ثبت نام کنیم :D من یکیشو با لینک شما ثبت زدم اون یکی سایتو شماره کاربری شمارو موقع ثبت برداشتم:p یه عمر تراوین بازی کردیم این کلکایه جذب مشتری رو بلدیم :lol:
اینم شماره کاربری شما 9816

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوست عزیز این لینکایی که میزاری بیشتر برای درآمد زاییه خودته چون زیر مجموعه میگیری با لینک شما ثبت نام کنیم :D من یکیشو با لینک شما ثبت زدم اون یکی سایتو شماره کاربری شمارو موقع ثبت برداشتم:p یه عمر تراوین بازی کردیم این کلکایه جذب مشتری رو بلدیم :lol:
یعنی واقعا اشک تو چشمام جمع شد که دستم رو روو کردی*گریه حضار*،از کجا فهمیدی؟! :lol:
منم یه چیزی رو فهمیدم،الان پست دادی که تعداد پستات بره بالا!برو عاغا برو فکر کردی نفهمیدم اگه پست بدی تعداد پستات میره بالا؟! ما خودمون یه عمره پست میدیم!
:p

mmm666

Registered User
لایک‌ها
49

اینجا همه این رو میدونن و کلا درستش هم همینه!
این همه دارن در مورد سایت اطلاعات میدن و سوالا رو پاسخ میدن که فکر کنم همین برای زیرمجموعه ها کافی باشه.
- زیر مجموعه شدن کاملا اختیاری هست.
- زیر مجموعه شدن هیچ محدودیتی ایجاد نمیکنه.

hamid_meta

Registered User
لایک‌ها
8
یعنی واقعا اشک تو چشمام جمع شد که دستم رو روو کردی*گریه حضار*،از کجا فهمیدی؟! :lol:
منم یه چیزی رو فهمیدم،الان پست دادی که تعداد پستات بره بالا!برو عاغا برو فکر کردی نفهمیدم اگه پست بدی تعداد پستات میره بالا؟! ما خودمون یه عمره پست میدیم!
:p

ای ناقلا تو از کجا فهمیدی :p دسته منم رو کردی :D

mahyar999

Registered User
لایک‌ها
362
سنگ کوهت در و گوهر است خاک دشتت بهتر از زر است
سلام عزیز
یه توضیح ممکنه بدی؟
1-برای اینکه مثلا به روزانه 1000 تومن دریافت برسه چقدر طول میکشه؟
2-چندتا سایت اینطوری میشناسی و خودت ازشون استفاده میکنی؟
3-میانگین از همه ی این سایتا ، چقدر روزانه درامد داری؟
متشکرم

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
منظور این چی هست..: یعنی دیگه پول پرداخت نمی کنه؟؟؟
دوستانی که امتیاز کسب شدشون به 15000 رسیده حتما باید شناسه کاربری (9666#) و ایمیل ثبت نام و تعداد امتیاز کسب شده را ارسال نمایند تا امتیاز جایزه به حسابشان اضافه گردد

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام عزیز
یه توضیح ممکنه بدی؟
1-برای اینکه مثلا به روزانه 1000 تومن دریافت برسه چقدر طول میکشه؟
2-چندتا سایت اینطوری میشناسی و خودت ازشون استفاده میکنی؟
3-میانگین از همه ی این سایتا ، چقدر روزانه درامد داری؟
متشکرم
1-اگر 12 هزار تومن بدی برای یک ماه ارتقاء بدی حسابتو روزانه 1600 تومن درآمد داری.یعنی هر 24 ساعت.
2-یه میترا رنک هست که توی صفحه قبلی معرفی کردم اما بهتره دیگه عضوش نشید چون بدجور گند زده و هرکاری می کنه که درآمدتو بپیچونه.
سایت تک رنک هم هست که اگه حسابتو ارتقاء بدی توش،هر 40 ثانیه یک کد رو تایپ می کنی و 4 تومن به حسابت میره.اگه فعال باشی مثل من روزی 4500 ازش کاسبی.
تک رنک
3-تک رنک+سایت مربوط به این تاپیک = 6000 تومن

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
منظور این چی هست..: یعنی دیگه پول پرداخت نمی کنه؟؟؟
دوستانی که امتیاز کسب شدشون به 15000 رسیده حتما باید شناسه کاربری (9666#) و ایمیل ثبت نام و تعداد امتیاز کسب شده را ارسال نمایند تا امتیاز جایزه به حسابشان اضافه گردد
چرا پرداخت نکنه؟ خودم دیروز ازش دریافتی داشتم.
اینی که شما گذاشتی فکر کنم حالت تشویقی داره،یعنی مثلا هر 15 هزار امتیازی که کسب کنی،در ازاش 5 هزار امتیاز جایزه می گیری.

morteza_arnold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
من عضو سایت شدم ول توی هچ قسمتی ازم شماره کارتی نخواسته پس پولمو کجا میخواد بریزه؟؟؟؟؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من عضو سایت شدم ول توی هچ قسمتی ازم شماره کارتی نخواسته پس پولمو کجا میخواد بریزه؟؟؟؟؟
موقعی که خواستید برداشت کنید،از صفحه تبدیل امتیاز به درآمد اطلاعات خواسته شده رو برای ادمین می فرستید.

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
سلام رفیق.

اقا یه چند تا سایت ایرانی و خارجی که واقعا پرداختی داشته باشن و به صرفه باشن رو برام PM کن.

تنک/.

بالا