• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بعد از نامزدی چگونه رفتاری باید داشته باشم؟

yashgin128

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
من پسرم و24 سالمه و لیسانس کامپیوتر دارم.این واسه بیوگرافی
انشاا.. قراره که تو سال جدید (شاید )نامزدی کنم.
خانواده خانمم از اقوام نزدیکمونه و همدیگه رو خوب میشناسیم رابطمون هم باهاشون خیلی خودمونیه
میخواستم ببینم بعد از عقد چگونه رفتاری باس داشته باشم؟هم با خانواده خانمم و هم خود خانومم.
مخصوصا رفتار با خانم رو مد نظر هست.(از همه لحاظ!!!!!!)
اگه میشه از همه لحاظ (شخصی.خانوادگی و...)تجربیات خودتون رو بیان کنید.من بیشتر منتظر تجربیات هستم تا نظرات هر چند نظرات دوستان رو روی سر میزارم.
در ضمن یه خواهش دارم که دوستان گلمون جنبه تاپیک رو داشته باشن شاید واسه خیلیها مفید باشه.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام
من پسرم و24 سالمه و لیسانس کامپیوتر دارم.این واسه بیوگرافی
انشاا.. قراره که تو سال جدید (شاید )نامزدی کنم.
خانواده خانمم از اقوام نزدیکمونه و همدیگه رو خوب میشناسیم رابطمون هم باهاشون خیلی خودمونیه
میخواستم ببینم بعد از عقد چگونه رفتاری باس داشته باشم؟هم با خانواده خانمم و هم خود خانومم.
مخصوصا رفتار با خانم رو مد نظر هست.(از همه لحاظ!!!!!!)
اگه میشه از همه لحاظ (شخصی.خانوادگی و...)تجربیات خودتون رو بیان کنید.من بیشتر منتظر تجربیات هستم تا نظرات هر چند نظرات دوستان رو روی سر میزارم.
در ضمن یه خواهش دارم که دوستان گلمون جنبه تاپیک رو داشته باشن شاید واسه خیلیها مفید باشه.
سلام
مبارک باشه
چه نسبتی با هم دارید ؟
ببین سیاست رفتاری رو باید بلد باشی ، یعنی اینکه بدونی چطور در عین ادب و احترام جذابیت خودتو جذب کنی !
موردی هم که هست ، سعی کنی به هیچ عنوان بحثی بین خانواده ها نباشه ، سعی کن خانواده خانومت ( خانواده ایی که غریب هستن ، مثلا اگه دختر داییت هستن خانواده زن داییت ) برات جلوی مادر خانومت جذاب باشه ! یعنی احترام و سعی تو شناخت !
به هیچ عنوان جلف بازی در نیار ! شوخی بیجا نکن !
قاضی نشو ، سعی کن تا می تونی بحث ها رو کش ندید ، اگه مادرت چیزی گفت منتقل نکنی ، یا اون ها چیزی گفتن منتقل نکنی !
هر حرفی از اون طرف بدی شنیدی نشنیده بگیری ، این طرف هم هینطور ! ( عصبانیته دیگه )
سعی کن خانومت به مادرت بگه مامان ( حتما ، اینجور نباشه مثلا بگه زن دایی ، یا عمه یا هرچیزی دیگه )
تو هم همینطور ، یعنی صمیمیت رو رعایت کن !
لنگر ننداز خانه مردم ، هرچی مرتب تر و کمتر باشه بهتره ! مثل می گم جمعه شب ها ، در حد چند ساعت ، یا ماهی یکبار منزلشون بخواب ! بعضی ها شعور ندارن و صبح تا شب خانه خانم یا خانه شوهرشون هستید !
باز چیزی یادم بیاد می گم حتما !

yashgin128

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
مبارک باشه
چه نسبتی با هم دارید ؟
ببین سیاست رفتاری رو باید بلد باشی ، یعنی اینکه بدونی چطور در عین ادب و احترام جذابیت خودتو جذب کنی !
موردی هم که هست ، سعی کنی به هیچ عنوان بحثی بین خانواده ها نباشه ، سعی کن خانواده خانومت ( خانواده ایی که غریب هستن ، مثلا اگه دختر داییت هستن خانواده زن داییت ) برات جلوی مادر خانومت جذاب باشه ! یعنی احترام و سعی تو شناخت !
به هیچ عنوان جلف بازی در نیار ! شوخی بیجا نکن !
قاضی نشو ، سعی کن تا می تونی بحث ها رو کش ندید ، اگه مادرت چیزی گفت منتقل نکنی ، یا اون ها چیزی گفتن منتقل نکنی !
هر حرفی از اون طرف بدی شنیدی نشنیده بگیری ، این طرف هم هینطور ! ( عصبانیته دیگه )
سعی کن خانومت به مادرت بگه مامان ( حتما ، اینجور نباشه مثلا بگه زن دایی ، یا عمه یا هرچیزی دیگه )
تو هم همینطور ، یعنی صمیمیت رو رعایت کن !
لنگر ننداز خانه مردم ، هرچی مرتب تر و کمتر باشه بهتره ! مثل می گم جمعه شب ها ، در حد چند ساعت ، یا ماهی یکبار منزلشون بخواب ! بعضی ها شعور ندارن و صبح تا شب خانه خانم یا خانه شوهرشون هستید !
باز چیزی یادم بیاد می گم حتما !
ممنون.
از اقوام نزدیکمون هستن(دختر دختر عمه)
مشکل اینه که ما با هم زیادی راحت و نزدیک هستیم و به همین دلیل نمیشه یه سری مورد ها رو رعایت کرد مثلا من با مادر خانمم(!!!!)خیلی راحت بودم و هستم و همیشه کلی سربه سرش میزارم.
درضمن ماهمینجوری ماهی چندشب خونش میخوابیدم و میخوابم .حالا من که رعایت میکنم و خیلی خونه این و اون نمیمونم اونا خودشون اکثر اوقات خونه ما هستن.یعنی ما یا اونا (کلا اقواممون)حکم مهمون نداریم.
در ضمن خانواده خانمم کلی منو دوس دارن و از این لحاظ مشکلی ندارم.
میخواستم طوری رفتار کنم که پرستیژم حفظ بلکه به قول بچه ها بهبود پیدا کنه ...
کسی دیگه ای نظری چیزی نداره؟

yashgin128

Registered User
لایک‌ها
12
یه سوال هم از دختر های پی تی دارم که یه کم شخصیه و اگه دوس داشتن بهش جواب بدن:
1.اوایل نامزدیتون دوس دارید نامزدتون چگونه باهاتون رفتار کنه؟
2.اوایل نامزدی, نامزدتون چگونه باید باهتون رفتار کنه که ازش حساب ببرید؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ممنون.
از اقوام نزدیکمون هستن(دختر دختر عمه)
مشکل اینه که ما با هم زیادی راحت و نزدیک هستیم و به همین دلیل نمیشه یه سری مورد ها رو رعایت کرد مثلا من با مادر خانمم(!!!!)خیلی راحت بودم و هستم و همیشه کلی سربه سرش میزارم.
درضمن ماهمینجوری ماهی چندشب خونش میخوابیدم و میخوابم .حالا من که رعایت میکنم و خیلی خونه این و اون نمیمونم اونا خودشون اکثر اوقات خونه ما هستن.یعنی ما یا اونا (کلا اقواممون)حکم مهمون نداریم.
در ضمن خانواده خانمم کلی منو دوس دارن و از این لحاظ مشکلی ندارم.
میخواستم طوری رفتار کنم که پرستیژم حفظ بلکه به قول بچه ها بهبود پیدا کنه ...
کسی دیگه ای نظری چیزی نداره؟

ببین ، شما الان اول دامادشون محسوب می شی !
پس حتما مواردی رو که گفتم انجام بده ، خودت تاثیرش رو متوجه می شی !
انشاالله که شاد باشی !
در ضمن مقاله های سایت hamdardi.net رو بخون

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یه سوال هم از دختر های پی تی دارم که یه کم شخصیه و اگه دوس داشتن بهش جواب بدن:
1.اوایل نامزدیتون دوس دارید نامزدتون چگونه باهاتون رفتار کنه؟
2.اوایل نامزدی, نامزدتون چگونه باید باهتون رفتار کنه که ازش حساب ببرید؟
ببین من به عنوان یه دختر یه چیزیو بهت بگم که سعی نکن زندگیت جوری باشه که اون حساب ببره یا بخوای جذبرو بگیری واقعا زندگی تو این چیزا خلاصه نمیشه اول اینکه سعی کنین به هم اطمینان داشته باشی و همه آزادیهاشو یه دفعه سلب نکنی .بهش احترام بذاریو برای نظرش ارزش قایل باشی .

اینکه یه مرد رازدار باشه و به قول داود حرف نبره بیاره خیلیییییییییییی مهمه .نشین سیر تا پیاز حرفهایی که زده میشه انتقال بدی .تو و نامزدت وظیفه مهمی دارین و اون اینه که روابط 2 تا خانواده صمیمی تر بشه .
اگه چیزی به ذهنم اومد میگم
ببین ، شما الان اول دامادشون محسوب می شی !
پس حتما مواردی رو که گفتم انجام بده ، خودت تاثیرش رو متوجه می شی !
انشاالله که شاد باشی !
در ضمن مقاله های سایت hamdardi.net رو بخون

واقعا نکات خوبیو گفتی بهت تبریگ میگم

yashgin128

Registered User
لایک‌ها
12
تشکر(چرا پی تی دکمه تشکر نداره؟!!!)
نه اتفاقا من هم تو فامیل و هم تو دوستانم به رازنگه داری و حرف این و اون نزدن معروفم.به هیچ وجه ادمی نیستم که حرف هایی رو که میشنوم نقل قول کنم .پیش دوستانم هم همینطور.
درباره خانواده هامون هم که اندازه کافی ما به هم نزدیکیم هر چند این ازدواج ما رو به هم نزدیکتر خواهد کرد.
من بیشتر هدفم از تاپیک پیش خاله ها و دایی های همسرم هست که اکثر منو دوس دارن و از این ازدواج خوشحالن غیر از دو تا خاله که یکیش مخالفه و یکیش بی نظر .میخوام پیش اونها شخصیتم با قبل از این ازدواج تفاوت کنه.
در ضمن یه چیزی که منو یه کم داره اذیت میکنه اینه که خانمم منو بیشتر دوست داره................
نه اتفاقا من خیلی ازادی های خانمم رو سلب نکردم ولی دلم میخواد وقتی که قراره جایی بره از من اجازه بگیره یا خودشو موظف بدونه که از من اجازه بگیره.
در کل میخوام از یه پسر تبدیل به یه مرد خانواده ,یه مردی که واسه خانواده خانمم قابل اتکا(چون داماد اولشون هستم)باشم.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
به نظرم بزرگترین لطفی که میتونید به خودتون و ایشون بکنید این هست که سعی کنید خودتون باشید، نقطه ایده آل این هست که عاشق شما باشن برای آنچه که هستید. ولی چیزی که در این دوره مهمه انتخاب بین دو گزینه هست، اینکه بخواید دوستون داشته باشن برای آنچه نیستید یا ازتون بدشون بیاد برای آنچه هستید.
I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
آخه اگه همدیگرو خوب میشناسین که این تاپیک بی معنیه!
حساب ببره یعنی چی پسر خوب؟اگه 24 سالته پس برات زوده اگه میتونی صبر کن اگه تصمیمتو گرفتی باید با خودش بشینی حرف بزنی برنامه ریزی کنی اهدافتو مشخص کنی
اگه احترام نگه داری یه عمر احترام میبینی و اگه بخوای نشون بدی که مردی و زن باید حرف شنوی داشته باشهو حساب ببره؛ دیر یا زود پشیمون میشی الان دیگه همه عقل کللن به هیچ عنوان نظرات دیگران نباید برات اهمیت داشته باشه الا اینکه اخلاق رو رعایت کنی و برای اینکه بدونی اخلاق چی هست باید مطالعه کنی
والسلام

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
زیاد سخت نگیر بخود به قول دوستمون خودت باش
اگر اونا تورو اینطوری خواستن و دخترشون رو بهت دادن و اون طرف هم خواستت که باهات ازدواج کرده پس معنی ندازه زیاد بخودت فشار بیاری
البته دوستان نکات خوبی رو گفتن مخصوصا اینکه زیاد چتر نشی خونشون و همون نشنیده گرفتن حرفها ...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
تشکر(چرا پی تی دکمه تشکر نداره؟!!!)
نه اتفاقا من هم تو فامیل و هم تو دوستانم به رازنگه داری و حرف این و اون نزدن معروفم.به هیچ وجه ادمی نیستم که حرف هایی رو که میشنوم نقل قول کنم .پیش دوستانم هم همینطور.
درباره خانواده هامون هم که اندازه کافی ما به هم نزدیکیم هر چند این ازدواج ما رو به هم نزدیکتر خواهد کرد.
من بیشتر هدفم از تاپیک پیش خاله ها و دایی های همسرم هست که اکثر منو دوس دارن و از این ازدواج خوشحالن غیر از دو تا خاله که یکیش مخالفه و یکیش بی نظر .میخوام پیش اونها شخصیتم با قبل از این ازدواج تفاوت کنه.
در ضمن یه چیزی که منو یه کم داره اذیت میکنه اینه که خانمم منو بیشتر دوست داره................
نه اتفاقا من خیلی ازادی های خانمم رو سلب نکردم ولی دلم میخواد وقتی که قراره جایی بره از من اجازه بگیره یا خودشو موظف بدونه که از من اجازه بگیره.
در کل میخوام از یه پسر تبدیل به یه مرد خانواده ,یه مردی که واسه خانواده خانمم قابل اتکا(چون داماد اولشون هستم)باشم.

ایشالا که موفق باشی .خیلی خوبه
ولی میدونی حفظ تعادل دیگه .همه چیز تو تعادله
ببین انتظاراتی که داریو باید بگی .اونم باید بگه .
ببین قراره جایی بره باید اطلاع رسانی کنه .اجازه نه .بنارو بر این بذار که خودش تشخیص میده کجا باید بره و کجا نره .

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ایشالا که موفق باشی .خیلی خوبه
ولی میدونی حفظ تعادل دیگه .همه چیز تو تعادله
ببین انتظاراتی که داریو باید بگی .اونم باید بگه .
ببین قراره جایی بره باید اطلاع رسانی کنه .اجازه نه .بنارو بر این بذار که خودش تشخیص میده کجا باید بره و کجا نره .

بابت بیرون رفتن و اینا ! به نظرم باید مفصل صحبت بشه !
مثل پوشش ، رفتار جلو فامیل و ... ! حتی رفتار با مرد غریبه !
شاید شما فکرت 180 درجه با ایشون فرق داشته باشه ! یا الان که احساس غیرت می کنی چیزی که حساس نبودی برات حساس بشه !
چیز کمی نیست این موارد !
اطلاع رسانی خوبه ، ولی بعضی مرد ها علاقه دارن بهشون یه اجازه گفته بشه ! مثلا من دیدم کسی که اجازه می گیره ولی شوهرش تا حالا نه نگفته !

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مثلا من دیدم کسی که اجازه می گیره ولی شوهرش تا حالا نه نگفته !

دقیقا همینطوری هست.
این اجازه از اون نظر نیست که مرد حتما مخالفت کنه در اکثر موارد یا همیشه موافقت میکنه ولی خوب خود اجازه گرفتن یه حس غرور و مرد بودن میده به فرد که برای بعضی از افراد مهمه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
چه جالب یه مورد روانشناسی پس اجازه میگیریمممممممم:دی .
اگه طرفمون اونقت خواست زیادی مردونگیشو نشون بده و ما هم زیاده از حد بهش بها دادیم و بعدم اجازه نداد چی؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
چه جالب یه مورد روانشناسی پس اجازه میگیریمممممممم:دی .
اگه طرفمون اونقت خواست زیادی مردونگیشو نشون بده و ما هم زیاده از حد بهش بها دادیم و بعدم اجازه نداد چی؟

دیگه قبلش باید شناخت پیدا کنی ! با آدم جوگیر رابطه برقرار نکنی !

بعدش اینجور باید بگی ! اصغر آقا دارم می رم خرید ، مشکلی نداره ؟ ( بهتر از اجازه هست به نظرم ) اونم می گه عزیزم با کی و کی بر می گردی ! می گی مامانم یا مثلا مینا ! می گه مواظب خودت باش ! بی خبرم نزار !

بعد هم که رسیدی یه اس می دی جات خالی ، کاشکی تو بودی به جای مینا ! بعد هم که رسیدی خانه یه اس می دی رسیدم ! اون هم یه جواب می ده و تمام !

تمام مراحل .. کردن یه مرد ! :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
LOVE-LIVE لپ کلام رو گفت
اما یه توصیه بهت میکنم هیچ وقت فراموش نکن.کتابی نباش که سریع خونده بشه،کتابی نباش که با یه بار خوندنش خسته کننده شی،مثل یه کتاب باش که اگه 100 بار هم بخوننت مبهم باشی و طرف باز هم بخواد بخونتت،خانوما اصولا جذب مردایی میشن که خیلی از خودشون حرف نمیزنن،
خیلی لوس نیستن،خیلی حزب بادی نیستن،
نیاز نیست هر چی تو فکرت میگذره رو بیان کنی چون برخی افکار مردانه بسیار کودکانه هستن و شاید بعضی از خانوما تصویرشون از طرف مقابل با شنیدن اون افکار فرو بریزه،

در کل دنبال آدمی هستن که کاراکترش طوری باشه که قابل تکیه دادن باشه،اما انسانی باش که با طرفت دوست باشی،هیچ وقت تحقیرش نکن،هیچ وقت بابت افکارش یا تصمیماتش سرزنشش نکن.

بذار ابتکار عمل داشته باشه،حتی اگه مطمئنی داره اشتباه میکنه بذار انجام بده تا با تجربه بشه،بذار آزاد باشه،بذار خودش به واقعیت زندگی برسه نه اینکه بخوای بهش دیکته کنی،هیچ وقت هم سعی نکن عوضش کنی،

بذار از بودن با تو لذت ببره.در یک کلام یک حامــــی تمام عیار واسه همسرت باش.
اگه عاشق طرفت هم هستی خودتو وا نده.
آدما خیلی زود از هم دیگه خسته میشن(بابت این جمله عذر میخوام)اما این مهمه که مدیریت رابطه رو به دست بگیری،مثل 100 کیلو شیرینی میمونه که میتونی یک ماه تمومش کنی یا با آرامش توی 50 سال،
زیبایی ها و لذت زندگی رو همشو یه دفعه از بین نبر،سعی کن جیره بندی کنی تا 10 سال دیگه به یه رابطه ی سرد بی روح نرسی
پس عجول نباش،خونسردیت رو حفظ کن.
شدیدا با خاله زنک بازی برخورد کن،خودتو قاطی مسائل نکن.اجازه ندی کسی حرف ببره حرف بیاره

زیاد خونه مادر خانومت نرو،الان مشکلی نداره اما به مرور زمان خانواده آدم اندکی حساس میشن
اصلا پیش خانواده ها جانب دیگری رو نگیر

اما تمام این حرفا توی یک جمله خلاصه میشه
شخصیت محکمی داشته باش.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
LOVE-LIVE لپ کلام رو گفت
اما یه توصیه بهت میکنم هیچ وقت فراموش نکن.کتابی نباش که سریع خونده بشه،کتابی نباش که با یه بار خوندنش خسته کننده شی،مثل یه کتاب باش که اگه 100 بار هم بخوننت مبهم باشی و طرف باز هم بخواد بخونتت،خانوما اصولا جذب مردایی میشن که خیلی از خودشون حرف نمیزنن،
خیلی لوس نیستن،خیلی حزب بادی نیستن،
نیاز نیست هر چی تو فکرت میگذره رو بیان کنی چون برخی افکار مردانه بسیار کودکانه هستن و شاید بعضی از خانوما تصویرشون از طرف مقابل با شنیدن اون افکار فرو بریزه،

در کل دنبال آدمی هستن که کاراکترش طوری باشه که قابل تکیه دادن باشه،اما انسانی باش که با طرفت دوست باشی،هیچ وقت تحقیرش نکن،هیچ وقت بابت افکارش یا تصمیماتش سرزنشش نکن.

بذار ابتکار عمل داشته باشه،حتی اگه مطمئنی داره اشتباه میکنه بذار انجام بده تا با تجربه بشه،بذار آزاد باشه،بذار خودش به واقعیت زندگی برسه نه اینکه بخوای بهش دیکته کنی،هیچ وقت هم سعی نکن عوضش کنی،

بذار از بودن با تو لذت ببره.در یک کلام یک حامــــی تمام عیار واسه همسرت باش.
اگه عاشق طرفت هم هستی خودتو وا نده.
آدما خیلی زود از هم دیگه خسته میشن(بابت این جمله عذر میخوام)اما این مهمه که مدیریت رابطه رو به دست بگیری،مثل 100 کیلو شیرینی میمونه که میتونی یک ماه تمومش کنی یا با آرامش توی 50 سال،
زیبایی ها و لذت زندگی رو همشو یه دفعه از بین نبر،سعی کن جیره بندی کنی تا 10 سال دیگه به یه رابطه ی سرد بی روح نرسی
پس عجول نباش،خونسردیت رو حفظ کن.
شدیدا با خاله زنک بازی برخورد کن،خودتو قاطی مسائل نکن.اجازه ندی کسی حرف ببره حرف بیاره

زیاد خونه مادر خانومت نرو،الان مشکلی نداره اما به مرور زمان خانواده آدم اندکی حساس میشن
اصلا پیش خانواده ها جانب دیگری رو نگیر

اما تمام این حرفا توی یک جمله خلاصه میشه
شخصیت محکمی داشته باش.

خیلی خوب توضیح دادید
به نظرم اینکه نظرتو بگی و بزاری اشتباه کنه خیلی روی شما تاثیر مثبتی می زاره ! یعنی نظرتو بگی و بزاری کار خودش رو بکنه ! وقتی سرش به سنگ بخوره خیلی بیشتر بهت بها میده !

ولی نه هر اشتباهی !
--
یه موردی هم هست ! زن ها از مرد قاطع خوششون می یاد ! بزار تصمیم گیری کنه ولی بعضا هم قاطع مخالفت کن ! بزار متوجه قاطعیتت بشه !

هرچقدر هم مثلا مهم نباشه بعضی موارد ولی نشون بده که غیرتی هستی ( نه غیرتی که چاقو کنی تو شکمش ) مثلا جلوی کسی که آدم مناسبی نیست حتما تذکر بده نهایت سلام و علیک باشه ! مثال بودا !

کلا باید مردانگیتو حفظ کنی ! تو درد و دل هاش مثل یه زن شنونده باشی ! تو مشکلاتش سفت و محکم بهش کمک کنی و اطمینان بدی !

وقتی زنی احساس کنه یه مرد بالای سرش هست ، اون موقع زندگی خیلی شیرین می شه !

راستی یک هفته طوفانی رو هم یادت نره ! به تو هم فحش داد گوشن نکن ! ( پری.د ) حق بده بهش و همراهیش کن !

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

بعدش اینجور باید بگی ! اصغر آقا دارم می رم خرید ، مشکلی نداره ؟ ( بهتر از اجازه هست به نظرم ) اونم می گه عزیزم با کی و کی بر می گردی ! می گی مامانم یا مثلا مینا ! می گه مواظب خودت باش ! بی خبرم نزار !

بعد هم که رسیدی یه اس می دی جات خالی ، کاشکی تو بودی به جای مینا ! بعد هم که رسیدی خانه یه اس می دی رسیدم ! اون هم یه جواب می ده و تمام !

خیلی باحال بود .مثالت .
دور از جون اینها سیاستهای زندگیه که اگه نباشه همه چی بهم میریزه .
اآره اینجوری درسته
و درست میگی باید با آدمهای بی جنبه برخورد نداشت در مورد عادیها این مثال جواب میده

spania

Registered User
لایک‌ها
1
خودت باش همین و بس

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

دابوت تو خجالت نمیکشی به خانوما راه یاد میدی؟پس فردا همینا رو سرخودمون میارن
85438_eskelet_26.gif

بالا