• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بعد از نامزدی چگونه رفتاری باید داشته باشم؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دابوت تو خجالت نمیکشی به خانوما راه یاد میدی؟پس فردا همینا رو سرخودمون میارن
85438_eskelet_26.gif

عمو محسن ! بلد باشن بهتره اینه ! هی داد و بیداد و دعوا آخرش هم کار خودشون رو کنند
2i8d4ao.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
محسن اولا که بلدیم ولی درکل خوبه آدم بدونه به قول داود کم تنش تر میشه زندگی .اینها درایته

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
محسن اولا که بلدیم ولی درکل خوبه آدم بدونه به قول داود کم تنش تر میشه زندگی .اینها درایته

البته تا زمانی که طرف حسابتون مثل محسن نباشه چون تکنیک رو بلده نمیشه به این آسونیا رو مخش رفت ;)
اصولا پیچوندن آدمای باهوش همواره کار بسیار سختیه،بهترین کار در مورد این جور افراد صداقته

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
البته تا زمانی که طرف حسابتون مثل محسن نباشه چون تکنیک رو بلده نمیشه به این آسونیا رو مخش رفت ;)
اصولا پیچوندن آدمای باهوش همواره کار بسیار سختیه،بهترین کار در مورد این جور افراد صداقته

راست میگی.ولی کلا اگه طرفت متوجه باشه و درک کنه مشکلی نداری ولی وای به روزی که با یه آدم بی منطق و کله شق باشی .اونوقت حالیش نمیشه صداقت چیه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
راست میگی.ولی کلا اگه طرفت متوجه باشه و درک کنه مشکلی نداری ولی وای به روزی که با یه آدم بی منطق و کله شق باشی .اونوقت حالیش نمیشه صداقت چیه
دوست خوبم انشالله همه بینا باشند و از بینایی دیگران کمک بگیرند تا همانا هرگز کاسه ی چه کنم چه کنم در دست نگیرند.
به حق پنج تن،به حق این شب،به حق دعای تحویل سال ایشالا همه ی دختر پسرا سر و سامون بگیرن،خدا هرچی میخوان بهشون بده،ازدواجا ساده تر بشه.الهی آمین :rolleyes:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دوست خوبم انشالله همه بینا باشند و از بینایی دیگران کمک بگیرند تا همانا هرگز کاسه ی چه کنم چه کنم در دست نگیرند.
به حق پنج تن،به حق این شب،به حق دعای تحویل سال ایشالا همه ی دختر پسرا سر و سامون بگیرن،خدا هرچی میخوان بهشون بده،ازدواجا ساده تر بشه.الهی آمین :rolleyes:

ایشالا .ممننون از دعای خوبتون .

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

بعضی وقت ها تو زندگی باید خودت رو نفهمیدن و سادگی زد !
بخواهی ریز بشی نمی شه زندگی کرد !

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
ببین دوست من زندگی به نظر من دو جوره یکی ازدواج کردنش با نظر خانوادش سر می رسه و میان براش یه دختر خوب پیدا میکنن و ازدواج میکنه به نظر من جزو این دسته نباشید
یکی هم اینکه خودش پیدا کنه !
درسته که سخته زندگی ، پستی و بلندی زیاد داره
ولی توئی که کسی رو پیدا کردی و با هم می سازین و عاشق هم هستین( عاشق ، بعضی ها با گفتن این کلمه خندشون میگیره چرا؟ چون میگن عشق یه قصص یه دروغ یه بچه بازی یه وقت تلف کنی یا عده ای هم میگن وجود نداره در این زمونه باید بگم که به نظر من کاملا در اشتباهند چزا؟ چون عشق چیزی نیس که تو خیابون عاشق یه دختر بشی و بخوای باهاش ازدواج کنی عشق خیابونی تو خیابون تموم میشه )
سخته تو این زمونه با این وضع
ولی سعی کن اون چیزی که قلبت میگه عمل کنی نه اون چیزی که عقلت میگه حداقل در مورد عاشقی و دوست داشتن ............... بگذریم از بحث تاپیک نگذرم
کسی رو که پیداش کردی یا زمونه برات پیدا کرده یا جلوت سبز شده حتما با شناخت هم به مرحله نامزدی رسیدین دیگه درسته ؟
پس بعد از نامزدی کسی باش که قبلش بودی تغییر نکن
هر چیز به حدش چیزی که به نظرت درس نیس انجام نده
معنی نداره که من اگه با فلانی صمیمی باشم رخت خوابمو پهن کنم تو خونش یه دیدار 2-4 ساعته بسه چرا؟ تا اون صمیمیت کم رنگ تر نشه بینتون
حرف این و اون رو به این و آن گفتن خوب طبیعتا کار زشتیه پس تو هم جرف مامانتو یا باباتو به خانمت نگو یا شوهرت نگو
کسی حق نداره تو زندگی زناشوئیتون دخالت کنه حتی پدر و مادرت البته نصیحت کردن منتقل کردن تجربیان سوا از از اینهاشت

خلاصه میخام بگم
اگر واقعا واقعا همدیگرو دوس داشته باشید این جور مسائل که من چه رفتاری داشته باشم و چی بگم که چی بشه ناراحت نشن مهم نیس
بی قصد ناراحت کنی راحشم بلدی درستش کنی
بی قصد کار بدی بکنی بلدی چطوری جبرانش کنی
چرا؟
چون طاقت ناراحتی کسی رو ک دوسش داری نخواهی دش پس از عهده هر کاری بر میای چه میخواد مرد باشی چه زن
دوست داشته باش تا دوست بداره

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
به نظرم بعد از نامزدي بايد با طرفت بري بيرون و حسابي چشمهاتو باز كني و در همه موارد طرفتو بشناسي و از هيچ موضوعه اخلاقيش به سادگي رد نشي تا در اينده به مشكل بر نخوري وخو دت هم اون چيزي كه هستي رونشون بدي تا اونم تورو خوب بشناسه و رفتاره خوده ما هم واسه طرفمون شناخته شده باشه تا جايه بحثي باقي نمونه كلا در دورانه نامزدي خالي بندي طارف و تظاهره به رفتار يا چيزي كه نيستي و در وجوده ادم نيست به نظرم ممنوعه

بالا