دابوت تو خجالت نمیکشی به خانوما راه یاد میدی؟پس فردا همینا رو سرخودمون میارن
عمو محسن ! بلد باشن بهتره اینه ! هی داد و بیداد و دعوا آخرش هم کار خودشون رو کنند
دابوت تو خجالت نمیکشی به خانوما راه یاد میدی؟پس فردا همینا رو سرخودمون میارن
محسن اولا که بلدیم ولی درکل خوبه آدم بدونه به قول داود کم تنش تر میشه زندگی .اینها درایته
البته تا زمانی که طرف حسابتون مثل محسن نباشه چون تکنیک رو بلده نمیشه به این آسونیا رو مخش رفت
اصولا پیچوندن آدمای باهوش همواره کار بسیار سختیه،بهترین کار در مورد این جور افراد صداقته
دوست خوبم انشالله همه بینا باشند و از بینایی دیگران کمک بگیرند تا همانا هرگز کاسه ی چه کنم چه کنم در دست نگیرند.راست میگی.ولی کلا اگه طرفت متوجه باشه و درک کنه مشکلی نداری ولی وای به روزی که با یه آدم بی منطق و کله شق باشی .اونوقت حالیش نمیشه صداقت چیه
دوست خوبم انشالله همه بینا باشند و از بینایی دیگران کمک بگیرند تا همانا هرگز کاسه ی چه کنم چه کنم در دست نگیرند.
به حق پنج تن،به حق این شب،به حق دعای تحویل سال ایشالا همه ی دختر پسرا سر و سامون بگیرن،خدا هرچی میخوان بهشون بده،ازدواجا ساده تر بشه.الهی آمین
البته تا زمانی که طرف حسابتون مثل محسن نباشه چون تکنیک رو بلده نمیشه به این آسونیا رو مخش رفت
اصولا پیچوندن آدمای باهوش همواره کار بسیار سختیه،بهترین کار در مورد این جور افراد صداقته