• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بلاگفا چی شد.دو روز شد سه روز

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
جریان چیه؟

تو توییتر علیرضا شیرازی نوشته :

. امشب باید سرورها رو منتقل کنیم.. سه چهار ساعتی طول میکشه و من اندازه یه دنیا خوابم میاد!

. متاسفانه کاری که قرار بوده سه چهار ساعت طول بکشه به دلیل مشکلات و حوادث و البته ساعات و روزهای کاری در کانادا طولانی شده

. متاسفانه بخشی از سخت افزارهای وب سایت آسیب جدی دیده و برطرف کردن انها چند روزی وقت میبره

. متاسفانه مشکلات باعث ایجاد طولانی ترین اختلال در خدمات سایت شده و علاوه بر خسارت بر اعتبار و اعتماد به سایت،هزینه چندین هزار دلاری نیز داشته

. قطعات رو فرستادیم امریکا.. قرار بوده ظرف سه روز کار انجام بشه اما بعد از سه روز گزارش اولیه رو دادن و دیروز گفتن کار به کندی در حال انجامه

روی سایت بلاگفا هم نوشته :
تمام تلاش ما این است که اطلاعات کاربران تا آخرین ثانیه ها حفظ شود و معتقدیم این ارزش صبر را دارد. اما در صورتی که وضعیت فعلی مدت زیادی طول بکشد ما وبلاگها را با استفاده از نسخه پشتیبان قدیمی تر اطلاعات فعال خواهیم کرد. به ما یک هفته دیگر فرصت دهید.

من متوجه نمیشوم؟!

مگه شرکتی که ازش هاست گرفته بک آپ ماهیانه یا هفتگی نمیداده؟
حالا آخرین بک اپ مشکل پیدا کرده چرا بک اپ یکی مانده به آخری را آپلود نمیکند؟

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
سلام بزرگواران
درج نام کاربری وبلاگ مورد نظر در انتهای نشانی (http://www.blogfa.com/blog.aspx?blogid=) صاحبان وبلاگ می توانند به صفحات شخصی شان دسترسی داشته باشند.
با سپاس روز خوش

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
تکمیلی (پنج خردادماه): همانطور که قبلاً اعلام شد برای حل مشکل از خدمات یک شرکت خارجی استفاده کرده ایم که این شرکت زمان بررسی و حل مشکل را چندین بار تغییر داده است و متاسفانه به دلیل تعطیلات در کشور مطبوع شرکت فوق پیگیری و اعلام وضعیت در روزهای اخیر به تاخیر افتاده است به محض دریافت اطلاعات جدیدتر آنرا به اطلاع شما خواهیم رساند.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
تکمیلی (پنج خردادماه): همانطور که قبلاً اعلام شد برای حل مشکل از خدمات یک شرکت خارجی استفاده کرده ایم که این شرکت زمان بررسی و حل مشکل را چندین بار تغییر داده است و متاسفانه به دلیل تعطیلات در کشور مطبوع شرکت فوق پیگیری و اعلام وضعیت در روزهای اخیر به تاخیر افتاده است به محض دریافت اطلاعات جدیدتر آنرا به اطلاع شما خواهیم رساند.

این کدوم کشوره که بیست روزه تعطیله؟!!

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
این کدوم کشوره که بیست روزه تعطیله؟!!
آره بخدا ..خودمم وقتی خوندم شاخ درآوردم
هیچ کشوری بجز ایران اینقدر تعطیلات نداره:D.والا اگه تو کشور جنگ زده هم باشه نبیاد اینقدر طول بکشه.حتی کشور سونامی زده

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
اون از وضع فیس نما که چند وقت پیش اطلاعات کاربران در نت پخش شد، اینم از وضع بلاگفا!

با این بازدید و درآمد یه بکآپ درست و حسابی ندارن!

nmihan-milad

Registered User
لایک‌ها
41
به عنوان استارتر و یکی از وبلاگ نویسان بلاگفا بیا .یه چیزی میگم.
بیایید تا تاریخ10/3/1394به بلاگفا وقت بدهیم که اطلاعات را برگردانده و سایت مجددا شروع به کار کند .اگر تا این تاریخ نتوانست .دیگه نباید بلاگقایی وجود داشته باشه
لطفا اصلاع رسانی کنید

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
من یکی از اسپمر های سرسخت بلاگفا بودم که شوربختانه چند روزی حیرون شدم ! سرور هاشون سوخت از بس که اسپم کردم

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
بلاگفا مگه سرور از خودش نباید داشته باشه که به بهونه سرور خارجی دو هفته ما را سرکار گذاشته. یعنی در حد یه سرور خونگی هم نیست!

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
اصلا به فکر کاربراش نیست
ده ساله داره خوش میگذرونه بزار یک ماه خواب شب نبینه
کانادا هم 20 روزه تعطیل نیست این الکیه
دوست من توی کانادا زندگی میکنه گفت اصلا دو روز تعطیل بود
الکی یه چیزی نوشته باور نکنید
کلا بلاگفا = زندان وبلاگ نویسا ;)

nmihan-milad

Registered User
لایک‌ها
41
دیگه نظری در باره بلاگفا نمیشه گفت .فقط باید بگیم.دیگه اگرم بیاد بالا نباید ازش استفاده کنیم

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
ظهور و سقوط یک امپراطوری: بلاگفا

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
تو سایت بلاگفا دیروز یک مطلب تازه زده با عنوان "مشکل سایت چیست و ما برای حل آن چه کردیم" :

http://blogfa.com/problem.aspx

misaf

Registered User
لایک‌ها
27
فکر کنم دیگه باید بی خیال بلاگفا شد

misaf

Registered User
لایک‌ها
27
من خودم شخصا یک وبلاگ داشتم بیش از ۵ سال توش می نوشتم الان فقط می تونم آهنگ وبلاگم و گوش کنم

بالا