• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بلندگو استريو خانگي Dyanaudio

hamedbb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سیستم خوبیه، اگه یکم تخفیف بخوره عالیه واسه خرید. من جای مناسب سیستم قوی ندارم اگه نه خریدار بودم. خوب بفروشی

hamidpeyk

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
چی شد هوایی شدی بفروشی؟
یا می خواهی جایگزین کنی؟
خودم فعلا درگیرساخت وساز ناخواسته شدم. لطف کن مشخصات پروفایل رو هم اس ام اس کن با قیمت اخرش یکی از دوستان هست بهش بگم شایدخواست.
وینتج های قدیمی بیشتر سرگرمی است وگرنه صدای خوب برای گوش کردن یکی از همین سیستمهای جدید رو می خواد.
من که از خرید قبلیم ازت خیلی راضیم خوب بفروشی اگه هم نفروختی خودم سه چهارماه دیگه در خدمتم.
با سیناترا گرون حساب کن وضعش توپه توپه! آمارشو دارم!
ارادتمند همیشگی

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
سلام آقا پیک
چطوری جوون
بابا با معرفت یه وقتهایی زنگ میزدی حال فقرا رو میپرسیدی
منم دارم ویلای شمال رو میفروشم
کل سال رو تو جاده ام خسته شدم
در مورد بلندگوها نظر خودم روی دیانا هست هر کدومش رو بخواهید واسه من فرقی نداره از نظر قیمت

Last edited:

hamidpeyk

Registered User
لایک‌ها
7
سلام حسین جان
ولا نمی خوام خیلی مزاحم دوستان بشم.
شنبه تهرانم پسرم رو بفرستم خارج منتهی چون با خانواده ام وپسر دوستم هم بامنه وشماهم صبح سرکاری نمی تونم ببینمت ویکشنبه هم باید برم مشهد.
برای یکی از دوستان می خواستم تو بندر منتهی یکم وسواسی وکمی هم خسیس!! بلندگوها عالیه ولی قیمتش بالاست دنبال بلندگو ارزونه هرچی هم بهش می گم دو خرجه میشی توکتش نمی ره.
آمپ رو تو شیش وبشم چون اگه ناز کرد باید خودم بردارم حالا ببینم چی میشه لطفا اگه خواستی ردش کنی اکه با باندا بود که هیچی اگه تک بود یه ندا بده لطفا. همیشه لطف داشتی وواقعا اون دی وی دی مرنتز
خیلی تمیز بودو یادگاری نگهش داشتم اگه دوبرابر هم کسی بخواد نمی دم.
سیناترا یه مرنتز S2 قبلا داشت چراغ خاموش داده رفته حیف شدکلا وقتی تو مود است خوب میشه ازش خرید کرد!
شما که همیشه تو good modeهستی .
راستی یه آمپ گریک داشتی ؟ اگه زحمتی نیست مدل ومشخصات بقیه رو هم پ خ کن یا اس ام اس تا به دوستان بگم چون شما مطمئنی وما هم راهمون دوره .
خیلی مخلصیم

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
You Are Welcome
I;m at your Servis
Call You

کسی نیست همشو یجا بخره
چقد فروختن جنس سخته

Last edited:

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
رفیق آمپ تنها رو قیمت بده بی زحمت .....
باند هات رو هم اگه یکمی قیمت رو درست کنی ازت بر میدارم

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
قیمت خودت رو بگو
من زیاد سخت گیر نیستم
بخدا الان تو بازار بلندگو و یا امپ اورجينال خیلی کمی و قیمت فضایی داره
این رو بخری تا ده سال دیگر سراغ چیزی نمیری
این از من داشته باش

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
قیمت خودت رو بگو
من زیاد سخت گیر نیستم
بخدا الان تو بازار بلندگو و یا امپ اورجينال خیلی کمی و قیمت فضایی داره
این رو بخری تا ده سال دیگر سراغ چیزی نمیری
این از من داشته باش

من دو جفت از باند شما رو دارم ....
بخاطر عشقم به اينا ميخرمشون ولي هر روز با يكيشون لاس ميزنم ، تاپيك اول امضام رو ببيني متوجه ميشي ...، يه قيمت خوب برام پخ كن لطفاً
ارادتمند

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
البته قول رکوردر رو به یکی از دوستان دادم
تا ببینم بخت با ما با یار هست یا

Last edited:

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
من دو جفت از باند شما رو دارم ....
بخاطر عشقم به اينا ميخرمشون ولي هر روز با يكيشون لاس ميزنم ، تاپيك اول امضام رو ببيني متوجه ميشي ...، يه قيمت خوب برام پخ كن لطفاً
ارادتمند

یعنی شما دو جفت داینااودیو داری؟! این کمپانی خیلی معظم ومطرحه بخصوص سری جدیدش "Counter" و "Excite" و چند مدل دیگه مثل کانفیدنس و اویدنس و زیو. من سری های بالای این کمپانی رو همه رده یا حتی بالاتر از یه مدلهای بالای فوکال مثل اوتوپیا و الکترا و Hansen و قابل رقابت با Kharma میدونم از منظر Hi-End. تا حالا خیلی به ندرت داینااودیو وارد ایران میشده، بیشتر بوکشلف بوده و بعضی مواقع استند، ولی بزودی تمام مدلهای این بلندگو توسط یکی از دوستان صدابردار به ایران میاد.

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
یعنی شما دو جفت داینااودیو داری؟! این کمپانی خیلی معظم ومطرحه بخصوص سری جدیدش "Counter" و "Excite" و چند مدل دیگه مثل کانفیدنس و اویدنس و زیو. من سری های بالای این کمپانی رو همه رده یا حتی بالاتر از یه مدلهای بالای فوکال مثل اوتوپیا و الکترا و Hansen و قابل رقابت با Kharma میدونم از منظر Hi-End. تا حالا خیلی به ندرت داینااودیو وارد ایران میشده، بیشتر بوکشلف بوده و بعضی مواقع استند، ولی بزودی تمام مدلهای این بلندگو توسط یکی از دوستان صدابردار به ایران میاد.

شما در تاپيك خودم به من فرموده بوديد !!!!
من هن خدمتتون عرض كرده بودم كه با شمش طلا هم عوضشون نميكنم .....
ايشالله شما و دوست صدابردارتون يه روز پيش من تشريف بياريد براي ديدن كلكسيونم ...

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
شما در تاپيك خودم به من فرموده بوديد !!!!
من هن خدمتتون عرض كرده بودم كه با شمش طلا هم عوضشون نميكنم .....
ايشالله شما و دوست صدابردارتون يه روز پيش من تشريف بياريد براي ديدن كلكسيونم ...

دوست عزیز Dynaudio با Dynaco فرق داره!
من علاقه ای به سیستم های قدیمی ندارم. اکثرشون رو داشتم، خیلی هاشون که بدردبخور نبودن رو فروختم، این که میگم خیلی ها، بعضی هاشون خیلی مطرح بودن مثل JBL L100 Century, JBL 4350, Pioneer HPM100 ولی مفت گرون بودن. خوباشو نگه داشتم. کلا با این ست ها و سیستم های وینتیج قدیمی حال نمیکنم 2 زار نمیارزن. اونایی هم که این دسنتگاه هارو جمع میکنند کلا هنوز صدا گوش نکردن، تو دستگاه بازی موندن.

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
اگه فضولی نباشه من با نظر شما موافقم
منم خیلی خرت و پرت خریدم تا آخرش فهمیدم چه چیز باید بخرم و صدای خوب چیه و چی نباید بخرم
البته
اون موقع که اینو خریدم یه نفر حاضر بود تو فروشگاه 2 تومن بالاتر بهم بده تا بیخیال این دستگاه بشم
الانم پشیمان نیستم
و بنظر خودم صداش از فوکالی که خودم دارم بهتره

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
سلام
اگه فضولی نباشه من با نظر شما موافقم
منم خیلی خرت و پرت خریدم تا آخرش فهمیدم چه چیز باید بخرم و صدای خوب چیه و چی نباید بخرم
البته
اون موقع که اینو خریدم یه نفر حاضر بود تو فروشگاه 2 تومن بالاتر بهم بده تا بیخیال این دستگاه بشم
الانم پشیمان نیستم
و بنظر خودم صداش از فوکالی که خودم دارم بهتره

بله منم نظرم همینه. 99% تجهیزات وینتیج قدیمی مفت نمیارزن. فقط بدرد بازیافت میخورن. ولی موارد نادر توشون هست مثل مدلهایی از Spendor یا یه چیزایی مثل Klipschorn و JBL Everest یا BBC LS3/5a. خیلی ها فکر میکنند یه بلندگو کنوود یا جی بی ال یا پایونیر پیدا کردن، این دیگه اخرت بلندگوئه! در صورتیکه دارن وقت و پول خودشون رو تلف میکنند. به نظر من این دایناودیو اسپیکر خوبیه ولی به نظرم شما یه کمی بیشتر روی امپلیفایر هم کار کنی صدای بهتری میگیری. همچنین کابل اسپیکر و اینترکانکت

korokam

Registered User
لایک‌ها
12
آخرین قیمت ممکن را دوباره برای رکوردر اعلام بفرمایید. زیر مبلغی که پخ فرمودید.

Last edited:

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
خودتون رو تو زحمت نندازید
همکارام قراره بیان همشو بردارن
شما هم خیلی سخت نگیرید
پایونیر خودتون رو از چین بخرید
نه اینکه آخر ضمانت هم هستند
نصف پول این دستگاه میشه 5تا ابمیوه که اونم 90 درصدش ابه و 4 درصدش شکر و شاید به درصد میوه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
آقایان تخفیف خوب چند درصدی
قیمت پیشنهادی تون رو بدین ببینیم میشه اینا رو فروخت یا نه

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
آقایان تخفیف خوب چند درصدی
قیمت پیشنهادی تون رو بدین ببینیم میشه اینا رو فروخت یا نه

حالا که میخوای تخفیف بدی پیشنهاد میدم. دایناودیو رو اگه جعبه داره 3200 اگه نداره 2700 خریدارم. اگه جعبه نداشته باشه شرکا هم ببری فکر نکنم بیشتر از 2.5 بردارند با توجه به اینکه حدود 3 تومن تو اوج قیمت دلار فروخته شده (یعنی همون موقع هم به کاسب پیشنهاد میشد 2.5 میخرید که 3 بفروشه، حالا که دلار اومده پایین حتما کمتر هم میشه) البته مطمئن نیستم که این اسپیکر همونی باشه که امارشو گرفتم ولی اونی که من امارشو گرفتم جعبه نداشته و 3 تومن فروخته شده بوده حدود 8 ماه پیش

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
قدر زر زرگر شناسد
قدر گوهر گوهری

Last edited:

korokam

Registered User
لایک‌ها
12
تخفیف خوبی که اعلام فرمودید چند درصد حساب کنیم؟ درصدش را اعلام بفرمایید.

بالا