• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين روش طبخ ماهي كدام است؟؟؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
بعید میدونم ماهی شمال خوشمزه تر از ماهی جنوب باشه :happy:
نظریه ی من اینه که چون دریای جنوب و خلیج فارس به آبهای بین المللی متصل هستن کوسه میندازه دنبال ماهیا، ماهیا فرار میکنن، در نتیجه ی این تعقیب و گریز بدنشون ورزیده و ورزشکاری بار میاد. واسه همین طعمش بهتره
ولی دریای مازندران به آبهای بین المللی وصل نیست و مثل یه استخر بزرگ ماهیا رو تنبل بار میاره
DrHessam.gif

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
بعید میدونم ماهی شمال خوشمزه تر از ماهی جنوب باشه :happy:

به نظر من ماهی شمال خوشمزه تره ماهی جنوب گوشتت هم قرمزتره هم به شیرینی میزنه.بلاخره سلیقه ها فرق داره

send from my....

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
نظریه ی من اینه که چون دریای جنوب و خلیج فارس به آبهای بین المللی متصل هستن کوسه میندازه دنبال ماهیا، ماهیا فرار میکنن، در نتیجه ی این تعقیب و گریز بدنشون ورزیده و ورزشکاری بار میاد. واسه همین طعمش بهتره
ولی دریای مازندران به آبهای بین المللی وصل نیست و مثل یه استخر بزرگ ماهیا رو تنبل بار میاره
DrHessam.gif

ماهی تنبل خوشمزه تره چون چربیش بیشتره :D

send from my....

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
ماهی تنبل خوشمزه تره چون چربیش بیشتره :D

send from my....
نادرست

پس چرا ماهی‌های پرورشی که توی استخر رشد میکنن خوشمزه نیستن؟

ژاپنی‌ها عاشق ماهی تازه هستند. اما آب های اطراف ژاپن سال‌هاست که ماهی تازه ندارد. بنابر این برای غذا رساندن به جمعیت ژاپن قایق های ماهی گیری،
بزرگتر شدند و مسافت های دورتری را پیمودند.. ماهیگیران هر چه مسافت طولانی تری را طی می‌کردند به همان میزان آوردن ماهی تازه بیشتر طول می‌کشید.

اگر بازگشت بیش از چند روز طول می‌کشید ماهی ها، دیگر تازه نبودند و ژاپنی ها مزه این ماهی را دوست نداشتند.
برای حل این مسئله،شرکت های ماهیگیری فریزرهایی در قایق هایشان تعبیه کردند.. آن ها ماهی ها را می‌گرفتند آن ها را روی دریا منجمد می‌کردند. فریزرها این امکان را برای قایق ها و ماهی گیران ایجاد کردند که دورتر بروند و مدت زمان طولانی تری را روی آب بمانند.
اما ژاپنی ها مزه ماهی تازه و منجمد را متوجه می‌شدند و مزه ماهی یخ زده را دوست نداشتند. بنابر این شرکت های ماهیگیری مخزن هایی را در قایق ها کار گذاشتند و ماهی را در مخازن آب نگهداری می‌کردند. ماهی ها پس از کمی‌تقلا آرام می‌شدند و حرکت نمی‌کردند. آنها خسته و بی رمق ، اما زنده بودند.
متاسفانه ژاپنی‌ها مزه ماهی تازه را نسبت به ماهی بی حال و تنبل ترجیح می‌دادند. زیرا ماهی ها روزها حرکت نکرده و مزه ماهی تازه را از دست داده بودند. باز ژاپنی ها مزه ماهی تازه را نسبت به ماهی بی حال و تنبل ترجیح می‌دادند. پس شرکت های ماهیگیری به گونه ای باید این مسئله را حل می‌کردند.
برای نگه داشتن ماهی تازه شرکت های ماهیگیری ژاپن هنوز هم از مخازن نگهداری ماهی در قایق ها استفاده می‌کنند اما حالا آن ها یک کوسه کوچک به داخل هر مخزن می‌اندازند.
کوسه جندتایی ماهی می‌خورد اما بیشتر ماهی ها با وضعیتی بسیار سر زنده به مقصد می‌رسند. زیرا ماهی ها تلاش کردند.

من اگه یه چیزی میگم بر اساس مستنداته
126fs3315323.gif

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
به نظر من ماهی شمال خوشمزه تره ماهی جنوب گوشتت هم قرمزتره هم به شیرینی میزنه.بلاخره سلیقه ها فرق داره

send from my....

شک نکن ماهی جنوب خوشمزه تره اینو از ماهی خورای حرفه ایی شنیدم شما یه بار ماهی جنوب بخوری تا اخر عمرت رستگار میشی :happy:
من ماهی شمال نخوردم چندتا از او خشمزه هاشو بگو میخام امتحان کنم

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
شک نکن ماهی جنوب خوشمزه تره اینو از ماهی خورای حرفه ایی شنیدم شما یه بار ماهی جنوب بخوری تا اخر عمرت رستگار میشی :happy:
من ماهی شمال نخوردم چندتا از او خشمزه هاشو بگو میخام امتحان کنم

شک نکن ماهی شمال خوشمزه تره ما الان تو معدن ماهی هستیم و بین ماهی خورای حرفه ای :p
ماهی سفید اکثرا میگن بهترین ماهیه ولی من چون خشکه گوشتت زیاد دوست ندارم.بهترین از نظر من کولی هست خیلی خوشمزست اصلا باقلوااااا فیتوفاکم هست چربه دوست دارم.شما این 3تارو امتحان کن باشد رستگار شوی.(اوزون برونم خوشمزست . اردک ماهیم میگن خوبه فقط اردک ماهی بعضی وقتا از شکمش موشو ماهی در میاد ادم دیگه نمیتونه بخوره)

send from my....

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
نادرست

پس چرا ماهی‌های پرورشی که توی استخر رشد میکنن خوشمزه نیستن؟

من اگه یه چیزی میگم بر اساس مستنداته
126fs3315323.gif

من اگه چیزی میگم از رو تعصبه :D

send from my....

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
شک نکن ماهی شمال خوشمزه تره ما الان تو معدن ماهی هستیم و بین ماهی خورای حرفه ای :p
ماهی سفید اکثرا میگن بهترین ماهیه ولی من چون خشکه گوشتت زیاد دوست ندارم.بهترین از نظر من کولی هست خیلی خوشمزست اصلا باقلوااااا فیتوفاکم هست چربه دوست دارم.شما این 3تارو امتحان کن باشد رستگار شوی.(اوزون برونم خوشمزست . اردک ماهیم میگن خوبه فقط اردک ماهی بعضی وقتا از شکمش موشو ماهی در میاد ادم دیگه نمیتونه بخوره)

send from my....

کجا هستی شمال ؟ این ماهی کوچیکا که مثل ساردین هستن چی خوشمزست؟ کیلکا بهش میگن فکر کنم طلبه هستم اونا رو امتحان کنم

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
کجا هستی شمال ؟ این ماهی کوچیکا که مثل ساردین هستن چی خوشمزست؟ کیلکا بهش میگن فکر کنم طلبه هستم اونا رو امتحان کنم
بهترين ماهي از نظر شما چي هست؟؟؟
خوشمزه و خوب؟؟؟

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81

اره رشتم.نه کیلکا خوشمزه نیست اگر پیدا کردین همون 3-4 تایی که اسمشو گفتم خوبه

send from my....

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
بهترين ماهي از نظر شما چي هست؟؟؟
خوشمزه و خوب؟؟؟

سالار ماهی ها صبور هست که اینجا کبابی میخورن واقعا خوشمزست البته پر از خار(تیغ) هست که پیدا کردنشون خودش هنریه ولی چون خوشمزست به دردسرش میارزه
ماهی زبون یا اسم دیگش زمین کن هم واقعا خوشمزست اینو هر اشنایی از بالاها اوردیم جنوب خورده تاییدش کرده
ماهی شوریده و ماهی زبیدی هم عالی هستن

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سالار ماهی ها صبور هست که اینجا کبابی میخورن واقعا خوشمزست البته پر از خار(تیغ) هست که پیدا کردنشون خودش هنریه ولی چون خوشمزست به دردسرش میارزه
ماهی زبون یا اسم دیگش زمین کن هم واقعا خوشمزست اینو هر اشنایی از بالاها اوردیم جنوب خورده تاییدش کرده
ماهی شوریده و ماهی زبیدی هم عالی هستن
واسه دوستان یه توضیحی بدم در مورد زبیدی
یادتونه صفحه ی اول گفتم حلوا سفید؟
همینم همونه. ینی جفتش یکیه :دی
اگه رفتین بندر گفتن زبیدی، رفتین تهران گفتن حلوا سفید، رفتین بلاد کفر گفتن pomfret ، همش به یک مفهومه
باشد که اسمهای متعدد باعث نشود دیگران گوزپیچ و سردرگم بشوند.

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
واسه دوستان یه توضیحی بدم در مورد زبیدی
یادتونه صفحه ی اول گفتم حلوا سفید؟
همینم همونه. ینی جفتش یکیه :دی
اگه رفتین بندر گفتن زبیدی، رفتین تهران گفتن حلوا سفید، رفتین بلاد کفر گفتن pomfret ، همش به یک مفهومه
باشد که اسمهای متعدد باعث نشود دیگران گوزپیچ و سردرگم بشوند.
تنكـــــــس

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
1-ماهی کبابی (میزاری لای زرورق و میزاری رو جالی وکباب)
2-سرخ کردن(خیلی زیاد)
3-آب پز هم برا پیر پتولا

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
اخه این کارا واسه چیه خداوکیلی آدم میره راحت کنسرو میگیره نه بومیده نه دردسر داره ولله به خدا :)
البت آشپزی هم لذت خودش رو داره به شرط اینکه وقتش باشه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
اخه این کارا واسه چیه خداوکیلی آدم میره راحت کنسرو میگیره نه بومیده نه دردسر داره ولله به خدا :)
البت آشپزی هم لذت خودش رو داره به شرط اینکه وقتش باشه

کنسرو ؟! مثل این میمونه پرتقالی که خودت ابشو گرفتی رو ول کنی بری ساندیس پرتقال بخوری :happy:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
قزل الا کبابی عالی میشه،قبلش هم البته تو ابلیمو باشه،پیاز نباید بزنی به ماهی بد مزه میشه

بالا