• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين سايتهاي سرمايه گذاري را فقط در اينجا تبليغ كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

100tasalam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش ميكنم بهترين سايتهاي سرمايه گذاري كه ديده ايد را اينجا بگيد تا بقيه هم استفاده كنن البته خواهش ميكنم سايتهايي را معرفي كنيد كه واقعا پول ميدهند و كلاه برداري نباشن
من چند روزه با سايت Egolddoubler.net آشنا شدم ميخواستم بدونم كسي درباره اين سايت چيزي ميدونه يا نه
با تشكر از همه شما
و يك تقاضاي ديگر هم كه دارم اينه كه لطفا اينجا فقط به تبليغ سايتهاي سرمايه گذاري بپردازيد و بحث و گفتگو هاي بي مورد را در جاي ديگر مطرح كنيد
بازم ممنون

100tasalam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اینجا پیدا نمیشه که به ما کمک کنه ؟؟؟!!!

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سايتي كه معرفي كرديد سود را پرداخت نميكنه

ehsank1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 100tasalam :
خواهش ميكنم بهترين سايتهاي سرمايه گذاري كه ديده ايد را اينجا بگيد تا بقيه هم استفاده كنن البته خواهش ميكنم سايتهايي را معرفي كنيد كه واقعا پول ميدهند و كلاه برداري نباشن
من چند روزه با سايت Egolddoubler.net آشنا شدم ميخواستم بدونم كسي درباره اين سايت چيزي ميدونه يا نه
با تشكر از همه شما
و يك تقاضاي ديگر هم كه دارم اينه كه لطفا اينجا فقط به تبليغ سايتهاي سرمايه گذاري بپردازيد و بحث و گفتگو هاي بي مورد را در جاي ديگر مطرح كنيد
بازم ممنون

سايت Egolddoubler.net کلاهبرداره به هیچ وجه سرمایه گذاری نکنید.
اما اگر به دنبال یک سایت مطمئن هسیتید پیشنهاد من http://www.egold-doubler.com است.سرعت رشد این سیستم واقعا زیاده.اکثراعضا هم ایرانی هستند.شما می تونید با 1 دلارشروع کنید و درکمتراز 24 ساعت پول شما دو برابر می شود.
لیست بهترین سایتهای سرمایه گذاری رو هم می تونید در http://www.hyiptracer.com ببینید.

babak azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 100tasalam :
با تشكر از همه شما
بازم ممنون

www.plaza-alta.com

اين سايت واقعا محشره من تا حالا 500 دلار ازش پول گرفتم.

مينيممش 50 دلاره و چرب پول ميده.

رفرال 1956917

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من تعجب ميكنم . چرا با وجود تاپيك در مورد هايپ باز هم مياين اينجا تبليغ ميكنيد

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها