مطمئن باش 7 دردسر ندارهویندوز 7 رو روی لپتاب خواهرم براش نصب کردم فعلا که خوبه
ولی خودم دست از سر xpبر نمیدارم آخه نمیدونم چرا آدم باید چیزی رو که مشکلی باهاش نداره
ولش کنه وبره سمت دردسر
میشه بپرسم کانفیگ سیستمون چه طوره؟ تو VirtualBox فتوشاپ کار می کنید؟!:blink: خود ویندوزش هم توی VMware من به زور میاد بالا.چرا که نه میتونید هم لینوکس رو داشته باشید هم ویندوز رو هم کنار هم و هم جدا از هم :blink:
برای این کنار هم بتونید از هردو استفاده کنید باید از نرم افزار های مثل VMware و یا virtual box استفاده کنید
میتونید برای درک کلمه کنار هم عکس زیر که مال دسکتاپ خودم هست رو نگاه کنید
.
شمام زیاد تند نرومنوی بوت لپ تاپ منو ببینین انگشت به دهان می مونین. فکر کنم یه 6 تا OS دارم! D:
بیشتر اما از اونتو Jaunty استفاده می کنم. اگه دارید دسکتاپ KDE 4.3 را نصب کنید روش لذتش را ببرید. زیباترین دسکتاپی که دیده ام همینه. قدرت پایداری یوزر فرندلی بودن کارایی و ... . بندازید دور اون ویندوز مسخره را با اون همه سوراخش! Kubuntu را هم نصب کرده بودم ولی باگ زیاد داشت این Package Managerش کلا رو اعصاب بود پاکش کردم رفت.
راستی یه لینوکس ترکیه ای هم هست به نام Pardus خیلی سریع پایدار و تر و تمیزه با دسکتاپ KDE و مدیر بسته اختصاصی خودش به نام PiSi. خداییش قویترین توزیعی از KDE که دیدم همینه. تو سایتهای review هم بخونید در موردش تا باورتون بشه. امتحانش کنید می ارزه. http://www.pardus.org.tr/eng/
من که ادعایی ندارم. اصلا تعصبی برخورد نمی کنم. اتفاقا الانم تو ویستا هستم و از اون 6 تا سیستم عامل که گفتم 3 تاش ویندوزه. این صحبت های اوپن سورسی ها برای این برای کاربرای ایرانی قابل درک نیست که اصلا پول دادن جای نرم افزار معنی نداره براشون تا قدر اوپن سورس را بدونن و فکر می کنن اینا همش اداهای روشنفکرانه است!شمام زیاد تند نرو
معمولا کسایی که میرن رو لینوکس بیش از حد تعصبی برخورد میکنن و دیگه لینوکسو میکنن غول و ویندوزو سوسک در صورتی که اصلا اینطور نیست
اینجور تعصبی برخورد کردن فقط نشانه ضعف اطلاعاته