• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين شامپو زده شور چيه؟

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
من از تايد استفاد ه ميكنم فقط پرسيل يا سافتلن باشه بهتر جواب ميده !

Dorian

Registered User
لایک‌ها
28
بهترین شامپو ضد شوره
Eviderm Ciclozinc Anti Dandruff
f139822cad76c3e1cd027542c63d0b0ee169d2fb.jpg

dashmoji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
head and shoulders
ترجیحا نعنایی :general601:

.Samenta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
شامپوی هد اند شولدرز برای موهای حساس زدم خوب خوب شد ولی حیف الان دیگه اصلش پیدا نمیشه
من یه بار از شامپوی هدن شولدرز استفاده کردم افتضاح بود خیلی بد موهام شوره داد

.Samenta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
بنظر من شامپوهای ایرانی خیلی بهتر از شامپوهای خارجی هستن در ضمن همیشه نباید از یه مارک استفاده کنی باید بعد یه مدت شامپوتونو عوض کنین و نباید هر روز موهاتونو با شامپو بشورین اینطوری باعث میشه موهاتون اسیب ببینه ونکته اخر اینکه موهای سرتونو با اب سرد و خیلی گرم نشورین

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من یه بار از شامپوی هدن شولدرز استفاده کردم افتضاح بود خیلی بد موهام شوره داد

برای منی که شوره سرم خوب بشو نیست کتر گفته تا آخر عمر باهاته
حتی کاتانازول 5 درصد داد یه موقت خوب کرد برگشت
هر شامپو ضد شوره خوبی هم فوق فوق یک هفته یا یکمی بیشتر بعد برگشت
اما شامپو ایروکس ضد شوره تا حدود 1 ماه و یکمی بیشتر شوره شرمو کلا از بین برد بعد دوباره برگشت اما کمتر از قبل نه به شدت قبل

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
عجیبه برای من اتفاقا برعکس خیلی خوب جواب داد

همین دیشب رفتم حموم از این شامپو استفاده کردم قشنگ پوست رم پیداست روش شوره تخته تخته چسبیده پر شیده - حتی با شامپو خمره ای سرم این شکلی نمیشه
البته بگنم ریزش مو هم میاره

.Samenta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
شوره سر و ۱۰ درمان خانگی برای رهایی از آن

شوره سر به پوست مرده سر که مرتب ریزش می کند، گفته می شود. شوره سر میان مو جمع می شود و روی شانه ها، صورت، ابرو و لباس سرازیر می شود.

70831686429918-150x150.jpg

دو نوع شوره سر وجود دارد:
شوره خشک و شوره مومی شکل.

شوره خشک باعث خارش می شود در این حالت پوسته های کوچک آزادانه در مو پراکنده می شوند اما شوره های مومی شکل، روی پوست سر می مانند.

• شوره سر می تواند بوسیله حوله، شانه و صابون سرایت کند.
  • دلایل شوره سر ممکن است سوء تغذیه، کمبود روی، قارچ یا استفاده از صابون ها و شامپوهای دارای خاصیت قلیایی بالا باشند.
شوره سر می تواند بوسیله این درمان های خانگی از بین برود :
۱- مقداری پوست لیمو را در ظرف کوچکی محتوی روغن نارگیل خیس کنید. این ترکیب را به مدت ۸ الی ۱۰ روز نگهدارید و سپس آنرا صاف کرده و به موهایتان بمالید.
۲- قبل از خواب دو قاشق غذاخوری سرکه و شش قاشق غذاخوری آب داغ را ترکیب کنید. گلوله پنبه ای را داخل این ترکیب بیندازید و آنرا به پوست سر خود بمالید. صبح روز بعد، موی خود را بشویید.
۳- چند قطره سرکه را به مقداری آب چغندر اضافه کنید. آنرا روی پوست بمالید. ترکیب دیگر این است که چند قطره عصاره زنجبیل به آب چغندر اضافه کنید.
۴- روش موثر دیگر این است که دو قاشق غذاخوری از آب سیب تازه را به دو قاشق آب گرم اضافه کنید. این ترکیب را به پوست خود بمالید و بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه موهایتان را بشویید. این عمل را دو بار در هفته انجام دهید.
۵- روغن زیتون و روغن بادام را به نسبت مساوی ترکیب کنید و حدود ۵ دقیقه روی سر بگذارید. با اولین احساس سوزش، موهایتان را بشویید.
۶- شب دو قاشق غذاخوری از دانه شنبلیله را در آب، خیس کنید. صبح روز بعد این محلول را صاف و یکنواخت کنید. این محلول را به موهای سرتان بمالید. بعد از نیم ساعت سرتان را بشویید.
۷- بعد از شستن سرتان با شامپو، سرتان را با سرکه سیب بشویید.
۸- یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه را بعد از شستن سر با شامپو، به عنوان نرم کننده استفاده کنید. به غیر از رفع شوره، در درخشندگی مو اثر زیادی دارد.
۹- شستن موها با پودر نخود سبز و دو بار در هفته می تواند شوره سر را از بین ببرد.
۱۰- دو قاشق غذاخوری آب را به دو تخم مرغ زده شده اضافه کنید. موهایتان را مرطوب کنید و این ترکیب را به موهایتان بمالید و بعد از ۱۵ دقیقه با آب ولرم بشویید.

امیدوارم مشکلتون حل بشه

p30webhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط نیووا .وقتی ب سر میزنید احساس سرما در سر میکنید البته کمی

sferesh

Registered User
لایک‌ها
36
من کلیر میزنم البته خیلی کم سرم شوره میزد

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
هد اند شولدرز اگر بخواد تاثیر بزاره خیلی زمان میبره!مثلا2 هفته بزنی بعد کمی بهتر میشه!در کل راضی کننده نیست!شاید تقلبین!
ولی کلیر من راضی ام!چیز خوبی بود!از همون اول تاثیرش مشخصه!خوبم جواب میده

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
فقط شامپو تاثیر نداره
حتما باید برید پیش دکتر وگرنه تاثیر شامپو موقتی هست
اما میتونید از شامپو ضد شوره و ضد قارچ سریتا استفاده کنید

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
من و پدرم هردو مبتلا به شوره بودیم و دکترهم رفتیم سلیوم سولفات زدیم چیزای دیگه خوب نشد یه شامپو ضد شوره به اسم کلتار که داخلی هم هست پیدا کردیم شوره هردوتامون خوب شد قیمت 2500 تومن معجزه واقعی بود

shina aslian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مدتی همسرم لز شامپو ضد شوره lafarrerr استفاده می کنه خیلی راضیه قبلا پشت لباساش همیشه سفید بود ولی الان خیلییی خوب شدهhttps://lafarrerr.com//شوره-سر

بالا