• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين پلاگين سئو كدام است ؟

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
بهترين و پركاربرد ترين افزونه ي سئو كدام است ؟

در صورت امكان دليل خود را ذكر كنيد

(اگر افزونه اي سراغ داريد كه دسكريپشن - كلمات كليدي - برچسب و... رو اتوماتيك در هر پست بزنه لطفا معرفي كنيد)

سپاس

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
راستي يادم رفت cms مورد استفاده وردپرس هست ...

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
البته افزونه به تنهایی که فایده نداره
اما من از افزونه مشهور سئو وردپرس استفاده می کنم و الان هم راضی هستم
یک سری تنظیمات ساده داره و بعد واقعا مناسب هست و به سایت کمک می کنه

all-in-one-seo

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
میگن yoast بهتره . ولی تنظیمات حرفه ای داره که اگه یه ذره اشتباه کنی سایتت به باد میره . من خوذم تو سایتم 100تا مطلب با yoast زدم . روزی 5آی پی به زور بود.ولی الان با all in one seo چهارتا مطلب زدم روزی 20 آیپی داره . به نظر من اگه all in one seo استفاده کنی بهتره.بستگی داره چه کاری هم بخوای انجام بدی . من خودم سایت های ایرانی ای رو دیدم که از all in one seo استفاده می کنند و بازدید بسیاربالایی هم دارند.اکثرسایت های ایرانی از all in one استفاده می کنن چون هم راحت تره و هم بهتره.
(اگر افزونه اي سراغ داريد كه دسكريپشن - كلمات كليدي - برچسب و... رو اتوماتيك در هر پست بزنه لطفا معرفي كنيد)
all in one از این قابلیت هم پشتیبانی می کنه

Last edited:

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اگر کار حرفه ای میخواید انجام بدید و بلدید و انگلیسی قوی دارید برای فراگیری تکنیک های سئو حتما Yoast
اما اگر بلد نیستید پلاگین های دیگه
اما من کلا All In One پیشنهاد نمیدم چون به نظر من پلاگین اسپم پراکنی هست

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
البته افزونه به تنهایی که فایده نداره
اما من از افزونه مشهور سئو وردپرس استفاده می کنم و الان هم راضی هستم
یک سری تنظیمات ساده داره و بعد واقعا مناسب هست و به سایت کمک می کنه

all-in-one-seo

بله من خودم از اين افزونه استفاده كردم . فقط نمي دونم چرا تگ توضيحات (دسكريپشن) رو كه براي صفحات مي نويسم در گوگل نشون نميده! و قسمت ديگه اي از مطالب رو نشون ميده (در صورتي كه عين توضيحات رو در اول هر مطلب مي زنم!) . كسي دليل اينو مي دونه ؟

میگن yoast بهتره . ولی تنظیمات حرفه ای داره که اگه یه ذره اشتباه کنی سایتت به باد میره . من خوذم تو سایتم 100تا مطلب با yoast زدم . روزی 5آی پی به زور بود.ولی الان با all in one seo چهارتا مطلب زدم روزی 20 آیپی داره . به نظر من اگه all in one seo استفاده کنی بهتره.بستگی داره چه کاری هم بخوای انجام بدی . من خودم سایت های ایرانی ای رو دیدم که از all in one seo استفاده می کنند و بازدید بسیاربالایی هم دارند.اکثرسایت های ایرانی از all in one استفاده می کنن چون هم راحت تره و هم بهتره.

all in one از این قابلیت هم پشتیبانی می کنه

بله سايت فان پاتوق با آلكساي 50 در ايران از اين افزونه استفاده مي كنه . فقط لطفا يه توضيح بده در مورد اين كه چه جوري توضيحات ، كيورد و برچسب ها رو توي پست ها اتوماتيك مي زنن ؟ مثلا سايت فان پاتوق اين طوري عمل مي كنه :
يكي دو خط اول هر مطلب رو به طور اتوماتيك به عنوان دسكريپشن مي زنه
برچسب ها و دسته ها رو اتوماتيك در كيوردها قرار ميده
ميشه توضيح بدين ؟

اگر کار حرفه ای میخواید انجام بدید و بلدید و انگلیسی قوی دارید برای فراگیری تکنیک های سئو حتما Yoast
اما اگر بلد نیستید پلاگین های دیگه
اما من کلا All In One پیشنهاد نمیدم چون به نظر من پلاگین اسپم پراکنی هست

بله من هم با اين قضيه مشكل دارم كه دسكريپشن هاي صفحاتم رو اصلا توي گوگل نشون نميده! نمي دونم چرا (؟)
ولي ميشه با همين افزونه كاري كرد كه سايت ، سئوي خوبي بگيره ؟ مثلا تنظيم خاصي بايد انجام بديم ؟
به نظر شما platinum-seo-pack چه جوري هست ؟

سپاس از همه ي دوستان

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
Yoast بخشی برای خودکار زدن نداره و همین خیلی خوبه پلاگین هایی که خودکار میزنند اصلا خوب نیستند
این که چرا Des شما یک چیز دیگه نشون داده میشه میتونه دلایل زیادی داشته باشه مثل قالب و یا تنظیمات اشتباه پلاگین
-------------
در مورد سوال ehsan49 : پلاگین ها نیاز نیستند بلکه کمک هستند شما اگر بخواید خیلی از کارها را بدون پلاگین انجام بدید نیاز به دانش برنامه نویسی و MarkUp بالا دارید
که خیلی هم زمان میبره

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
Yoast بخشی برای خودکار زدن نداره و همین خیلی خوبه پلاگین هایی که خودکار میزنند اصلا خوب نیستند
این که چرا Des شما یک چیز دیگه نشون داده میشه میتونه دلایل زیادی داشته باشه مثل قالب و یا تنظیمات اشتباه پلاگین
-------------
در مورد سوال ehsan49 : پلاگین ها نیاز نیستند بلکه کمک هستند شما اگر بخواید خیلی از کارها را بدون پلاگین انجام بدید نیاز به دانش برنامه نویسی و MarkUp بالا دارید
که خیلی هم زمان میبره

به نظر شما براي سايتي تفريحي كه روزانه حداقل 50 مطلب توي سايتش مي زنه ، وارد كردن دستي توضيحات ، كلمات كليدي و ... به صرفه هست ؟ شما كه سئو كار هستيد اگه بگيد به صرفه هست ، حتما اين كار رو خواهم كرد !
چرا فان پاتوق با اين افزونه آلكساي 50 گرفته ؟ اگه ميشه بيشتر توضيح بدين

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نظر شما براي سايتي تفريحي كه روزانه حداقل 50 مطلب توي سايتش مي زنه ، وارد كردن دستي توضيحات ، كلمات كليدي و ... به صرفه هست ؟ شما كه سئو كار هستيد اگه بگيد به صرفه هست ، حتما اين كار رو خواهم كرد !

الان شما فکر میکنی این فان پاتوق با یک افزونه all in one seo تونسته به این امار برسه؟ 100% مطمئن باش فقط به خاطر این نبوده و اشتباه میکنی

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503

من اصلا خودمو سئوکار نمیدونم خیلی فرق هست بین کسی که سئو کار هست و یکی که سئو میدونه تا حدودی
----------
اما شما همیشه دارید از زاویه دید کاربر به سایت نگاه میکنید چیزی که درون سایت هست تعیین کنندست
مثلا ما بیایم بگیم یک سایت راه بندازیم سرویس ایمیل بدیم ما میشیم یاهو؟ نمیشیم دیگه
مهم اون چیزیه که توی داستان هست

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
الان شما فکر میکنی این فان پاتوق با یک افزونه all in one seo تونسته به این امار برسه؟ 100% مطمئن باش فقط به خاطر این نبوده و اشتباه میکنی

من اصلا اين فكرو نكردم! فقط اين مد نظرم بود كه بين افزونه ها فرق چنداني نيست كه بخواد آينده سايت رو مشخص كنه . چون جناب سئو موز گفتن Yoast بهتره ... و من گفتم فان پاتوق با همين افزونه اي كه شما تائيد نمي كنيد به اين آمار رسيده و مهم كسي هست كه سايت رو اداره مي كنه . شما بد برداشت كردي ، دوست عزيز :happy:

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
من اصلا خودمو سئوکار نمیدونم خیلی فرق هست بین کسی که سئو کار هست و یکی که سئو میدونه تا حدودی
----------
اما شما همیشه دارید از زاویه دید کاربر به سایت نگاه میکنید چیزی که درون سایت هست تعیین کنندست
مثلا ما بیایم بگیم یک سایت راه بندازیم سرویس ایمیل بدیم ما میشیم یاهو؟ نمیشیم دیگه
مهم اون چیزیه که توی داستان هست

اختيار داريد!
فقط نگفتيد به نظر شما تگ ها رو دستي وارد كنيم به صرفه تره يا اتوماتيك ؟ (سايتي با 50 پست روزانه رو در نظر بگيريد)

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
پلاگین ها معجزه نمی کنن فقط کار رو تا حدی برای مااسون می کنن بستگی به حجم و محتوای که هست میشه از پلاگین با امکانت بیشتر یا کمتر استفاده کرد بنابراین این جوری نیست که مثلا اگر از یه برند خاص استفاده کنید بهتر نتیجه می ده تا برند های دیگه هرکدومشون که مناسب حجم فعالیت شما باشه بهترین نتیجه رو برای برای شما داره

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اختيار داريد!
فقط نگفتيد به نظر شما تگ ها رو دستي وارد كنيم به صرفه تره يا اتوماتيك ؟ (سايتي با 50 پست روزانه رو در نظر بگيريد)

به نظر من و تا جایی که میدونم بهتره همه چیز دستی باشه

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
با راهنمايي دوستان ، تصميم به استفاده از Yoast گرفتم .
SEOmoz عزيز ، ويدئويي كه درباره اين پلاگين منتشر كردين (حدود 45 دقيقه) رو اگه توي پلاگين Yoast با توجه به آموزش ها پياده كنم ، نتيجه خوبي ميگيرم از اين افزونه ؟
در ضمن براي سايت تفريحي مي خوام

Thanks

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
با راهنمايي دوستان ، تصميم به استفاده از Yoast گرفتم .
SEOmoz عزيز ، ويدئويي كه درباره اين پلاگين منتشر كردين (حدود 45 دقيقه) رو اگه توي پلاگين Yoast با توجه به آموزش ها پياده كنم ، نتيجه خوبي ميگيرم از اين افزونه ؟
در ضمن براي سايت تفريحي مي خوام

Thanks
داداش نکن این کارارو مثل من یه وقت به خودت میای که دیگه نمیتونی جمش کنی . yoast خیلی حرفه ایه

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
داداش نکن این کارارو مثل من یه وقت به خودت میای که دیگه نمیتونی جمش کنی . yoast خیلی حرفه ایه

منم از اون حرفه اي تر! جدي ميگي يعني مثلا چيش سخته ؟ تنظيماتشو كه زبانم قويه مي فهمم چي رو تيك بزنم چي رو نزنم ، تازه سئو موز هم فيلم آموزشيش رو منتشر كرده ... ميشه توضيح بدي چه بلايي سر پلاگين آوردي كه سايتت به هم ريخته ؟ :D

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
منم از اون حرفه اي تر! جدي ميگي يعني مثلا چيش سخته ؟ تنظيماتشو كه زبانم قويه مي فهمم چي رو تيك بزنم چي رو نزنم ، تازه سئو موز هم فيلم آموزشيش رو منتشر كرده ... ميشه توضيح بدي چه بلايي سر پلاگين آوردي كه سايتت به هم ريخته ؟ :D

هیچی شمابرو باهمون کار کن بعد 10 روز سلامت می کنم:D

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
هیچی شمابرو باهمون کار کن بعد 10 روز سلامت می کنم:D

حاجي سئو موز بيا از Yoast دفاع كن !
من كه موندم بين All-in-One و Yoast ...
نياي دفاع كني به حرف ايشون مي كنم ميرم همون All-in-One :cool:

بالا