البته افزونه به تنهایی که فایده نداره
اما من از افزونه مشهور سئو وردپرس استفاده می کنم و الان هم راضی هستم
یک سری تنظیمات ساده داره و بعد واقعا مناسب هست و به سایت کمک می کنه
all-in-one-seo
بله من خودم از اين افزونه استفاده كردم . فقط نمي دونم چرا تگ توضيحات (دسكريپشن) رو كه براي صفحات مي نويسم در گوگل نشون نميده! و قسمت ديگه اي از مطالب رو نشون ميده (در صورتي كه عين توضيحات رو در اول هر مطلب مي زنم!) . كسي دليل اينو مي دونه ؟
میگن yoast بهتره . ولی تنظیمات حرفه ای داره که اگه یه ذره اشتباه کنی سایتت به باد میره . من خوذم تو سایتم 100تا مطلب با yoast زدم . روزی 5آی پی به زور بود.ولی الان با all in one seo چهارتا مطلب زدم روزی 20 آیپی داره . به نظر من اگه all in one seo استفاده کنی بهتره.بستگی داره چه کاری هم بخوای انجام بدی . من خودم سایت های ایرانی ای رو دیدم که از all in one seo استفاده می کنند و بازدید بسیاربالایی هم دارند.اکثرسایت های ایرانی از all in one استفاده می کنن چون هم راحت تره و هم بهتره.
all in one از این قابلیت هم پشتیبانی می کنه
بله سايت فان پاتوق با آلكساي 50 در ايران از اين افزونه استفاده مي كنه . فقط لطفا يه توضيح بده در مورد اين كه چه جوري توضيحات ، كيورد و برچسب ها رو توي پست ها اتوماتيك مي زنن ؟ مثلا سايت فان پاتوق اين طوري عمل مي كنه :
يكي دو خط اول هر مطلب رو به طور اتوماتيك به عنوان دسكريپشن مي زنه
برچسب ها و دسته ها رو اتوماتيك در كيوردها قرار ميده
ميشه توضيح بدين ؟
اگر کار حرفه ای میخواید انجام بدید و بلدید و انگلیسی قوی دارید برای فراگیری تکنیک های سئو حتما Yoast
اما اگر بلد نیستید پلاگین های دیگه
اما من کلا All In One پیشنهاد نمیدم چون به نظر من پلاگین اسپم پراکنی هست
بله من هم با اين قضيه مشكل دارم كه دسكريپشن هاي صفحاتم رو اصلا توي گوگل نشون نميده! نمي دونم چرا (؟)
ولي ميشه با همين افزونه كاري كرد كه سايت ، سئوي خوبي بگيره ؟ مثلا تنظيم خاصي بايد انجام بديم ؟
به نظر شما platinum-seo-pack چه جوري هست ؟
سپاس از همه ي دوستان