• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين پلاگين سئو كدام است ؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
من همیشه گفتم سئو یک فرآیند زمان بر هست ( سئو اصولی )
Yoast هم پلاگینی هست که نوشته شده برای این که کار اصولی انجام بشه کار اصولی هم صبر لازم داره و دانش
برای همینه که خیلی ها نمیتونن با این پلاگین کار کنند چون بسیار حرفه ای هست و مثل All In One کیلویی سایتو بالا نمیبره

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
من همیشه گفتم سئو یک فرآیند زمان بر هست ( سئو اصولی )
Yoast هم پلاگینی هست که نوشته شده برای این که کار اصولی انجام بشه کار اصولی هم صبر لازم داره و دانش
برای همینه که خیلی ها نمیتونن با این پلاگین کار کنند چون بسیار حرفه ای هست و مثل All In One کیلویی سایتو بالا نمیبره

كلا سايتي مي خوام راه بندازم كه واسه هر بخش از سايت (اعم از دسته ها ، بخش ها ، صفحات و تك تك پست ها) تگ دستي وارد كنم! (كلمات كليدي ، توضيحات و برچسب به طور دقيق)
من با All-in-One توي كمتر از يك ماه با يك كلمه ي بسيار عمومي ! توي صفحات اول گوگل اومدم ، يعني Yoast بيش تر زمان مي بره ؟؟؟ من كاري به سئوي اصولي و غير اصولي ندارم و مي خوام سايتم بياد توي صفحات اول گوگل و اين كارو هم زياد انجام دادم..
واسه من كدوم پلاگين رو پيشنهاد ميديد ؟

يادآوري مي كنم : بخش بولد واسم مهمه

Thanks

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
كلا سايتي مي خوام راه بندازم كه واسه هر بخش از سايت (اعم از دسته ها ، بخش ها ، صفحات و تك تك پست ها) تگ دستي وارد كنم! (كلمات كليدي ، توضيحات و برچسب به طور دقيق)
من با All-in-One توي كمتر از يك ماه با يك كلمه ي بسيار عمومي ! توي صفحات اول گوگل اومدم ، يعني Yoast بيش تر زمان مي بره ؟؟؟ من كاري به سئوي اصولي و غير اصولي ندارم و مي خوام سايتم بياد توي صفحات اول گوگل و اين كارو هم زياد انجام دادم..
واسه من كدوم پلاگين رو پيشنهاد ميديد ؟

يادآوري مي كنم : بخش بولد واسم مهمه

Thanks
آها به نکته بسیار خوبی اشاره کردی . فک کنم دوست عزیزمون امیرسیناجان خودش هم گفت all in one سایتو کیلویی بالامیاره پس یعنی زودتر از yosat بالامیاد . پس شمااگه بازدیدواست اهمیت داره all in one رونصب کن .
کار اصولی هم صبر لازم داره و دانش
اگه این دوفاکتورروداری وحاضری واسه بالااومدن سایتت یک سال منتظربمونی yoastرواستفاده کن

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
آها به نکته بسیار خوبی اشاره کردی . فک کنم دوست عزیزمون امیرسیناجان خودش هم گفت all in one سایتو کیلویی بالامیاره پس یعنی زودتر از yosat بالامیاد . پس شمااگه بازدیدواست اهمیت داره all in one رونصب کن .

اگه این دوفاکتورروداری وحاضری واسه بالااومدن سایتت یک سال منتظربمونی yoastرواستفاده کن

All-in-One رو انتخاب كردم ...
فقط يه سوال : واسه تمام بخش هاي سايت ميشه متا دسكريپشن و كيورد زد ؟ (مثلا يك بخش دارم به نام "دانلود" و زير مجموعه هاش "نرم افزار" ، "بازي" و ... باشن مي تونم واسه هر كدوم از اينا متاتگ بزنم ؟)

چون من تا اونجايي كه ديدم اين افزونه زير هر پست وجود داشته ، واسه دسته ها و صفحات ديگه نمي دونم چه جوريه!

ضروريه ... پليز هلپ مي !

Last edited:

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
All-in-One رو انتخاب كردم ...
فقط يه سوال : واسه تمام بخش هاي سايت ميشه متا دسكريپشن و كيورد زد ؟ (مثلا يك بخش دارم به نام "دانلود" و زير مجموعه هاش "نرم افزار" ، "بازي" و ... باشن مي تونم واسه هر كدوم از اينا متاتگ بزنم ؟)

چون من تا اونجايي كه ديدم اين افزونه زير هر پست وجود داشته ، ديگه واسه دسته ها و صفحات ديگه نمي دونم چه جوريه!

ضروريه ... پليز هلپ مي !

این قابلیت تو yoast وجودداره . فک نکنم تو all in one باشه

msf32

Registered User
لایک‌ها
41
این قابلیت تو yoast وجودداره . فک نکنم تو all in one باشه

بدبختي ما يكي دو تا كه نيست !!!!!!
Yoast يه جور ، اينم يه جور ...
موندم چيكار كنم حيرون و ويرون :(

آقا يكي پيدا بشه يك افزونه معرفي كنه ، ثواب داره

amir_aloneboy77