fuhnen
کاربر تازه وارد
بعدش هم ان 91 خوبيش اينه كه نوكيا .
به نقل از fuhnen :بعدش هم ان 91 خوبيش اينه كه نوكيا .
به نقل از Sony Ericsson!! :خب پس چرا معطلی برو همون N91 رو بگیر و حال کن:f34r: ....شما رو چه به سونی ....با همون نوکیا حال کنید
به نقل از Sony Ericsson!! :خب پس چرا معطلی برو همون N91 رو بگیر و حال کن:f34r: ....شما رو چه به سونی ....با همون نوکیا حال کنید
به نقل از xPlod :NewMobile یه مقایسه بین این سه محصول کرده. البته در این مقایسه کیفیت پخش موسیقی W950 به دلیل این که هنوز به بازار نیومده، لحاظ نشده.
http://www.newmobile.nl/eur/en/news.php?news_id=bee591
عزیز من شما یک مقدار پول اضافی گیرت اومده نمی دونی باهاش چیکار کنیبه نقل از fuhnen ::hmm:
يعني چي كه ميگين شما رو چه به سوني اريكسون . در حقيقت شما رو چه به نوكيا ! ما يه حرفي زديم شما يه جوري جبهه ميگيري انگار كه شركت سوني اريكسون ماله شماست . هر علاقه اي به سوني اريكسون و موبايلهاي مظخرفش داريد نگه داريد واسه خودتون:hmm: . كم مونده فقط بريد به القاعده بگيد شركت نوكيا رو بمب گذاري كنند .
اگه مي خواهيد كل كل كنيد منم ميگم سوني اريكسون بايد از صحنه روزگار حذف شود ! :hmm:
به نقل از tintin :عزیز من شما یک مقدار پول اضافی گیرت اومده نمی دونی باهاش چیکار کنی
فرت و فرت هم تاپیک می زنی . برو همون N91 رو بگیر دست از سر ما بردار . دیوونم کردی
هی میگی N91 - P990 - 8800
بنا به گفته ی خودتم تا حالا 50 تا گوشی داشتی
شمایی که نمی تونی یک گوشی رو نگه داری بهتره راه خودتو ادامه بدی و گوشیهای مختلف رو تست کنی
بالاخره از یکیش خوشت میاد دیگه
به نقل از dead_chatter :برای دوستمون به نظر منم اگه عجله ندارن و دوربین نمیخوان دبلیو 950 خیلی بهتره و یزاینش(گر چه سلیقه ایه)به نظر من خیلی خیلی بهتره نوکیا بدیش اینه که تازگیا به اندازه یکی دو سال پیش برای هر مدلش وقت صرف نمیکنه و مدلای زید میده که بازار رو نگه داره به نظر من تا نوکیا از این سیاستش دست بر نکشیده بهتره نوکیا نگیریم و ظاهرا برای مشتریها به اندازه قدیم احترام قائل نیست.
به نقل از noisymind :خب الان که در زمینه موسیقی بازار دست سونی-اریکسون هست و رقبا دارن تلاش میکنن که از چنگش در بیارن
دیگه کیفیت سری W به همه ثابت شده و احتیاجی به تعریف نداره . شما اگه کیفیت غیر از خود گوشی یعنی اسپیکر هم برات مهمه W810 رو هم یه امتحانی بکن ضمن اینکه یه دوربین خوب هم همیشه همراهت داری
استفاده شما از برند سطح پایینتر ابدا درست نیست یعنی مثلا سونی اریکسون یه برتد سطح پایینه یکم فکر کنین این موضوع که فروشش از نوکیا پایینتره یعنی سطح پایینه؟در ضمن تو موزیک خیلی از فاکتورها مد نظره نه فقط کیفیت صدا(که من باور دارم دبلیو 950 سرتر باید باشه تو همین موردم)و باتری که گفتین خودش یه فاکتور خیلی مهمه که متاسفانه نوکیا تو هر مدل یادش میره به یه فاکتور بپردازه!به نقل از DariushAgah :دابلیو 950 گوشی خوبیه ولی بهتر بودنش توی موزیک بیمعناست! شاید فقط توی باطری بهترباشه
نوکیا هم سیاستش در مورد مدلهای زیادی که میده به بازار کاملا درسته . یکی از دلایل رو آوردن مردم به برندهای سطح پایین تر این بوده که دلشون نمیخواستهع گوشی توی دستشون زیاد تو جامعه باشه . حالا نوکیا با مدلهای مختلفش داره این بازار رو هم از رقباش میگیره . احترام به مشتری هم در کل کمپالنیهای دنیا خیلی بیمعناست! همه شرکتها به فکر فروش بیشترند که یکی از راههاش احترام به مشتری و سلایقش هست فقط یکی از راههای افزایش فروش هست . اگر دیگران نمیکنند مطمئن باشید که نمیتونند
به نقل از noisymind :خب الان که در زمینه موسیقی بازار دست سونی-اریکسون هست و رقبا دارن تلاش میکنن که از چنگش در بیارن
دیگه کیفیت سری W به همه ثابت شده و احتیاجی به تعریف نداره . شما اگه کیفیت غیر از خود گوشی یعنی اسپیکر هم برات مهمه W810 رو هم یه امتحانی بکن ضمن اینکه یه دوربین خوب هم همیشه همراهت داری
البته این رو هم در نظر بگیر که W950 بدون احتساب امتیاز کیفیت صدا، امتیاز برابری با N91 آورده و وقتی عرضه بشه در بدترین حالت 6 امتیاز بالاتر از N91 خواهد داشت، بماند که در بین این سه محصول بهترین هدفون رو همراه خودش داره. کیفیت صدا فاکتور خیلی مهمی ـه اما همه چیز نیست.به نقل از DariushAgah :شما یک نگاهی به n91 بندازید تا از این توهم بیرون بیایید! ان 91 توی موزیک با آیپاد برابر شده
به نقل از xPlod :البته این رو هم در نظر بگیر که W950 بدون احتساب امتیاز کیفیت صدا، امتیاز برابری با N91 آورده و وقتی عرضه بشه در بدترین حالت 6 امتیاز بالاتر از N91 خواهد داشت، بماند که در بین این سه محصول بهترین هدفون رو همراه خودش داره. کیفیت صدا فاکتور خیلی مهمی ـه اما همه چیز نیست.
به هر حال این مقایسه ها تا وقتی W950 به بازار نیومده چندان قابل توجه و استناد نیستن.