• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين گوشي موبايل از نظر شما کدام است؟

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
:happy: خب! اتفاقا به نظر من يكي از خوبي هاي اين گوشي TFT نبودن صفحه نمايش اونه ! اگر اين گوشي رو داشتي متوجه ميشدي ! اگر تي اف تي باشه هركسي ميتونه ببينه كه داري چيكار ميكني ! اما اينجوري نه! توي سايت Sonyericsoon Developer هم نوشته كه از روي عمد اين كار رو نكردند. (مطلبش رو پيدا ميكنم لينكش رو ميذارم اينجا)
من كه خيلي خوشحالم تي اف تي نيست ! ;)

واا...
آخه مشكل اينه كه ديگران كه هيچي بعضي وقتا خودتم نميتوني ببيني چي كار داري ميكني! :D

حالا از شوخي گذشته من با اين شاهد زياد كل ميندازم. واسه همين ميخواستم جديدترين تكنولوژيهاي LCD كه سامسونگ بهش رسيده بگم تا دلش بسوزه:
Since you’ll probably be using your new phone in both fluorescent and sunlight, Samsung developed a new TMR (Transmissive with Micro-Reflective) technology that enhances the display based on your environment
http://www.samsung.com/DigitAll/BrandCampaign/magazinedigitall/2003_fall/bitstream_THINTRANSISTOR.htm

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
واا...
آخه مشكل اينه كه ديگران كه هيچي بعضي وقتا خودتم نميتوني ببيني چي كار داري ميكني! :d

براي من كه تا بحال چنين مشكلي پيش نيومده ، حتي زير نور آفتاب .

در مورد سامسونگ هم بگم ... اينم با يه كلك ديگه براي فروش گوشيهاشه! يكي از دوستان گفته بود منم باز ميگم : آفتابه لگن هفت دست ... ولي شام و نهار هيچي!
چند وقت پيش هم يك گوشي واقعا مسخره! (به نظر من!) زده بود با 65 سانت آنتن!!! وقتي مشخصاتشو ديدم نوشته بود كه قابليت پخش كانالهاي تلويزيون محلي رو هم داره !! حالا نميدونم ديدن تلفويزيون اونم توي 2 سانت ال سي دي چه لطفي داره!!! جالب اينجاست كه وقتي تلويزيون فعال باشه موبايل غيرفعال ميشه (از شبكه خارج ميشه!) به دليل تداخل امواج!!! قيمتشم اون موقع 600 هزار ناقابل بود! تصوير تلويزيون هم داخل مغازه اي كه من تست كردم برفكي بود در حاليكه آنتن تا انتها بيرون بود ! واقعا اين ايده هاي عالي رو بايد تحسين كرد... ;)

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
براي من كه تا بحال چنين مشكلي پيش نيومده ، حتي زير نور آفتاب .

در مورد سامسونگ هم بگم ... اينم با يه كلك ديگه براي فروش گوشيهاشه! يكي از دوستان گفته بود منم باز ميگم : آفتابه لگن هفت دست ... ولي شام و نهار هيچي!
چند وقت پيش هم يك گوشي واقعا مسخره! (به نظر من!) زده بود با 65 سانت آنتن!!! وقتي مشخصاتشو ديدم نوشته بود كه قابليت پخش كانالهاي تلويزيون محلي رو هم داره !! حالا نميدونم ديدن تلفويزيون اونم توي 2 سانت ال سي دي چه لطفي داره!!! جالب اينجاست كه وقتي تلويزيون فعال باشه موبايل غيرفعال ميشه (از شبكه خارج ميشه!) به دليل تداخل امواج!!! قيمتشم اون موقع 600 هزار ناقابل بود! تصوير تلويزيون هم داخل مغازه اي كه من تست كردم برفكي بود در حاليكه آنتن تا انتها بيرون بود ! واقعا اين ايده هاي عالي رو بايد تحسين كرد... ;)

اومم..
خوب بايد ديد آفتابه و لگن چيه و شام و نهار چيه.
شام و نهار، آنتن دهي خوب، آساني استفاده و عمر باتري هست.
آفتابه و لگن هم دوربين و رينگتون پلي فنيك و ال سي دي و ... است.
درسته؟
من تا به حال نديدم كسي از آنتن دهي سامسونگ شكايت كنه. درسته كه به خوبي نوكيا نيست ولي از بقيه گوشيها چيزي كم نداره.
از نظر آساني استفاده و يوزر فرندلي بودن هم يكي از بهترينهاست.
از نظر عمر باتري مثل اكثر گوشيهاي ديگه هست. البته عمر باتري مدلهاي جديد خيلي كم هست كه به خاطر وجود دوربين طبيعي هست.
آفتابه و لگنش هم همونطور كه گفتيد هفت دست.

راستش من هم از اينكه كشوري كه تا 30 سال پيش كلفت صادر ميكرد به ايران حالا بازار موبايل و همه چي در ايرانو گرفته تو دست خوشحال نيستم ولي موفقيت جهاني اتفاقي نيست. همونطور كه اريكسون نتونست دوام بياره و ورشكست شد. بازار آزاد به هيچ كس رحم نميكنه اگه كارشو بلد نباشه..

hamid1345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ٍsl45 گوشي خوبيه.اما سرعت انتقال ارتباطش با كامپيوتر ،چون از طريق Com هست پايينه.
خوب الان گوشي هاي جديدتر هست. اما بهتره نياز خودتان را ببينيد . شايد يكي از نياز ها ، تاثير گوشي روي ديگران باشد !!! :D

mori

Registered User
لایک‌ها
14
خدمت آقا شاهد عزيز و آقا عطا بگم كه الان كه نوكيا 6230 اومده t610 , p900 كه سهله هر چي گوشي تو عمرش سوني با اريكسون يا سوني اريكسون زدن رو ميخوره!!!!! در مورد سامسونگ هم كه آنتن دهي ضعفش نيست فقط مشكلش Bluetooth هستش كه تو ايران زيادم مصرف نداره . از اينا بگذرين بچسبين به NOKIA 6230 تا از دستتون نرفته!!!!

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از mori_nokia_6230 :
خدمت آقا شاهد عزيز و آقا عطا بگم كه الان كه نوكيا 6230 اومده t610 , p900 كه سهله هر چي گوشي تو عمرش سوني با اريكسون يا سوني اريكسون زدن رو ميخوره!!!!! در مورد سامسونگ هم كه آنتن دهي ضعفش نيست فقط مشكلش Bluetooth هستش كه تو ايران زيادم مصرف نداره . از اينا بگذرين بچسبين به NOKIA 6230 تا از دستتون نرفته!!!!

دوست عزيز ،
1- اگر گوشي ها رو با هم مقايسه مي كنيد سعي كنيد تفاوتها و قابليتهاي اونها رو ذكر كنيد تا ديگران هم بتوند در مورد گوشي نظر بدهند.
2- با مقايسه امكانات 6230 و P900 كاملا مشخصه كه هنوز فاصله اين دو گوشي خيلي زياده (اين تفاوت در كلاس گوشي ها نيز هست) و نوكيا هنوز گوشي در رده P800 , P900 ارائه نكرده. گوشي جديد 6230 از نظر امكانات ميشه گفت با گوشي سوني اريكسون T630 برابري ميكنه. (به نظر من T630 از نظر طراحي گوشي، خيلي زيباتر از 6230 هستش)
3- در مورد گوشي هاي سامسونگ و ضعف هاش قبلا بحث شده ، غير از بلوتوث مشكلات زياد ديگري هم داره .
4- در مورد Bluetooth هم بايد بگم كه استفاده اش تو ايران خيلي زياده ، حتي بيشتر از IR .

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از ataasgari :
دوست عزيز ،
1- اگر گوشي ها رو با هم مقايسه مي كنيد سعي كنيد تفاوتها و قابليتهاي اونها رو ذكر كنيد تا ديگران هم بتوند در مورد گوشي نظر بدهند.
2- با مقايسه امكانات 6230 و P900 كاملا مشخصه كه هنوز فاصله اين دو گوشي خيلي زياده (اين تفاوت در كلاس گوشي ها نيز هست) و نوكيا هنوز گوشي در رده P800 , P900 ارائه نكرده. گوشي جديد 6230 از نظر امكانات ميشه گفت با گوشي سوني اريكسون T630 برابري ميكنه. (به نظر من T630 از نظر طراحي گوشي، خيلي زيباتر از 6230 هستش)
3- در مورد گوشي هاي سامسونگ و ضعف هاش قبلا بحث شده ، غير از بلوتوث مشكلات زياد ديگري هم داره .
4- در مورد Bluetooth هم بايد بگم كه استفاده اش تو ايران خيلي زياده ، حتي بيشتر از IR .

مقايسه من بيشتر از نظر كارايي و قيمت بوده كه كه اصلا به نظر من p900 قيمتش به كاراييش نمي ارزه ولي 6230 هم از t630 كلاس بالاتري هستش هم MMC دار هم Video recorder/player و هم MP3 Player و هم دوربين VGA كه هيچ كدوم رو ف630 نداره!!!! اونوقت در يك كلاس هستن؟! درسته 6230 يك Pocket PC نيستش اما نسبت به اندازه خودش و طراحي اون كه به نظرم هم شيك و سنگين هستش و امكاناتش گوشي منحصر بفردي هستش و قيمت 500-600$ هم براش مناسب هستش.بعد هم لطفا" اون چيزهايي كه دوست ندارين حذف نكنيد :p

mori

Registered User
لایک‌ها
14
يه سوال داشتم يه جايي تو همين Forum خوندم يه سري چسزهايي هست به گوشي نوكيا ميخوره و بلوتوث بهش اضافه ميشه؟
برا 7210 هستش؟ قيمتش چنده؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
يه سوال داشتم يه جايي تو همين Forum خوندم يه سري چسزهايي هست به گوشي نوكيا ميخوره و بلوتوث بهش اضافه ميشه؟
برا 7210 هستش؟ قيمتش چنده؟

بله ... من سوال كردم براي 7210 هم هست (تهران رو نمي دونم ) و قيمتي حدود 250 درهم ( هر درهم 230 تومان) داره.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مقايسه من بيشتر از نظر كارايي و قيمت بوده كه كه اصلا به نظر من p900 قيمتش به كاراييش نمي ارزه ولي 6230 هم از t630 كلاس بالاتري هستش هم MMC دار هم Video recorder/player و هم MP3 Player و هم دوربين VGA كه هيچ كدوم رو ف630 نداره!!!! اونوقت در يك كلاس هستن؟! درسته 6230 يك Pocket PC نيستش اما نسبت به اندازه خودش و طراحي اون كه به نظرم هم شيك و سنگين هستش و امكاناتش گوشي منحصر بفردي هستش و قيمت 500-600$ هم براش مناسب هستش.بعد هم لطفا" اون چيزهايي كه دوست ندارين حذف نكنيد :p

دوست عزيز :
- در مورد P900 (و P800 ) كاملا با نظر شما مخالفم چون دارم از اين گوشي استفاده ميكنم و واقعا هيچ كمي و كاستي در اين گوشي نديدم . جالبه بدانيد كه اين گوشي قابليت بروز شدن توسط خريدار رو داره كه در ديگر گوشي ها نيست . و تا بحال دو نسخه از نرم افزار اين گوشي با امكانات و تغييرات ارائه شده كه كارايي گوشي رو بالاتر برده... در مورد قيمت هم بايد بگم كه از قيمت معقولي برخورداره (البته قيمتي كه در تهران داره يك قيمت كاذبه ) و يكي از پرفروش ترين ها در كلاس Smartphone هاست .
- اگر يك نگاهي به قابليت هاي گوشي تي 630 مي انداختيد متوجه ميشديد كه اين گوشي هم دوربين VGA داره و هم كارت حافظه رو پشتيباني ميكنه . ( اين گوشي در دو Version ارائه شده كه يكي مخصوص اروپاست و ديگري مخصوص خاورميانه) و با اينكه در مقايسه گوشي ها قابليت پخش MP3 امتياز حساب نمي شه ولي اين قابليت رو هم مدل خاورميانه اين گوشي داره. قابليت فيلمبرداري و قابليت Instant message Yahoo, MSN, ICQ نيز از ديگر امكانات گوشي تي 630 هستش . قيمت امروزش هم در دوبي 367 دلار بود. در مورد كلاس اين دو گوشي هر دو در كلاس جوانان يا youth هستند. در كل هر دو گوشي ، كامل و زيبا هستند ولي براي خريد 6230 شما پول يك Smartphone رو ميپردازيد در صورتي كه امكانات اين گوشي در حد يك smartphone نيست.
- اون جمله هم به دليل اينكه ادب رو رعايت نكرده بوديد حذف شد...

pic6.jpg
pic2.jpg

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از ataasgari :
دوست عزيز :
- در مورد P900 (و P800 ) كاملا با نظر شما مخالفم چون دارم از اين گوشي استفاده ميكنم و واقعا هيچ كمي و كاستي در اين گوشي نديدم . جالبه بدانيد كه اين گوشي قابليت بروز شدن توسط خريدار رو داره كه در ديگر گوشي ها نيست . و تا بحال دو نسخه از نرم افزار اين گوشي با امكانات و تغييرات ارائه شده كه كارايي گوشي رو بالاتر برده... در مورد قيمت هم بايد بگم كه از قيمت معقولي برخورداره (البته قيمتي كه در تهران داره يك قيمت كاذبه ) و يكي از پرفروش ترين ها در كلاس Smartphone هاست .
- اگر يك نگاهي به قابليت هاي گوشي تي 630 مي انداختيد متوجه ميشديد كه اين گوشي هم دوربين VGA داره و هم كارت حافظه رو پشتيباني ميكنه . ( اين گوشي در دو Version ارائه شده كه يكي مخصوص اروپاست و ديگري مخصوص خاورميانه) و با اينكه در مقايسه گوشي ها قابليت پخش MP3 امتياز حساب نمي شه ولي اين قابليت رو هم مدل خاورميانه اين گوشي داره. قابليت فيلمبرداري و قابليت Instant message Yahoo, MSN, ICQ نيز از ديگر امكانات گوشي تي 630 هستش . قيمت امروزش هم در دوبي 367 دلار بود. در مورد كلاس اين دو گوشي هر دو در كلاس جوانان يا youth هستند. در كل هر دو گوشي ، كامل و زيبا هستند ولي براي خريد 6230 شما پول يك Smartphone رو ميپردازيد در صورتي كه امكانات اين گوشي در حد يك smartphone نيست.
- اون جمله هم به دليل اينكه ادب رو رعايت نكرده بوديد حذف شد...

pic6.jpg
pic2.jpg

خدمت همه سلام
چند نكته مهم!!!!
1- اولا عكسي كه فرستاده شده در سايز 640×480 نيست!!!!!!!!!
2- بعد هم 630, mmc نداره اين رو ميدونم آقا عطا شما بهتره ببيني!!!! اصلا حافظه اش هم 2 Mb هستش كه از اكثر گوشي هاي جديد نوكيا كم تره!!!!!
3-دوربين t630 يك دوربين VGA نيستش اما يك برنامه تو گوشي هست كه عكس هارو resize ميكنه به سايز 640×480
4-t630 قابليت فيلمبرداري رو نداره و من هم نديدم جايي حتي تو سايت هاي غير از sony ericsson و چه تو خود سايتش نوشته باشه كه MP3 Player داشته باشه!!!
5-آقا عطا من قبول دارم 6230 يك pocket pc نيستش اما از t630 يك سرو گردن بالاتر هستش و تازه هنوز هم قيمتش قطعي نيست ولي من ميگم با توجه به سايز و شيك بودنش و امكاناتش به نظر من ميارزه.

و در پايان بگم من اگه شما بتوني حاضرم با حتي 400$ يك t630 برام بياري از دوبي كه هم MMC داشته باشه هم VGA Camera و هم MP3 Player

اينا هم واسه آقا عطا و بقيه بچه ها
http://www.esato.com/phones/index.php?phone=108&cp=109
http://www.theorder.co.uk/o2_upgrades/o2_upgrade_phone_deals.asp?phoneid=T630
http://www.gsmarena.com

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوست عزيز :
اينجور كه پيداست شما خيلي روي 6230 تعصب داري ( از Nickname ات هم ميشه فهميد) ، مهم مقايسه اين دو گوشي بود كه انجام شد. ولي شما همه امكانات تي 630 رو تكذيب كردي ! من اين گوشي رو باهاش كار كردم و از نزديك تمام امكاناتش رو ديدم و در امكاناتي كه گفتم هيچ شكلي ندارم. ولي بازهم يادآوري ميكنم كه اين گوشي دو نسخه داره . نسخه اروپايي با Firmware Version 5.1A و نسخه خاورميانه با Firmware Version 5.5C كه اولي فقط كارت حافظه رو پشتيباني نميكنه به همين دليل امكان ارائه قابليتهاي ضبط ويدئو و پخش موزيك MP3 نيست. ولي دومي تمامي امكانات ذكر شده در بالا رو هم داره . اون 2 مگابايت حافظه اصلي گوشي است و امكان افزايش توسط كارتهاي حافظه SD , MMC هست . جهت اطلاع شما نرم افزار فيلم برداري اين گوشي Camera Fx 630 edition هستش كه قابليت زوم ديجيتال تا 10 برابر و امكانات مخلتف كار روي عكس رو هم داره. عكاسهاي گرفته شده توسط دوربين اين گوشي 640 پيكسل در 480 پيسكل هستند و طبق اطلاعات ارائه شده در سايت رسمي سوني اريكسون دوربين اين گوشي VGA هستش. عكس هم كه من گذاشتم دقيقا همين اندازه ها رو داشت (ميتونيد در Properties مربوط به عكس ببينيد. در مورد گوشي بهتر بين اين دو مورد سليقه ها فرق ميكنه من نظرم سوني اريكسونه و شما نوكيا.
در مورد خريد گوشي هم هيچ مشكلي نيست اين تلفن من تو دوبيه 00971508455417 زنگ بزن هماهنگ ميكنيم و برات تهيه ميكنم.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از ataasgari :
سلام دوست عزيز :
اينجور كه پيداست شما خيلي روي 6230 تعصب داري ( از Nickname ات هم ميشه فهميد) ، مهم مقايسه اين دو گوشي بود كه انجام شد. ولي شما همه امكانات تي 630 رو تكذيب كردي ! من اين گوشي رو باهاش كار كردم و از نزديك تمام امكاناتش رو ديدم و در امكاناتي كه گفتم هيچ شكلي ندارم. ولي بازهم يادآوري ميكنم كه اين گوشي دو نسخه داره . نسخه اروپايي با Firmware Version 5.1A و نسخه خاورميانه با Firmware Version 5.5C كه اولي فقط كارت حافظه رو پشتيباني نميكنه به همين دليل امكان ارائه قابليتهاي ضبط ويدئو و پخش موزيك MP3 نيست. ولي دومي تمامي امكانات ذكر شده در بالا رو هم داره . اون 2 مگابايت حافظه اصلي گوشي است و امكان افزايش توسط كارتهاي حافظه SD , MMC هست . جهت اطلاع شما نرم افزار فيلم برداري اين گوشي Camera Fx 630 edition هستش كه قابليت زوم ديجيتال تا 10 برابر و امكانات مخلتف كار روي عكس رو هم داره. عكاسهاي گرفته شده توسط دوربين اين گوشي 640 پيكسل در 480 پيسكل هستند و طبق اطلاعات ارائه شده در سايت رسمي سوني اريكسون دوربين اين گوشي VGA هستش. عكس هم كه من گذاشتم دقيقا همين اندازه ها رو داشت (ميتونيد در Properties مربوط به عكس ببينيد. در مورد گوشي بهتر بين اين دو مورد سليقه ها فرق ميكنه من نظرم سوني اريكسونه و شما نوكيا.
در مورد خريد گوشي هم هيچ مشكلي نيست اين تلفن من تو دوبيه 00971508455417 زنگ بزن هماهنگ ميكنيم و برات تهيه ميكنم.

اگه اين امكانات كه ميگي داره يه لينك بده من ببينم من كل اينتر نت رو گشتم!!!! هيچ جايي نديدم!! حتي سايت رسمي !! بعد هم من تعصب ندارم فقط از 6230 خيلي خوشم مياد و اطلاعاتي هم كه گفتم تكذيب نبوده بلكه چيزهايي بوده كه بعد search تو سايت هاي مختلف مطمئن شدم ازشون و اتفاقا من خوشحال ميشم گوشي اي بگيرم كه همه امكانات 6230 رو داشته باشه و قيمتش هم 400$ باشه و من ميخوام اين گوشي رو!!!

pilapila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا ميون كلامتون يه چي بگم و برم. من يه تئوري دارم در مورد گوشي موبايل. بيشتر از 100 تا 130 تومن برا گوشي موبايل پول دادن پول دور ريختنه. با اينكه پولشم دارم هيچ وقت بيشتر از اون پول نميدم. الانم يه S 55 دارم كه خريدمش 100 پوند و مثل بلبل كار ميكنه.

Satellite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطوري ميشه انسرينگ اس ال 45 رو دو طرفه كرد ؟

Nicnam

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از pilapila :
آقا ميون كلامتون يه چي بگم و برم. من يه تئوري دارم در مورد گوشي موبايل. بيشتر از 100 تا 130 تومن برا گوشي موبايل پول دادن پول دور ريختنه. با اينكه پولشم دارم هيچ وقت بيشتر از اون پول نميدم. الانم يه S 55 دارم كه خريدمش 100 پوند و مثل بلبل كار ميكنه.
آقا من هم با حرف این بنده خدا موافقم. این همه پول می دید بالاي يه گوشي كه دست آخر دوربينش به درد عمه اش مي خوره. اون هم موقعي كه با دويست، دويست و پنجاه تومن يه Canon A60 يا Nikon Coolpix 2100 خريد و با سي تومن اضافه تر، 128MB Ram براشون خريد و يك دوربين رديف داشت، نه اسباب بازي
حالا 800 تومن دادن بالاي يه گوشي چه فايده اي داره!؟

shahedz

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از amirsung :
اومم..
خوب بايد ديد آفتابه و لگن چيه و شام و نهار چيه.
شام و نهار، آنتن دهي خوب، آساني استفاده و عمر باتري هست.
آفتابه و لگن هم دوربين و رينگتون پلي فنيك و ال سي دي و ... است.
درسته؟
من تا به حال نديدم كسي از آنتن دهي سامسونگ شكايت كنه. درسته كه به خوبي نوكيا نيست ولي از بقيه گوشيها چيزي كم نداره.
از نظر آساني استفاده و يوزر فرندلي بودن هم يكي از بهترينهاست.
از نظر عمر باتري مثل اكثر گوشيهاي ديگه هست. البته عمر باتري مدلهاي جديد خيلي كم هست كه به خاطر وجود دوربين طبيعي هست.
آفتابه و لگنش هم همونطور كه گفتيد هفت دست.

راستش من هم از اينكه كشوري كه تا 30 سال پيش كلفت صادر ميكرد به ايران حالا بازار موبايل و همه چي در ايرانو گرفته تو دست خوشحال نيستم ولي موفقيت جهاني اتفاقي نيست. همونطور كه اريكسون نتونست دوام بياره و ورشكست شد. بازار آزاد به هيچ كس رحم نميكنه اگه كارشو بلد نباشه..
امير تو آدم نميشي ! بابا جا اين چرت و پرتا كه كلفت صادر ميكنه يا نه بچسب به كارايي ! همه دنيا قبول دارن كه تكنولوژي كره مثل پشمكه ! ماشين موسو ! كارخانه سانگ يونگ تقريبا يه ساله داده بيرون روز اول 59 ميليون بود اينقدر استقبال كم بود كه الان به 40 رسيده ! اينقدر گروه مرتب ذوق داشت كه از شعار قلب تپنده مرسدس بنز استفاده كرد ! حتي ماشيناشو قبل از فروش نمره كرد ! تهران 14 (ج) اما الان به غلط كردن افتادن !

وقتي نيسان ماكسيما اتومات 40 هست كي ميره موسو بخره كه مثل سوسكه ! تازه مكسيما تكنولوژي ژاپنه و ماشين روز آمريكاست ! ( حالا ژاپن كه بعد از آلمان خداي تكنولوژيهاي دنياست ... ! ) !

چه بريه به كره با اين گوشياي سامسونگ و ال جي كه براي به دست گرفتن بازار همه چي توش ميزارن ! از تلويزيون و قبله نما !!!!!!! گرفته تا در آينده نزديك ماشين رخت شويي .... :))))))))))) !!!!!!!!

shahedz

Registered User
لایک‌ها
1
من كاملا موافقت خود را با تي 630 اعلام مي كنم و از اين همه اطلاعات جالب كه به دست آوردو از عطا و مري جان ممنونم ! عطا اينو مي دوني كه من و امير و مري هر سه هم دانشكده اي هستيم و غير از اينجا تو دانشگاه هم با هم كل داريم ! من تي 610 امير تي 100 سامسونگ و مري كلا گوشيايه نوكيا ! ولي تا الان با پشتيباني هات در كل انئاختنا موفق بودم

اومدي تهران يه قرار بزار همديگه رو ببينيم

با تشكر : شاهد

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از ataasgari :
هدست همراه نوكيا 6600 مونو هستش بخاطر همين نميشه يك MP3 Player ناميدش و كيفيت خروجي جك هدفون(هدست) جي اس ام هستش معادل 11 كيلوهرتز به خاطر همين قابليت پخش MP3 توي قابليتهاي اين گوشي (در سايت نوكيا) نيست. اسپيكر اين گوشي هم مثل بقيه گوشي ها مونو هستش.

خب لازم شد امكانات هردو گوشي فوق الذكر! رو در زير بيارم :
براي اينكه تايپش راحت تر بشه بجاي 6600 "اولي" و بجاي P900 "دومي" تايپ مي كنم:

- هر دو گوشي داراي دوربين با كيفيت 640در480 هستند با قابليت فيلمبرداري با اين تفاوت كه دومي 8 مود براي عكاسي و فيلمبرداري در اختيار مي ذاره ولي اولي 3 مود
- هردو گوشي داراي صفحه رنگي هستند اولي در اندازه 178×208 پيكسل و دومي در اندازه 208×320 و هر دو داراي 65000 رنگ هستند
- صفحه نمايش اولي معمولي و دومي بصورت لمسي يا تاچ اسكرين است
- سيستم زنگ اولي 16 پلي فوني و دومي 24 پلي فوني است
- اولي فقط داراي سيستم GPRS , HSCSD ولي دومي داراي GPRS, HSCSD,WAP1,WAP2
- هر دو قابليت ارتباط بي سيم به وسيله Bluetooth , InfraRed را دارا هستند
- حافظه اصلي اولي 6 مگابايت است و دومي 48 مگابايت با قابليت استفاده از مموري استيك!
- هر دو برنامه هاي جانبي به زبان جاوا رو پشتيباني مي كنند
- برنامه هاي موجود براي اولي بسيار كمتر از برنامه هاي موجود براي دومي است (www.symbian-os.com)
- دومي داراي قابليت تشخيص نوشته دستي رو داره (بسيار مناسب براي ارسال اس ام اس) ولي اولي نه!
- دومي داراي كالرآي دي تصويري و صوتي است ولي اولي نه! (هنگام تماس عكس تماس گيرنده نمايش داده ميشه و نامش توي اسپيكر پخش ميشه)
- دومي جلوگيري از تماس هاي ناخواسته را پشتيباني مي كنه ولي اولي نه!
- دومي داراي سيستم EMS (توضيحش توي همين فروم هست) هست ولي اولي نه
- هر دو گوشي قابليت MMS , POP3 Email رو دارند
- دومي قابليت موبايل چت (از طريق EMS) داره ولي اولي نه!
- هر دو گوشي داراي سيستم دستورات صوتي هستند با اين تفاوت كه در دومي اين امكان كامل تر است (هنگام زنگ زدن تلفن با كلمه Answer گوشي رو بر ميداره و با كلمه Busy براي طرف بوق اشغال ارسال ميشه و با كلمه جادويي قابل تعريف هر زمان بدون فشار دادن كليدي ميتونيد شماره شخص مورد نظرتون رو شماره گيري كنيد و نيز كليه اين امكانات از طريق هدست بي سيم قابل استفاده است كه در اولي اين امكان وجود ندارد!)
- هر دو گوشه سه بانده هستند
- مدت مكالمه با باطري اولي يك ساعت و سي و پنج دقيقه است ولي دومي 3 ساعت!
- دومي تمامي امكانات يك كامپيوتر جيبي رو داراست ولي اولي نه!
- دومي قابليت پخش فايلهاي ويدئويي MPeg 4 رو داراست ولي اولي نه
- دومي داراي چشمي دوربين هست ولي اولي نه
- طراحي دومي بسيار زيباتر و مدرن تر (نظر نويسنده!) از اولي است.
- دومي قابليت سينك با كامپيوتر به وسيله USB را داراست ولي اولي توسط IR
- دومي به دليل حافظه بيشتر و پردازنده سريعتر امكان اجراي تمامي بازيهاي SEGA, SNES, GAME BOY, GAME GEAR, ATARI را داراست ولي اولي محدود است به بازيهاي كم حجم

P.S. :
- امكان استفاده همزمان از اينترنت، SMS و تلفن در دومي (يعني شما هنگامي كه به اينترنت متصل هستيد ميتوانيد به تماس ها پاسخ بديد و هنگام تماس نيز SMS بفرستيد) و عدم وجود اين امكان در اولي (در صورت برقراري تماس در هنگام اتصال به اينترنت ارتباط با اينترنت قطع مي شود)
- آنتن دهي مناسب هر دو گوشي با اين تفاوت كه من در منزل و محل كارم با پي 900 مشكلي ندارم ولي ضعف آنتن 6600 كاملا مشهود است (البته ممكنه فقط با شبكه ايران اينطوري باشه! ولي به هر حال يه تفاوته)
الان قيمت پي 900 چنده؟

بالا